BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #540890 przez MoNiaaa
mesy moze kup jej greya :)

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #540892 przez mesy
MoNiaaa napisał:

mesy moze kup jej greya :)

Oj na czytanie to ona nie ma czasu hehe
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540897 przez MoNiaaa
poszperaj w necie moze znajdziesz cos fajnego a o czym juz myslalas na porezent??czy jeszcze nic ci po glowie nie chodzi?

www.gadzety365.pl/9-prezenty-do-domu

tu jest stronka z gadzetami moze ci cos wpadnie

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #540898 przez mesy
MoNiaaa napisał:

poszperaj w necie moze znajdziesz cos fajnego a o czym juz myslalas na porezent??czy jeszcze nic ci po glowie nie chodzi?

www.gadzety365.pl/9-prezenty-do-domu

tu jest stronka z gadzetami moze ci cos wpadnie

No właśnie nic mi po głowie nie chodzi :dry: jeszcze nie robiłam nigdy prezentu na 40 ur więc nawet nie mam punktu zaczepienia :blush: wiadome jak dla rodziców kupowałam to wiedziałam co potrzebuja a tu kiszka
11 lata 11 miesiąc temu #540909 przez ferritka
Iwonka, sto lat, spełnienia marzeń;******* :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy, hmmmm ja jak nie mam już kompletnie pomysłu to kupuje lepszy alkohol i jakieś bombony, przynajmniej nie ida z pustymi rękoma.

a dół jak uj mam bo podejrzewam u siebie psm fest, boli mnie tak bok, i się od rana wkurzyłam że ni ma Groszków. Fu** ... nawet A się oberwało, że nie schował przypraw na swoje miejsce i szklanki do zmywarki. Oczywiście puściłam wiążankę typu " czekasz aż służąca przyjdzie i posprząta po Tobie" ...ten mi odszczekał i chyba ciche dni znowu, poza tym złamałam paznokieć i się poryczałam.

Studentkaaa, robisz ciacho? moje w piekarniku, dzisiaj je przełoże serkiem marcarpone- nie wiem co mi wyjdzie, ale coś na bank. Pochwal się jak zrobisz ;**

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #540916 przez mesy
ferritka napisał:

Iwonka, sto lat, spełnienia marzeń;******* :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy, hmmmm ja jak nie mam już kompletnie pomysłu to kupuje lepszy alkohol i jakieś bombony, przynajmniej nie ida z pustymi rękoma.

a dół jak uj mam bo podejrzewam u siebie psm fest, boli mnie tak bok, i się od rana wkurzyłam że ni ma Groszków. Fu** ... nawet A się oberwało, że nie schował przypraw na swoje miejsce i szklanki do zmywarki. Oczywiście puściłam wiążankę typu " czekasz aż służąca przyjdzie i posprząta po Tobie" ...ten mi odszczekał i chyba ciche dni znowu, poza tym złamałam paznokieć i się poryczałam.

Studentkaaa, robisz ciacho? moje w piekarniku, dzisiaj je przełoże serkiem marcarpone- nie wiem co mi wyjdzie, ale coś na bank. Pochwal się jak zrobisz ;**

Nie no z pustymi rękoma nie ma opcji żebym szła :P :P
Oj ferritka oby to nie był PMS :kiss:
Mojemu tez się codziennie obrywa jak nie odłoży czegoś na miejsce hehe
11 lata 11 miesiąc temu #540917 przez iwonta_kg
Ile u was w miescie kosztuje duphaston???????????????????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #540921 przez mesy
iwonta_kg napisał:

Ile u was w miescie kosztuje duphaston???????????????????

www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?value=duphaston
11 lata 11 miesiąc temu #540932 przez MoNiaaa
oj ferritka tule cie do matczynej piersi :kiss: :kiss:

my w tym tygoniu tez mielismy spiecie o pozadek..na szczescie moj M nie dolozyl swojego a nawet w zart obrucil i rozeszlo sie po kosciach :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #540983 przez ferritka
A pojechał na narty, ja miałam sobie posprzątać ale mam takiego lenia, że nie chce mi się wstać z łóżka.... :dry:
noo, ale jest pierwszy promyk nadziei na dzisiejszy dzień: ciasto wyszło wybornie;) a masa śmietankowo-maskarponowa jest rewelacyjna :S

idę poćwiczyć, może zejdzie ze mnie cała złość :angry: choć najlepiej to bym potrzebowała sparing partnera któremu mogłabym bezkarnie przyfandzolić :angry: :angry:

ja nie robie dziś obiadu - bunt 27 latki. Która tam dzieli dobrociami? :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540989 przez MoNiaaa
cos dla larcy :) www.facebook.com/photo.php?fbid=59033774...p;type=3&theater

gosia obiadem czestowala to wpadaj :)
ja do mamy ide wiec tez nie gotuje zreszta ja to jak 2/3 razy w tygodniu gotuje to sukces tak to stalujemy sie u mamy albo tesciowej aco B)

ps siedze w pracy i czuje ze mi zoladek przysycha do kregoslupa z glodu!!!oby do 14 i jak sie rzuce na obiad to wiory poleca :D:D

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #541016 przez ferritka
no nic kochane, dobrego weekendu dla Was :))

idę sobie strzelić w kolano.
Bez odbioru :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541022 przez gosiak
Zupełnie jak byśmy się zmówiły...mojemu też się dziś oberwało że nie umie na swoje miejsce odłożyć rzeczy :S a był taki kochany dziś bo zrobił zakupki, śniadanko a ja ino krzycze :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541023 przez studentkaae
Ferritkuś - co jest? co taki dół dzisiaj? Kochana @ nie przyszła przecież, więc nie smutaj się. hmmm, a może Twój nastrój to nie pms tylko oznaka Groszka?? nio! głowa do góry Kochana :kiss: :kiss: :kiss:

a za Twoje ciacho zaraz się zabieram - pochwalę się *jak mi wyjdzie ;)

Iwonka - 100 Lat

Gosia - przeczytałam Twoją historię i wiesz co - takie zachowania ludzi są ostatnio na porządku dziennym. ja też doświadczam tego bardzo często. ludzie nie potrafią się zachować, nie rozumieją, że komuś może być naprawdę przykro i źle z powodu braku dziecka. ale fakt - to zależy od charakteru człowieka i czy przeżył podobną tragedię i wie jak trudno o ciążę. przykre to wszystko :(
11 lata 11 miesiąc temu #541027 przez gosia28
ferritka ja dziś podaje do stołu. Kurcza mam fileta ale zdaje mi się, że mięsko nie na Twoje wybredne podniebienie? Ale wrazie czego są ziemniaczki z grzybami. Grzybki dobre są hehe, co by my odlot po nich nie miały :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

iwonta u nas dupka można nabyć między 30-36 zł zależy od apteki, dostawy.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia