BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 11 miesiąc temu #542685 przez MoNiaaa
KAMILKA I MAJECZKA CUDOWNE I PIEKNE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

IWONKA podejrzewam jak sie martwisz ale juz niedlugo zobaczysz babelka na usg i jak pieknie serucho bije :) jak czytalam rozne watki to takie krwiaki czesto sie zdarzaja ale same sie wchlaniaja wiec mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie :):)jestem pod fachowa opieka wiec nie zamartwiaj sie poezysz sobie troche i wrocisz do domku :)

u nas odwilz sie zaczela...juz chce wiosne!!!!!

a ja sie pochwale a co mi tam :P wczoraj kupilam sobie 2 pary butow za ktore mamuska zaplacila i od razu mam lepszy humor :)
kobiety to jednak malowystarczalne sa :blush: :side: :lol:

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 11 miesiąc temu #542691 przez emka
A ja myślałąm, że wy bociana kcecie :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 11 miesiąc temu #542694 przez MagdaM
Mozna jak sypie snieg a nie zacinajacy deszcz z czyms... Moja mloda nie lubi takiego, wiec jak mam z 3 pietra tarabanic sie z saniami i mloda to dziekuje...

Ale po cichu tez marze juz o wiosnie...

Lacrijka jak sie czujesz?? Ja nie w temacie wiesz...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #542704 przez Agusia83
Niestety albo i stety jestem po szkole medycznej i co nieco sie orientuje...dlatego, to mnie zastanawia to swedzenie.
Pamietam jak sie uczylam o nowotworach....i wowczas dziwnie swedzialy mnie plecy...od razu sobie wmowilam, ze mam bialaczke :silly: czlowiek to glupi jest.

Magda, sliczny awatarek...to Ty masz az 3 pietra? A czemu ja sobie ubzduralam, ze mieszkasz w domu?

Kurcze, u mnie tez od rana sypie snieg, a widze, ze temp na plusie, wiec bedzie niezle bajorko, a jak w nocy temp. spadnie ponizej 0...to juz w ogole, zyc nie umierac tylko wychodzic z domu :angry:

Bidol...sliczna masz coreczke :laugh: I jaka juz duza...po dziciach strasznie widac jak czas zapitala...

Ide pakowac zdjecia do albumow :laugh:
11 lata 11 miesiąc temu #542713 przez Lacrijka
MagdaM napisał:

Mozna jak sypie snieg a nie zacinajacy deszcz z czyms... Moja mloda nie lubi takiego, wiec jak mam z 3 pietra tarabanic sie z saniami i mloda to dziekuje...

Ale po cichu tez marze juz o wiosnie...

Lacrijka jak sie czujesz?? Ja nie w temacie wiesz...

Dobrze juz sie czuje, bylo cinżko ale dzielnie zniosłam wszystko :) :) :) Jeszcze śpioch mnie męczy ale ogarniam temat :)

Martucha cho na gołabki, mam 4 i jeszcze 3 zamrozilam..moze jeszcze nie skostły :laugh: Ciocia kochana mi dala.. :)
11 lata 11 miesiąc temu #542714 przez MagdaM
Agusia ojjj dluga historyja... Mieszkalam w domu ale... no wlasnie, mieszkam w bloku na 1 pietrze. Teraz jestem u rodzicow na 3 pietrze bo mam tu siec ;) Stad taka wysokosc do schodzenia :)

Co do swedzenia to mnie po ciazy czasem tak swedzi brzuch lub cycki, ze mam podrapane do krwi :( Nie wiem czemu...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
11 lata 11 miesiąc temu #542727 przez Marta M
Skopiowałam z fb, wypełniłam, jeśli któraś chce wesprzeć akcje:

Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/

Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html

Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do

Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!

Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński
11 lata 11 miesiąc temu #542809 przez iwonta_kg
Przedstawiam wam moja fasoleczke :-):-):-)
Jezu az sie wzruszyłam jak ja zobaczyłam! Krwiak ma możliwość żeby wyleciał przez szyjkę wiec jest ok. Z usg wychodzi 9tydz i 1dzien

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:
11 lata 11 miesiąc temu #542814 przez MoNiaaa
wow iwonka jaki sliczny dzidzius!!!!!juz nie taka fasolka tylko maly czalowieczek!!!!!!!!!!!!!!!!ucaluj od cioci Moni :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
iwonka dopatrujac sie lepszej strony lezenia w szputalu to przynajmniej widzisz maluszka czesciej na usg :)

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #542818 przez iwonta_kg
Zapomnialam napisac ze ma 2,41cm :-)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #542827 przez MoNiaaa
super wiesci!!!
napatrzec sie nie moge na to zdjecie a to nawet nie mohje dziecko :side: :blush: :kiss:

pomyslec ze tez moglabym teraz miec takiego czlowieczka.. :(

http

]
11 lata 11 miesiąc temu #542832 przez anoda89
Iwonta to super wieści :) Poleżysz jeszcze kilka dni i wrócisz do domu. Śliczności :kiss:
11 lata 11 miesiąc temu #542838 przez iwonta_kg
Monia kochana moja! Wiesz ze nic straconego! Odczekasz jeszcze troche czasu i Ty bedziesz nam wysylac swoją fasolkę! Wierze w Ciebie i trzymam kciuki bardzo mocno! Moja siostro forumowa :*:*:*

11 lata 11 miesiąc temu #542839 przez Elmirka85
Iwonta śliczne zdjęcie... wzruszają mnie takie widoki;;;

ja też dziś mam gołąbki, bo dostałam od mamusi :laugh: :laugh: :laugh:

u mnie (małopolska- choć prawie śląsk) tak dziś sypie że masakra. Rano byłam na badaniu krwi i moczu bo mi się kończy ważność okresowych badań w pracy, więc było odśnieżanie. zajechałam do przychodni, zagrzałam sobie w autku po drodze więc się para na szybach zrobiła a jak wróciłam do autka to wszystko mi przymarzło i musiałam skrobać :angry: :angry: :angry:
o 14:30 poszłam do auta , odśnieżyłam bo po młodego do przedszkola jechałam. wsiadam a tu ani w przód ani w tył nie ruszę- no masakra... leciałam po łopatę i musiałam spod auta i kół odśnieżać. Chłopak sąsiadki przejeżdżał i się zatrzymał i chciał mi pomagać, ale jakoś dałam radę... a dziś jeszcze na nockę do pracy :angry: :angry:

ja bardzo marzę o wiośnie, już nie mogę się doczekać
11 lata 11 miesiąc temu #542848 przez MoNiaaa
chyba mi wykrakalyscie ten snieg..tez zaczelo cos sypac ale wydaje sie takie mokre...
a dzis po pracy musze na pieckpte wracac bo moj M nie przyjedzie po mnie pewnie z godzina wedrowki mnie czeka i to po ciemku!!!

ja mam taka ochote na golabki ale mama dopiero na niedziele zrobi i juz sie doczekac nie moge!!:)

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży