BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #542286 przez ferritka
dzień dobry :)

z frontu raport: tak mnie cyc boli, że masakra, @ się zbliża chyba :(((((((
Dzidzia, no hmmmm tule Cię moja droga, pewnie czekasz żeby otworzyć SEXI LISTOPAD ;*

sliczna Majeczka :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #542288 przez anoda89
Iwonta nie płacz bo i ja będę :kiss: Coś w tym musi być skoro Dzieci nie umierają, Ona zmieniają datę urodzenie
11 lata 11 miesiąc temu #542299 przez anyanka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 11 miesiąc temu #542305 przez Agusia83
Witam Was. Jestem dzis nie do życia. Wszystko mnie boli,a Emi znów zakatarzona,ja chce wiosnę!!!!
Witam.nowa staraczke.

Mirellka,jak samopoczucie?

Iwonta,widzisz,juz tylko plamienia zostaly. Krwiaki często sie zdarzają. Mialas usg? Wiesz jaki juz duży jest Maluszek? E którym w ogole tyg.jestes? Bo chyba przrsuwalas suwaczek do tylu?
Dzidzia,tule,nie płacz.

Ferritka,a jak Ty sie czujesz?
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542306 przez dzidzia1234
nie płaczta- powyję za wszystkie

ferritka- sikaj- popraw mi nastrój
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542308 przez ferritka
oj, czyżby druga fala chorobowa przelatywała po staraczkach ??? dbajcie o siebie kochane moje ;**

Agusia, mi to sie ryczeć chce, i nawet mi test talizman nie pomoże. Cyc boli po bokach tak że masakra, do tego mnie swędzi więc chyba morze wzbiera :(((( póki co czekam. ale się chyba piątku nie doczekam.

i składam Wam tu przyżeczenie, że jak się nie udało to nie bedę wam tu truć o moich urojonych objawach ( choć gazy nie są urojone, mam A na świadka B) B) ) bo stane się męcząca :(((

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #542314 przez Agusia83
Ferritka,ale Ty sie martwisz cycami? Czemu? Przecież ZAPOWIedzią fasolki tez jest ból po bokach cycolindasow.
11 lata 11 miesiąc temu #542317 przez Asik
Ferritka ;) mnie tak cyce po bokach bolały że myslałam że je odłupię , swędziały niemiłosiernie ;) gazy hihihi też miałam :) wsio przed terminem @... nawet mnie odrzuciło od alko , i piłam karmi na imprezach , ale że ma w składzie cos tam minimalnie więc zaznaczałam na moim wykresiku jako alko ;) dla mnie pewnym znakiem była szyjka macicy ;) inna niz zawsze :D

Iwonka --- bedzie dobrze :* :* :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 11 miesiąc temu #542326 przez Dorciaition
Iwonka będzie dobrze. Główa do góry. Wiem, że łatwo się mówi, ale bedzie dobrze. Musi być i już. Zaciskam kciuki z całych sił. :kiss:

Alanek[*] :(
11 lata 11 miesiąc temu #542327 przez Ingrid29
cholera mnie też gardło boli, kaszel męczy i z nosa kapie -leki mam i biorę i gówno pomagają. Najgorzej się boję, że Artka zarażę.
A do tego jeszcze jestem sama w domu, mąż w delegacji i nawet nie mam jak poleżeć :(
11 lata 11 miesiąc temu #542337 przez gosia28
Dzień dobry :)
Dave- oczywiście, ze dotarło, jeszcze raz :kiss:

MartaM- śliczna córa i w ogóle piękna z Was rodzinka :)

dzidzia a jak wycieczka?

Iwonta, Anoda :kiss: :kiss: :kiss:

Ferritka- moje cyce cały czas bolały w ciąży, a suty mnie swędziały i stały na baczność. Do momentu odejścia wód...
tak, że jeszcze się wszystko okaże :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 11 miesiąc temu #542357 przez ferritka
dziękuję, jesteście naprawdę silną grupą wsparcia kochane moje ;* mam pytanie, jeśli zrobie dzisiaj test ( chyba zrobie bo zwariuje albo zamiast wyjść z brzegów urodze te moje urojone groszki ) i wyjdzie I to bedę miała 100% pewności że znowu nico ;/ czy lepiej poczekać co los przyniesie .

boszeee czuje się jak ta panna od obsuniętych majtek z tym moim pytaniem ;(((

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #542359 przez Agusia83
Ingrid wspolczuje,a nie masz w pobliżu mamy lub tesciowej?

A mnie od kilku dni swedzi ciało..dupe i plecy mam juz czerwone. Chyba muszę zrobić próby watrobowe?
11 lata 11 miesiąc temu #542365 przez Asik
Marta :) noooo kochana co zdjęcie to Majeczka coraz większa... a śliiiczniusia jak królewna conajmniej , pięknie się uśmiecha :D :D

Agusia zdrówka dla Emisi :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 11 miesiąc temu #542370 przez GwenB
ferritka napisał:

oj, czyżby druga fala chorobowa przelatywała po staraczkach ??? dbajcie o siebie kochane moje ;**

Agusia, mi to sie ryczeć chce, i nawet mi test talizman nie pomoże. Cyc boli po bokach tak że masakra, do tego mnie swędzi więc chyba morze wzbiera :(((( póki co czekam. ale się chyba piątku nie doczekam.

i składam Wam tu przyżeczenie, że jak się nie udało to nie bedę wam tu truć o moich urojonych objawach ( choć gazy nie są urojone, mam A na świadka B) B) ) bo stane się męcząca :(((

Mnie zawsze bolały cycki, ale nigdy nie po bokach i do teraz mam ten ból po bokach i w dole. Ile zostało Ci jeszcze do @?? mi test bardzo wcześnie wyszedł, jeszcze przed @, ale nie namawiam do zrobienia już teraz.. żeby nie było :P chociaż ja myślę, że i tak Ci wyjdzie ;-)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia