- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542541 przez Agusia83
Nogi mi.do dupy wchodza. Ogarnelam miszkanie wraz z kuchnia,nie wiem po co.chętnie bym.polezala kolami do góry.
Dostalam zdjęcia,które kupiłam w citeam...tzn.odbitki. są super,za 300 odbitek na papierze kodaca z przesyłka dalam.75zl i w koncu mamy zdj.ze ślubu w albumie.
Ferritka,teraz robiłam test 3 lub 4 dniprzed @ z wieczornego siku. I wyszły 2 krechy.
A z tym.swedzeniem to mam nadzieję,ze to nie cholestaza watrobowa.
Dostalam zdjęcia,które kupiłam w citeam...tzn.odbitki. są super,za 300 odbitek na papierze kodaca z przesyłka dalam.75zl i w koncu mamy zdj.ze ślubu w albumie.
Ferritka,teraz robiłam test 3 lub 4 dniprzed @ z wieczornego siku. I wyszły 2 krechy.
A z tym.swedzeniem to mam nadzieję,ze to nie cholestaza watrobowa.
Temat został zablokowany.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 11 miesiąc temu #542564 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bidol piekna corci
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #542573 przez Mirella
Jak na poniedziałek to strasznie tu cicho
Magda, boskiego avatara masz
a Kamilkę sobie wyciumałam a co mi tam
A co to jest cholestaza wątrobowa??? Agusia za dużo czytasz chyba ja pod koniec pobytu w szpitalu to płakałam że chcę do domu, bo zaczynałam odczuwać objawy chorób sąsiadek Teraz to tylko muszę się doczekać aż blizna przestanie boleć, czy tam rana czy co mnie jeszcze boli, bo do ładu dojść nie mogę. W środku też boli no ale tam przede wszystkim kroili i sztukowali
Iwonka, fakt że szpital to nie jest cudne miejsce, ale powiem Ci że jak byłam pół roku temu i nic nie bolało to był dla mnie najlepszy czas na czytanie
Magda, boskiego avatara masz
a Kamilkę sobie wyciumałam a co mi tam
A co to jest cholestaza wątrobowa??? Agusia za dużo czytasz chyba ja pod koniec pobytu w szpitalu to płakałam że chcę do domu, bo zaczynałam odczuwać objawy chorób sąsiadek Teraz to tylko muszę się doczekać aż blizna przestanie boleć, czy tam rana czy co mnie jeszcze boli, bo do ładu dojść nie mogę. W środku też boli no ale tam przede wszystkim kroili i sztukowali
Iwonka, fakt że szpital to nie jest cudne miejsce, ale powiem Ci że jak byłam pół roku temu i nic nie bolało to był dla mnie najlepszy czas na czytanie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542581 przez ferritka
anoda89 napisał:
;* dlatego czekam do piątku, co ma być to bedzie ;]]
eej nie czytaj Agusia o choróbskach bo się przypałeta.
Ta holesteza to zaraźliwe jest, bo ja też sie drapie, po plecach -na wysokości nerek, , brzuchu i cyculach - i to nie jest urojone.
wyciągacie te druty z lajbików ?? nosz chyba facet je projektuje bo one bankowo są z niklem i masakra- cos mnie się zda, że tak mnie cycki świerzbią od tych drutów. Już je wytargałam z dwóch staników!!! Tylko ughh teraz mnie boli bo mnie się bez tych drutów ten dół zwija
Ferritka u Ciebie @ wypada 29?? Małe prawdopodobieństwo że wyjdzie z tego co dziewczyny pisały to mało której wychodzł test przed miesiączkom.
Ta holesteza to zaraźliwe jest, bo ja też sie drapie, po plecach -na wysokości nerek, , brzuchu i cyculach - i to nie jest urojone.
wyciągacie te druty z lajbików ?? nosz chyba facet je projektuje bo one bankowo są z niklem i masakra- cos mnie się zda, że tak mnie cycki świerzbią od tych drutów. Już je wytargałam z dwóch staników!!! Tylko ughh teraz mnie boli bo mnie się bez tych drutów ten dół zwija
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 11 miesiąc temu #542582 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella thanks Zebym Ci sie juz nie mylila
Ejjj a po ciazy jakas holestaza czy cos podobnego jest mozliwe??
Ejjj a po ciazy jakas holestaza czy cos podobnego jest mozliwe??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542599 przez Mirella
Lacrijka napisał:
Uuuu, to całkiem źle ze mną, bo ja nie widzę żeby było kogo za co palnąć zaraz męża o termometr poproszę, może ja gorączkę jaką mam
Bezie tu spokój czy nie ???
Co to za pierdo lamento ???? Mam sie zeźłic bazzo ???
Uuuu, to całkiem źle ze mną, bo ja nie widzę żeby było kogo za co palnąć zaraz męża o termometr poproszę, może ja gorączkę jaką mam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542600 przez mesy
ferritka napisał:
Ta druty hehe teraz tak to się nazywa moją koleżankę tez cycuchy swędziały zmieniła płyn , proszek itp i dalej nic po 2 tyg okazało się że jest w ciąży bo testy to jej tak od razu nie wychodziły
Lacra a ty co tak z kopyta wszystko łokejjj ?
anoda89 napisał:
Ferritka u Ciebie @ wypada 29?? Małe prawdopodobieństwo że wyjdzie z tego co dziewczyny pisały to mało której wychodzł test przed miesiączkom.
Ta druty hehe teraz tak to się nazywa moją koleżankę tez cycuchy swędziały zmieniła płyn , proszek itp i dalej nic po 2 tyg okazało się że jest w ciąży bo testy to jej tak od razu nie wychodziły
Lacra a ty co tak z kopyta wszystko łokejjj ?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej