BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #532006 przez dzidzia1234
mirella- lekarze najczęściej niestety widza kolejny przypadek- nie ludzia właśnie
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #532026 przez Agusia83
A mnie cos sie chrzani net :angry: :angry:

Ja mysle, ze jesli kobieta bardzo pragnie dziecka, to bez roznicy czy starala sie o nie miesiac, dwa, piec, czy 30....cieszy sie tak samo i rownoczesnie martwi i boi....

Mirellka, zdrowka, dobrze, ze jutro wychodzisz...masz szczescie, ze posiadasz lampa w szpitalu, dzieki niemu mozesz zobaczyc Duske i meza :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #532027 przez mesy
Jessssuniu jeden dzień mnie tu nie było i tyle do nadrabiania :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Miłego dnia dziołszki :lol:

A ty Mirella się tam kuruj :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532028 przez ferritka
Dzidzia, koleżanka jak zobaczyła cała trylogie Szarego na mailu przez 7 minut piszczała mi do słuchawki ;> kolejna ofiara ;DDDD

każda matka kocha swoje dziecko miłością bezgraniczną bez względu na to czy informacja o ciąży była zaskoczeniem czy długim procesem walki z przeciwnościami ...
choc rozumiem frustracje tych, które długo się starają, bo ja cała buzuje na myśl, że koleżanka koleżanki zaszła w jeden cykl. buzuje z zazdrości i niestety nie potrafie na to nic poradzic

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532034 przez dzidzia1234
mnie wciągnęło jak nie wiem
11 lata 11 miesiąc temu #532035 przez Mirella
Jest tu jedna fajna lekarka niestety nie przydzielili jej do mnie, zazdroszczę tym których przydzielili, bardzo ludzka

normalnie przedawkuję neta w szpitalu w domu będę czuła obrzydzenie
11 lata 11 miesiąc temu #532040 przez Mirella
Ferritka, luzik, buzowanie z zazdrości to jeden z ostatnich etapów :lol:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532042 przez ferritka
Mirella napisał:

Ferritka, luzik, buzowanie z zazdrości to jeden z ostatnich etapów :lol:

B) może i tak, tylko że ja jestem na skraju skraja i za moment wybuchne :angry: no mowie Wam dzisiaj to hormon zołzy mam mocno podwyższony = proszę się mną nie przejmować :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532044 przez mesy
11 lata 11 miesiąc temu #532045 przez mesy
A że się jeszcze tak wtrącę :P :P :P ma któraś z was drugą część Greya ??? oczywiście na kompie :P
11 lata 11 miesiąc temu #532047 przez ferritka
mesy napisał:

A że się jeszcze tak wtrącę :P :P :P ma któraś z was drugą część Greya ??? oczywiście na kompie :P

messu mesy ,a Ty nie wiesz ,że tu Dzidzia rozsyłała wszystkie 3 częście Szarego ?? Dawaj maila to Ci podeśle ;)))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #532048 przez @nulka
witam

Mirella robią to laparoskopowo (mam 3 maleńkie blizny), wywalają cały woreczek z zawartością :kiss: i za 3 dni będziesz w domku

WiVikamyczków już nie dają na pamiątkę ze względu na zagrożenia typu żółtaczka wszczepienna, HIV i inne zarazy

a mój kochany "upośledzony Debilek" z naszego małżeńskiego konfliktu to na Polibudzie studiuje :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #532054 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

messu mesy ,a Ty nie wiesz ,że tu Dzidzia rozsyłała wszystkie 3 częście Szarego ?? Dawaj maila to Ci podeśle ;)))

łooo no widzisz nie doczytałam bo za dużego tego tu :P :P :P

meila wysłałam ci na priv :lol:
11 lata 11 miesiąc temu #532056 przez Mirella
Ferritka, a kiedy Ty @ teoretycznie powinnaś mieć?

@nulka trzymam za słowo że mnie nie pokroją. I jak to nie dają kamyczków?????? mnie nie dadzą?????

idę pospać może się kwadrans uda ;) nie wiecie czego pielęgniarki i salowe tak się drą? naprawdę nie pamiętają że tu ludzie chorzy są czy co? niektórzy są w naprawdę kiepskim stanie i potrzebują spokoju
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532057 przez Ingrid29
dzidzia dziękuje bardzo już doszły wszystkie części, to wieczorami Artur będzie spał, to będę sobie czytać (mąż niestety na 5 tygodniowej delegacji za granicą, więc wieczorem nie ma co robić).

@nulka a co u ciebie słychać? jak staranka?

Mirelka mnie to strasznie drażniło jak leżałam po porodzie z malutkim na oddziale. A 5 rano zaczynali napieprzać jakimś garami i kubłami ze śmieciami - myślałam, że oszaleje, w ogóle spać się nie dało.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia