BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #570032 przez Mała
Lacrijka ja cię proszę, babooooo :ohmy:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #570036 przez iwonta_kg
Wrocilam z badania:) i przesyłam najnowsze usg:) Dzidzius ma 6 cm i ruszał sobie rączkami i nóżkami:) tylko martwi mnie to że łożysko (znaczy kosmówka) jest przodujące... I jeszcze martwi mnie to że gin nie ustalił mi konkretnego terminu cesarki. Powiedział że jak najbliżej porodu żeby było. Ja sądziłam że to ustali teraz że gdzieś conajmniej 5 dni przed terminem porodu a tu byle by jak najbliżej. Boje się że jak dostane skurczy to skończę w kołobrzeskim szpitalu a ja chce w koszalinie rodzić. Dziś właśnie byłam na pierwszej wizycie w koszalinie. No ale Wracajac do badania to krwiaka już nie widział, współżyć dalej zabronił, szwy w srodku mi sie nie rozpuściły jeszcze pod blizną z cc i to chyba tyle. Za 3-4 tygodnie następna wizyta.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570038 przez gosiak
Lacra Ty szogunie :ohmy:

iwonka super foto, na chlopaka mi wygląda :) tak patrze na Twoj suwaczek i moja siorka jest na podobnym etapie, o 4 dni ma starsza ciaze :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #570042 przez Mała
gosiak napisał:

Lacra Ty szogunie :ohmy:

jak nic powinna dostać po tyłku :ohmy:

Iwonka śliczny człowieczek :blush: , a ty jeszcze masz tyyyyyle czasu,a już o porodzie myślisz, wyluzuj
11 lata 10 miesiąc temu #570044 przez Lacrijka
Ale w dni lenia tez mi tak puka w uszach ten puls, tylko dzis zmierzylam bo miałam po ręką maszynke.. To mam nie sprzatac tak bardzo ??
11 lata 10 miesiąc temu #570046 przez Mała
Lacrijka powiedz ginowi w środę o tym, a do tego czas wyluzuj
11 lata 10 miesiąc temu #570047 przez gosiak
Sprzataj ale na raty :blink: dzis jeden pokój jutro drugi itd... :blink: a na sobote eMka zatrudnij :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #570055 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Sprzataj ale na raty :blink: dzis jeden pokój jutro drugi itd... :blink: a na sobote eMka zatrudnij :blink:

No ja właśnie w piatki sobie sprzatam, żeby on w weekendy mógł odpocząc sobie..Zapierdziela cały tydzień po w pizdu godzin i nie mam sumienia w soboty jeszcze patrzec jak sprzata.. A u nas sprzatanie na raty sie nie sprawdza.. Maciek to je oszołom bagałaniarz haha Ale w sumie psrzątałam na raty, cały dzień mi zszedł..
A w środe mam wizytkę u takiego gina, który tylko mi robi USG, a u swojego mam dopiero 06.03 Ale czytałam w necie że tak może sie dziac, poprostu szybciej mi sie krew pąpuje.. Napisze emila do doktorka w poniedzialek :)
11 lata 10 miesiąc temu #570058 przez iwonta_kg
Mała napisał:

Iwonka śliczny człowieczek :blush: , a ty jeszcze masz tyyyyyle czasu,a już o porodzie myślisz, wyluzuj

Mała ja swoje zachowanie przewidziałam. Wiedziałam ze jak zajde w ciążę to tak bedzie że będę sie martwić wszystkim nawet tym co jest na mecie. Dla mnie ciąża to 9 miesięcy strachu. I po tym co przeszłam ciezko mi wyluzować...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #570061 przez Mała
Mnie to wtedy w klatce boli i taki ciężar czuję
11 lata 10 miesiąc temu #570066 przez gosiak
Lacruś z tym sprzątaniem to u mnie tak samo, nie mam serca zaganiać eMka do sprzatania tyra caly tydzien o 7 do 19 wiec przegieciem bylo by zeby jeszcze w weekend ze ścierą latał :huh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #570077 przez Mała
Iwonta ja też całe 9 m-cy się martwiłam o Ole i o wszystko dookoła, więc rozumiem :kiss:

Rozumiem Was z tym sprzątaniem, ja swojego też nie gonię do sprzątania
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570082 przez Lacrijka
No widzisz Gosiaku, to wiesz o czym mówie..Nic mi nie będzie. Bolec mnie nic nie boli, tylko wkurza to pukanie w uszach.
A leżec tez caly dzien nie moge bo mi sie mięśnie zastaną, juz dosc leżałam przy rzyganku.. Jutro będzie lepiej :) :) :)

A wiecie może co u Gorli ?? dawno jej nie było z córeńką.. I @nulka też by mogla czasem looknąc :(
11 lata 10 miesiąc temu #570131 przez ilona
ferrika (nie działa mi brakujący klawisz) :laugh:
od razu miałam Ciebie przed oczami jak zobaczyłam :laugh: :laugh: :laugh: demotywatory.pl/4059404/za-kazdym-razem-...y-opuszczasz-trening
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570168 przez madziaska
Lacrijka napisał:

Wiecie co, cos jest nie ten teges ze mna..Siedziałam sobie z eMkiem i nagle w uszach zaczęłam słyszec swoje tetno jak napitala (w sumie to nie pierwszy raz) no to siegłam bo miarkę do ciśnienia i zmierzyłam. Wynik 120/70 ale puls ?? Puls 104 :ohmy: Az mi zamigotał wynik na wyswietlaczu..ejj, czemu tak???

lacra, w ciąży to normalne. Ja zawsze miałam puls 110. Ty masz dwa maluszki,więc tym bardziej Twoje serducho musi pracować na większych obrotach ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia