- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #541900 przez anyanka
Iwonka nie myśl o tym że coś takiego Cie spotka, trzeba być dobrej myśli. Wiem że łatwo powiedzieć
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Co do pytania to za pierwszym razem zrobiło mi sie bardzo słabo prawie mdlałam, potem przyszedł ból. Następnego dnia byłam u lekarza i on stwierdził poronienie, nawet nie wiedziałam że byłam w ciąży. W kolejnych miałam straszne bóle brzucha potem były mocne krwawienia przez kilka dni i było już po...
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #541912 przez studentkaae
ferritka napisał:
jejuuu, ale fajnie, jeszcze nikt mnie nigdy nie zrobił mamą chrzestną, zwłaszcza wirtualną
Studentkaaaa, no pewnie, że tak, jesteś moją wróżką, jak się wróżba spełni przyśle Ci czekoladki i kwiaty no i zostaniesz wirtualną mamą chrzestną ;]
jejuuu, ale fajnie, jeszcze nikt mnie nigdy nie zrobił mamą chrzestną, zwłaszcza wirtualną
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 11 miesiąc temu #541924 przez Mirella
a ja już mam wirtualną chrześnicę a właśnie, coś jej dawno widać tu nie było, gdzie moja chrześnica?????????
Ferritka, jak dobrze polowałaś na bociana to powinnaś być spokojna
Ale mnie dziś wszystko boli, jakby mi kto flaki na supełki powiązał
Ferritka, jak dobrze polowałaś na bociana to powinnaś być spokojna
Ale mnie dziś wszystko boli, jakby mi kto flaki na supełki powiązał
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #541942 przez Gosia 2712
Iwonta trzymaj sie kochana badz dobrej mysli moze poprostu ten krwiak schodzi i stad to krwawienie?
Gosiu ja po tych dwoch zabiegach dostalam okres po 3 tygodniach i wszystcy mowili zeby uwazac bo po zabiegu sa dni plodne i jest latwo zajsc w ciaze wiec moze juz cos Ci w brzuszku rosnie czego zycze z calego serca :*
Ferritka zrob moze jutro test?? moze akurat
Gosiu ja po tych dwoch zabiegach dostalam okres po 3 tygodniach i wszystcy mowili zeby uwazac bo po zabiegu sa dni plodne i jest latwo zajsc w ciaze wiec moze juz cos Ci w brzuszku rosnie czego zycze z calego serca :*
Ferritka zrob moze jutro test?? moze akurat
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541944 przez ferritka
Mirellka, chyba widzisz sama, że grzecznie stoję w kolejce w czapce żaby, zdeterminowana zaczęłam wykopywać bajorko, żeby boćka skusić, jeśli to go nie skusiło no to się poddaje
Więc kochana czaruj, rzucaj uroki i wróż, skrosuj fingersy bo ...Tylko ciebie ten bociek słucha
Chłopek -fju fju Ksawcio właśnie stał się mężćyzną ) gratulacje dla mamy, ciocia Ferritka dumna jest również )) aaa w ogóle to suwaczek mówi, że Ksawcio ma dzisiaj 2 latka, 2 miesiące 2 tygodnie i 2 dni ;D piękna data;D
Gosiu, boje się testować ;/ poczekam do piątku, jak nie wyleje się z brzegów.
Więc kochana czaruj, rzucaj uroki i wróż, skrosuj fingersy bo ...Tylko ciebie ten bociek słucha
Chłopek -fju fju Ksawcio właśnie stał się mężćyzną ) gratulacje dla mamy, ciocia Ferritka dumna jest również )) aaa w ogóle to suwaczek mówi, że Ksawcio ma dzisiaj 2 latka, 2 miesiące 2 tygodnie i 2 dni ;D piękna data;D
Gosiu, boje się testować ;/ poczekam do piątku, jak nie wyleje się z brzegów.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 11 miesiąc temu #541951 przez Gosia 2712
Wiecie co tak ostatnio myslalam sobie ze jak ja teraz bede w ciazy to chyba co dwa tygodnie albo co tydzien bede latac do mojego lekarza na usg bo po pierwszej stracie bylam przewrazliwiona a teraz po tej drugiej to chyba zwariuje musze go ostrzec na samym poczatku hehe zeby nie powiedzial ze jakas glupia jestem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541960 przez sylka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Dziewczyny mam moze głupie pytani macie przed owulką z 3 dni przed bóle macicy (skurcze) nie ból jajników a skurcze i uczucie jakby parcia. Od 2 dni mam takie dziwne bóle. Teraz mam 11 dc i zastanawiam się czy to zwiastun zbliżającej się owulki. Nigdy nie czułam kiedy mam owulke a teraz po luteinie miewałam bóle piersi i jajników ale nie skurcze i uczucie rozrywania od środka. Normalnie jakby pocisk miał mi eksplodować w środku. Ledwo nospa pomaga.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez sylka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 11 miesiąc temu #541969 przez iwonta_kg
Dzieki za odpowiedzi. Ja mam taka az czarną krew. Siedziałam na łóżku i nagle poczułam ze cos poleciało. Poszłam do łazienki a tam całe czarne majtki! I az kapie ze mnie! Przeraziło mnie to. I pojechaliśmy do szpitala.
Byl obchod przed chwila. Pani doktor powiedziala ze lezenie to 50% leczenia i wstawac mam tylko do toalety. Gdy minie 12 tydzien zagrozenie minie. I bede lezec w szpitalu dopoki bedzie mi leciec. Byle nie do 12 tygodnia...
Byl obchod przed chwila. Pani doktor powiedziala ze lezenie to 50% leczenia i wstawac mam tylko do toalety. Gdy minie 12 tydzien zagrozenie minie. I bede lezec w szpitalu dopoki bedzie mi leciec. Byle nie do 12 tygodnia...
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej