- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540837 przez Lacrijka
Mirella napisał:
która chcesz częsc?? w cerfurze sa po 20zl. Kupie Ci i wysle w poniedziałek..bedziesz miała na gwiazdke
W sumie kupie wszystkie zeby to sens miało
ja kce papierowego Greya, bo tego pdfa nie dam rady za chiny przeczytać, kupisz mi?
Widzicie co ten szpital ze mnie zrobił? już w necie siedzę....
która chcesz częsc?? w cerfurze sa po 20zl. Kupie Ci i wysle w poniedziałek..bedziesz miała na gwiazdke
W sumie kupie wszystkie zeby to sens miało
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu #540852 przez gosia28
Agusia a no wstałam bo ostatnio cierpię na bezsenność. Nie mogę zasnąć, śpię jak zając a jak się obudzę to juz po ptokach. nerwa mi nie daje, psychiatra mnie chyba ratuje.
A mówiłam wczoraj, że Iwonta ma urodziny dzień mi się tylko przesunął
Iwonta 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam
Kurcza Monia, patrzam a tu jednen pierożek się ostał. Ale dorobię jak bardzo poprosisz, z tym że się zastanów bo dziś ziemniaczki z filetem i sosem grzybowym, mniaamm
GosiaSz.dla mnie temat bliźniąt jest tabu. Serce mi się urywa gdy słyszę, że ktoś jest w ciąży z bliźniętami. Wyobrażam sobie jak Ci musiało być trudno na tym spotkaniu. Prymitywni ludzie pozbawieniu resztki człowieczeńskich odczuć.
dpc na wrześniówkach jest.
Idam gotować
A mówiłam wczoraj, że Iwonta ma urodziny dzień mi się tylko przesunął
Iwonta 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam
Kurcza Monia, patrzam a tu jednen pierożek się ostał. Ale dorobię jak bardzo poprosisz, z tym że się zastanów bo dziś ziemniaczki z filetem i sosem grzybowym, mniaamm
GosiaSz.dla mnie temat bliźniąt jest tabu. Serce mi się urywa gdy słyszę, że ktoś jest w ciąży z bliźniętami. Wyobrażam sobie jak Ci musiało być trudno na tym spotkaniu. Prymitywni ludzie pozbawieniu resztki człowieczeńskich odczuć.
dpc na wrześniówkach jest.
Idam gotować
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540856 przez MoNiaaa
GOSIA TO MOZE BYC DZISIEJSZY OBIADEK A NA PIEROGI JESZCZE SIE WPROSZE
iwonka a ktore urodziny obchodzisz??juz wiele azy mialam pytac ile masz lat ale ciagle zapominalam
iwonka a ktore urodziny obchodzisz??juz wiele azy mialam pytac ile masz lat ale ciagle zapominalam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #540861 przez iwonta_kg
Mszydlowska teraz tak szczegolowo przeczytałam twojego posta co tam sie stalo na tej imprezie. Cholera jasna! Jacy ludzie sa bezczelni! Ta w ciąży z tymi bliźniakami to faktycznie wszystkie rozumy pozjadala. Nie trzeba rodzic żeby powiedziec cos negatywnego o szpitalu. Co za panna. Az brak slow. A ten facet co zdziwiony byl ze jeszcze to przeżywasz no kurde! Po 6 latach bedziesz to przeżywać jeszcze a co dopiero po 6 miesiacach!
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540867 przez anoda89
Iwonta Wszystkiego najlepszego Sto lat...
Gosia Ja powiedziałam do męża że już nie chcę się spotykać w takim gronie. Kurw...niby mądre dziewczyny i mają dzieci. Wśród znajomyśch tylko my z mężem zostaliśmy bez dzieci i wiem że mają inne tematy i doradzają sobie nawajem ale wiedzą co się stało i po kiego mnie w ogóle zapraszają. Mam poukładane w głowie ale to nie zanczy że mnie nie boli temat ciąż i macierzyństwa.
Gosia Ja powiedziałam do męża że już nie chcę się spotykać w takim gronie. Kurw...niby mądre dziewczyny i mają dzieci. Wśród znajomyśch tylko my z mężem zostaliśmy bez dzieci i wiem że mają inne tematy i doradzają sobie nawajem ale wiedzą co się stało i po kiego mnie w ogóle zapraszają. Mam poukładane w głowie ale to nie zanczy że mnie nie boli temat ciąż i macierzyństwa.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez anoda89.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 11 miesiąc temu #540874 przez dzidzia1234
daję link- kto lubi- autorem jest syn mojej serdecznej przyjaciółki kochanej-
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #540875 przez GwenB
Iwonka STOOOOOO LAAAAAAT !!
Podczytuję Was cały czas i Gosia czytałam jaką miałaś przykrą sytuację. Niestety niektórzy są kompletnie niemyślący
Mnie nigdy taka straszna historia nie spotkała i to moja pierwsza ciąża, ale nie wyobrażam sobie zachowywać się w ten sposób, zero wyczucia i empatii mam koleżankę, która poroniła dwa miesiące temu i wiem, że może być ciężko jak brzuszek zacznie być u mnie widoczny.. nic z tym nie zrobię, więc jedyne co mogę to w jej obecności nie poruszać pewnych kwestii, chyba że sama będzie miała ochotę i psychicznie da radę.
Podczytuję Was cały czas i Gosia czytałam jaką miałaś przykrą sytuację. Niestety niektórzy są kompletnie niemyślący
Mnie nigdy taka straszna historia nie spotkała i to moja pierwsza ciąża, ale nie wyobrażam sobie zachowywać się w ten sposób, zero wyczucia i empatii mam koleżankę, która poroniła dwa miesiące temu i wiem, że może być ciężko jak brzuszek zacznie być u mnie widoczny.. nic z tym nie zrobię, więc jedyne co mogę to w jej obecności nie poruszać pewnych kwestii, chyba że sama będzie miała ochotę i psychicznie da radę.