- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530818 przez studentkaae
pusto? no tak, a co się dziwić:
jedna połowa zaczytana pewnie w Greyu,
a druga połowa weszła w fazę dni płodnych i szaleje w sypielni...
no a może jeszcze inne kobitki te co zaciążyły to przeniosły się na Mamuśkowe wrześnióweczki itp. no i coraz mniej tu nas... staruszek.. yyy, staraczek
a ja mam dziś kiepski dzień, głowa mnie boli i nic mi się nie chce... jakiś leń czy co...
Vifi - ja też miałam w 2011 roku wycinane migdałki, bo miałam paciorkowca i wieczne anginy,ciągle antybiotyki... w końcu wycieli mi te dziady i jak ręką odjął. no czasem jakieś przeziębionko, jak np. teraz ostatnio mnie dopada, ale to już nie to co kiedyś na szczęście.
później jeszcze robiłam wymaz z gardła, ASO i wyszło, że już jest czysto.
jedna połowa zaczytana pewnie w Greyu,
a druga połowa weszła w fazę dni płodnych i szaleje w sypielni...
no a może jeszcze inne kobitki te co zaciążyły to przeniosły się na Mamuśkowe wrześnióweczki itp. no i coraz mniej tu nas... staruszek.. yyy, staraczek
a ja mam dziś kiepski dzień, głowa mnie boli i nic mi się nie chce... jakiś leń czy co...
Vifi - ja też miałam w 2011 roku wycinane migdałki, bo miałam paciorkowca i wieczne anginy,ciągle antybiotyki... w końcu wycieli mi te dziady i jak ręką odjął. no czasem jakieś przeziębionko, jak np. teraz ostatnio mnie dopada, ale to już nie to co kiedyś na szczęście.
później jeszcze robiłam wymaz z gardła, ASO i wyszło, że już jest czysto.
Temat został zablokowany.
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #530824 przez dzidzia1234
moja przyjaciółka jest w 12 - była u lekarza, robiła badania- również USG i testy pappa a karty jeszcze nie ma- dostanie dopiero jutro jak z badaniami przyjdzie - ale wizytę zaliczyła pierwszą w 7 tyg i becik będzie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 11 miesiąc temu #530839 przez MoNiaaa
ja mam caly czas forum wlaczone ale grey mnie pochlonal i pierwszy raz przeszla mi mysl ze szkoda ze tak krotko w pracy siedze...w domu niestety nie mam mozliwosci czytania ale dobrze ze klientow nie ma duzo to nie musze sie odrywac za czesto
co do progesteronu to nalezy zrobic 7 dni po owulacji ale ja ekspertem nie jestem wiec inne dziewczyny sie wypowiedza
szczerze to jak czytam o tych badaniach co wy robicie i tych pojeciach medycznych to mnie zatyka ja zielona jestem i jedyne co wiem to z tego forum
co do progesteronu to nalezy zrobic 7 dni po owulacji ale ja ekspertem nie jestem wiec inne dziewczyny sie wypowiedza
szczerze to jak czytam o tych badaniach co wy robicie i tych pojeciach medycznych to mnie zatyka ja zielona jestem i jedyne co wiem to z tego forum
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #530842 przez pani_p
Ja też praktycznie jestem tu non stop, ale jakoś nie umiem się wciąć. Na niczym się nie znam żeby coś poradzić a marudzić Wam też nie chcę bo po co Nie mogę się doczekać aż ten egzamin zaliczę i będę się mogła za tego Greya wziąć bo taką mi ochotę narobiłyście, że szok
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530850 przez dzidzia1234
ja dostanę grey'a w piątek- bo mój ojciec kończy
monia ,pani- ja niby doświadczona - a też głąb kapuściany w niektórych sprawach- a smęcić można - po to też tu jesteśmy
monia ,pani- ja niby doświadczona - a też głąb kapuściany w niektórych sprawach- a smęcić można - po to też tu jesteśmy
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530853 przez pani_p
Jak zacznę smęcić to wyjdę na niesłowną bo mówiłam, że w tym cyklu luz. No luz był przy starankach a jak przyszło oczekiwanie to już taka mądra nie jestem
Dzisiaj byłam u koleżanki, która ma 7miesięcznego synka i myślałam, że go normalnie zjem
Mirella O współczuję Ci serdecznie. Mąż bardzo dobrze postąpił Teraz będzie Ci raźniej
Dzisiaj byłam u koleżanki, która ma 7miesięcznego synka i myślałam, że go normalnie zjem
Mirella O współczuję Ci serdecznie. Mąż bardzo dobrze postąpił Teraz będzie Ci raźniej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez pani_p.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530856 przez dzidzia1234
PANI-zjedz moje bo mnie dręczą he he
MIRELLA- A CO TO SIĘ NAROBIŁO??????
MIRELLA- A CO TO SIĘ NAROBIŁO??????
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez dzidzia1234.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #530863 przez ferritka
Mirella napisał:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mirellka, kurcze nie gadaj :OOO // kurcze blaszka, jakbym bliżej mieszkała to bym przybiegla do Ciebie z racuszkami i domowymi powidłami... ( łap uściska) mam nadzieje, że szybko wrócisz do normy... ale to co nery dały znać, czy co????? coś mi świta, że po nerach mówiłaś ;/ 3maj się Kochana dzielnie
ahahaha StudentkAaaa racja chyba że połowę porwał nam Szary pewnie wozi dziewczyny w charlie tango ;]
ja też jestem tu praktycznie cały czas. na tel to non stop tylko z tel pisać nie lubie, jak tylko siadam do notebooka to nadrabiam ))))
p.s. macieHBO właśnie leci po raz setny "kocha. lubi, szanuje " z moim boskim Ryanem Goslingiem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm polecam
Mąż mi przywiózł lapa do szpitala, więc wlazłam czym prędzej poczytac Was i powiedzieć że Gwen będzie miała dziewczynkę Gwen, łapaj buziale
Tak w ogóle to jestem w szpitalu bo chyba nie wiecie? beznadziejne miejsce
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mirellka, kurcze nie gadaj :OOO // kurcze blaszka, jakbym bliżej mieszkała to bym przybiegla do Ciebie z racuszkami i domowymi powidłami... ( łap uściska) mam nadzieje, że szybko wrócisz do normy... ale to co nery dały znać, czy co????? coś mi świta, że po nerach mówiłaś ;/ 3maj się Kochana dzielnie
ahahaha StudentkAaaa racja chyba że połowę porwał nam Szary pewnie wozi dziewczyny w charlie tango ;]
ja też jestem tu praktycznie cały czas. na tel to non stop tylko z tel pisać nie lubie, jak tylko siadam do notebooka to nadrabiam ))))
p.s. macieHBO właśnie leci po raz setny "kocha. lubi, szanuje " z moim boskim Ryanem Goslingiem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm polecam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530867 przez ferritka
aa woreczek, kurde blaszka zgięta, zanim się dodał mój post to zdążyłaś napisać co Ci... ;// jezuuuusie ale nie będziesz krojona? jakbyś chciała nerke, krew, pół wątroby albo płuco ( płuco mam jeszcze nieczyste, choć nie palę już chwilę to wciąż za krotko żeby dać je komuś w przeszczepie)to wal jak w dym ale przynajmniej wiesz co i jesteś ( cholera mam nadzieje) w dobrych rękach!!!
Pani, no co Ty wszystko pisz co i jak.. ja się nie odzywam, bo też jakby nie myslę ale wciąż słucham swojegociała i mam tyle objawów, że wstyd mi jetu pisaćbo pomyślicie że jestem zdrowo popieprzona;] tak więc czekam i ...nie pozwalam mojemu A wytchnąć ani przez chwilę
Pani, no co Ty wszystko pisz co i jak.. ja się nie odzywam, bo też jakby nie myslę ale wciąż słucham swojegociała i mam tyle objawów, że wstyd mi jetu pisaćbo pomyślicie że jestem zdrowo popieprzona;] tak więc czekam i ...nie pozwalam mojemu A wytchnąć ani przez chwilę
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530873 przez GwenB
Mirella napisał:
kiepsko a co konkretnie Ci dolega? zdrowiej!!!
Od razu mi się przypomniało jak napisałaś, że obstawiałaś sląsk ostatnio i miałaś rację
Dziękuję za Dziewczynkę chociaż ja stawiam na chłopca mogę się nie zgodzić, no nie ?
Ale zresztą co my tu będziemy dużo gadac i obstawiać jak jeszcze "daleko dupa łod łoka", jak to sie u mnie godo
eee Mirella teraz zobaczyłam posta, poważnie one jakoś dziwnie przeskakują :/
Mąż mi przywiózł lapa do szpitala, więc wlazłam czym prędzej poczytac Was i powiedzieć że Gwen będzie miała dziewczynkę Gwen, łapaj buziale
Od razu mi się przypomniało jak napisałaś, że obstawiałaś sląsk ostatnio i miałaś rację
Dziękuję za Dziewczynkę chociaż ja stawiam na chłopca mogę się nie zgodzić, no nie ?
Ale zresztą co my tu będziemy dużo gadac i obstawiać jak jeszcze "daleko dupa łod łoka", jak to sie u mnie godo
eee Mirella teraz zobaczyłam posta, poważnie one jakoś dziwnie przeskakują :/
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez GwenB.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530875 przez pani_p
Mirella To zdrówka życzę :*
Nie oglądałam tego filmu, HBO też nie mam, ale to w sumie dobrze bo mnie nie kusi. Ja to mam teraz romans z konwekcją przy wrzeniu
ferritka To gadaj co Ci się objawia. Bo mnie martwi najbardziej to, że od momentu owulacji cały czas mam bóle podbrzusza co mi się nigdy nie zdarzało, bóle miałam przed samą @ . Także ciąże urojoną już mam, a czekam na rzeczywistą
Nie oglądałam tego filmu, HBO też nie mam, ale to w sumie dobrze bo mnie nie kusi. Ja to mam teraz romans z konwekcją przy wrzeniu
ferritka To gadaj co Ci się objawia. Bo mnie martwi najbardziej to, że od momentu owulacji cały czas mam bóle podbrzusza co mi się nigdy nie zdarzało, bóle miałam przed samą @ . Także ciąże urojoną już mam, a czekam na rzeczywistą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #530876 przez ferritka
GwenB napisał:
a może parka ;> jak szaleć to szaleć ;D hahaha życzę Ci kochana pięknej zdrowej parki ;] a jak nie bierzesz dwupaka, to jaajajajajajajaja !! mi daj mii!! proszę Gwen zaczaruj mnie też , plisssss i podeślij do żor tego boćka szczęśliwego ;DDDDD
Mirella napisał:
a może parka ;> jak szaleć to szaleć ;D hahaha życzę Ci kochana pięknej zdrowej parki ;] a jak nie bierzesz dwupaka, to jaajajajajajajaja !! mi daj mii!! proszę Gwen zaczaruj mnie też , plisssss i podeślij do żor tego boćka szczęśliwego ;DDDDD