- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
studentka- jak słyszę słowo tango to mam od razu przed oczami scenę z filmu- który obejrzałam wczoraj po raz setny
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Postaram się na dniach nadrobić i poczytać Was trochę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Studentka No ciężko jest teraz... Wkurza mnie to, że nie umiem o tym nie myśleć. Także jestem z Tobą kochana i jakoś razem damy radę. Przynajmniej mam taką nadzieję...
eee a ja ja też przecież z Wami jestem ? to że sobie uroiłam, no jakby to powiedzieć miesiąc jak miesiąc ;/
Studentkaaaa fajnie, że takie masz przeczucie, wiesz co daj mi nr tel ja codziennie rano bedę dzwonić a Ty mi bedziesz mówić, że zafasolkuje;> taka moja prywatna podnaszarka duchowa ;>
uszy do góry, w końcu musi sie do cholery i nam udać
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pani, a kiedy masz @ dostać> bo ja w niedzielę jeśli cykl będzie 30 dni trwał.
Wg programu OvuViu we wtorek 22 stycznia. Powinnam wtedy chyba najprędzej zrobić test? Najchętniej jutro bym już zrobiła przez ten ból brzucha.... Wrrr
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pani_p napisał:
Studentka No ciężko jest teraz... Wkurza mnie to, że nie umiem o tym nie myśleć. Także jestem z Tobą kochana i jakoś razem damy radę. Przynajmniej mam taką nadzieję...
eee a ja ja też przecież z Wami jestem ? to że sobie uroiłam, no jakby to powiedzieć miesiąc jak miesiąc ;/
Studentkaaaa fajnie, że takie masz przeczucie, wiesz co daj mi nr tel ja codziennie rano bedę dzwonić a Ty mi bedziesz mówić, że zafasolkuje;> taka moja prywatna podnaszarka duchowa ;>
Sorka, ale jakoś ja też mam przeczucie, że Ci się udało i chyba dlatego zapomniałam o Tobie:D Mamy siebie- damy radę :*
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ferritka napisał:
pani_p napisał:
Sorka, ale jakoś ja też mam przeczucie, że Ci się udało i chyba dlatego zapomniałam o Tobie:D Mamy siebie- damy radę :*
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
- Otrzymane podziękowania: 11
nie no ferritka padłam ze śmiechu i przy okazji oplułam monitor herbatąszkoda że u mnie głowa nie idziew parze z dupą- nie nadąża ( głowa mi za dupą nie nadążą, bo głowa myśli CIĄZA a dupa myśli - grypa żołądkowa w pierwszej fazie )
Mirrelka kochana zdrowiej szybciutko. Ja jak rodziłam w maju 2012 to też miałam taką opaskę na rękę - teraz to norma (masz tam pod spodem numer pacjenta, a na wierzchu imię i nazwisko) - wiecie po co, żeby pacjenta nie zgubić co by za długo nie leżał i po trzech dniach go wykopnąć
ann-sunshine trzymam mocno kciuki!!!!!!
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
spoko, widzisz, Pani też ma takie przeczucie, że Ci się udało - skoro już 2 tak myślimy to tak musi być, innej opcji nie ma
a wczoraj wrzuciłam tu linka do takiego kalendarza owulacyjnego, ale nie wiem czy widziałyście:
magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Studentkaaa oo widzisz, uciekł mi ten link gdzieś, hmmmmm ciekawe informacje ')) dodałam do ulubionych ;DDD
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Christi_88
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja jak większość z Was też staram się z mężem o upragnioną fasolkę.
Na razie minęły 3 miesiące i ciągle ta jedna kreska
W tym miesiącu również próbowaliśmy i ja jak zwykle nie mogę
się doczekać terminu @ a jest dopiero na 27.01.
Liczę że w nowym roku może zobaczę dwie, upragnione kreseczki
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale awansowałam - podnaszarka duchowa hehehehehe
spoko, widzisz, Pani też ma takie przeczucie, że Ci się udało - skoro już 2 tak myślimy to tak musi być, innej opcji nie ma
a wczoraj wrzuciłam tu linka do takiego kalendarza owulacyjnego, ale nie wiem czy widziałyście:
magazyn.netmama.pl/serwisy/kalendarz-owulacyjny/
Ja widziałam, jest w porządku. Ja korzystam z tego w komórce bo zapisuję sobie tam różne objawy i mam wklepane cykle już chyba 3 lata wstecz i mi sam wylicza co i jak. Tzn. w tym cyklu pierwszy raz pokazał mi kiedy mam konkretnie dni płodne, ale to dlatego, że pierwszy raz udało mi się jednoznacznie zinterpretować mój śluz.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa