BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #590172 przez DoMI*
obiecuje ze postaram sie odpuścic ...

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #590177 przez Mirella
DoMi, posiedzisz trochę z nami wariatkami to na bank odpuścisz, my Ci nie pozwolimy myśleć tylko o jednym :)

Idę ciasteczka robić, chcecie trochę?
11 lata 9 miesiąc temu #590186 przez DoMI*
hehe.. szkoda ze niema takich ludzi blizej aby mozna było sie spotkac i pogadac przy kawie..
DZIEKUJE :* ZA SŁOWA >>WSZYSTKIE SŁOWA OTUCHY

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #590206 przez Mirella
Propos bliżej to skąd jesteś?
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590209 przez ferritka
Domi, Ty opolskie, prawda? no to masz na sląsk rzut japonką :lol:
jeeeezyyysie, byam na tych mega bezach- pycha, ale szału nie ma, sama sobie takie w domu zrobie i Wszystkie Was na nie do siebie zapraszam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

coś Wam pokaże, byłam dzisiaj w 3 cukierniach i za każdym razem pani patrzyły na mnie jak na wariatke. Bo ja bym chciała taki tort powiedźcie czy to taka wygórowana fanaberia???
pani w jednej cukierni zapytała " to pani chce 80 tortów?? Wydaje się, że taki tort jak ja chcę to niewykonalne jest i wręcz śmieszne :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #590226 przez Ingrid29
cześć dziewczyny. Normalnie neta nie miałam od rana, padło cosik u mnie :( A teraz niw iem od czego zacząć i na czym skończyć. Bo ja z rannej zmiany i niedługo w kimę, bo dziś Artek urządził nam pobudkę o 4 10. I poszedł na drzemkę o 10 00. A ja teraz padam.
Witam nową staraczkę kaś_o :)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590245 przez ann-sunshine
Domi :kiss:

Mirell daj ciastek, dołuję coś dzisiaj i może ciacho pomoże?

Ferri tort rewelacja, a jaki podzielny i łatwy w obsłudze :P
11 lata 9 miesiąc temu #590267 przez DoMI*
no tak freitka ...zut japonka :D
amm dziekuje ..postaram sie inaczj widziec zycie moze z wami tutaj mi sie uda

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590293 przez studentkaae
Domi - skąd ja to znam - ten etap deprechy totalnej, załamania... oj, może nie każda, ale większość z nas tutaj to przechodziła lub przechodzi... nie możesz się załamać i stracić nadzieję , jedna zasada - nie rób testów przed terminem @ - nie ma sensu! tylko niepotrzebne nerwy i zawód, który tak boli - lepiej oszczędzić sobie widoku 1 kreski :(

ojej, temat traty dziecka jest strasznie trudny i bolesny dla każdej z nas, ale musimy być silne Kobietki :kiss: :kiss: :kiss:

Sis -noooo, tort superowy - i czemu niby trudny??? fajna sprawa takie mału cuda :) wierzę, że uda Ci się znaleźć cukiernię, która taki zrobi :)

u Was też taki zimno??? a miałą być wiosna!!! buuuuuuuuu

eeeee, a ja nie mam Emmy w pdfie? kto mi wyśle też?

aaaaaaaaa - patrzcie jak się chłopak u nas w Bielsku w kinie oświadczył dziewczynie:
vimeo.com/61540695
11 lata 9 miesiąc temu #590297 przez Dave
Feri - jak dla mnie - zajebisty pomysł na tort weselny :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #590298 przez DoMI*
studentka masz racje juz nigdy niezrobie testu przed aby nieujzec I kreski niepotrzbnie przezywac wiekszy dół
zeby mozna było usłyszec w głębi ciała tak naprawde czy jest sie czy nie albo chodzby nawet iskierke nadziej zeby dało sie czuc ... było by pieknie
to jest moje jedno z 3 marzeń.. najwieksze i najwaznejszych .. tylko jedno z 3 a ile tzreba trudu aby doczekac sie tego

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590302 przez ferritka
Sis ja Ci podeśle, tylko maila podaj;>

aaa no niestety jest problem, póki co nikt nie chce mi takiego zrobic :dry: :dry: chyba się rozpłacze :( :( :( :( aa i pokłóciłam się o tego torta z A. bo on powiedział że to głupi pomysł jest i nikt tak nie miał- no to ja mu że my berdziemy pierwsi i myslę, że fajnie tak inaczej i goście dobrze zareagują, no i ciche dni będą. Ale ja nie ustapie :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #590308 przez ann-sunshine
Ferri a spróbuj poszukać albo maleńkich cukierni albo jakiejś zdolnej pani co robi torty

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #590310 przez Dave
Feri - ja bym nie odpuściła. Tort super. Oryginał.
A nie wiem dlaczego jest problem z jego zrobieniem. Przecież to nic innego jak upieczenie dużej ilości mini torcikow (coś w stylu mufinków). Dla każdego gościa po jednym minimum.Nie rozumiem tu trudności.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #590317 przez studentkaae
Sis :kiss: :kiss: dzięki za wysyłkę :)

eee, tort mi też sie super wydaje, muffinki teraz takie popularne przecież to co w tym widzą trudnego nie wiem :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia