BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531911 przez sylka
Mirelka 3maj się tam. Oby szybko ten czas zleciał do zabiegu.
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531932 przez studentkaae
cześć Dziewczynki, ja już po pracy, a teraz czekam na księdza, bo dziś u mnie tym razem kolęda. spoko, gromnica nie będzie potrzebna, świeczki znalezione :)

Mirrelka - Kochana przynajmniej już wiesz co i jak i jak Ci wytną tego dziada=woreczek to od razu odżyjesz :) trzymam kciuki :kiss:

Iwonta -ojej,zmartwiłaś mmie swoim postem, dbaj o siebie teraz bardzo, leż, odpoczywaj i faktycznie jak coś to jedź do szpitala, nie ma co ryzykować.

hmmm, a co tu się dzieje Ferritka??? kurcze, może za mało inteligentna jestem,ale nie zacziłam o co tak się zdenerwowałaś? jak to nie tajemnica to mi napisz na priv może.

dzidzia - jesteś w posiadaniu 3 części Greya?? ojoj, to ja bym chciała 2 i 3, bo się na nie doczekać nie mogę, a już mnie skręca normalnie co będzie się działo dalej. na priv wyślę Ci mojego mailika - plissssss, wyślij mi Szarego :)

i coś jeszcze miałąm napisać, ale nie pamiętam... ooo sklerozo :(
11 lata 11 miesiąc temu #531934 przez Elmirka85
studentka i jak samopoczucie przed terminem @? my to podobnie mamy. ja mam ostatnio cały czas 30 dniowe cykle i termin po 30 dniach mam na sobotę czyli za 2 dni:-) wczoraj już czułam napięcie w podbrzuszu i miałam mega nerwa... a dziś na razie minęło. ale ja i tak teraz to jestem sceptycznie nastawiona. już nie za bardzo dopuszczam do siebie myśl że mi się może udać. po prostu czekam na okres!! a u mnie koleżanka zaciążyła z pracy. we wrześniu ślub mieli i tak chcieli spróbować seksu bez.. i od razu się udało. to ona mi opowiadała rano że jej mąż zamiast się cieszyć to cały czas sie o wszystko zamartwia,,

tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka
11 lata 11 miesiąc temu #531940 przez Ingrid29
dzidzia to i ja poproszę wszystkie 3 części na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. dziękuje i buziakuje :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #531945 przez ferritka
Elmirka85 napisał:

studentka i jak samopoczucie przed terminem @? my to podobnie mamy. ja mam ostatnio cały czas 30 dniowe cykle i termin po 30 dniach mam na sobotę czyli za 2 dni:-) wczoraj już czułam napięcie w podbrzuszu i miałam mega nerwa... a dziś na razie minęło. ale ja i tak teraz to jestem sceptycznie nastawiona. już nie za bardzo dopuszczam do siebie myśl że mi się może udać. po prostu czekam na okres!! a u mnie koleżanka zaciążyła z pracy. we wrześniu ślub mieli i tak chcieli spróbować seksu bez.. i od razu się udało. to ona mi opowiadała rano że jej mąż zamiast się cieszyć to cały czas sie o wszystko zamartwia,,

tak myślę że jak się ktoś dłużej stara to bardzo się cieszy i docenia... a jak komuś bez problemu wychodzi to nie umie docenić tego co go spotyka

Emira ostatni wersji no z nieba mizia nim spadłas kochana

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #531948 przez Mirella
Vifi nie mam pojęcia jak mi zrobią, można w ogóle laparoskopem woreczek wyciąć? bo mówią że mi cały wywalą ;)

Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacji :( I nie czytam nic na necie bo mi się nie chce :P I tak zrobią co będą chcieli, naczytałam się o porodzie, wiedziałam wszystko, a skończyło się cesarką o której nie wiedziałam nic ;)

Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają
11 lata 11 miesiąc temu #531955 przez studentkaae
Elmirka - hmm, wiesz co ja niestety też nie jestem nastawiona optymistycznie, jeśli ten cykl też będzie miał 30 dni to @ powinna w niedzielę przyleźć. no a co do objawów to narazie widzę u siebie same, ale @owe, a nie ciążowe, więc kicha :(
masz rację, kto się praktycznie nie starał i mu się od razu udało to ma inny stosunek do tego, a jak taka wyczekana miesiacami, latami ciąża jest to człowiek się cieszy bardziej chyba, ale też bardziej się boi, żeby wszystko było dobrze.

no zobaczymy, jeszcze kilka dni i się u nas okaże :) ale trzyma kciuki za Ciebie bardzo mocno Kochana!!! zresztą za nas Wszystkie trzymam :)
11 lata 11 miesiąc temu #531961 przez Mirella
Studentkaae mnie się wydaje, że o każdą ciążę się tak samo drży, czy to trafiona za pierwszym razem czy latami czekana ;) a potem jak się ma dziecko to się jeszcze bardziej drży
11 lata 11 miesiąc temu #531968 przez studentkaae
hmm, może i racja, ale pewnie te Kobiety, które mają za sobą stratę fasoleczki, dziecka to boją się dodatkowo 100 razy bardziej...

hmm, czyli drży się całe życie... ale to wszystko dziwnie skonstruowane jest nie? - nigdy nie można spokojnie żyć, bo lęk towarzyszy nam ciągle. jest nieodłącznym elementem życia
11 lata 11 miesiąc temu #531972 przez dzidzia1234
mnie się wydaje , że bycie rodzicem - nieważne czy przyszłym już będącym to najtrudniejsza i najbardziej stresująca rola w całym życiu człowieka- jak już Wam pisałam nie planowałam stanowczo kolejnych dzieci- a teraz szału dostaję jak śluz zobaczę płodny i kolejnej wariacji przed spodziewaną@
11 lata 11 miesiąc temu #531976 przez Mirella
Nie tyle życia co macierzyństwa, ale nie zamieniłabym tego życia na poprzednie :blink: Wczoraj rozmiawiałam z mężem przez Skypa i strzelałam fotki jemu i Duśce, dziś sobie oglądam, mąż do mnie przychodzi, dziecko nie, tęsknię jak cholera ;)

Ale że nie mam wyjścia to staram się szukać jasnych stron pobytu tutaj, nie muszę gotować a mam co jeść i mam od groma i trochę czasu na net i na książkę, i nawet wszystkie pazury wypiłowałam za jednym zamachem, co w domu przy dziecku nigdy mi się nie udało ;) Ale i tak wolę iść do domu i nie mieć czasu ale być z Duśką
11 lata 11 miesiąc temu #531982 przez ViFi
Mirella napisał:

Vifi nie mam pojęcia jak mi zrobią, można w ogóle laparoskopem woreczek wyciąć? bo mówią że mi cały wywalą ;)

Miesiąc zleci szybciej niż bym chciała to i tak nie jest źle, nerwa to już mam, wcale nie chcę tej operacji :( I nie czytam nic na necie bo mi się nie chce :P I tak zrobią co będą chcieli, naczytałam się o porodzie, wiedziałam wszystko, a skończyło się cesarką o której nie wiedziałam nic ;)

Ściągnęlam sobie tego Greya z chomika ale nie wiem czy przeczytam, ja wolę papierowe książki, tyle że w mojej bibliotece tego nie mają

tak da sie robią tylko 3 dziurki :)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #531983 przez dzidzia1234
he he- mirella- pełny manicure za jednym zamachem to wyczyn dla mnie nielada- ale czasem się udaje
11 lata 11 miesiąc temu #531990 przez studentkaae
być matką to najpiękniejsza życiowa rola, jeszcze 2 lata temu się sądziłam, że tak o to dziecko będzie trudno.

Mirella - no tak, musisz niesamowicie tęsknić za Córką, to chyba w tym pobycie w szpitalu jest dla Ciebie najgorsze. ojoj, dobrze, że jutro wychodzisz :)
11 lata 11 miesiąc temu #532003 przez Mirella
Oj tak tęsknię za nią jak diabli, wczoraj sie popłakałam przy telefonie :(

Vifi, nie mam pojęcia co mi zrobią i jak, nawet nie ma z kim pogadac póki co, ale mam miesiąc jeszcze to się zdążę dowiedzieć ;) niestety mój lekarz prowadzący to buc jakich mało, albo nie lubi kobiet, bo mój mąż twierdzi że można się z nim dogadać. Ja mam jeszcze jedną teorię, lekarze w pacjentach nie widzą ludzi, ale jak pójdzie człowiek ubrany w cywilne ciuchy a nie w ubranie to inna gadka
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia