BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #576803 przez Marta M
Nefre i Tobie gratuluję, ale wieści :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #576804 przez ilona
nefretete666 gratuluje :kiss:

a ja wczoraj miałam to szczęście spędzić pół dnia z Natalką :laugh: :laugh:

później Wam cosik pokażę :)
11 lata 9 miesiąc temu #576805 przez iwonta_kg
nefretete666 napisał:

DZIEWCZYNY POMOZCIE MAZ BEDZIE ZA 40 MIN A CHCIALA BYM MU TO JAKOS FAJNIE PRZEKAZAC

poczekaj do wieczora, wyślij go gdzieś na pół dnia, albo chociaż do obiadu niech sobie pójdzie na spacer i zapal świeczki do obiadu ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #576806 przez sylka
Nefretete :kiss: Gratki

Ja mojemu połozyłam na biurku chłopięce dzieciece skarpetki :) Wiedziałam że po pracy tam usiadzie przy kompie. Lezały na klawiaturze a w łązience przy wannie leżał test :) Testu nie zauważył a skarpetki znalazł :D
11 lata 9 miesiąc temu #576810 przez iwonta_kg
ja nie wytrzymałam i o 5 rano męża obudziłam żeby mu powiedzieć o 2 kreseczkach :D

11 lata 9 miesiąc temu #576812 przez Ingrid29
nefrette wielkie gratki

no i jak to się mówi fasolki zawsze chodzą parami
11 lata 9 miesiąc temu #576815 przez nefretete666
TAKIE COS ODPADA BO NASZ MALY JEST CHORY I BUDZI SIE CO CHWLILA Z PLACZEM WIEC NIE DA RADY ANI UGOTOWAC PORZADNE KOLACJI ANI JEJ SPOKOJNIE ZJESC
11 lata 9 miesiąc temu #576817 przez sylka
Ja testowałam późno bo ok chyba 14 czy 15 :P Bo tak mi się przypomniało że coś długo @ nie ma. a następnego dnia już razem testowaliśmy na potwierdzenie.
11 lata 9 miesiąc temu #576825 przez iwonta_kg
Jakby Kubuś mówił to jemu bym to zleciła hehe :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576827 przez anoda89
Ja swojemu napisałam że mam dla niego niespodziankę i jak wrócił to kazałam zamknąć oczy i położyłam szybko przed nim testy i skarpetki. Jego reakcja bezcenna jak zaczął się pytać co dwie kreski oznaczają bo on już nie wie :laugh: no to macham mu przed oczami skarpetkami i dopiero zajarzył, łzy miał w oczach i micha się mu bardziej cieszyć już nie mogła :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576828 przez Agusia83
O kurcze, jakie cudne wiesci :laugh:
Pani_p, przyjmij i ode mnie oficjalne gratulacje :laugh: Sliczne 2 krechy :laugh:

Nefretete, nie moge sie napatrzec, kolejne 2 piekne, ciazowe krechy :laugh: Wiesz, ja jestem taka osoba, ze po mnie widac, jak jest cos nie tak...no i po zrobieniu testu, gdy maz przyszedl do domu, od razu mu oznajmilam, ze rodzinka nam sie powiekszy....ale sie uiceszyl :laugh:

Lacrijka, Iga, bardzo mi sie podoba...D. nie chcial tego imienia, bo do mnie mowi Agusia, do cory mowilby Igusia i dla niego tak dziwnie...chociaz dla mnie nie :silly:

Martynka CRP, to tzw. badanie bialka C-reaktywnego. Okresla sie go po to, by zobaczyc, czy w organizmie rozwinela sie infekcja...norma jest do 5...ja przy zapal.oskrzeli na poczatku stycznia mialam 26....

gdy bylam z Emi w ciazy podczas badan okazalo sie, ze tez przeszlam cytomegalie...bardzo trudno ja zdiagnozowac, gdyz jej objawy sa takie jak ostre przeziebienie badz grypa...

odnosnie wieku, w lipcu koncze 30-stke :blink:

Inso...ale masz cudna coreczke :lol: faktycznie szybko ten miesiac zlecial...dzieci teraz zmieniaja sie blyskawiczie.

Zobaczcie, jak moja krolewna przed chwila zasnela :lol:
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576836 przez MoNiaaa
ale super wiesci i mamy parke dla pani :):):)

Nefretete wielkie gratulacje i mysl pozytywnie!!! :kiss: :kiss: :kiss: napisz pozniej jak maz zareagowal :):)

jak widze te wasze krechy to az mi sie odechciewa czekac jeszcze jeden miesiac ale niby z M ustalilismy ze wolimy rodzic w styczniu :blush: ale na swieta tez fajny prerzent by byl :):)

moja Julka tez w nienajlepszej formie : wczoraj lekka goraczke miala i kaszel dzis do lekarza M mial isc rano i wqrzylam sie bo zarejestrowal ja dopiero na 15 i to do najgorszej lekarki!!!esh poprosic o cos faceta... :dry:

Inso Natalka boska kiedy zlecial ten miesiac??? :kiss:

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #576844 przez nefretete666
IWONTA NATCHNEŁAŚ MNIE POMYSŁEM,KUBA NIE MOWI ALE MOGE DAC MU TEST W RACZKE ZEBY DAL TATUSIOWI CO WY NA TO?DOBRY PLAN?
Z KUBA JAK SIE OKAZALO ZE W CIAZY JESTEM TO MAZ MI W SUMIE POWIEDZIAL BO JA SIKNELAM I WYSZLAM Z LAZIENKI BO MUSIALM OBIAD MIESZAC,MAZ POSZEDL PO TEST I PRZYNIOSL MI GO DO KUCHNI.WIEC TYM RAZEM CHCIALA BYM ZEBY BYLO TROSZKE INCZEJ:)
11 lata 9 miesiąc temu #576857 przez Mirella
Ilonka Ty szczęściaro!!!!! Pokazuj teraz nie później, bo zaraz idę i mnie nie będzie ;)

Emka, jak będę miała drugą córeczkę to będzie Daria :lol: jak powiedziałam to koleżance to zapytała czy w ogóle jest takie imię :lol:

Emilka to całkiem jak Duśka, ona też sie zabawkami przykrywała, w zasadzie odkąd była w stanie je naciągnąć na siebie, czyli zaczęła jak miała dwa miesiące :)

Nefretete, to może jak nakryjesz do obiadu to postaw jeden talerz więcej? Tak w ogóle gratuluję, będzie cinka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra, obstawiam, że jeszcze niejedno imię Ci się spodoba do końca ciąży :lol:

jak tak sobie czytam co wypisujecie o chorobach dzieci to dochodzę do wniosku, że Duśki do przedszkola w tym roku nie wyślę, niech jeszcze rok posiedzi w domu zdrowa
11 lata 9 miesiąc temu #576863 przez MoNiaaa
ja wogole mam problem ze zlobkiem...JUlka naprawde bardzo chetnie chodzila do zlobka zawsze z usmiechem a od tygodnia na slowo zlobek od razu jest placz i nie chce chodzic a wczoraj mi powiedziala ze ja bije jakis chlopczyk..musze porozmawiac z wychowawczynia tylko nie wiem czy to cos da..?

http

]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży