BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #531268 przez dzidzia1234
to niemężom proponuję sugestię
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #531271 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 11 miesiąc temu #531274 przez ViFi
A to super

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #531282 przez Agusia83
Agness...jestes sliczna kobieta i masz piekna pocieche :laugh:

Mirellka, zycze szybkiego powrotu do zdrowia, oby w piatek Cie wypuscili. Najwazniejsze, ze juz wiesz, co Ci jest.

Lacrijka, zazdroszcze takiego detektora...ja tez mam, ale baaaaardzoooo stary i ma glowice punktowa...nie szeregowa...ale serducho Emi wysluchalam..teraz musze sprobowac ponownie :laugh:

Dziewczyny jestescie niesamowite...obejrzalam filmiki i od razu usmiech na twarzy sie pojawil...i smiech :silly:

Vifi, wspolczuje...leki przeciwbolowe cos Ci pomagaja?

Dzidzia, Ty i przyslowia Twojej babci :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #531291 przez dzidzia1234
VIFI- powaliło mnie- mogę jeszcze raz za mąż wyjść- za mojego męża oczywiście żeby nie było- stary, siwy, niedomaga- ale kochane stworzenie

AGUSIA- moja babcia to nic w porównaniu z moją ciotką babcią - ta to była agentka- pewnie nie raz ją przytoczę
11 lata 11 miesiąc temu #531293 przez iwonta_kg
Bylam dzisiaj w szpitalu na IP. Pojechalismy z mężem sprawdzić te planienia bo znowu sie pojawiły. Wszystko ok. Serduszko biło. Ale nie zgodziłam sie żeby zostać na oddziale. Nie dałabym rady psychicznie. Ale nie wiem czy nie zrobilam źle bo planienia wróciły:( na wizycie wszystko bylo dobrze, czysto a teraz znowu i to duzo:( naprawde sie boje:(:( mam sie nie przemeczac i mamy póki co zakaz współżycia bo to mogło byc powodem tych plamien.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531296 przez dzidzia1234
IWONTA- a powiedzieli Ci skąd to plamienie?

tzn czy szyjka czy cosik indziej? bo jak jak ja krwawiłam w 12 tyg to na oddziale mi powiedzieli , że plamię- dla nich krwawienie to jak Ci ten duży podkład na dwie godz nie wystarczy
11 lata 11 miesiąc temu #531297 przez iwonta_kg
dzidzia1234 napisał:

IWONTA- a powiedzieli Ci skąd to plamienie?

Przez hormony albo od fizycznej pracy albo od współżycia. Seks kazala ograniczyć i leżeć. Gdybym została na oddziale pewnie bym wiedziała cos bardziej konkretnego. Ale nie dałam rady! Nie dałabym rady tam zostać. Nie po tym wszystkim co mnie tam spotkało!

11 lata 11 miesiąc temu #531298 przez Agusia83
Iwonta,to serduszko juz widzialas,super. Odpoczywaj,uważaj na siebie,teraz dr mógł cos naruszyć nawet głowic. Ale jeśli poraz kolejny byscie pojechali to zgodz sie zostać,dla twojego i malenstwa dobra.
11 lata 11 miesiąc temu #531301 przez dzidzia1234
iwonta- edytowałam posta- nie wiem czy widziałaś- dostałaś lutkę?
11 lata 11 miesiąc temu #531302 przez iwonta_kg
Agusia nie wiem czy jutro nie pojde tam znowu i nie przyjmę sie na oddział. Przemyślałam to. W piatek mialam pierwszy dzien isc do pracy:( ale jak mnie poloza to bede 2-3 dni wiec z pracą lipa.

11 lata 11 miesiąc temu #531303 przez iwonta_kg
Dzidzia o szyjce nic nie mowila. Kazala brać buskopan trzy razy dziennie.

Do krwawienia to mi daleko. To są takie małe plamy krwi. Jak nie wiem dwugroszówka.

11 lata 11 miesiąc temu #531304 przez Agusia83
Iwonta,ja bym nie ryzykowala. Wiem,ze przezylas tam tragedie,ale trzeba dmuchac na zimne i pomoc dzidzi jak najlepiej.
11 lata 11 miesiąc temu #531305 przez dzidzia1234
kochana- dzidzia jest teraz priorytetem- nie możesz myśleć o wszystkim na raz- jak mawiała scarlett w przeminęło z wiatrem- pomyślę o tym jutro- ja przyjęłam to za życiową dewizę i wierz mi , że działa
11 lata 11 miesiąc temu #531306 przez iwonta_kg
Dobra rano pojde na oddział. Najgorsze jest to ze teraz w szpitalu nie ma odwiedzin przez grypę:( mojego męża tez dopadła. Ma gorączkę i śpi w salonie a ja w sypialni. Meczarnia jak nic. Nie ma sie do kogo przytulić:(

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka