BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569286 przez ferritka
bry, bry, bry B)

jeeejku, wczoraj oglądałam w nocy film o 7 gejach , z których 2 było chorych na aids, jeden był hiszpańskim ciachem, jedna para była ze sobą 14 lat i miała rocznice, jeden był niewidomy i zdradził swojego chłopaka z tym ciachem. a na koniec wszyscy zatańczyli jezioro łabędzie w tych białych tiulowych sukieniuniach B) B)

poza tym boli mnie gardło :dry:
czekam na mojego A , za 4h będzie w domciu, pomidorówa się gotuje- bo A lubi :blush:
Lacra- wiem, że lubisz to kopsne Ci i Kruszkom talerz :blush:

Monia, cudnie, no to włącz taśmę Kochana i złap bociana, bo nowe przychodzą w kolejkę się wciskają a stare ciągle stoją grzecznie i czekają :side: :blink: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #569291 przez MoNiaaa
dzieki larca za odp
czyli wyniki mam w normie badania robilam tydzien po owulacji a poronienia po prostu mialam pecha...:(?
feritka czekam jeszcze miesiac i do dziela wole teraz dluzej odczekac zeby bylo ok:0 chyba ze sie wczesniej trafi to sie uciesze :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #569295 przez nefretete666
Matko Ferritka co ty za filmy oglądasz?ehehheh a jezioro łabedzie w tiulowych sukienkach w meskim wykonaniu musiało byc zabawne:) Miłego dnia wszystkim zycze:)
11 lata 10 miesiąc temu #569305 przez mesy
Lacra ale masz fajny avatarek :lol: jeszcze trochę i swoje kruszki wstawisz :lol: :lol:

Monia wyniki ok tylko też nie wiem ten estradiol jak po owulacji bo nie robiłam nigdy
11 lata 10 miesiąc temu #569389 przez ferritka
FROG!!!! byłam pewna ,że dziś SOBOTA!!! i czekam na cotygodniowy przegląd na wspólnej a tu takie rozczarowanie :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569397 przez Lacrijka
ferritka napisał:

FROG!!!! byłam pewna ,że dziś SOBOTA!!! i czekam na cotygodniowy przegląd na wspólnej a tu takie rozczarowanie :blush:

Ja bym juz środę chciała, kurka rurka..Tyle fajnych aukcyjeczek mi poszło sie ebac bo nie znam płci.. Mader faker :angry:
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #569398 przez MoNiaaa
ja mialam zonka bi po ddtvn byla zawsze powtorka na wspolnej a tu ukryta prawda...

http

]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569404 przez gosiak
Buuuu gosiak chory we łóżku kto zrobi harbatke z cytrynkom i sokiem malinkowym :unsure: :(

A wiecie co to chorobsko przyszło od mojej nietoperzycy :huh: moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569409 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Buuuu gosiak chory we łóżku kto zrobi harbatke z cytrynkom i sokiem malinkowym :unsure: :(

Gdzie sie szlajałaś ??? w domie siedzisz i żes choryyyy ??? Oj Bida, bida

Zgapiłam od lipcówek..
www.promobaby.pl/ - dobry link :)
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #569411 przez gosiak
Lacrijka napisał:

gosiak napisał:

Gdzie sie szlajałaś ??? w domie siedzisz i żes choryyyy ??? Oj Bida, bida

Od emona a emon od nietopery B) nie dam buzi oj nie B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569415 przez emka
MOnia NO to niedługo do dziełą, ale racja odczekaj jeszcze chwilkę :)

Lacrijka Rozkoszne te Twoje bliźniaki, oczu oderwać nie mogłam :kiss: :kiss: :kiss:

Vifi Witaj kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Feri :angry: zła jestem bo foty nie widziałam! Ale wyobrażam sobie lachona z długimi ciemnymi włosami. Trafiłam ? Twoja waga przy tym wzroście jak dla mnie idealna, ale poweim Ci ze ja też mam taką dobrą wage, a też przydałoby mi się poćwiczyć. U mnie to kwestia grawitacji niestety! No i pewnie wieku :silly: Mam 167 i waże 55kg. Czuję się świetnie z tą wagą i nie chciałabym schiudnąc, ale chciałabym żeby takie niewidzialne niteczki podniosły mi conieco. :silly: Nie katuj sie dietami, ale ćwicz jak masz zapał - popieram :)

Gosiak Zdrówka!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569418 przez ferritka
gosiak napisał:

A wiecie co to chorubsko przyszło od mojej nietoperzycy :huh: moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze :S

oł noł Gosiaku ,jak od nietoperzycy to tak co Ci mąż wścieklizny nie przywiózł :dry: :dry: :silly: mnie też rozkłada, rano ból gardła, teraz katar po kolana. Wszystko dlatego, że zmarzłam dziś w nocy bez A :(

no to dzisiaj serwujemy

Emka...no Ty mnie rozumiesz, bo Ty masz moją wagę docelową :blink: całę życie ważyłam 55kg tylko jak poznałam A to sie rozbestwiłam i mi się porozlewało... dlatego ćwiczę.
mam takie foto jedno i do takiego ciała se podąrzam, malymi kroczkami byle do wesela :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #569421 przez emka
I czerwone winko jest dobre na rozgrzewke :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #569423 przez Lacrijka
Emcia - a Ty kiedy wracasz do walki ??? Chodz, powalcz z nami tzn ja trzymam kciuki :laugh:

Feri- z calym szacunkiem do Twojej zupki, ale pomidorowa mi juz uszyma wylata bo sie jej obżarłam we pierwszym trymestru :X Ale jak będziesz robiła dżybkowom to wpadam :laugh: :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569430 przez ferritka
na 1 pomidorówa z makaronem a na drugie naleśniki z twarożkiem i dżemem jagodowym :silly: ( oblizuje się a nie pokazuje język :lol: ) więc jak ktoś reflektuje to zapraszam :lol:
tylko na zwykłej mące jade nie mam tej co polecałaś ,ale przy najbliższych zakupach zakupie se

aa i mamy jakąś wieść od Agusi???? Mała, Mała ....

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka