- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542371 przez gosia28
ferritka odpowiedź chyba taka jak się spodziewasz- jak wyjdzie pozytyw to sprawa jasna, ale negatywny test też będzie miał prawo wyjść mimo ciąży. Jutro masz mieć @ co nie?
Agusia- o czego to objawy mogły by być, że próby wątrobowe chcesz robić?
Agusia- o czego to objawy mogły by być, że próby wątrobowe chcesz robić?
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542389 przez ferritka
gosia28 napisał:
no cholernie ;( poza tym tak jakoś mi dziwnie bedzie bo koleżanki dookoła się rozmnażają na potęgę a u mnie ciągle tylko urojenia no sama nie wiem, jak się nie udało to trudno, i poddaje się i chyba skupie się na karierze skoro macierzyństwo nie dla mnie. skupie się na diecie i odchudzaniu do wesela, na przygotowaniach. Zmusze A żeby poszedł na badanie..
poza tym jedziemy na obiad dzisiaj do teściowej - i cholera znowu dobra mina do złej gry, nie lubie jej i już
ferritka ja też wiem, że to jest obłęd. Sama robiłam po conajmniej kilka testów każdego cyklu. To już chyba standard. Ciężko to znieść. To bardzo frustrujące.
no cholernie ;( poza tym tak jakoś mi dziwnie bedzie bo koleżanki dookoła się rozmnażają na potęgę a u mnie ciągle tylko urojenia no sama nie wiem, jak się nie udało to trudno, i poddaje się i chyba skupie się na karierze skoro macierzyństwo nie dla mnie. skupie się na diecie i odchudzaniu do wesela, na przygotowaniach. Zmusze A żeby poszedł na badanie..
poza tym jedziemy na obiad dzisiaj do teściowej - i cholera znowu dobra mina do złej gry, nie lubie jej i już
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #542391 przez Mirella
nie wystarczy Wam, że ja gniję w łóżku za Was wszystkie, jeszcze Wy chcecie???
Ingrid, znam ten ból, jak się choruje a męża nie ma
Agusia, a może się uczuliłaś na coś? Mnie kiedyś całe ciało masakrycznie swędziało od dezodorantu Fa
Ferritka, nooo, podejrzana Ty jesteś, podejrzana Ale jak rano nie sikłaś to ja nie wiem czy jest sens, chętnie bym Cię namówiła ale szkoda testa.
A mnie się dziś śniło że byłam w ciąży i zrobiłam sobie sama USG takim ręcznym aparatem podobnym do termometru, normalnie efekt chyba 5D bo prawie do brzucha wlazłam Widzicie jaka technika???
Dzidzia, nie płakaj, pochwal się co w zoo robiłaś
Ingrid, znam ten ból, jak się choruje a męża nie ma
Agusia, a może się uczuliłaś na coś? Mnie kiedyś całe ciało masakrycznie swędziało od dezodorantu Fa
Ferritka, nooo, podejrzana Ty jesteś, podejrzana Ale jak rano nie sikłaś to ja nie wiem czy jest sens, chętnie bym Cię namówiła ale szkoda testa.
A mnie się dziś śniło że byłam w ciąży i zrobiłam sobie sama USG takim ręcznym aparatem podobnym do termometru, normalnie efekt chyba 5D bo prawie do brzucha wlazłam Widzicie jaka technika???
Dzidzia, nie płakaj, pochwal się co w zoo robiłaś
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542418 przez ferritka
hmmm, no pierwszy sik by to nie był, więc odpuszczam temat i czekam
5d mówisz, pamiętaj żeby opatentować, my to możemy z dziewczynami potestować podczas naszych zawodowych działań ;>
Agusia, albo xle popłukane pranie masz - w ciązy wrażliwsza jesteś aaalbo zmienilaś płyn do kapieli - tak też może być.. hmmm ale moja rada to nie : przestań prać ciuch i sie myć , choć znam przypadki takiegoż nowatorskiego podejścia ;DDDd
5d mówisz, pamiętaj żeby opatentować, my to możemy z dziewczynami potestować podczas naszych zawodowych działań ;>
Agusia, albo xle popłukane pranie masz - w ciązy wrażliwsza jesteś aaalbo zmienilaś płyn do kapieli - tak też może być.. hmmm ale moja rada to nie : przestań prać ciuch i sie myć , choć znam przypadki takiegoż nowatorskiego podejścia ;DDDd
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #542502 przez iwonta_kg
Agusia83 napisał:
Usg bede miala popoludniu. A tydzień ciąży tak jak na suwaczku:)
Iwonta,widzisz,juz tylko plamienia zostaly. Krwiaki często sie zdarzają. Mialas usg? Wiesz jaki juz duży jest Maluszek? E którym w ogole tyg.jestes? Bo chyba przrsuwalas suwaczek do tylu?
Usg bede miala popoludniu. A tydzień ciąży tak jak na suwaczku:)
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu #542509 przez Marta M
bidol napisał:
Oby Moja Kamilka choc w połowie taka ładna kiedys była
Ja dowcipna? Dla mnie zaś dowcipny był tekst powyżej, haha...będzie jeszcze piękniejsza, każda matka uważa że jej dziecko jest piękne baaa, najpiękniejsze
Dziękuje kochane za ciepłe słowa
właśnie co było w tym zoooooooo?
Oby Moja Kamilka choc w połowie taka ładna kiedys była
Ja dowcipna? Dla mnie zaś dowcipny był tekst powyżej, haha...będzie jeszcze piękniejsza, każda matka uważa że jej dziecko jest piękne baaa, najpiękniejsze
Dziękuje kochane za ciepłe słowa
właśnie co było w tym zoooooooo?
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542515 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Feritka Dobre z tymi majtkami, ale prawda taka, ze my wszystkie sobie równe w obłęd popadamy Tez pamietam jak sie starałam to już nieraz wszystkie objawy miałam włącznie z mdłościami, na które oczywiście było za wcześnie A z cycorami to jest tak że mnie włsnie w ciąży zawsze bardzo bolały po bokach i były nabrzmiałe. Ale teraz u mnie to standard przed każdą @ !!! Wkurzaące jest to ze objawy przedmałpkowe i ciąży sa takie podobne Ale ja za Ciebie zaciskam! Oby to było to o czym myślisz! A jak test wyjdzie pozytywny to 100% ciąża, a jak negatywny to 50% prawdy
Iwonka Ja też krwiaka miałam w 8 tygodniu, po 4 tygodniach leżenia wchłonął, sie , krwawiłam tylko pierwsze dni. Ale leżeć musiałąm dłużej. Ciesze sie ze jest lepiej. Powiem Ci że około 20 tygodnia to tańcowałam na własnym weselu do 5 rano Moze nie tak intensywnie ale było już wszystko ok! U ciebie też będzie. A krwiak był 2 razy większy od mojej fasolki- wikulki Trzymam kciuki za WAS! Ale wiem ze jak będziesz zdyscyplinowaną pacjentką to będzie wsio OK! Tylko leżakuj! NO i co ja jeszcze chciałą, acha ja leżaqłam w domu. Z jednej strony lepiej, ale z drugiej, w szpitalu jesteś bezpieczniejsza Ściskam mocno!
Mirela Ja zdrówko?
Iwonka Ja też krwiaka miałam w 8 tygodniu, po 4 tygodniach leżenia wchłonął, sie , krwawiłam tylko pierwsze dni. Ale leżeć musiałąm dłużej. Ciesze sie ze jest lepiej. Powiem Ci że około 20 tygodnia to tańcowałam na własnym weselu do 5 rano Moze nie tak intensywnie ale było już wszystko ok! U ciebie też będzie. A krwiak był 2 razy większy od mojej fasolki- wikulki Trzymam kciuki za WAS! Ale wiem ze jak będziesz zdyscyplinowaną pacjentką to będzie wsio OK! Tylko leżakuj! NO i co ja jeszcze chciałą, acha ja leżaqłam w domu. Z jednej strony lepiej, ale z drugiej, w szpitalu jesteś bezpieczniejsza Ściskam mocno!
Mirela Ja zdrówko?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 11 miesiąc temu #542533 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Iwonka trzymam mocno za Was kciuki Nie smuc sie, nie plakaj tylko mysl pozytywnie
Ferritka i za Ciebie rowniez zaciskam
Czesc
Ferritka i za Ciebie rowniez zaciskam
Czesc
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.