- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542685 przez MoNiaaa
KAMILKA I MAJECZKA CUDOWNE I PIEKNE
IWONKA podejrzewam jak sie martwisz ale juz niedlugo zobaczysz babelka na usg i jak pieknie serucho bije jak czytalam rozne watki to takie krwiaki czesto sie zdarzaja ale same sie wchlaniaja wiec mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie :)jestem pod fachowa opieka wiec nie zamartwiaj sie poezysz sobie troche i wrocisz do domku
u nas odwilz sie zaczela...juz chce wiosne!!!!!
a ja sie pochwale a co mi tam wczoraj kupilam sobie 2 pary butow za ktore mamuska zaplacila i od razu mam lepszy humor
kobiety to jednak malowystarczalne sa
IWONKA podejrzewam jak sie martwisz ale juz niedlugo zobaczysz babelka na usg i jak pieknie serucho bije jak czytalam rozne watki to takie krwiaki czesto sie zdarzaja ale same sie wchlaniaja wiec mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie :)jestem pod fachowa opieka wiec nie zamartwiaj sie poezysz sobie troche i wrocisz do domku
u nas odwilz sie zaczela...juz chce wiosne!!!!!
a ja sie pochwale a co mi tam wczoraj kupilam sobie 2 pary butow za ktore mamuska zaplacila i od razu mam lepszy humor
kobiety to jednak malowystarczalne sa
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 11 miesiąc temu #542694 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mozna jak sypie snieg a nie zacinajacy deszcz z czyms... Moja mloda nie lubi takiego, wiec jak mam z 3 pietra tarabanic sie z saniami i mloda to dziekuje...
Ale po cichu tez marze juz o wiosnie...
Lacrijka jak sie czujesz?? Ja nie w temacie wiesz...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 11 miesiąc temu #542704 przez Agusia83
Niestety albo i stety jestem po szkole medycznej i co nieco sie orientuje...dlatego, to mnie zastanawia to swedzenie.
Pamietam jak sie uczylam o nowotworach....i wowczas dziwnie swedzialy mnie plecy...od razu sobie wmowilam, ze mam bialaczke czlowiek to glupi jest.
Magda, sliczny awatarek...to Ty masz az 3 pietra? A czemu ja sobie ubzduralam, ze mieszkasz w domu?
Kurcze, u mnie tez od rana sypie snieg, a widze, ze temp na plusie, wiec bedzie niezle bajorko, a jak w nocy temp. spadnie ponizej 0...to juz w ogole, zyc nie umierac tylko wychodzic z domu
Bidol...sliczna masz coreczke I jaka juz duza...po dziciach strasznie widac jak czas zapitala...
Ide pakowac zdjecia do albumow
Pamietam jak sie uczylam o nowotworach....i wowczas dziwnie swedzialy mnie plecy...od razu sobie wmowilam, ze mam bialaczke czlowiek to glupi jest.
Magda, sliczny awatarek...to Ty masz az 3 pietra? A czemu ja sobie ubzduralam, ze mieszkasz w domu?
Kurcze, u mnie tez od rana sypie snieg, a widze, ze temp na plusie, wiec bedzie niezle bajorko, a jak w nocy temp. spadnie ponizej 0...to juz w ogole, zyc nie umierac tylko wychodzic z domu
Bidol...sliczna masz coreczke I jaka juz duza...po dziciach strasznie widac jak czas zapitala...
Ide pakowac zdjecia do albumow
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu #542713 przez Lacrijka
MagdaM napisał:
Dobrze juz sie czuje, bylo cinżko ale dzielnie zniosłam wszystko Jeszcze śpioch mnie męczy ale ogarniam temat
Martucha cho na gołabki, mam 4 i jeszcze 3 zamrozilam..moze jeszcze nie skostły Ciocia kochana mi dala..
Mozna jak sypie snieg a nie zacinajacy deszcz z czyms... Moja mloda nie lubi takiego, wiec jak mam z 3 pietra tarabanic sie z saniami i mloda to dziekuje...
Dobrze juz sie czuje, bylo cinżko ale dzielnie zniosłam wszystko Jeszcze śpioch mnie męczy ale ogarniam temat
Martucha cho na gołabki, mam 4 i jeszcze 3 zamrozilam..moze jeszcze nie skostły Ciocia kochana mi dala..
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 11 miesiąc temu #542714 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Agusia ojjj dluga historyja... Mieszkalam w domu ale... no wlasnie, mieszkam w bloku na 1 pietrze. Teraz jestem u rodzicow na 3 pietrze bo mam tu siec Stad taka wysokosc do schodzenia
Co do swedzenia to mnie po ciazy czasem tak swedzi brzuch lub cycki, ze mam podrapane do krwi Nie wiem czemu...
Co do swedzenia to mnie po ciazy czasem tak swedzi brzuch lub cycki, ze mam podrapane do krwi Nie wiem czemu...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 11 miesiąc temu #542727 przez Marta M
Skopiowałam z fb, wypełniłam, jeśli któraś chce wesprzeć akcje:
Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/
Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html
Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do
Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!
Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński
Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/
Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html
Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do
Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!
Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 11 miesiąc temu #542839 przez Elmirka85
Iwonta śliczne zdjęcie... wzruszają mnie takie widoki;;;
ja też dziś mam gołąbki, bo dostałam od mamusi
u mnie (małopolska- choć prawie śląsk) tak dziś sypie że masakra. Rano byłam na badaniu krwi i moczu bo mi się kończy ważność okresowych badań w pracy, więc było odśnieżanie. zajechałam do przychodni, zagrzałam sobie w autku po drodze więc się para na szybach zrobiła a jak wróciłam do autka to wszystko mi przymarzło i musiałam skrobać
o 14:30 poszłam do auta , odśnieżyłam bo po młodego do przedszkola jechałam. wsiadam a tu ani w przód ani w tył nie ruszę- no masakra... leciałam po łopatę i musiałam spod auta i kół odśnieżać. Chłopak sąsiadki przejeżdżał i się zatrzymał i chciał mi pomagać, ale jakoś dałam radę... a dziś jeszcze na nockę do pracy
ja bardzo marzę o wiośnie, już nie mogę się doczekać
ja też dziś mam gołąbki, bo dostałam od mamusi
u mnie (małopolska- choć prawie śląsk) tak dziś sypie że masakra. Rano byłam na badaniu krwi i moczu bo mi się kończy ważność okresowych badań w pracy, więc było odśnieżanie. zajechałam do przychodni, zagrzałam sobie w autku po drodze więc się para na szybach zrobiła a jak wróciłam do autka to wszystko mi przymarzło i musiałam skrobać
o 14:30 poszłam do auta , odśnieżyłam bo po młodego do przedszkola jechałam. wsiadam a tu ani w przód ani w tył nie ruszę- no masakra... leciałam po łopatę i musiałam spod auta i kół odśnieżać. Chłopak sąsiadki przejeżdżał i się zatrzymał i chciał mi pomagać, ale jakoś dałam radę... a dziś jeszcze na nockę do pracy
ja bardzo marzę o wiośnie, już nie mogę się doczekać
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #542848 przez MoNiaaa
chyba mi wykrakalyscie ten snieg..tez zaczelo cos sypac ale wydaje sie takie mokre...
a dzis po pracy musze na pieckpte wracac bo moj M nie przyjedzie po mnie pewnie z godzina wedrowki mnie czeka i to po ciemku!!!
ja mam taka ochote na golabki ale mama dopiero na niedziele zrobi i juz sie doczekac nie moge!!
a dzis po pracy musze na pieckpte wracac bo moj M nie przyjedzie po mnie pewnie z godzina wedrowki mnie czeka i to po ciemku!!!
ja mam taka ochote na golabki ale mama dopiero na niedziele zrobi i juz sie doczekac nie moge!!