- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
a mój nienormalny mąż każe mi dziś iść do zoo- o 14 mam czekać zwarta gotowa- help
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
wracam, humor z dupy na maxa, ale nie poddaje się, żyje.
mnie mdli cały czas, wczoraj rano jak szłam przez auchana to myslałam że na stoisku mrożonek, gdzie panie pichtoliły pierogi i krokiety, że puszcze im ptaka nielota ;/// i śmierdzi mi mięso ( ale nic nie czuje, cyc jest twardy niebolący, ciągnie mnie w dolnym lewym boku i mam śluz biały, boje się stestować ( bo kiedys tam też stestowałam i wyszła figa z makiem)
Wczoraj moja S dała mi test- talizman, bo ona stestowała w czwartek i ma II dała jednego testa koleżance, ta z głupoty stestowała i ma II ...no to jeśli ja we swteorek nie dostane, do piątku poczekam i stestuje. Jak nie trafie to strzele sobie poważnie w kolano (((
Pani, gdyby się tak dało mózg wyłączyć i czekać. Tule Cię kochana, czekamy póki co.
Studentkaaaa, cieszę się że wyszło mówiłam że najłatwiejsze ciasto na świecie )))
Inos biedaczysko nasze, ale silna z niej babeczka, ja bym już chyba zwariowała oby jak najszybciej się rozpakowała.
Gosia, noo tacy właśnie są faceci, gorsi niż baby takie plotkary że szok ))
Dzidzia - może małżonek Ci w zoo jakiego suprajsa wyszykował? Sex w klatce z niedźwiedziem ,albo szybki numerek koło lwa
anyanka witam Cię kochana, rozgość się i obyś jak najszybciej zobaczyła wymarzone dwie krechy grube i tłuste
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
Anyanka witaj
Dziewczyny co jeszcze na przeziębienie? oprócz tego syropu prenalen, herbaty z sokiem z malin i miodem.. już normalnie nie mam siły.. było trochę lepiej, a dzisiaj znowu mnie męczy i zaraz płuca wypluję chyba pojade jutro do lekarza, bo to już dobrze ponad tydzień trwa
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferritka jak Ty nie zobaczysz II kresek to normalnie nie uwierzę!! przyjadę i sprawdzę chyba ten Twój test
Anyanka witaj
Dziewczyny co jeszcze na przeziębienie? oprócz tego syropu prenalen, herbaty z sokiem z malin i miodem.. już normalnie nie mam siły.. było trochę lepiej, a dzisiaj znowu mnie męczy i zaraz płuca wypluję chyba pojade jutro do lekarza, bo to już dobrze ponad tydzień trwa
Gewn
słyszałam, że do herbaty nie powinno się dawać miodu bo się jakaś chemiczna zołza wytwarza, ale nie pamiętam jaka to cholera. Choć ja lubie z miodem i jakoś od małego mama mówiła że herbata z midem.
hmmmm a spróbuj syropu z cebuli, wiem że to okropne ale może pomóc i chyba tak jak mowisz, idź lepiej do lekarza
Dzidzia hahahahaah może Twój Szary tak Cię kara
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja za kierownicę do jutra nie wsiadam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
FERRITKA- czuję, że specjalnie to robi- zadzwonił do moich rodziców, żeby dzieci przywieźli dopiero wieczorem- a mnie wyciąga z domu- coś kombinuje
ja za kierownicę do jutra nie wsiadam
nie zapomnij nam zdradzić potem coż to był za szalony wypad ) na kaca najlepszy...SEX W DZICZY :)heheh mój A też pocisnął pobiegać bo wczoraj nie wylwewał za kołnierz. coś ostatnio ma za dużo okazji, jeszcze do tego dojdzie, że będę musiała go do nas na AA Staraczkowe wciągnąć
a teraz pytanie na 100 punktów ( a kurcze blaszka bo zapomniałam znowu ) kto testuje ze mną w piątek? z tego co pamiętam to Pani, Mesy i Gosiak
- dzidzia1234
- Wylogowany
- budujemy zdania
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
- Otrzymane podziękowania: 0
GwenB napisał:
Ferritka jak Ty nie zobaczysz II kresek to normalnie nie uwierzę!! przyjadę i sprawdzę chyba ten Twój test
Anyanka witaj
Gewn
słyszałam, że do herbaty nie powinno się dawać miodu bo się jakaś chemiczna zołza wytwarza, ale nie pamiętam jaka to cholera. Choć ja lubie z miodem i jakoś od małego mama mówiła że herbata z midem.
hmmmm a spróbuj syropu z cebuli, wiem że to okropne ale może pomóc i chyba tak jak mowisz, idź lepiej do lekarza
Dzidzia hahahahaah może Twój Szary tak Cię kara
hęęę?? nie daje sie miodu?? mi mama też zawsze dawała.. dobrze wiedzieć, to zmieniam taktykę - miód będę jeść na łyżeczce. I chyba zmuszę się na cebulę, bo czosnku nie dam rady
Dzidzia Mąż chyba uznał, że na świeżym mroźnym powietrzu kac szybciej minie współczuję
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a- zapomniałam- ferritka- znam skądś paskudny zapach mięsa- sikaj i pokazuj dwie krechy
Kochana, w piątek, jak sie ze mnie morze nie wyleje i z brzegów nie wyjdę.
Gwen, no mi mama też tak mówiła i zawsze dawała mi na przeziębienie. AZ zapytałam wujka google i odparł tako :
Picie herbaty z cytryną i miodem nie szkodzi, nie ma na to dowodów naukowych, a pseudonaukowe wywody w stylu "powstaje cytrynian glinu" są nic nie warte. W skład herbaty wchodzą pierwiastki w śladowych ilościach i nie są w stanie wytworzyć szkodliwego kwasu w reakcji z sokiem z cytryny. Jednak dla zdrowia i smaku naparu herbaty z cytryną należy przestrzegać poniższych zasad:
1. Herbata powinna pochodzi ze sprawdzonego źródła, najlepiej dobrej herbaciarni. sklepu z herbatami.
2. Sok z cytryny i miód powininny być dodawane do naparu herbaty dopiero po ok. 3-4 minutach od zalania wrzątkiem, czyli do ostudzonego wrzątku, w ten sposób witamina C nie ulega zniszczeniu, a właściwości lecznicze miodu zachowują się.
3. Ilość spożywanej herbaty z cytryną i miodem nie powinna przekraczać normy tzn. 5-6 kubków dziennie według zasady "co za dużo, to nie zdrowo".
czyli można pić z miodem ) nie będę sobie tej przyjemności odmawiać zatem