- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #531312 przez dzidzia1234
no i znów post mam zjedzony- IWONTA- ja z tego krwawienia , plamienia - jak zwał tak zwał mam mam zdrowego dwuletniego łobuza
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #531357 przez iwonta_kg
dzidzia1234 napisał:
Dzidzia opowiedz mi tym swoim plamieniu. Kiedy to w bylo w którym tygodniu jak dlugo czy bylas w szpitalu co ci dali czy bolał cie brzuch. Wszystko.
no i znów post mam zjedzony- IWONTA- ja z tego krwawienia , plamienia - jak zwał tak zwał mam mam zdrowego dwuletniego łobuza
Dzidzia opowiedz mi tym swoim plamieniu. Kiedy to w bylo w którym tygodniu jak dlugo czy bylas w szpitalu co ci dali czy bolał cie brzuch. Wszystko.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu #531371 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Iwonta wiele kobiet ma plamienia na początku ciąży i czasem nie wiadomo od czego, ja z wiki miałam krwiaka, plamilam od 8 tygodnia, ale z wiki bylo ok, bralam luteine i nospe i lezalam przez miesiac. Az krwiak sie wchłonął. Ty dostalas lutke, albo dupka? Ogólnie jest tak że oni nie wiele mogą zrobić wiecej tam na oddziqle no dadzą leki i lezec każa, alle wiesz neda robic nadania, usg, bylabys spokojniejsza ... No nie wiem musisz sama zdecydowac, ale jak by sie nasiliły plamienia to musisz dylac. Trzymaj sie kochana, bardzo ci współczuję... Bo to straszne nerwy, ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze! Buziaki
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531383 przez dzidzia1234
dzień dobry
IWONTA - u mnie to było tak, że się obudziłam rano, poszłam do toalety a tam zonk- nie plamienie , tylko krwawienie jak przy średniej @- natychmiast na IP i zostałam - to był 12 tydz, więc zgodnie z zasadą przyjętą w moim szpitalu wylądowałam na ginekologii- tzn - do 12 tyg leży się na ginekologii- po 12 tyg na położnictwie- niestety to była sobota i nie zrobiono mi od razu usg- bo ponoś nie miał kto- sralis mazgalis- do poniedziałku przybyło mi siwych włosów- w każdym razie od razu dostałam luteinę i no spę i diphergan na spokojenie i miałam leżeć- na oddziale jest o tyle dobrze, że oni się znają na tym i pielęgniarka przychodziła co dwie godz sprawdzać mi pampersa, żeby móc ocenić sytuację. Mało tego to tam się grzecznie leży, a w domu to wiadomo - zawsze się znajdzie jakiś powód do szwędania. Ze mna lezała dziewczyna w 8 tyg i miała krwawienie z niewielkiej nadżerki szyjki- zalecenia lekarskie takie jak u mnie- a leżałam tydzień - całkiem czysto sie zrobiło po dwóch tygodniach
acha- brzuch mnie nie bolał- może niestety, bo jakby bolało to bym wcześniej wiedziała, że coś się dzieje
GOSIAK- no widzę , że i Ty pokazałaś nam zacne grono znajomych ha ha
IWONTA - u mnie to było tak, że się obudziłam rano, poszłam do toalety a tam zonk- nie plamienie , tylko krwawienie jak przy średniej @- natychmiast na IP i zostałam - to był 12 tydz, więc zgodnie z zasadą przyjętą w moim szpitalu wylądowałam na ginekologii- tzn - do 12 tyg leży się na ginekologii- po 12 tyg na położnictwie- niestety to była sobota i nie zrobiono mi od razu usg- bo ponoś nie miał kto- sralis mazgalis- do poniedziałku przybyło mi siwych włosów- w każdym razie od razu dostałam luteinę i no spę i diphergan na spokojenie i miałam leżeć- na oddziale jest o tyle dobrze, że oni się znają na tym i pielęgniarka przychodziła co dwie godz sprawdzać mi pampersa, żeby móc ocenić sytuację. Mało tego to tam się grzecznie leży, a w domu to wiadomo - zawsze się znajdzie jakiś powód do szwędania. Ze mna lezała dziewczyna w 8 tyg i miała krwawienie z niewielkiej nadżerki szyjki- zalecenia lekarskie takie jak u mnie- a leżałam tydzień - całkiem czysto sie zrobiło po dwóch tygodniach
acha- brzuch mnie nie bolał- może niestety, bo jakby bolało to bym wcześniej wiedziała, że coś się dzieje
GOSIAK- no widzę , że i Ty pokazałaś nam zacne grono znajomych ha ha
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 11 miesiąc temu #531410 przez ann-sunshine
Babeczki, niemożliwe jesteście widzę, że forum się na nowo rozhulało. Jak się Was czyta, to człowiekowi od razu lepiej na duszy.
Mirella, nie doczytałam jeszcze co Ci, ale trzymaj się tam w tym szpitalu.
Lacrijka, ale fajnie że możesz sobie serduszek w domowych pieleszach słuchać. Tylko się nie stresuj jak nie znajdziesz, bo zwyczajnie może się dzidzia chować w pieleszach maminego brzuszka.
Napiszcie mi któraś jednym ciągiem kto tu teraz zafasolkował a kto czeka na dobre wieści testowe? Za dużo piszecie i nadrobić Was to coś niemożliwego.
Mirella, nie doczytałam jeszcze co Ci, ale trzymaj się tam w tym szpitalu.
Lacrijka, ale fajnie że możesz sobie serduszek w domowych pieleszach słuchać. Tylko się nie stresuj jak nie znajdziesz, bo zwyczajnie może się dzidzia chować w pieleszach maminego brzuszka.
Napiszcie mi któraś jednym ciągiem kto tu teraz zafasolkował a kto czeka na dobre wieści testowe? Za dużo piszecie i nadrobić Was to coś niemożliwego.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #531418 przez Mirella
Dzień dobry, spać mi tu nie dają, jeść nie dają, żyć nie dają, ale jutro wypuszczą. Mam iść do ordynatora i się umówić na termin zabiegu. Jakbym się uparła to bym dziś wyszła, ale uznałam że dam się pokarmić i zobaczymy co będzie, żebym tu znowu nie musiala wrócić na IP, to już wolę ten jeden dzien zostać, opieka do Duśki na dziś zorganizowana.
I miałam Wam coś jeszcze napisać ale nie wiem co bo mi głowę kroplówką zawrócili
Acha, kocham Was wszystkie
I miałam Wam coś jeszcze napisać ale nie wiem co bo mi głowę kroplówką zawrócili
Acha, kocham Was wszystkie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #531434 przez pani_p
Hej!
Mirella coś mi się wydaje, że moja mama miała wycinany woreczek żółciowy, ze względu na kamienie. Miała robione laparoskopowo więc to nie było bardzo inwazyjne. Teraz ma się bardzo dobrze Więc nie martw się :*
Mnie znowu brzuch boli... teraz po lewej stronie i promieniuje mi do odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Mam dość... Cały czas mi to przypomina, że na coś czekam i nie mogę o tym nie myśleć. Czuję się tym zmęczona...
Mirella coś mi się wydaje, że moja mama miała wycinany woreczek żółciowy, ze względu na kamienie. Miała robione laparoskopowo więc to nie było bardzo inwazyjne. Teraz ma się bardzo dobrze Więc nie martw się :*
Mnie znowu brzuch boli... teraz po lewej stronie i promieniuje mi do odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Mam dość... Cały czas mi to przypomina, że na coś czekam i nie mogę o tym nie myśleć. Czuję się tym zmęczona...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #531456 przez ferritka
dzień dobry:))
Mirelllka
Iwonta ( żałuje,że nie mam tu emotki "grozi palcem" ale wiem, że Ingrid ma ) Informuj na sproszę i nie zwlekaj, sama wiesz że teraz musisz chuchać i dmuchać , tak więc odłóż kochana przytulanki na boczek i marsz na oddział.
Dzidzia hahahahhaa :*
dziewczynki, wyobraźcie sobie jak my się na żywca spotkamy to głowa mała ;D już doczekać się nie mogę
Pani, na kiedy masz @? 22 coś mnie świta, ale nie wiem czy to Ty?? Mnie ciągnie w dole brzucha, wieczorem pare zary zakuło, przez chwilenawet takie miałam wrażenie że mnie pali od środka, zemdliło mnie też ( ale tu się przyznam nakupiłam trufli w białej i czarnej czekoladzie w tesco i) = powiem brzydko = nawdupczałam się jakby mi mieli te cukierki zabrać , no i mnie zmuliło ;DDD ale kawa wciąż smakuje, więc po tym cyklu idę się na oddziale położyć - zamkniętym ,psychiatrycznym
aa Iwonta, Ty jako szefowa wrześniówek 2013 zrób może liste dziewczyn widziałam na innych miesiącach imie mamusi, termin a potem dopisują imie i wagę wzrost maluszka, fajnie bo potemmożna zobaczyć co i jak ))
Mirelllka
Iwonta ( żałuje,że nie mam tu emotki "grozi palcem" ale wiem, że Ingrid ma ) Informuj na sproszę i nie zwlekaj, sama wiesz że teraz musisz chuchać i dmuchać , tak więc odłóż kochana przytulanki na boczek i marsz na oddział.
Dzidzia hahahahhaa :*
dziewczynki, wyobraźcie sobie jak my się na żywca spotkamy to głowa mała ;D już doczekać się nie mogę
Pani, na kiedy masz @? 22 coś mnie świta, ale nie wiem czy to Ty?? Mnie ciągnie w dole brzucha, wieczorem pare zary zakuło, przez chwilenawet takie miałam wrażenie że mnie pali od środka, zemdliło mnie też ( ale tu się przyznam nakupiłam trufli w białej i czarnej czekoladzie w tesco i) = powiem brzydko = nawdupczałam się jakby mi mieli te cukierki zabrać , no i mnie zmuliło ;DDD ale kawa wciąż smakuje, więc po tym cyklu idę się na oddziale położyć - zamkniętym ,psychiatrycznym
aa Iwonta, Ty jako szefowa wrześniówek 2013 zrób może liste dziewczyn widziałam na innych miesiącach imie mamusi, termin a potem dopisują imie i wagę wzrost maluszka, fajnie bo potemmożna zobaczyć co i jak ))
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej