BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #541900 przez anyanka
Iwonka nie myśl o tym że coś takiego Cie spotka, trzeba być dobrej myśli. Wiem że łatwo powiedzieć
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #541910 przez ferritka
Studentkaaaa, no pewnie, że tak, jesteś moją wróżką, jak się wróżba spełni przyśle Ci czekoladki i kwiaty :kiss: :kiss: :kiss: no i zostaniesz wirtualną mamą chrzestną ;]

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541912 przez studentkaae
ferritka napisał:

Studentkaaaa, no pewnie, że tak, jesteś moją wróżką, jak się wróżba spełni przyśle Ci czekoladki i kwiaty :kiss: :kiss: :kiss: no i zostaniesz wirtualną mamą chrzestną ;]

:blush: jejuuu, ale fajnie, jeszcze nikt mnie nigdy nie zrobił mamą chrzestną, zwłaszcza wirtualną :) :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #541924 przez Mirella
a ja już mam wirtualną chrześnicę :lol: a właśnie, coś jej dawno widać tu nie było, gdzie moja chrześnica?????????

Ferritka, jak dobrze polowałaś na bociana to powinnaś być spokojna :lol:

Ale mnie dziś wszystko boli, jakby mi kto flaki na supełki powiązał :(
11 lata 11 miesiąc temu #541929 przez Dave
Mirella - :kiss: :kiss: Trzymaj się. Jeszcze troszkę i będzie lepiej. Odżyjesz.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #541930 przez chłopek
hej
Iwonta bedzie dobrze ściskam
Ksawcio od 3 dni sika na nocniczek :) mama dumna jak paw :)
11 lata 11 miesiąc temu #541941 przez anoda89
Iwontakochana trzymaj się :kiss: Wiele kobiet ma krwiaka na początku ciąży i dobrze wszystko się kończy.
11 lata 11 miesiąc temu #541942 przez Gosia 2712
Iwonta trzymaj sie kochana :) badz dobrej mysli :) moze poprostu ten krwiak schodzi i stad to krwawienie?

Gosiu ja po tych dwoch zabiegach dostalam okres po 3 tygodniach i wszystcy mowili zeby uwazac bo po zabiegu sa dni plodne i jest latwo zajsc w ciaze wiec moze juz cos Ci w brzuszku rosnie :) czego zycze z calego serca :*

Ferritka zrob moze jutro test?? moze akurat :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541944 przez ferritka
Mirellka, chyba widzisz sama, że grzecznie stoję w kolejce w czapce żaby, zdeterminowana zaczęłam wykopywać bajorko, żeby boćka skusić, jeśli to go nie skusiło no to się poddaje :dry: :dry:
Więc kochana czaruj, rzucaj uroki i wróż, skrosuj fingersy bo ...Tylko ciebie ten bociek słucha :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek -fju fju Ksawcio właśnie stał się mężćyzną ;)) gratulacje dla mamy, ciocia Ferritka dumna jest również :))) aaa w ogóle to suwaczek mówi, że Ksawcio ma dzisiaj 2 latka, 2 miesiące 2 tygodnie i 2 dni ;D piękna data;D

Gosiu, boje się testować ;/ poczekam do piątku, jak nie wyleje się z brzegów.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541951 przez Gosia 2712
Wiecie co tak ostatnio myslalam sobie ze jak ja teraz bede w ciazy to chyba co dwa tygodnie albo co tydzien bede latac do mojego lekarza na usg bo po pierwszej stracie bylam przewrazliwiona a teraz po tej drugiej to chyba zwariuje :P musze go ostrzec na samym poczatku hehe :P zeby nie powiedzial ze jakas glupia jestem :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541960 przez sylka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 11 miesiąc temu #541967 przez Dave
Sylka - niestety ja owulkę przechodziłam do tej pory bez objawowo.

Gosia - tak to już jest, teraz stres będzie ogromny. Fakt uprzedź lekarza :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #541969 przez iwonta_kg
Dzieki za odpowiedzi. Ja mam taka az czarną krew. Siedziałam na łóżku i nagle poczułam ze cos poleciało. Poszłam do łazienki a tam całe czarne majtki! I az kapie ze mnie! Przeraziło mnie to. I pojechaliśmy do szpitala.

Byl obchod przed chwila. Pani doktor powiedziala ze lezenie to 50% leczenia i wstawac mam tylko do toalety. Gdy minie 12 tydzien zagrozenie minie. I bede lezec w szpitalu dopoki bedzie mi leciec. Byle nie do 12 tygodnia...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu #541972 przez ferritka
Sylka, ja też nie pomogę, bo ja mam tylko kłucie i bóle lewego boku, jakby kłucie jakby ciągnięcie

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541976 przez gosiak
Sylka mi czasem przed owulką i w czasie jej trwania towarzyszy ból jak na @ czyli też takie skurcze, ale takie do wytrzymania ze bez procha idzie wytrzymać :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży