- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95

Mirrelka - Kochana przynajmniej już wiesz co i jak i jak Ci wytną tego dziada=woreczek to od razu odżyjesz

Iwonta -ojej,zmartwiłaś mmie swoim postem, dbaj o siebie teraz bardzo, leż, odpoczywaj i faktycznie jak coś to jedź do szpitala, nie ma co ryzykować.
hmmm, a co tu się dzieje Ferritka??? kurcze, może za mało inteligentna jestem,ale nie zacziłam o co tak się zdenerwowałaś? jak to nie tajemnica to mi napisz na priv może.
dzidzia - jesteś w posiadaniu 3 części Greya?? ojoj, to ja bym chciała 2 i 3, bo się na nie doczekać nie mogę, a już mnie skręca normalnie co będzie się działo dalej. na priv wyślę Ci mojego mailika - plissssss, wyślij mi Szarego

i coś jeszcze miałąm napisać, ale nie pamiętam... ooo sklerozo

- Elmirka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka
- Ingrid29
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
studentka i jak samopoczucie przed terminem @? my to podobnie mamy. ja mam ostatnio cały czas 30 dniowe cykle i termin po 30 dniach mam na sobotę czyli za 2 dni:-) wczoraj już czułam napięcie w podbrzuszu i miałam mega nerwa... a dziś na razie minęło. ale ja i tak teraz to jestem sceptycznie nastawiona. już nie za bardzo dopuszczam do siebie myśl że mi się może udać. po prostu czekam na okres!! a u mnie koleżanka zaciążyła z pracy. we wrześniu ślub mieli i tak chcieli spróbować seksu bez.. i od razu się udało. to ona mi opowiadała rano że jej mąż zamiast się cieszyć to cały czas sie o wszystko zamartwia,,
tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka
Emira ostatni wersji no z nieba mizia nim spadłas kochana
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacji

Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

masz rację, kto się praktycznie nie starał i mu się od razu udało to ma inny stosunek do tego, a jak taka wyczekana miesiacami, latami ciąża jest to człowiek się cieszy bardziej chyba, ale też bardziej się boi, żeby wszystko było dobrze.
no zobaczymy, jeszcze kilka dni i się u nas okaże

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
hmm, czyli drży się całe życie... ale to wszystko dziwnie skonstruowane jest nie? - nigdy nie można spokojnie żyć, bo lęk towarzyszy nam ciągle. jest nieodłącznym elementem życia
- dzidzia1234
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale że nie mam wyjścia to staram się szukać jasnych stron pobytu tutaj, nie muszę gotować a mam co jeść i mam od groma i trochę czasu na net i na książkę, i nawet wszystkie pazury wypiłowałam za jednym zamachem, co w domu przy dziecku nigdy mi się nie udało

- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Vifi nie mam pojęcia jak mi zrobią, można w ogóle laparoskopem woreczek wyciąć? bo mówią że mi cały wywalą
Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacjiI nie czytam nic na necie bo mi się nie chce
I tak zrobią co będą chcieli, naczytałam się o porodzie, wiedziałam wszystko, a skończyło się cesarką o której nie wiedziałam nic
Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają
tak da sie robią tylko 3 dziurki

ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- dzidzia1234
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mirella - no tak, musisz niesamowicie tęsknić za Córką, to chyba w tym pobycie w szpitalu jest dla Ciebie najgorsze. ojoj, dobrze, że jutro wychodzisz

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vifi, nie mam pojęcia co mi zrobią i jak, nawet nie ma z kim pogadac póki co, ale mam miesiąc jeszcze to się zdążę dowiedzieć