- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532006 przez dzidzia1234
mirella- lekarze najczęściej niestety widza kolejny przypadek- nie ludzia właśnie
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #532026 przez Agusia83
A mnie cos sie chrzani net
Ja mysle, ze jesli kobieta bardzo pragnie dziecka, to bez roznicy czy starala sie o nie miesiac, dwa, piec, czy 30....cieszy sie tak samo i rownoczesnie martwi i boi....
Mirellka, zdrowka, dobrze, ze jutro wychodzisz...masz szczescie, ze posiadasz lampa w szpitalu, dzieki niemu mozesz zobaczyc Duske i meza
Ja mysle, ze jesli kobieta bardzo pragnie dziecka, to bez roznicy czy starala sie o nie miesiac, dwa, piec, czy 30....cieszy sie tak samo i rownoczesnie martwi i boi....
Mirellka, zdrowka, dobrze, ze jutro wychodzisz...masz szczescie, ze posiadasz lampa w szpitalu, dzieki niemu mozesz zobaczyc Duske i meza
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532028 przez ferritka
Dzidzia, koleżanka jak zobaczyła cała trylogie Szarego na mailu przez 7 minut piszczała mi do słuchawki ;> kolejna ofiara ;DDDD
każda matka kocha swoje dziecko miłością bezgraniczną bez względu na to czy informacja o ciąży była zaskoczeniem czy długim procesem walki z przeciwnościami ...
choc rozumiem frustracje tych, które długo się starają, bo ja cała buzuje na myśl, że koleżanka koleżanki zaszła w jeden cykl. buzuje z zazdrości i niestety nie potrafie na to nic poradzic
każda matka kocha swoje dziecko miłością bezgraniczną bez względu na to czy informacja o ciąży była zaskoczeniem czy długim procesem walki z przeciwnościami ...
choc rozumiem frustracje tych, które długo się starają, bo ja cała buzuje na myśl, że koleżanka koleżanki zaszła w jeden cykl. buzuje z zazdrości i niestety nie potrafie na to nic poradzic
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #532034 przez dzidzia1234
mnie wciągnęło jak nie wiem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532042 przez ferritka
Mirella napisał:
może i tak, tylko że ja jestem na skraju skraja i za moment wybuchne no mowie Wam dzisiaj to hormon zołzy mam mocno podwyższony = proszę się mną nie przejmować
Ferritka, luzik, buzowanie z zazdrości to jeden z ostatnich etapów
może i tak, tylko że ja jestem na skraju skraja i za moment wybuchne no mowie Wam dzisiaj to hormon zołzy mam mocno podwyższony = proszę się mną nie przejmować
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
11 lata 11 miesiąc temu #532048 przez @nulka
witam
Mirella robią to laparoskopowo (mam 3 maleńkie blizny), wywalają cały woreczek z zawartością i za 3 dni będziesz w domku
WiVikamyczków już nie dają na pamiątkę ze względu na zagrożenia typu żółtaczka wszczepienna, HIV i inne zarazy
a mój kochany "upośledzony Debilek" z naszego małżeńskiego konfliktu to na Polibudzie studiuje
Mirella robią to laparoskopowo (mam 3 maleńkie blizny), wywalają cały woreczek z zawartością i za 3 dni będziesz w domku
WiVikamyczków już nie dają na pamiątkę ze względu na zagrożenia typu żółtaczka wszczepienna, HIV i inne zarazy
a mój kochany "upośledzony Debilek" z naszego małżeńskiego konfliktu to na Polibudzie studiuje
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532054 przez mesy
ferritka napisał:
łooo no widzisz nie doczytałam bo za dużego tego tu
meila wysłałam ci na priv
mesy napisał:
A że się jeszcze tak wtrącę ma któraś z was drugą część Greya ??? oczywiście na kompie
messu mesy ,a Ty nie wiesz ,że tu Dzidzia rozsyłała wszystkie 3 częście Szarego ?? Dawaj maila to Ci podeśle ))
łooo no widzisz nie doczytałam bo za dużego tego tu
meila wysłałam ci na priv
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #532056 przez Mirella
Ferritka, a kiedy Ty @ teoretycznie powinnaś mieć?
@nulka trzymam za słowo że mnie nie pokroją. I jak to nie dają kamyczków?????? mnie nie dadzą?????
idę pospać może się kwadrans uda nie wiecie czego pielęgniarki i salowe tak się drą? naprawdę nie pamiętają że tu ludzie chorzy są czy co? niektórzy są w naprawdę kiepskim stanie i potrzebują spokoju
@nulka trzymam za słowo że mnie nie pokroją. I jak to nie dają kamyczków?????? mnie nie dadzą?????
idę pospać może się kwadrans uda nie wiecie czego pielęgniarki i salowe tak się drą? naprawdę nie pamiętają że tu ludzie chorzy są czy co? niektórzy są w naprawdę kiepskim stanie i potrzebują spokoju
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #532057 przez Ingrid29
dzidzia dziękuje bardzo już doszły wszystkie części, to wieczorami Artur będzie spał, to będę sobie czytać (mąż niestety na 5 tygodniowej delegacji za granicą, więc wieczorem nie ma co robić).
@nulka a co u ciebie słychać? jak staranka?
Mirelka mnie to strasznie drażniło jak leżałam po porodzie z malutkim na oddziale. A 5 rano zaczynali napieprzać jakimś garami i kubłami ze śmieciami - myślałam, że oszaleje, w ogóle spać się nie dało.
@nulka a co u ciebie słychać? jak staranka?
Mirelka mnie to strasznie drażniło jak leżałam po porodzie z malutkim na oddziale. A 5 rano zaczynali napieprzać jakimś garami i kubłami ze śmieciami - myślałam, że oszaleje, w ogóle spać się nie dało.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Ingrid29.