- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 11 miesiąc temu #552735 przez ferritka
Mirellka, tule Cię mocno, nie smuć się.. nerwy puszczają bo sama mówiłaś @ za rogiem. Weź jej z buta zasadź kopa, że Cię jeszcze pmsem męczy szmata. I na dokładkę mąż terrorysta.
Niestety nie pocieszę Cię ,ale chłopy tak mają że myślą że pomogą jak tylko w domu zostaną
tak czy siak, tulę
Niestety nie pocieszę Cię ,ale chłopy tak mają że myślą że pomogą jak tylko w domu zostaną
tak czy siak, tulę
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552739 przez studentkaae
Mirellcia - no nie mów, z tymi chłopami to jakaś katastrofa ostatnio, na całej linii dają ciała ech, wypłacz się Kochana, lepiej Ci będzie, a męża wyślij jutro do pracy lepiej. buziakuję
Moniaaa - proszę bardzo, na zdrówko
Ferrtika- wiesz co ten biber nawet niezły
Moniaaa - proszę bardzo, na zdrówko
Ferrtika- wiesz co ten biber nawet niezły
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552752 przez studentkaae
najwyraźniej pijemy równym tempem
a ja teraz słucham tego i podoba mi się:
a biber jakiś taki mało męski, dzieciak jest jeszcze, głos oki, ale prokurator by na nas wsiadł Dziewczyny chyba
a ja teraz słucham tego i podoba mi się:
a biber jakiś taki mało męski, dzieciak jest jeszcze, głos oki, ale prokurator by na nas wsiadł Dziewczyny chyba
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552764 przez ferritka
wiem właśnie pół nocy nie spałam przez tego bimbera ..wiecie po wiela są tikety nawet do 1000zł dochodzą to ja se wole na weekenda póść do remizy jednakowo się pobawie na beyonce też do 900 zł ceny - świat zwariował, se jej na yt posłucham ;///
Studentka... to telepatia jak to się mówi bratnia dusza
kurde blaszka kocham maroon 5
a jak na bibera patrzę to sie we mnie instynkt matczyny załącza, ale te songi akustyczne po 3 drinach całkiem fajnie się słucha.
Studentkaaa, my z matczyną miłością byśmy go do piersi przytuliły
Studentka... to telepatia jak to się mówi bratnia dusza
kurde blaszka kocham maroon 5
a jak na bibera patrzę to sie we mnie instynkt matczyny załącza, ale te songi akustyczne po 3 drinach całkiem fajnie się słucha.
Studentkaaa, my z matczyną miłością byśmy go do piersi przytuliły
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552770 przez studentkaae
heh, Ferritka, to już dziś nie pierwszy raz.. haha, może Ty moją mentalną siostrą bliźniaczką jesteś? no to brudzia pijemy i mówi mi siostro
a moves like jagger lubisz?? ja uwielbiam
a moves like jagger lubisz?? ja uwielbiam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552776 przez Lacrijka
Oponki ?? jakie qrewka oponki Idź pan w pyry na bober z tym, do diaska Tylko sie nastalam, nagniotłam a wszystko o kant doopy rozbic FROG!
Madra Lacra, motyla noga.. Brakło mi szklanki maki dosłownie no to zamiast skoczyc do sklepu czy chocby na żebry do sumsiadki to wiecie co zrobiłam ?? Dodałam ziemniakowej mąki kurka rurka !! I jak sie upiekły to taka lipa ze szok.. wszystkie ciasto wyebalam w piździec coby nas nie potruc.. Jutro sobie kupie żela za to
Mirelcia - ja nie będę na Was krzyczała.. Chciałam tylko wtedy powiedziec zebyscie sie nie nakręcały wzajemnie bo później @ boli jeszcze bardziej. Pamietacie jak Majówka kiedys przyszła z takimi objawami jak Feri ?? Tez jej pisałysmy ze ciąża na bank, rano zrobiła testa a wieczorem dostała @.. Ja wiem po sobie jak bardzo człowiek potrafi sie nakręcic do takiego stopnia że nawet wymioty sie pojawiają..
No i uj oponki szczelił, tlustego czwartka nie bezie
A Ty Gosiak - jak chcesz byc dalej moja kuleżanka najlepsiejsza to natentychmiast usun tą mordę krzywą i ten napis durny..raz, raz, raz Migusiem !!!!!!!!!!!
Madra Lacra, motyla noga.. Brakło mi szklanki maki dosłownie no to zamiast skoczyc do sklepu czy chocby na żebry do sumsiadki to wiecie co zrobiłam ?? Dodałam ziemniakowej mąki kurka rurka !! I jak sie upiekły to taka lipa ze szok.. wszystkie ciasto wyebalam w piździec coby nas nie potruc.. Jutro sobie kupie żela za to
Mirelcia - ja nie będę na Was krzyczała.. Chciałam tylko wtedy powiedziec zebyscie sie nie nakręcały wzajemnie bo później @ boli jeszcze bardziej. Pamietacie jak Majówka kiedys przyszła z takimi objawami jak Feri ?? Tez jej pisałysmy ze ciąża na bank, rano zrobiła testa a wieczorem dostała @.. Ja wiem po sobie jak bardzo człowiek potrafi sie nakręcic do takiego stopnia że nawet wymioty sie pojawiają..
No i uj oponki szczelił, tlustego czwartka nie bezie
A Ty Gosiak - jak chcesz byc dalej moja kuleżanka najlepsiejsza to natentychmiast usun tą mordę krzywą i ten napis durny..raz, raz, raz Migusiem !!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez Lacrijka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu #552781 przez studentkaae
ferritka napisał:
z matczyną miłością mówisz co?? hehe, ale nie jak pani robinson?
studentkaae napisał:
heh, Ferritka, to już dziś nie pierwszy raz.. haha, może Ty moją mentalną siostrą bliźniaczką jesteś? no to brudzia pijemy i mówi mi siostro
siostro
z matczyną miłością mówisz co?? hehe, ale nie jak pani robinson?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
11 lata 11 miesiąc temu #552785 przez ann-sunshine
Mirelka tulaski.
Bo facety to beznadziejne są. Ja w niedzielę usłyszłam, że dzicko irytujące jest (ja w pracy, mąż w domu z ząbkującą i chorą Martą) i że jego nikt nie uprzedzał że dziecko takie irytujące jest.
Brak słów na tych facetów, no.
3maj się
Bo facety to beznadziejne są. Ja w niedzielę usłyszłam, że dzicko irytujące jest (ja w pracy, mąż w domu z ząbkującą i chorą Martą) i że jego nikt nie uprzedzał że dziecko takie irytujące jest.
Brak słów na tych facetów, no.
3maj się
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #552786 przez ferritka
aaaaaaaa-a-aaaaa-a-aa-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-- 3mcie mnie, mam lekką bankę i patrzajcie co mam aaaa-a-aa-a-a-a-a-a-a-a-a-a-aa-a-aa-a-a-aaaaa kurcze blaszka brałabym go i ino dla sportu i nie dla sportu tez.. stara jestem a kochliwa
Lakra no to za nieudane oponki tez wypijemy ..aa nie Ty nie pij, zagryź z nami dla towarzystwa żela
Studentka, panią robinson to ja bym z chęciom dla Ryana została... pozwoliłabym mu nawet czasami być moim Ryanem Szarym
Lakra no to za nieudane oponki tez wypijemy ..aa nie Ty nie pij, zagryź z nami dla towarzystwa żela
Studentka, panią robinson to ja bym z chęciom dla Ryana została... pozwoliłabym mu nawet czasami być moim Ryanem Szarym
Ostatnio zmieniany: 11 lata 11 miesiąc temu przez ferritka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej