- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 10 miesiąc temu #569713 przez mesy
gosiak napisał:
Kurde bidny Gosiak . Ja Sie od poniedzialku lecze i Dupa
Buuuu gosiak chory we łóżku kto zrobi harbatke z cytrynkom i sokiem malinkowym
A wiecie co to chorobsko przyszło od mojej nietoperzycy moj mąż tam byl tydz. Temu Tescie jeszcze chorzy byli no i maz przywiózł cholerstwo do domu i dzis ja leze
Kurde bidny Gosiak . Ja Sie od poniedzialku lecze i Dupa
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu #569725 przez Agusia83
Hejka,dziekuje Wam,ze sie pytacie co u mnie.
Miałam 3 usg,aż dziewczyny z sali ciekawe co mnie tak przeswietlaja..z małym ok,z lozyskiem tez,szyjka długa,a jednak nie wiedzą skąd to plamienie. Po badaniu polecial mi skrzep i ciemna krew. Teraz juz tylko brudze,polozna pow.ze to dobrze,bo sie oczyszczam. Kolejna kroplowa z magnezem schodzi. Mam lezec i odpoczywac. Jeszcze sie przyczepili do naszego konfliktu,robia bad.i będą sie zast.czy podawać mi immunoglobuline.
Synek w 1t2d przytyl 10dag
Miałam 3 usg,aż dziewczyny z sali ciekawe co mnie tak przeswietlaja..z małym ok,z lozyskiem tez,szyjka długa,a jednak nie wiedzą skąd to plamienie. Po badaniu polecial mi skrzep i ciemna krew. Teraz juz tylko brudze,polozna pow.ze to dobrze,bo sie oczyszczam. Kolejna kroplowa z magnezem schodzi. Mam lezec i odpoczywac. Jeszcze sie przyczepili do naszego konfliktu,robia bad.i będą sie zast.czy podawać mi immunoglobuline.
Synek w 1t2d przytyl 10dag
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #569752 przez ferritka
Mirella napisał:
nie wiem Kochana jesteś pierwszą czarownicą jaką poznałam
Aguś
Ferritka, ja nie mam litości, nikt Ci jeszcze nie powiedział? Sumienia też nie mam, od kiedy to czarownice mają sumienie?
Agusia, same dobre wieści przy piątku, tak trzymaj
nie wiem Kochana jesteś pierwszą czarownicą jaką poznałam
Aguś
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569789 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Aguś Dobrze ze z dzidzią wszystko ok, trzymkaj sie kochana
Czytałyście to? ...ale miałam ciary...
wrolimamy.pl/od-serca/
Czytałyście to? ...ale miałam ciary...
wrolimamy.pl/od-serca/
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569834 przez julka2404
Emka szacun dla tej kobiety, jest WIELKA. Ja nie miałabym tyle siły żeby tak postąpić.
Emka ja Ci dam cykora. PAMIĘTAJ: KTO NIE WALCZY TEN NIE WYGRYWA.Ja bym się bała armaty Mireli
Emka ja Ci dam cykora. PAMIĘTAJ: KTO NIE WALCZY TEN NIE WYGRYWA.Ja bym się bała armaty Mireli
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez julka2404.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569850 przez emka
NO dała mi po oczach! Aż gwiazdy zobaczyłam!
Ja jestem w banku dawców szpiku. Nie piszę tego żeby sie chwalić, czy robić z siebie bohaterkę. Chciałam Was też zachecić. U mnie w mieście była taka akcja, poszłam oddałam krew, NIC NIE BOLAŁO Zrobili wywiad czy nie jestem chora i tyle. Po 3 miesiącach dostałam kartę członkowską. Mam wątpliwości czy dam rade w razie czego, bo to jest poważna sprawa. Ale wiecie co, poproszą mnie o to dopiero jak ktoś - "mój genetyczny bliźniak" będzie mnie potrzebował... nie będę miała serca mu odmówić... Minęło już prawie 2 lata od mojej decyzji... Przemyślałam , poczytałam, pomyślałam czemu nie... choć tyle mogę komuś dać.
Zachęcam Was, w kręgu moich znajomych sąsiadów, wiele osób choruje, no moze nie na białaczkę, ale na inne nowotwory, niektórzy już tę walkę przegrali. Smutne to... ale my możemy komuś podarować nowe życie. W dodatku to ktoś kto nazywany jest naszym "bliźniakiem"
Kiedyś już chłopek (apropo gdzie sie podziała?) podejmowała tu ten temat. Decyzja niełatwa, ale warto pomyśleć. acha na czas ciąży trzeba zgłosić, że jest sie chwilowo nieaktywnym dawcą.
Ja jestem w banku dawców szpiku. Nie piszę tego żeby sie chwalić, czy robić z siebie bohaterkę. Chciałam Was też zachecić. U mnie w mieście była taka akcja, poszłam oddałam krew, NIC NIE BOLAŁO Zrobili wywiad czy nie jestem chora i tyle. Po 3 miesiącach dostałam kartę członkowską. Mam wątpliwości czy dam rade w razie czego, bo to jest poważna sprawa. Ale wiecie co, poproszą mnie o to dopiero jak ktoś - "mój genetyczny bliźniak" będzie mnie potrzebował... nie będę miała serca mu odmówić... Minęło już prawie 2 lata od mojej decyzji... Przemyślałam , poczytałam, pomyślałam czemu nie... choć tyle mogę komuś dać.
Zachęcam Was, w kręgu moich znajomych sąsiadów, wiele osób choruje, no moze nie na białaczkę, ale na inne nowotwory, niektórzy już tę walkę przegrali. Smutne to... ale my możemy komuś podarować nowe życie. W dodatku to ktoś kto nazywany jest naszym "bliźniakiem"
Kiedyś już chłopek (apropo gdzie sie podziała?) podejmowała tu ten temat. Decyzja niełatwa, ale warto pomyśleć. acha na czas ciąży trzeba zgłosić, że jest sie chwilowo nieaktywnym dawcą.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #570007 przez Lacrijka
Wiecie co, cos jest nie ten teges ze mna..Siedziałam sobie z eMkiem i nagle w uszach zaczęłam słyszec swoje tetno jak napitala (w sumie to nie pierwszy raz) no to siegłam bo miarkę do ciśnienia i zmierzyłam. Wynik 120/70 ale puls ?? Puls 104 Az mi zamigotał wynik na wyswietlaczu..ejj, czemu tak???
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570013 przez Mała
Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?
Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa
Patrze na fb na zdjęcia tych lasek co do Chodakowskiej przysyłają i aż mi się wierzyć nie chce, że to tak działa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #570023 przez Lacrijka
Mała napisał:
No odchamilam w sumie dziś całą chate żeby jutro był spokój i nie powiem, troche tego tu mam hihi Ok, to teraz będe leżała i pachła
Ja czasem puls też mam taki wysoki, mimo iż ciśnienie w normie. U mnie zazwyczaj po zarwanych nocach i lataniu w dzień, słowem zmęczenie. Nie przyszalałaś dzisiaj z czymś?
No odchamilam w sumie dziś całą chate żeby jutro był spokój i nie powiem, troche tego tu mam hihi Ok, to teraz będe leżała i pachła
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej