BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #530818 przez studentkaae
pusto? no tak, a co się dziwić:

jedna połowa zaczytana pewnie w Greyu,
a druga połowa weszła w fazę dni płodnych i szaleje w sypielni... :)

no a może jeszcze inne kobitki te co zaciążyły to przeniosły się na Mamuśkowe wrześnióweczki itp. no i coraz mniej tu nas... staruszek.. yyy, staraczek :silly:

a ja mam dziś kiepski dzień, głowa mnie boli i nic mi się nie chce... jakiś leń czy co...

Vifi - ja też miałam w 2011 roku wycinane migdałki, bo miałam paciorkowca i wieczne anginy,ciągle antybiotyki... w końcu wycieli mi te dziady i jak ręką odjął. no czasem jakieś przeziębionko, jak np. teraz ostatnio mnie dopada, ale to już nie to co kiedyś na szczęście.

później jeszcze robiłam wymaz z gardła, ASO i wyszło, że już jest czysto.
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #530824 przez dzidzia1234
moja przyjaciółka jest w 12 - była u lekarza, robiła badania- również USG i testy pappa a karty jeszcze nie ma- dostanie dopiero jutro jak z badaniami przyjdzie - ale wizytę zaliczyła pierwszą w 7 tyg i becik będzie
11 lata 11 miesiąc temu #530839 przez MoNiaaa
ja mam caly czas forum wlaczone ale grey mnie pochlonal i pierwszy raz przeszla mi mysl ze szkoda ze tak krotko w pracy siedze...w domu niestety nie mam mozliwosci czytania ale dobrze ze klientow nie ma duzo to nie musze sie odrywac za czesto :)

co do progesteronu to nalezy zrobic 7 dni po owulacji ale ja ekspertem nie jestem wiec inne dziewczyny sie wypowiedza
szczerze to jak czytam o tych badaniach co wy robicie i tych pojeciach medycznych to mnie zatyka ja zielona jestem i jedyne co wiem to z tego forum :huh:

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #530842 przez pani_p
Ja też praktycznie jestem tu non stop, ale jakoś nie umiem się wciąć. Na niczym się nie znam żeby coś poradzić a marudzić Wam też nie chcę bo po co :) Nie mogę się doczekać aż ten egzamin zaliczę i będę się mogła za tego Greya wziąć bo taką mi ochotę narobiłyście, że szok :D
11 lata 11 miesiąc temu #530850 przez dzidzia1234
ja dostanę grey'a w piątek- bo mój ojciec kończy

monia ,pani- ja niby doświadczona - a też głąb kapuściany w niektórych sprawach- a smęcić można - po to też tu jesteśmy
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530853 przez pani_p
Jak zacznę smęcić to wyjdę na niesłowną bo mówiłam, że w tym cyklu luz. No luz był przy starankach a jak przyszło oczekiwanie to już taka mądra nie jestem :)

Dzisiaj byłam u koleżanki, która ma 7miesięcznego synka i myślałam, że go normalnie zjem :D

Mirella O współczuję Ci serdecznie. Mąż bardzo dobrze postąpił :D Teraz będzie Ci raźniej :)
11 lata 11 miesiąc temu #530854 przez Mirella
Mąż mi przywiózł lapa do szpitala, więc wlazłam czym prędzej poczytac Was i powiedzieć że Gwen będzie miała dziewczynkę :lol: Gwen, łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Tak w ogóle to jestem w szpitalu bo chyba nie wiecie? beznadziejne miejsce :(
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530856 przez dzidzia1234
PANI-zjedz moje bo mnie dręczą he he

MIRELLA- A CO TO SIĘ NAROBIŁO??????
11 lata 11 miesiąc temu #530857 przez pani_p
Dzidzia Chętnie, ale to najmłodsze :D Zaponniałam czy synek czy córa jest najmłodsza :blush: Bo ze starszymi mogę sobie nie dać rady :D
11 lata 11 miesiąc temu #530862 przez Mirella
Rzeczywiście się posty jak głupie dodają odwrotnie ;)

No ostatecznie to chyba woreczek żółciowy a zaczęło sie od żołądka... no mówiłam Wam że ja to juz na części zamienne a nie o fasolce myśleć to mi nie wierzycie :P
11 lata 11 miesiąc temu #530863 przez ferritka
Mirella napisał:

Mąż mi przywiózł lapa do szpitala, więc wlazłam czym prędzej poczytac Was i powiedzieć że Gwen będzie miała dziewczynkę :lol: Gwen, łapaj buziale :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mirellka, kurcze nie gadaj :OOO // kurcze blaszka, jakbym bliżej mieszkała to bym przybiegla do Ciebie z racuszkami i domowymi powidłami... ( łap uściska) mam nadzieje, że szybko wrócisz do normy... ale to co nery dały znać, czy co????? coś mi świta, że po nerach mówiłaś ;/ 3maj się Kochana dzielnie

ahahaha StudentkAaaa racja chyba że połowę porwał nam Szary pewnie wozi dziewczyny w charlie tango ;]

ja też jestem tu praktycznie cały czas. na tel to non stop tylko z tel pisać nie lubie, jak tylko siadam do notebooka to nadrabiam :)))))

p.s. macieHBO właśnie leci po raz setny "kocha. lubi, szanuje " z moim boskim Ryanem Goslingiem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm polecam

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530867 przez ferritka
aa woreczek, kurde blaszka zgięta, zanim się dodał mój post to zdążyłaś napisać co Ci... ;// jezuuuusie ale nie będziesz krojona? jakbyś chciała nerke, krew, pół wątroby albo płuco ( płuco mam jeszcze nieczyste, choć nie palę już chwilę to wciąż za krotko żeby dać je komuś w przeszczepie)to wal jak w dym ale przynajmniej wiesz co i jesteś ( cholera mam nadzieje) w dobrych rękach!!!

Pani, no co Ty wszystko pisz co i jak.. ja się nie odzywam, bo też jakby nie myslę ale wciąż słucham swojegociała i mam tyle objawów, że wstyd mi jetu pisaćbo pomyślicie że jestem zdrowo popieprzona;] tak więc czekam i ...nie pozwalam mojemu A wytchnąć ani przez chwilę

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530873 przez GwenB
Mirella napisał:

kiepsko :( a co konkretnie Ci dolega? zdrowiej!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Od razu mi się przypomniało jak napisałaś, że obstawiałaś sląsk ostatnio i miałaś rację ;-)

Dziękuję za Dziewczynkę :D chociaż ja stawiam na chłopca :side: mogę się nie zgodzić, no nie ? ;)
Ale zresztą co my tu będziemy dużo gadac i obstawiać jak jeszcze "daleko dupa łod łoka", jak to sie u mnie godo :side:

eee Mirella teraz zobaczyłam posta, poważnie one jakoś dziwnie przeskakują :/
11 lata 11 miesiąc temu #530875 przez pani_p
Mirella To zdrówka życzę :*

Nie oglądałam tego filmu, HBO też nie mam, ale to w sumie dobrze bo mnie nie kusi. Ja to mam teraz romans z konwekcją przy wrzeniu :D

ferritka :D To gadaj co Ci się objawia. Bo mnie martwi najbardziej to, że od momentu owulacji cały czas mam bóle podbrzusza co mi się nigdy nie zdarzało, bóle miałam przed samą @ . Także ciąże urojoną już mam, a czekam na rzeczywistą :D
11 lata 11 miesiąc temu #530876 przez ferritka
GwenB napisał:

Mirella napisał:

kiepsko :( a co konkretnie Ci dolega? zdrowiej!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Od razu mi się przypomniało jak napisałaś, że obstawiałaś sląsk ostatnio i miałaś rację ;-)

Dziękuję za Dziewczynkę :D chociaż ja stawiam na chłopca :side: mogę się nie zgodzić, no nie ? ;)
Ale zresztą co my tu będziemy dużo gadac i obstawiać jak jeszcze "daleko dupa łod łoka", jak to sie u mnie godo :side:

a może parka ;> jak szaleć to szaleć ;D hahaha życzę Ci kochana pięknej zdrowej parki ;] a jak nie bierzesz dwupaka, to jaajajajajajajaja !! mi daj mii!! proszę Gwen zaczaruj mnie też , plisssss i podeślij do żor tego boćka szczęśliwego ;DDDDD

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka