- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Mirrelka - Kochana przynajmniej już wiesz co i jak i jak Ci wytną tego dziada=woreczek to od razu odżyjesz trzymam kciuki
Iwonta -ojej,zmartwiłaś mmie swoim postem, dbaj o siebie teraz bardzo, leż, odpoczywaj i faktycznie jak coś to jedź do szpitala, nie ma co ryzykować.
hmmm, a co tu się dzieje Ferritka??? kurcze, może za mało inteligentna jestem,ale nie zacziłam o co tak się zdenerwowałaś? jak to nie tajemnica to mi napisz na priv może.
dzidzia - jesteś w posiadaniu 3 części Greya?? ojoj, to ja bym chciała 2 i 3, bo się na nie doczekać nie mogę, a już mnie skręca normalnie co będzie się działo dalej. na priv wyślę Ci mojego mailika - plissssss, wyślij mi Szarego
i coś jeszcze miałąm napisać, ale nie pamiętam... ooo sklerozo
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
studentka i jak samopoczucie przed terminem @? my to podobnie mamy. ja mam ostatnio cały czas 30 dniowe cykle i termin po 30 dniach mam na sobotę czyli za 2 dni:-) wczoraj już czułam napięcie w podbrzuszu i miałam mega nerwa... a dziś na razie minęło. ale ja i tak teraz to jestem sceptycznie nastawiona. już nie za bardzo dopuszczam do siebie myśl że mi się może udać. po prostu czekam na okres!! a u mnie koleżanka zaciążyła z pracy. we wrześniu ślub mieli i tak chcieli spróbować seksu bez.. i od razu się udało. to ona mi opowiadała rano że jej mąż zamiast się cieszyć to cały czas sie o wszystko zamartwia,,
tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka
Emira ostatni wersji no z nieba mizia nim spadłas kochana
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacji I nie czytam nic na necie bo mi się nie chce I tak zrobią co będą chcieli, naczytałam się o porodzie, wiedziałam wszystko, a skończyło się cesarką o której nie wiedziałam nic
Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masz rację, kto się praktycznie nie starał i mu się od razu udało to ma inny stosunek do tego, a jak taka wyczekana miesiacami, latami ciąża jest to człowiek się cieszy bardziej chyba, ale też bardziej się boi, żeby wszystko było dobrze.
no zobaczymy, jeszcze kilka dni i się u nas okaże ale trzyma kciuki za Ciebie bardzo mocno Kochana!!! zresztą za nas Wszystkie trzymam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmm, czyli drży się całe życie... ale to wszystko dziwnie skonstruowane jest nie? - nigdy nie można spokojnie żyć, bo lęk towarzyszy nam ciągle. jest nieodłącznym elementem życia
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale że nie mam wyjścia to staram się szukać jasnych stron pobytu tutaj, nie muszę gotować a mam co jeść i mam od groma i trochę czasu na net i na książkę, i nawet wszystkie pazury wypiłowałam za jednym zamachem, co w domu przy dziecku nigdy mi się nie udało Ale i tak wolę iść do domu i nie mieć czasu ale być z Duśką
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Vifi nie mam pojęcia jak mi zrobią, można w ogóle laparoskopem woreczek wyciąć? bo mówią że mi cały wywalą
Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacji I nie czytam nic na necie bo mi się nie chce I tak zrobią co będą chcieli, naczytałam się o porodzie, wiedziałam wszystko, a skończyło się cesarką o której nie wiedziałam nic
Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają
tak da sie robią tylko 3 dziurki
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirella - no tak, musisz niesamowicie tęsknić za Córką, to chyba w tym pobycie w szpitalu jest dla Ciebie najgorsze. ojoj, dobrze, że jutro wychodzisz
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vifi, nie mam pojęcia co mi zrobią i jak, nawet nie ma z kim pogadac póki co, ale mam miesiąc jeszcze to się zdążę dowiedzieć niestety mój lekarz prowadzący to buc jakich mało, albo nie lubi kobiet, bo mój mąż twierdzi że można się z nim dogadać. Ja mam jeszcze jedną teorię, lekarze w pacjentach nie widzą ludzi, ale jak pójdzie człowiek ubrany w cywilne ciuchy a nie w ubranie to inna gadka