- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541827 przez gosiak
Feriritka ferritka, no zalatujesz fasolą jak nic
U mnie do dupy nie wiem czy bede w pt testowac bo tez juz mam cholerne skurcze @, cycki juz jakby mniej bolą, ajjjj wszystko jak zawsze wiec i ciotka zjawi sie jak zawsze...
Iwonka
U mnie do dupy nie wiem czy bede w pt testowac bo tez juz mam cholerne skurcze @, cycki juz jakby mniej bolą, ajjjj wszystko jak zawsze wiec i ciotka zjawi sie jak zawsze...
Iwonka
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541834 przez ferritka
Iwonka, kurcze blaszka bądź silna i pamiętaj nie daj się tam i na spokojnie, bo stres to Twój nazjgorszy wróg teraz. Będzie dobrze, 3mamy tu kciuki za Ciebie i Fasolkę
Gosiak, póki co nie ma francy to więc wiesz, ja 3mam kciuki cały czas.
hahaha zalatuje fasolą kurcze aż mi sie głupio zrobiło, ale ja od jakiegoś czasu mam takie gazy że A już na mnie krzywo patrzy i pyta co podjadam
p.s. jak śmierdzą groszki
Gosiak, póki co nie ma francy to więc wiesz, ja 3mam kciuki cały czas.
hahaha zalatuje fasolą kurcze aż mi sie głupio zrobiło, ale ja od jakiegoś czasu mam takie gazy że A już na mnie krzywo patrzy i pyta co podjadam
p.s. jak śmierdzą groszki
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541853 przez mesy
gosiak napisał:
Ferritka hehe kurde ale pytanie hehe ale po namysle stwierdzam Ze Tez Nie wiem jak pachnie groszek he
Ten cykl tez odgapiowywuje od ciebie kurde Gosiakowa wez juz zaskocz bo ja tez chce Iwonka trzymaj sieFeriritka ferritka, no zalatujesz fasolą jak nic
Iwonka
Ferritka hehe kurde ale pytanie hehe ale po namysle stwierdzam Ze Tez Nie wiem jak pachnie groszek he
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez mesy.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 11 miesiąc temu #541854 przez ilona
Ferritka znalazlam to: Na początku ciąży organizm produkuje dużą ilość progesteronu i estrogenu, które powodują rozluźnienie mięśni gładkich budujących m.in. przewód pokarmowy dlatego można odczuwać zwiększoną ilość gazów.
Gosiak póki nie ma @ jest nadzieja
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #541857 przez ferritka
ilona napisał:
aahahahaahahah no bez jaj czyli co mam nie ugh zamykać sie w sobie tylko dać upust moim mięśniom gładkim bo to w szczytnej sprawie
Mesy, Gosiak nie wyłamywać się,
Ferritka znalazlam to: Na początku ciąży organizm produkuje dużą ilość progesteronu i estrogenu, które powodują rozluźnienie mięśni gładkich budujących m.in. przewód pokarmowy dlatego można odczuwać zwiększoną ilość gazów.
aahahahaahahah no bez jaj czyli co mam nie ugh zamykać sie w sobie tylko dać upust moim mięśniom gładkim bo to w szczytnej sprawie
Mesy, Gosiak nie wyłamywać się,
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541876 przez ferritka
iwonta_kg napisał:
Iwonka, u mnie to był krwotok. Stałam w kuchni i poleciało ze mnie tak, że zrobiłam plame na podłodze. Taki jeden skurcz i chlup. Nie było lekkiego krwawienia ani plamienia przed, nie było bólów brzucha ani podbrzusza.
a potem lało się ze mne nie potokiem ani strumieniem ale tak jakby b.mocny okres jeszcze 8 dni.
Dzieki dziewczyny. Tak cholernie sie boję... W sumie Chcialabym zapytac sie cos tych dziewczyn ktore poroniły... Czy towarzyszy temu ból brzucha albo jakies inne objawy; krwawienie albo nie wiem ból podbrzusza?
Iwonka, u mnie to był krwotok. Stałam w kuchni i poleciało ze mnie tak, że zrobiłam plame na podłodze. Taki jeden skurcz i chlup. Nie było lekkiego krwawienia ani plamienia przed, nie było bólów brzucha ani podbrzusza.
a potem lało się ze mne nie potokiem ani strumieniem ale tak jakby b.mocny okres jeszcze 8 dni.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 11 miesiąc temu #541888 przez Dave
Iwonta - Kochana przytulam. Trzymaj się i bądź silna
Ja miałam zabieg, bo serduszko przestało bić jak się okazało na zwykłej kontrolnej wizycie, więc nie pomogę.
Ferritka - dawaj, dawaj. Nie dość, że w słusznej sprawie to jak już pisałam, jak nie puszczasz to się w głowie gówniane pomysły rodzą. Więc śmiało. A mąż niech se odświeżacz pod nos wsadzi
Też miałam wzdęcia na początku, więc mocno zaciskam kciukasy.
Ja miałam zabieg, bo serduszko przestało bić jak się okazało na zwykłej kontrolnej wizycie, więc nie pomogę.
Ferritka - dawaj, dawaj. Nie dość, że w słusznej sprawie to jak już pisałam, jak nie puszczasz to się w głowie gówniane pomysły rodzą. Więc śmiało. A mąż niech se odświeżacz pod nos wsadzi
Też miałam wzdęcia na początku, więc mocno zaciskam kciukasy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu #541890 przez studentkaae
witajcie Moje Kochane wieczorową porą
wiecie gdzie dzisiaj byłam?? na sankach... ale fajowsko było heh
Ferritka - jak już zobaczysz w tym tygodniu te 2 kreski to pamiętaj kto Ci je pierwszy wywróżył!!! no kto, kto?? może matką chrzestną zostanę Twojego Groszka ja jestem pewna, że Ty już nie będziesz się musiała starać, bo ktoś już w Tobie mieszka
Iwonka - trzymaj się dzielnie Kochana!!
Dzidzia - łuuuu - i jak tam randka z mężem w zoo??
wiecie gdzie dzisiaj byłam?? na sankach... ale fajowsko było heh
Ferritka - jak już zobaczysz w tym tygodniu te 2 kreski to pamiętaj kto Ci je pierwszy wywróżył!!! no kto, kto?? może matką chrzestną zostanę Twojego Groszka ja jestem pewna, że Ty już nie będziesz się musiała starać, bo ktoś już w Tobie mieszka
Iwonka - trzymaj się dzielnie Kochana!!
Dzidzia - łuuuu - i jak tam randka z mężem w zoo??
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #541892 przez gosia28
Iwonta leż i się nie stresuj. Myśl tylko pozytywnie. Jesteś pod opieką lekarską w szpitalu- musi być dobrze Krwiaczki się wchłaniają, tylko należy dużo leżakować więc czyń co Ci każą.
Ja w pierwszym samoistnym najpierw miałam pobolewanie brzucha (podobne do @) i plamienia, które zamieniły się w krwawienie (cały czas towarzyszył ból podbrzusza coraz mocniejszy)
Ferritka no to groszki Cię już informują, że się u Cibie zadomowiły
Ja w pierwszym samoistnym najpierw miałam pobolewanie brzucha (podobne do @) i plamienia, które zamieniły się w krwawienie (cały czas towarzyszył ból podbrzusza coraz mocniejszy)
Ferritka no to groszki Cię już informują, że się u Cibie zadomowiły
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez gosia28.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95