BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541566 przez Dave
ja 10 dni síe przeterminowalam. ale czułam,że data z om nie jest dobra. wobstawilam tydzień później.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #541575 przez dzidzia1234
przy pierwszej ciąży poród jak w zegarku za wskazówką mojej mamy- od pierwszych ruchów- 4razy 28 plus 14 dni- przy kolejnych to się ciut zmienia- z trzecim ruchy czułam ruchy bardzo wcześnie
11 lata 11 miesiąc temu #541576 przez ilona
Inso miała termin na 17 i też jej wmawiają z źle ma wyliczone. a ona wie kiedy zaszła :)
11 lata 11 miesiąc temu #541581 przez dzidzia1234
do domu powinna skoczyć na bzykanie- zaraz by urodziła- no chyba , że małżonek jej się pomoże ogarnąć pod szpitalnym prysznicem he he

a mój nienormalny mąż każe mi dziś iść do zoo- o 14 mam czekać zwarta gotowa- help
11 lata 11 miesiąc temu #541583 przez Dave
zoo brrrrrrr....

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #541585 przez dzidzia1234
przeca jak chciał mieć ze mnie pożytek to po co mnie na ploty puścił wczoraj?????????
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541589 przez ferritka
dzień dobry Moje Staraczki

wracam, humor z dupy na maxa, ale nie poddaje się, żyje.

mnie mdli cały czas, wczoraj rano jak szłam przez auchana to myslałam że na stoisku mrożonek, gdzie panie pichtoliły pierogi i krokiety, że puszcze im ptaka nielota ;/// i śmierdzi mi mięso :(( ale nic nie czuje, cyc jest twardy niebolący, ciągnie mnie w dolnym lewym boku i mam śluz biały, boje się stestować ( bo kiedys tam też stestowałam i wyszła figa z makiem)
Wczoraj moja S dała mi test- talizman, bo ona stestowała w czwartek i ma II dała jednego testa koleżance, ta z głupoty stestowała i ma II ...no to jeśli ja we swteorek nie dostane, do piątku poczekam i stestuje. Jak nie trafie to strzele sobie poważnie w kolano :((((
Pani, gdyby się tak dało mózg wyłączyć i czekać. Tule Cię kochana, czekamy póki co.

Studentkaaaa, cieszę się że wyszło :) mówiłam że najłatwiejsze ciasto na świecie ;)))) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Inos biedaczysko nasze, ale silna z niej babeczka, ja bym już chyba zwariowała :) oby jak najszybciej się rozpakowała.

Gosia, noo tacy właśnie są faceci, gorsi niż baby takie plotkary że szok :)))

Dzidzia - może małżonek Ci w zoo jakiego suprajsa wyszykował? Sex w klatce z niedźwiedziem ,albo szybki numerek koło lwa B) B) B)

anyanka witam Cię kochana, rozgość się i obyś jak najszybciej zobaczyła wymarzone dwie krechy grube i tłuste :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541596 przez GwenB
Ferritka jak Ty nie zobaczysz II kresek to normalnie nie uwierzę!! przyjadę i sprawdzę chyba ten Twój test ;-)

Anyanka witaj :)

Dziewczyny co jeszcze na przeziębienie? oprócz tego syropu prenalen, herbaty z sokiem z malin i miodem.. już normalnie nie mam siły.. było trochę lepiej, a dzisiaj znowu mnie męczy i zaraz płuca wypluję :angry: chyba pojade jutro do lekarza, bo to już dobrze ponad tydzień trwa :huh:
11 lata 11 miesiąc temu #541598 przez dzidzia1234
FERRITKA- że tak cytatem pojadę to się czuję jeszcze lekko jak niedźwiedź z bólem głowy i trującym bluszczem w dupie- ale już się ogarniam
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541600 przez ferritka
GwenB napisał:

Ferritka jak Ty nie zobaczysz II kresek to normalnie nie uwierzę!! przyjadę i sprawdzę chyba ten Twój test ;-)

Dziewczyny co jeszcze na przeziębienie? oprócz tego syropu prenalen, herbaty z sokiem z malin i miodem.. już normalnie nie mam siły.. było trochę lepiej, a dzisiaj znowu mnie męczy i zaraz płuca wypluję :angry: chyba pojade jutro do lekarza, bo to już dobrze ponad tydzień trwa :huh:

Gewn :kiss: :kiss: :kiss:
słyszałam, że do herbaty nie powinno się dawać miodu bo się jakaś chemiczna zołza wytwarza, ale nie pamiętam jaka to cholera. Choć ja lubie z miodem i jakoś od małego mama mówiła że herbata z midem.
hmmmm a spróbuj syropu z cebuli, wiem że to okropne ale może pomóc i chyba tak jak mowisz, idź lepiej do lekarza :kiss: :kiss:

Dzidzia hahahahaah może Twój Szary tak Cię kara B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541603 przez dzidzia1234
FERRITKA- czuję, że specjalnie to robi- zadzwonił do moich rodziców, żeby dzieci przywieźli dopiero wieczorem- a mnie wyciąga z domu- coś kombinuje

ja za kierownicę do jutra nie wsiadam
11 lata 11 miesiąc temu #541606 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

FERRITKA- czuję, że specjalnie to robi- zadzwonił do moich rodziców, żeby dzieci przywieźli dopiero wieczorem- a mnie wyciąga z domu- coś kombinuje

ja za kierownicę do jutra nie wsiadam

B) nie zapomnij nam zdradzić potem coż to był za szalony wypad :)) na kaca najlepszy...SEX W DZICZY :)heheh mój A też pocisnął pobiegać bo wczoraj nie wylwewał za kołnierz. coś ostatnio ma za dużo okazji, jeszcze do tego dojdzie, że będę musiała go do nas na AA Staraczkowe wciągnąć :blink:

a teraz pytanie na 100 punktów ( a kurcze blaszka bo zapomniałam znowu ) kto testuje ze mną w piątek? z tego co pamiętam to Pani, Mesy i Gosiak :S :side: :side: :side: :side:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541607 przez dzidzia1234
a- zapomniałam- ferritka- znam skądś paskudny zapach mięsa- sikaj i pokazuj dwie krechy
11 lata 11 miesiąc temu #541608 przez GwenB
ferritka napisał:

GwenB napisał:

Gewn :kiss: :kiss: :kiss:
słyszałam, że do herbaty nie powinno się dawać miodu bo się jakaś chemiczna zołza wytwarza, ale nie pamiętam jaka to cholera. Choć ja lubie z miodem i jakoś od małego mama mówiła że herbata z midem.
hmmmm a spróbuj syropu z cebuli, wiem że to okropne ale może pomóc i chyba tak jak mowisz, idź lepiej do lekarza :kiss: :kiss:

Dzidzia hahahahaah może Twój Szary tak Cię kara B)

hęęę?? nie daje sie miodu?? mi mama też zawsze dawała.. dobrze wiedzieć, to zmieniam taktykę - miód będę jeść na łyżeczce. I chyba zmuszę się na cebulę, bo czosnku nie dam rady :angry:

Dzidzia Mąż chyba uznał, że na świeżym mroźnym powietrzu kac szybciej minie :side: współczuję :)
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541609 przez ferritka
dzidzia1234 napisał:

a- zapomniałam- ferritka- znam skądś paskudny zapach mięsa- sikaj i pokazuj dwie krechy

Kochana, w piątek, jak sie ze mnie morze nie wyleje i z brzegów nie wyjdę.

Gwen, no mi mama też tak mówiła i zawsze dawała mi na przeziębienie. AZ zapytałam wujka google i odparł tako :

Picie herbaty z cytryną i miodem nie szkodzi, nie ma na to dowodów naukowych, a pseudonaukowe wywody w stylu "powstaje cytrynian glinu" są nic nie warte. W skład herbaty wchodzą pierwiastki w śladowych ilościach i nie są w stanie wytworzyć szkodliwego kwasu w reakcji z sokiem z cytryny. Jednak dla zdrowia i smaku naparu herbaty z cytryną należy przestrzegać poniższych zasad:

1. Herbata powinna pochodzi ze sprawdzonego źródła, najlepiej dobrej herbaciarni. sklepu z herbatami.

2. Sok z cytryny i miód powininny być dodawane do naparu herbaty dopiero po ok. 3-4 minutach od zalania wrzątkiem, czyli do ostudzonego wrzątku, w ten sposób witamina C nie ulega zniszczeniu, a właściwości lecznicze miodu zachowują się.

3. Ilość spożywanej herbaty z cytryną i miodem nie powinna przekraczać normy tzn. 5-6 kubków dziennie według zasady "co za dużo, to nie zdrowo".

czyli można pić z miodem :)) nie będę :woohoo: sobie tej przyjemności odmawiać zatem

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka