BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #541825 przez iwonta_kg
Znowu jestem w szpitalu:(:( mam krwiaka:( i zagrożoną ciążę:(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541827 przez gosiak
Feriritka ferritka, no zalatujesz fasolą jak nic :lol:

U mnie do dupy nie wiem czy bede w pt testowac bo tez juz mam cholerne skurcze @, cycki juz jakby mniej bolą, ajjjj wszystko jak zawsze wiec i ciotka zjawi sie jak zawsze... :dry:

Iwonka :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 11 miesiąc temu #541832 przez anyanka
Iwonka trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541834 przez ferritka
Iwonka, kurcze blaszka bądź silna i pamiętaj nie daj się tam i na spokojnie, bo stres to Twój nazjgorszy wróg teraz. Będzie dobrze, 3mamy tu kciuki za Ciebie i Fasolkę

Gosiak, póki co nie ma francy to więc wiesz, ja 3mam kciuki cały czas.
hahaha zalatuje fasolą :blush: kurcze aż mi sie głupio zrobiło, ale ja od jakiegoś czasu mam takie gazy że A już na mnie krzywo patrzy i pyta co podjadam :blush: :blush: :blush: :blush:

p.s. jak śmierdzą groszki :S :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541848 przez ilona
Iwona trzymam kciuki, tylko mi sie nie denerwuj :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #541852 przez madziaska
Iwonka, trzymajcie sie :kiss:

Mi tez ferritka podkapca fasola ;) Kurka, czuje to i juz !!!! :lol:

Gosiaku, a TY nie pitol, tylko czekaj!!!! :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541853 przez mesy
gosiak napisał:

Feriritka ferritka, no zalatujesz fasolą jak nic :lol:

U mnie do dupy nie wiem czy bede w pt testowac bo tez juz mam cholerne skurcze @, cycki juz jakby mniej bolą, ajjjj wszystko jak zawsze wiec i ciotka zjawi sie jak zawsze... :dry:

Iwonka :kiss:

Ten cykl tez odgapiowywuje od ciebie :p kurde Gosiakowa wez juz zaskocz bo ja tez chce :P Iwonka trzymaj sie :kiss:
Ferritka hehe kurde ale pytanie hehe ale po namysle stwierdzam Ze Tez Nie wiem jak pachnie groszek he
11 lata 11 miesiąc temu #541854 przez ilona
Ferritka znalazlam to: Na początku ciąży organizm produkuje dużą ilość progesteronu i estrogenu, które powodują rozluźnienie mięśni gładkich budujących m.in. przewód pokarmowy dlatego można odczuwać zwiększoną ilość gazów. ;)
Gosiak póki nie ma @ jest nadzieja
11 lata 11 miesiąc temu #541857 przez ferritka
ilona napisał:

Ferritka znalazlam to: Na początku ciąży organizm produkuje dużą ilość progesteronu i estrogenu, które powodują rozluźnienie mięśni gładkich budujących m.in. przewód pokarmowy dlatego można odczuwać zwiększoną ilość gazów. ;)
Gosiak póki nie ma @ jest nadzieja

aahahahaahahah no bez jaj :woohoo: :blush: czyli co mam nie ugh zamykać sie w sobie tylko dać upust moim mięśniom gładkim bo to w szczytnej sprawie :blush: :blush: :blush: :blush:

Mesy, Gosiak nie wyłamywać się, B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541874 przez iwonta_kg
Dzieki dziewczyny. Tak cholernie sie boję... W sumie Chcialabym zapytac sie cos tych dziewczyn ktore poroniły... Czy towarzyszy temu ból brzucha albo jakies inne objawy; krwawienie albo nie wiem ból podbrzusza?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541876 przez ferritka
iwonta_kg napisał:

Dzieki dziewczyny. Tak cholernie sie boję... W sumie Chcialabym zapytac sie cos tych dziewczyn ktore poroniły... Czy towarzyszy temu ból brzucha albo jakies inne objawy; krwawienie albo nie wiem ból podbrzusza?

Iwonka, u mnie to był krwotok. Stałam w kuchni i poleciało ze mnie tak, że zrobiłam plame na podłodze. Taki jeden skurcz i chlup. Nie było lekkiego krwawienia ani plamienia przed, nie było bólów brzucha ani podbrzusza.

a potem lało się ze mne nie potokiem ani strumieniem ale tak jakby b.mocny okres jeszcze 8 dni.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #541888 przez Dave
Iwonta - Kochana przytulam. Trzymaj się i bądź silna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Ja miałam zabieg, bo serduszko przestało bić jak się okazało na zwykłej kontrolnej wizycie, więc nie pomogę.

Ferritka - dawaj, dawaj. Nie dość, że w słusznej sprawie to jak już pisałam, jak nie puszczasz to się w głowie gówniane pomysły rodzą. Więc śmiało. A mąż niech se odświeżacz pod nos wsadzi :silly: :silly:
Też miałam wzdęcia na początku, więc mocno zaciskam kciukasy.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 11 miesiąc temu #541890 przez studentkaae
witajcie Moje Kochane wieczorową porą :)

wiecie gdzie dzisiaj byłam?? na sankach... ale fajowsko było :) heh :)

Ferritka - jak już zobaczysz w tym tygodniu te 2 kreski to pamiętaj kto Ci je pierwszy wywróżył!!! no kto, kto?? :lol: może matką chrzestną zostanę Twojego Groszka :) ja jestem pewna, że Ty już nie będziesz się musiała starać, bo ktoś już w Tobie mieszka :)

Iwonka - trzymaj się dzielnie Kochana!!

Dzidzia - łuuuu - i jak tam randka z mężem w zoo??
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541892 przez gosia28
Iwonta leż i się nie stresuj. Myśl tylko pozytywnie. Jesteś pod opieką lekarską w szpitalu- musi być dobrze :) Krwiaczki się wchłaniają, tylko należy dużo leżakować więc czyń co Ci każą.
Ja w pierwszym samoistnym najpierw miałam pobolewanie brzucha (podobne do @) i plamienia, które zamieniły się w krwawienie (cały czas towarzyszył ból podbrzusza coraz mocniejszy)

Ferritka no to groszki Cię już informują, że się u Cibie zadomowiły :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #541898 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia