- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569286 przez ferritka
bry, bry, bry
jeeejku, wczoraj oglądałam w nocy film o 7 gejach , z których 2 było chorych na aids, jeden był hiszpańskim ciachem, jedna para była ze sobą 14 lat i miała rocznice, jeden był niewidomy i zdradził swojego chłopaka z tym ciachem. a na koniec wszyscy zatańczyli jezioro łabędzie w tych białych tiulowych sukieniuniach
poza tym boli mnie gardło
czekam na mojego A , za 4h będzie w domciu, pomidorówa się gotuje- bo A lubi
Lacra- wiem, że lubisz to kopsne Ci i Kruszkom talerz
Monia, cudnie, no to włącz taśmę Kochana i złap bociana, bo nowe przychodzą w kolejkę się wciskają a stare ciągle stoją grzecznie i czekają
jeeejku, wczoraj oglądałam w nocy film o 7 gejach , z których 2 było chorych na aids, jeden był hiszpańskim ciachem, jedna para była ze sobą 14 lat i miała rocznice, jeden był niewidomy i zdradził swojego chłopaka z tym ciachem. a na koniec wszyscy zatańczyli jezioro łabędzie w tych białych tiulowych sukieniuniach
poza tym boli mnie gardło
czekam na mojego A , za 4h będzie w domciu, pomidorówa się gotuje- bo A lubi
Lacra- wiem, że lubisz to kopsne Ci i Kruszkom talerz
Monia, cudnie, no to włącz taśmę Kochana i złap bociana, bo nowe przychodzą w kolejkę się wciskają a stare ciągle stoją grzecznie i czekają
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #569291 przez MoNiaaa
dzieki larca za odp
czyli wyniki mam w normie badania robilam tydzien po owulacji a poronienia po prostu mialam pecha...?
feritka czekam jeszcze miesiac i do dziela wole teraz dluzej odczekac zeby bylo ok:0 chyba ze sie wczesniej trafi to sie uciesze
czyli wyniki mam w normie badania robilam tydzien po owulacji a poronienia po prostu mialam pecha...?
feritka czekam jeszcze miesiac i do dziela wole teraz dluzej odczekac zeby bylo ok:0 chyba ze sie wczesniej trafi to sie uciesze
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #569295 przez nefretete666
Matko Ferritka co ty za filmy oglądasz?ehehheh a jezioro łabedzie w tiulowych sukienkach w meskim wykonaniu musiało byc zabawne:) Miłego dnia wszystkim zycze:)
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569404 przez gosiak
Buuuu gosiak chory we łóżku kto zrobi harbatke z cytrynkom i sokiem malinkowym
A wiecie co to chorobsko przyszło od mojej nietoperzycy moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze
A wiecie co to chorobsko przyszło od mojej nietoperzycy moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569409 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Gdzie sie szlajałaś ??? w domie siedzisz i żes choryyyy ??? Oj Bida, bida
Zgapiłam od lipcówek..
www.promobaby.pl/ - dobry link
Gdzie sie szlajałaś ??? w domie siedzisz i żes choryyyy ??? Oj Bida, bida
Zgapiłam od lipcówek..
www.promobaby.pl/ - dobry link
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569415 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
MOnia NO to niedługo do dziełą, ale racja odczekaj jeszcze chwilkę
Lacrijka Rozkoszne te Twoje bliźniaki, oczu oderwać nie mogłam
Vifi Witaj kochana
Feri zła jestem bo foty nie widziałam! Ale wyobrażam sobie lachona z długimi ciemnymi włosami. Trafiłam ? Twoja waga przy tym wzroście jak dla mnie idealna, ale poweim Ci ze ja też mam taką dobrą wage, a też przydałoby mi się poćwiczyć. U mnie to kwestia grawitacji niestety! No i pewnie wieku Mam 167 i waże 55kg. Czuję się świetnie z tą wagą i nie chciałabym schiudnąc, ale chciałabym żeby takie niewidzialne niteczki podniosły mi conieco. Nie katuj sie dietami, ale ćwicz jak masz zapał - popieram
Gosiak Zdrówka!
Lacrijka Rozkoszne te Twoje bliźniaki, oczu oderwać nie mogłam
Vifi Witaj kochana
Feri zła jestem bo foty nie widziałam! Ale wyobrażam sobie lachona z długimi ciemnymi włosami. Trafiłam ? Twoja waga przy tym wzroście jak dla mnie idealna, ale poweim Ci ze ja też mam taką dobrą wage, a też przydałoby mi się poćwiczyć. U mnie to kwestia grawitacji niestety! No i pewnie wieku Mam 167 i waże 55kg. Czuję się świetnie z tą wagą i nie chciałabym schiudnąc, ale chciałabym żeby takie niewidzialne niteczki podniosły mi conieco. Nie katuj sie dietami, ale ćwicz jak masz zapał - popieram
Gosiak Zdrówka!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569418 przez ferritka
gosiak napisał:
oł noł Gosiaku ,jak od nietoperzycy to tak co Ci mąż wścieklizny nie przywiózł mnie też rozkłada, rano ból gardła, teraz katar po kolana. Wszystko dlatego, że zmarzłam dziś w nocy bez A
no to dzisiaj serwujemy
Emka...no Ty mnie rozumiesz, bo Ty masz moją wagę docelową całę życie ważyłam 55kg tylko jak poznałam A to sie rozbestwiłam i mi się porozlewało... dlatego ćwiczę.
mam takie foto jedno i do takiego ciała se podąrzam, malymi kroczkami byle do wesela
A wiecie co to chorubsko przyszło od mojej nietoperzycy moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze
oł noł Gosiaku ,jak od nietoperzycy to tak co Ci mąż wścieklizny nie przywiózł mnie też rozkłada, rano ból gardła, teraz katar po kolana. Wszystko dlatego, że zmarzłam dziś w nocy bez A
no to dzisiaj serwujemy
Emka...no Ty mnie rozumiesz, bo Ty masz moją wagę docelową całę życie ważyłam 55kg tylko jak poznałam A to sie rozbestwiłam i mi się porozlewało... dlatego ćwiczę.
mam takie foto jedno i do takiego ciała se podąrzam, malymi kroczkami byle do wesela
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #569423 przez Lacrijka
Emcia - a Ty kiedy wracasz do walki ??? Chodz, powalcz z nami tzn ja trzymam kciuki
Feri- z calym szacunkiem do Twojej zupki, ale pomidorowa mi juz uszyma wylata bo sie jej obżarłam we pierwszym trymestru Ale jak będziesz robiła dżybkowom to wpadam
Feri- z calym szacunkiem do Twojej zupki, ale pomidorowa mi juz uszyma wylata bo sie jej obżarłam we pierwszym trymestru Ale jak będziesz robiła dżybkowom to wpadam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569430 przez ferritka
na 1 pomidorówa z makaronem a na drugie naleśniki z twarożkiem i dżemem jagodowym ( oblizuje się a nie pokazuje język ) więc jak ktoś reflektuje to zapraszam
tylko na zwykłej mące jade nie mam tej co polecałaś ,ale przy najbliższych zakupach zakupie se
aa i mamy jakąś wieść od Agusi???? Mała, Mała ....
tylko na zwykłej mące jade nie mam tej co polecałaś ,ale przy najbliższych zakupach zakupie se
aa i mamy jakąś wieść od Agusi???? Mała, Mała ....