- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #570036 przez iwonta_kg
Wrocilam z badania:) i przesyłam najnowsze usg:) Dzidzius ma 6 cm i ruszał sobie rączkami i nóżkami:) tylko martwi mnie to że łożysko (znaczy kosmówka) jest przodujące... I jeszcze martwi mnie to że gin nie ustalił mi konkretnego terminu cesarki. Powiedział że jak najbliżej porodu żeby było. Ja sądziłam że to ustali teraz że gdzieś conajmniej 5 dni przed terminem porodu a tu byle by jak najbliżej. Boje się że jak dostane skurczy to skończę w kołobrzeskim szpitalu a ja chce w koszalinie rodzić. Dziś właśnie byłam na pierwszej wizycie w koszalinie. No ale Wracajac do badania to krwiaka już nie widział, współżyć dalej zabronił, szwy w srodku mi sie nie rozpuściły jeszcze pod blizną z cc i to chyba tyle. Za 3-4 tygodnie następna wizyta.
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570038 przez gosiak
Lacra Ty szogunie
iwonka super foto, na chlopaka mi wygląda tak patrze na Twoj suwaczek i moja siorka jest na podobnym etapie, o 4 dni ma starsza ciaze
iwonka super foto, na chlopaka mi wygląda tak patrze na Twoj suwaczek i moja siorka jest na podobnym etapie, o 4 dni ma starsza ciaze
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #570055 przez Lacrijka
gosiak napisał:
No ja właśnie w piatki sobie sprzatam, żeby on w weekendy mógł odpocząc sobie..Zapierdziela cały tydzień po w pizdu godzin i nie mam sumienia w soboty jeszcze patrzec jak sprzata.. A u nas sprzatanie na raty sie nie sprawdza.. Maciek to je oszołom bagałaniarz haha Ale w sumie psrzątałam na raty, cały dzień mi zszedł..
A w środe mam wizytkę u takiego gina, który tylko mi robi USG, a u swojego mam dopiero 06.03 Ale czytałam w necie że tak może sie dziac, poprostu szybciej mi sie krew pąpuje.. Napisze emila do doktorka w poniedzialek
Sprzataj ale na raty dzis jeden pokój jutro drugi itd... a na sobote eMka zatrudnij
No ja właśnie w piatki sobie sprzatam, żeby on w weekendy mógł odpocząc sobie..Zapierdziela cały tydzień po w pizdu godzin i nie mam sumienia w soboty jeszcze patrzec jak sprzata.. A u nas sprzatanie na raty sie nie sprawdza.. Maciek to je oszołom bagałaniarz haha Ale w sumie psrzątałam na raty, cały dzień mi zszedł..
A w środe mam wizytkę u takiego gina, który tylko mi robi USG, a u swojego mam dopiero 06.03 Ale czytałam w necie że tak może sie dziac, poprostu szybciej mi sie krew pąpuje.. Napisze emila do doktorka w poniedzialek
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #570058 przez iwonta_kg
Mała napisał:
Mała ja swoje zachowanie przewidziałam. Wiedziałam ze jak zajde w ciążę to tak bedzie że będę sie martwić wszystkim nawet tym co jest na mecie. Dla mnie ciąża to 9 miesięcy strachu. I po tym co przeszłam ciezko mi wyluzować...
Iwonka śliczny człowieczek , a ty jeszcze masz tyyyyyle czasu,a już o porodzie myślisz, wyluzuj
Mała ja swoje zachowanie przewidziałam. Wiedziałam ze jak zajde w ciążę to tak bedzie że będę sie martwić wszystkim nawet tym co jest na mecie. Dla mnie ciąża to 9 miesięcy strachu. I po tym co przeszłam ciezko mi wyluzować...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570082 przez Lacrijka
No widzisz Gosiaku, to wiesz o czym mówie..Nic mi nie będzie. Bolec mnie nic nie boli, tylko wkurza to pukanie w uszach.
A leżec tez caly dzien nie moge bo mi sie mięśnie zastaną, juz dosc leżałam przy rzyganku.. Jutro będzie lepiej
A wiecie może co u Gorli ?? dawno jej nie było z córeńką.. I @nulka też by mogla czasem looknąc
A leżec tez caly dzien nie moge bo mi sie mięśnie zastaną, juz dosc leżałam przy rzyganku.. Jutro będzie lepiej
A wiecie może co u Gorli ?? dawno jej nie było z córeńką.. I @nulka też by mogla czasem looknąc
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #570131 przez ilona
ferrika (nie działa mi brakujący klawisz)
od razu miałam Ciebie przed oczami jak zobaczyłam demotywatory.pl/4059404/za-kazdym-razem-...y-opuszczasz-trening
od razu miałam Ciebie przed oczami jak zobaczyłam demotywatory.pl/4059404/za-kazdym-razem-...y-opuszczasz-trening
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #570168 przez madziaska
Lacrijka napisał:
lacra, w ciąży to normalne. Ja zawsze miałam puls 110. Ty masz dwa maluszki,więc tym bardziej Twoje serducho musi pracować na większych obrotach
Wiecie co, cos jest nie ten teges ze mna..Siedziałam sobie z eMkiem i nagle w uszach zaczęłam słyszec swoje tetno jak napitala (w sumie to nie pierwszy raz) no to siegłam bo miarkę do ciśnienia i zmierzyłam. Wynik 120/70 ale puls ?? Puls 104 Az mi zamigotał wynik na wyswietlaczu..ejj, czemu tak???
lacra, w ciąży to normalne. Ja zawsze miałam puls 110. Ty masz dwa maluszki,więc tym bardziej Twoje serducho musi pracować na większych obrotach
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.