- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.gadzety365.pl/9-prezenty-do-domu
tu jest stronka z gadzetami moze ci cos wpadnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poszperaj w necie moze znajdziesz cos fajnego a o czym juz myslalas na porezent??czy jeszcze nic ci po glowie nie chodzi?
www.gadzety365.pl/9-prezenty-do-domu
tu jest stronka z gadzetami moze ci cos wpadnie
No właśnie nic mi po głowie nie chodzi jeszcze nie robiłam nigdy prezentu na 40 ur więc nawet nie mam punktu zaczepienia wiadome jak dla rodziców kupowałam to wiedziałam co potrzebuja a tu kiszka
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Mesy, hmmmm ja jak nie mam już kompletnie pomysłu to kupuje lepszy alkohol i jakieś bombony, przynajmniej nie ida z pustymi rękoma.
a dół jak uj mam bo podejrzewam u siebie psm fest, boli mnie tak bok, i się od rana wkurzyłam że ni ma Groszków. Fu** ... nawet A się oberwało, że nie schował przypraw na swoje miejsce i szklanki do zmywarki. Oczywiście puściłam wiążankę typu " czekasz aż służąca przyjdzie i posprząta po Tobie" ...ten mi odszczekał i chyba ciche dni znowu, poza tym złamałam paznokieć i się poryczałam.
Studentkaaa, robisz ciacho? moje w piekarniku, dzisiaj je przełoże serkiem marcarpone- nie wiem co mi wyjdzie, ale coś na bank. Pochwal się jak zrobisz ;**
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonka, sto lat, spełnienia marzeń;*******
Mesy, hmmmm ja jak nie mam już kompletnie pomysłu to kupuje lepszy alkohol i jakieś bombony, przynajmniej nie ida z pustymi rękoma.
a dół jak uj mam bo podejrzewam u siebie psm fest, boli mnie tak bok, i się od rana wkurzyłam że ni ma Groszków. Fu** ... nawet A się oberwało, że nie schował przypraw na swoje miejsce i szklanki do zmywarki. Oczywiście puściłam wiążankę typu " czekasz aż służąca przyjdzie i posprząta po Tobie" ...ten mi odszczekał i chyba ciche dni znowu, poza tym złamałam paznokieć i się poryczałam.
Studentkaaa, robisz ciacho? moje w piekarniku, dzisiaj je przełoże serkiem marcarpone- nie wiem co mi wyjdzie, ale coś na bank. Pochwal się jak zrobisz ;**
Nie no z pustymi rękoma nie ma opcji żebym szła
Oj ferritka oby to nie był PMS
Mojemu tez się codziennie obrywa jak nie odłoży czegoś na miejsce hehe
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ile u was w miescie kosztuje duphaston???????????????????
www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?value=duphaston
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noo, ale jest pierwszy promyk nadziei na dzisiejszy dzień: ciasto wyszło wybornie;) a masa śmietankowo-maskarponowa jest rewelacyjna
idę poćwiczyć, może zejdzie ze mnie cała złość choć najlepiej to bym potrzebowała sparing partnera któremu mogłabym bezkarnie przyfandzolić
ja nie robie dziś obiadu - bunt 27 latki. Która tam dzieli dobrociami?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia obiadem czestowala to wpadaj
ja do mamy ide wiec tez nie gotuje zreszta ja to jak 2/3 razy w tygodniu gotuje to sukces tak to stalujemy sie u mamy albo tesciowej aco
ps siedze w pracy i czuje ze mi zoladek przysycha do kregoslupa z glodu!!!oby do 14 i jak sie rzuce na obiad to wiory poleca :D
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
a za Twoje ciacho zaraz się zabieram - pochwalę się *jak mi wyjdzie
Iwonka - 100 Lat
Gosia - przeczytałam Twoją historię i wiesz co - takie zachowania ludzi są ostatnio na porządku dziennym. ja też doświadczam tego bardzo często. ludzie nie potrafią się zachować, nie rozumieją, że komuś może być naprawdę przykro i źle z powodu braku dziecka. ale fakt - to zależy od charakteru człowieka i czy przeżył podobną tragedię i wie jak trudno o ciążę. przykre to wszystko
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
iwonta u nas dupka można nabyć między 30-36 zł zależy od apteki, dostawy.