- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu #576805 przez iwonta_kg
nefretete666 napisał:
poczekaj do wieczora, wyślij go gdzieś na pół dnia, albo chociaż do obiadu niech sobie pójdzie na spacer i zapal świeczki do obiadu
DZIEWCZYNY POMOZCIE MAZ BEDZIE ZA 40 MIN A CHCIALA BYM MU TO JAKOS FAJNIE PRZEKAZAC
poczekaj do wieczora, wyślij go gdzieś na pół dnia, albo chociaż do obiadu niech sobie pójdzie na spacer i zapal świeczki do obiadu
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #576815 przez nefretete666
TAKIE COS ODPADA BO NASZ MALY JEST CHORY I BUDZI SIE CO CHWLILA Z PLACZEM WIEC NIE DA RADY ANI UGOTOWAC PORZADNE KOLACJI ANI JEJ SPOKOJNIE ZJESC
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576827 przez anoda89
Ja swojemu napisałam że mam dla niego niespodziankę i jak wrócił to kazałam zamknąć oczy i położyłam szybko przed nim testy i skarpetki. Jego reakcja bezcenna jak zaczął się pytać co dwie kreski oznaczają bo on już nie wie no to macham mu przed oczami skarpetkami i dopiero zajarzył, łzy miał w oczach i micha się mu bardziej cieszyć już nie mogła
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576828 przez Agusia83
O kurcze, jakie cudne wiesci
Pani_p, przyjmij i ode mnie oficjalne gratulacje Sliczne 2 krechy
Nefretete, nie moge sie napatrzec, kolejne 2 piekne, ciazowe krechy Wiesz, ja jestem taka osoba, ze po mnie widac, jak jest cos nie tak...no i po zrobieniu testu, gdy maz przyszedl do domu, od razu mu oznajmilam, ze rodzinka nam sie powiekszy....ale sie uiceszyl
Lacrijka, Iga, bardzo mi sie podoba...D. nie chcial tego imienia, bo do mnie mowi Agusia, do cory mowilby Igusia i dla niego tak dziwnie...chociaz dla mnie nie
Martynka CRP, to tzw. badanie bialka C-reaktywnego. Okresla sie go po to, by zobaczyc, czy w organizmie rozwinela sie infekcja...norma jest do 5...ja przy zapal.oskrzeli na poczatku stycznia mialam 26....
gdy bylam z Emi w ciazy podczas badan okazalo sie, ze tez przeszlam cytomegalie...bardzo trudno ja zdiagnozowac, gdyz jej objawy sa takie jak ostre przeziebienie badz grypa...
odnosnie wieku, w lipcu koncze 30-stke
Inso...ale masz cudna coreczke faktycznie szybko ten miesiac zlecial...dzieci teraz zmieniaja sie blyskawiczie.
Zobaczcie, jak moja krolewna przed chwila zasnela
Pani_p, przyjmij i ode mnie oficjalne gratulacje Sliczne 2 krechy
Nefretete, nie moge sie napatrzec, kolejne 2 piekne, ciazowe krechy Wiesz, ja jestem taka osoba, ze po mnie widac, jak jest cos nie tak...no i po zrobieniu testu, gdy maz przyszedl do domu, od razu mu oznajmilam, ze rodzinka nam sie powiekszy....ale sie uiceszyl
Lacrijka, Iga, bardzo mi sie podoba...D. nie chcial tego imienia, bo do mnie mowi Agusia, do cory mowilby Igusia i dla niego tak dziwnie...chociaz dla mnie nie
Martynka CRP, to tzw. badanie bialka C-reaktywnego. Okresla sie go po to, by zobaczyc, czy w organizmie rozwinela sie infekcja...norma jest do 5...ja przy zapal.oskrzeli na poczatku stycznia mialam 26....
gdy bylam z Emi w ciazy podczas badan okazalo sie, ze tez przeszlam cytomegalie...bardzo trudno ja zdiagnozowac, gdyz jej objawy sa takie jak ostre przeziebienie badz grypa...
odnosnie wieku, w lipcu koncze 30-stke
Inso...ale masz cudna coreczke faktycznie szybko ten miesiac zlecial...dzieci teraz zmieniaja sie blyskawiczie.
Zobaczcie, jak moja krolewna przed chwila zasnela
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576836 przez MoNiaaa
ale super wiesci i mamy parke dla pani
Nefretete wielkie gratulacje i mysl pozytywnie!!! napisz pozniej jak maz zareagowal
jak widze te wasze krechy to az mi sie odechciewa czekac jeszcze jeden miesiac ale niby z M ustalilismy ze wolimy rodzic w styczniu ale na swieta tez fajny prerzent by byl
moja Julka tez w nienajlepszej formie : wczoraj lekka goraczke miala i kaszel dzis do lekarza M mial isc rano i wqrzylam sie bo zarejestrowal ja dopiero na 15 i to do najgorszej lekarki!!!esh poprosic o cos faceta...
Inso Natalka boska kiedy zlecial ten miesiac???
Nefretete wielkie gratulacje i mysl pozytywnie!!! napisz pozniej jak maz zareagowal
jak widze te wasze krechy to az mi sie odechciewa czekac jeszcze jeden miesiac ale niby z M ustalilismy ze wolimy rodzic w styczniu ale na swieta tez fajny prerzent by byl
moja Julka tez w nienajlepszej formie : wczoraj lekka goraczke miala i kaszel dzis do lekarza M mial isc rano i wqrzylam sie bo zarejestrowal ja dopiero na 15 i to do najgorszej lekarki!!!esh poprosic o cos faceta...
Inso Natalka boska kiedy zlecial ten miesiac???
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #576844 przez nefretete666
IWONTA NATCHNEŁAŚ MNIE POMYSŁEM,KUBA NIE MOWI ALE MOGE DAC MU TEST W RACZKE ZEBY DAL TATUSIOWI CO WY NA TO?DOBRY PLAN?
Z KUBA JAK SIE OKAZALO ZE W CIAZY JESTEM TO MAZ MI W SUMIE POWIEDZIAL BO JA SIKNELAM I WYSZLAM Z LAZIENKI BO MUSIALM OBIAD MIESZAC,MAZ POSZEDL PO TEST I PRZYNIOSL MI GO DO KUCHNI.WIEC TYM RAZEM CHCIALA BYM ZEBY BYLO TROSZKE INCZEJ:)
Z KUBA JAK SIE OKAZALO ZE W CIAZY JESTEM TO MAZ MI W SUMIE POWIEDZIAL BO JA SIKNELAM I WYSZLAM Z LAZIENKI BO MUSIALM OBIAD MIESZAC,MAZ POSZEDL PO TEST I PRZYNIOSL MI GO DO KUCHNI.WIEC TYM RAZEM CHCIALA BYM ZEBY BYLO TROSZKE INCZEJ:)
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #576857 przez Mirella
Ilonka Ty szczęściaro!!!!! Pokazuj teraz nie później, bo zaraz idę i mnie nie będzie
Emka, jak będę miała drugą córeczkę to będzie Daria jak powiedziałam to koleżance to zapytała czy w ogóle jest takie imię
Emilka to całkiem jak Duśka, ona też sie zabawkami przykrywała, w zasadzie odkąd była w stanie je naciągnąć na siebie, czyli zaczęła jak miała dwa miesiące
Nefretete, to może jak nakryjesz do obiadu to postaw jeden talerz więcej? Tak w ogóle gratuluję, będzie cinka
Lacra, obstawiam, że jeszcze niejedno imię Ci się spodoba do końca ciąży
jak tak sobie czytam co wypisujecie o chorobach dzieci to dochodzę do wniosku, że Duśki do przedszkola w tym roku nie wyślę, niech jeszcze rok posiedzi w domu zdrowa
Emka, jak będę miała drugą córeczkę to będzie Daria jak powiedziałam to koleżance to zapytała czy w ogóle jest takie imię
Emilka to całkiem jak Duśka, ona też sie zabawkami przykrywała, w zasadzie odkąd była w stanie je naciągnąć na siebie, czyli zaczęła jak miała dwa miesiące
Nefretete, to może jak nakryjesz do obiadu to postaw jeden talerz więcej? Tak w ogóle gratuluję, będzie cinka
Lacra, obstawiam, że jeszcze niejedno imię Ci się spodoba do końca ciąży
jak tak sobie czytam co wypisujecie o chorobach dzieci to dochodzę do wniosku, że Duśki do przedszkola w tym roku nie wyślę, niech jeszcze rok posiedzi w domu zdrowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #576863 przez MoNiaaa
ja wogole mam problem ze zlobkiem...JUlka naprawde bardzo chetnie chodzila do zlobka zawsze z usmiechem a od tygodnia na slowo zlobek od razu jest placz i nie chce chodzic a wczoraj mi powiedziala ze ja bije jakis chlopczyk..musze porozmawiac z wychowawczynia tylko nie wiem czy to cos da..?