- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530571 przez dzidzia1234
a właśnie- mimo edycji posta zapomniałam o hiv chociażby- a te przeciwciała to właśnie odczyn coombsa- i robiłam mimo zgodnych rh
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
11 lata 11 miesiąc temu #530579 przez dpc
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
Gwen łiiiii, gratuluję!!!!! :*
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530580 przez dzidzia1234
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
AGUSIA - u mnie to było chyba badane ze względu na to, że mamy dziwną sytuację jeśli chodzi o grupy krwi- my mamy plus a nasz syn starszy ma mimo to minus i jest niepełnosprawny- więc pewnie było zapobiegawczo- zresztą to co się badało piętnaście czy dziewięć lat temu do tego co się robi dziś to normalnie przepaść- z córką miałam jedno usg i to prywatnie- bo na nfz nie było
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #530603 przez GwenB
dzidzia ja się teraz nie łapię jak to funkcjonuje w przychodniach, ale dzwoniłam i nigdzie nie ma wolnych terminów do mojego lekarza, dopiero na marzec :/ Mogę iść na wizytę prywatną do niego, bo normalnie przyjmuje na NFZ, a jak pilne sprawy to masz płacić :/ to co wtedy ze skierowaniami? jak jest traktowane?
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 11 miesiąc temu #530605 przez Asik
Dzidzia... obydwoje macie + ??? a syn - ??? mhmm pierwszy raz się spotykam z takim czymś , a jakieś badania genetyczne miał robione? a Wy? robiliscie badania krwi? mąż też?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530610 przez Agusia83
Gwen, a powiedzialas, ze jestes w ciazy? Musisz miec pierwsza wizyte do 10tc, by pozniej moc ubiegac sie o becikowe...zreszta trzeba sprawdzic, czy z dzidzia wszystko ok.
A jak pojdziesz prywatnie, to nie da Ci zadnych skierowan..tzn moze dac, ale nie beda refundowane...
A jak pojdziesz prywatnie, to nie da Ci zadnych skierowan..tzn moze dac, ale nie beda refundowane...
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #530622 przez anoda89
Gwen jak jest coś pilnego to IP albo lekarz prywatnie. Zadzwoń może jeszcze raz powiedz że jesteś w ciąży to może przyśpieszy termin. Tak jak Agusia piszę musisz do 10 tc być pod opieką lekarza bo przepadnie Ci becikowe.
Idę zrobić zbożówkę
Idę zrobić zbożówkę
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #530629 przez Gosia 2712
Gwen GRATULUJE!!! no to wrzesniowki sie powiekszaja
Ja jak pierwsze badania robilam to zaplacilam za nie 140zl :/ bo chodzilam prywatnie.
Ale mam dzisiaj lenia :/
Widze ze Was wciagnela ksiazka hehe ja juz koncze 3 czesc i zastanawiam sie nad jakas nastepna
Ja jak pierwsze badania robilam to zaplacilam za nie 140zl :/ bo chodzilam prywatnie.
Ale mam dzisiaj lenia :/
Widze ze Was wciagnela ksiazka hehe ja juz koncze 3 czesc i zastanawiam sie nad jakas nastepna
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530642 przez dzidzia1234
GWEN- jeśli lekarz nie ma dla Ciebie czasu w syt gdy jesteś w ciąży - to go zmień- bo g.....nie lekarz- popytaj koleżanek lub poszukaj sobie na np www.znanylekarz.pl/
AGUSIA- to syt mniej więcej jak ta, że białej parze może się urodzić czarne dziecko
ASIK- my nawet testy robiliśmy, żeby wiedzieć, czy jesteśmy rodzicami czy coś w szpitalu popieprzyli przy kąpieli- ale wynik jest jednoznaczny- jesteśmy biologicznymi rodzicami
ASIK- my nawet testy robiliśmy, żeby wiedzieć, czy jesteśmy rodzicami czy coś w szpitalu popieprzyli przy kąpieli- ale wynik jest jednoznaczny- jesteśmy biologicznymi rodzicami
GWEN- jeśli lekarz nie ma dla Ciebie czasu w syt gdy jesteś w ciąży - to go zmień- bo g.....nie lekarz- popytaj koleżanek lub poszukaj sobie na np www.znanylekarz.pl/
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530649 przez dzidzia1234
i ja się muszę za greya wziąć bo moje dziecko już połknęło dwie- a ja biedna nieświadoma co ona czyta- woła kasę na trzecią
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530658 przez GwenB
dzidzia1234 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]AGUSIA- to syt mniej więcej jak ta, że białej parze może się urodzić czarne dziecko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.