BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #569689 przez emka
Mirella AuĆ!!! Aleś wycelowała prosto w łeb! :silly:

Zdrówka dziewczyny!

Feri nawet z katarem nieźle rymuje :) :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #569713 przez mesy
gosiak napisał:

Buuuu gosiak chory we łóżku kto zrobi harbatke z cytrynkom i sokiem malinkowym :unsure: :(

A wiecie co to chorobsko przyszło od mojej nietoperzycy :huh: moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze :S

Kurde bidny Gosiak . Ja Sie od poniedzialku lecze i Dupa
11 lata 10 miesiąc temu #569725 przez Agusia83
Hejka,dziekuje Wam,ze sie pytacie co u mnie.
Miałam 3 usg,aż dziewczyny z sali ciekawe co mnie tak przeswietlaja..z małym ok,z lozyskiem tez,szyjka długa,a jednak nie wiedzą skąd to plamienie. Po badaniu polecial mi skrzep i ciemna krew. Teraz juz tylko brudze,polozna pow.ze to dobrze,bo sie oczyszczam. Kolejna kroplowa z magnezem schodzi. Mam lezec i odpoczywac. Jeszcze sie przyczepili do naszego konfliktu,robia bad.i będą sie zast.czy podawać mi immunoglobuline.
Synek w 1t2d przytyl 10dag :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #569729 przez sylka
Agusia super że już cokolwiek wiesz i że brudzisz na nie świeża krew widzisz. Grunt że z szyjką i łożyskiem ok :) Odpoczywaj póki mozesz bo przy Emi w domku ciezej już.
11 lata 10 miesiąc temu #569748 przez Mirella
Ferritka, ja nie mam litości, nikt Ci jeszcze nie powiedział? Sumienia też nie mam, od kiedy to czarownice mają sumienie? :P

Agusia, same dobre wieści przy piątku, tak trzymaj :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #569752 przez ferritka
Mirella napisał:

Ferritka, ja nie mam litości, nikt Ci jeszcze nie powiedział? Sumienia też nie mam, od kiedy to czarownice mają sumienie? :P

Agusia, same dobre wieści przy piątku, tak trzymaj :kiss:

nie wiem Kochana jesteś pierwszą czarownicą jaką poznałam :blush: :blush:

Aguś :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569789 przez emka
Aguś Dobrze ze z dzidzią wszystko ok, trzymkaj sie kochana :kiss: :kiss: :kiss:

Czytałyście to? ...ale miałam ciary...
wrolimamy.pl/od-serca/

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569834 przez julka2404
Emka szacun dla tej kobiety, jest WIELKA. Ja nie miałabym tyle siły żeby tak postąpić.

Emka ja Ci dam cykora. PAMIĘTAJ: KTO NIE WALCZY TEN NIE WYGRYWA.Ja bym się bała armaty Mireli :silly:

Aniołki cztery w niebie mam :*:* Ale walczymy dalej, bo nadzieja umiera ostatnia...
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569850 przez emka
NO dała mi po oczach! Aż gwiazdy zobaczyłam! :silly:

Ja jestem w banku dawców szpiku. Nie piszę tego żeby sie chwalić, czy robić z siebie bohaterkę. Chciałam Was też zachecić. U mnie w mieście była taka akcja, poszłam oddałam krew, NIC NIE BOLAŁO :) Zrobili wywiad czy nie jestem chora i tyle. Po 3 miesiącach dostałam kartę członkowską. Mam wątpliwości czy dam rade w razie czego, bo to jest poważna sprawa. Ale wiecie co, poproszą mnie o to dopiero jak ktoś - "mój genetyczny bliźniak" będzie mnie potrzebował... nie będę miała serca mu odmówić... Minęło już prawie 2 lata od mojej decyzji... Przemyślałam , poczytałam, pomyślałam czemu nie... choć tyle mogę komuś dać.
Zachęcam Was, w kręgu moich znajomych sąsiadów, wiele osób choruje, no moze nie na białaczkę, ale na inne nowotwory, niektórzy już tę walkę przegrali. Smutne to... ale my możemy komuś podarować nowe życie. W dodatku to ktoś kto nazywany jest naszym "bliźniakiem" :)

Kiedyś już chłopek (apropo gdzie sie podziała?) podejmowała tu ten temat. Decyzja niełatwa, ale warto pomyśleć. acha na czas ciąży trzeba zgłosić, że jest sie chwilowo nieaktywnym dawcą.

11 lata 10 miesiąc temu #569896 przez Mała
Monia super, że wyniki ok :)

Gosiak zdrowiej :kiss:

Ferritka ty też zdrowiej :kiss:

Emka artykuł niesamowity :ohmy: A ty masz wielkie serce :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #569942 przez gosiak
Mała dzięki :kiss:

Emcia, podziwiam tą kobietę, zrobiła to nie dla pieniędzy a dla podarowania komuś radości :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #570007 przez Lacrijka
Wiecie co, cos jest nie ten teges ze mna..Siedziałam sobie z eMkiem i nagle w uszach zaczęłam słyszec swoje tetno jak napitala (w sumie to nie pierwszy raz) no to siegłam bo miarkę do ciśnienia i zmierzyłam. Wynik 120/70 ale puls ?? Puls 104 :ohmy: Az mi zamigotał wynik na wyswietlaczu..ejj, czemu tak???
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570013 przez Mała
Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?

Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa :dry:
11 lata 10 miesiąc temu #570023 przez Lacrijka
Mała napisał:

Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?

Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa :dry:

No odchamilam w sumie dziś całą chate żeby jutro był spokój i nie powiem, troche tego tu mam hihi Ok, to teraz będe leżała i pachła :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #570032 przez Mała
Lacrijka ja cię proszę, babooooo :ohmy:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży