BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589376 przez GwenB
gosia28 napisał:

Gwen a czemu Ty chcesz badania genetyczne?

ferri możesz nie liczyć, nie zapisywać. Zaznaczyłam więc zapomnij kiedy dostałaś i podejdź na luzie. Mi to się śmiać chciało jak zobaczyłam II po przeszło 2,5 lat wyliczania, w momencie jak powiększyliśmy familę o Goldusia i totalnie się wyłączyliśmy :side:
może tera se kota sprawimy bo póki co ciężko mi będzie myśli porzucić :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mirella co do zdjęcia się poprawię, obiecuję :D
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #589395 przez DoMI*
Dzien dobry :)dzien dobry :)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589443 przez anoda89
Dzień dobry :)

Zima u mnie na całego, śnieg sypie i to jak :ohmy:

No ja miała na ślubie trębacza i chłopak i dziewczyną śpiewali. Dwóch księży odprawiało mszę :) No to się pochwaliłam ;) :laugh: Moja siostra miała chór i tak pięknie się odprawiało, nigdy na tak pięknym ślubie nie była oczywiście nie licząc swojego :)

Nie wiem jak u was ale u mnie po cesarce położna przyszła do męża zapytała się czy wybraliśmy imię i ochrzciła Marcelka. Ksiądz też problemu nie robił i był na cmentarzu tylko msze mieliśmy później bo jak nie dałabym rady.

Jak któraś z was zna się na wykresach owulacyjnych to miałabym prośbę żeby zajrzała do mojego na Skabrach.
11 lata 9 miesiąc temu #589453 przez mesy
U mnie też zima :angry: weźcie ten śnieg :angry: :angry:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589519 przez emka
Kurcze belek ale mam dziś nerwa! Normalnie mnie nosi, biednej Wiki sie dostało, aż mam teraz wyrzuty, no ale z jednej strony słusznie... Ech wciagam czekolade coby magnez uzupełnić. Może pomoże!

Mirella Dobrze kombinujesz z tym boćkiem :) :lol:

Mesy U śniegu pełno ale za to śłońce wyszło, chociaż coś...

Pozdróweczka dla Was, ja tam lubie jak o "doopie marynie" gadacie :) Tak uż by mnie tu nie było, bo tempki nie mierze, śluzu nie sprawdzam, no i rok sie już nie staram! :silly: Ale zaczne obiecuję :) :silly:

A zapomniałabym mam taką mysle dobrą wiadomość dla Wifi, moja znajoma która leczyła sie na endometriozę, właśnie dziwnym trafem w ciąże zaszła :) Troche jest zaskoczona, ale szczęśliwa :) Tobie Wifulku życzę takiego trafu z całego serducha! :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #589557 przez Mirella
aaaa, Emka, Ty też z nad morza???? no jakoś blisko w każdym bądź razie, prawda? :lol: no ale na dwa miesiące leżenia bykiem na plaży to mnie nie stać niestety :( ale miło by było tak sobie poleżec na plaży i spotkać się ze wszystkimi staraczkami z Pomorza :)

u mnie też sypie, ja przez te śniegi w depresję wpadnę, co stopnieje i błoto wyschnie, to od nowa pada, wrrrrr
11 lata 9 miesiąc temu #589562 przez ilona
Dzien dobry bardzo :)
Witam sie i ja. Mnie tam sie podoba ze o wszystkim gadacie. Ja na razie sie nie staram a i tak Was czytam namietnie :)

U mnie tez śniegu po pachy i do tego chyba sie wczoraj podtrulam farba bo korytarze maluje i klatke schodowa.
A maluje sama bo troche dziwna technika i musi jedna osoba zeby w miare efekt byl ;)
Pokaze Wam ale dopiero jak skoncze czyli nie wiem kiedy bo moge tylko malowac jak W. Spi.

Moj eM ma dzis urodziny ale przypomniało mi sie dzisiaj dopiero :/
11 lata 9 miesiąc temu #589570 przez Dave
dziewuchy dzien dobry.
nadrobie pozniej,bo od rana w biegu. a wczoraj po wizycie pojechalam na spotkanie z laskami s pracy. bylo SUPER.

a co do wizyty,to wszystko good. ja pozamykana na 4spusty.
Mumin tez ma sie dobrze i wazy ponad 2700:-)
a i jeszcze wg. usg termin mi sie przesunal na 10.04.
a glowe ma wieksza o 3 tygodnie w stosunku do reszty:-P

zmykam:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #589572 przez emka
Mirella No może nie z nad morza, ale rzut beretem mam :) 40 min :)Ale teraz pojechałaś z tym leżeniem plackiem!!! Oj byle do wiosny!
MOżecie u mnie na wiosce namioty rozbić, duzo miejsca na podwórku :) :lol: :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #589573 przez mesy
Może mi któraś z was tą książkę www.bogdapawelec.pl/ksiazka.html ściągnąć na kompa ? wpadłam na nią przez przypadek , przeczytałam urywek i wydaje się dość ciekawa ;)
11 lata 9 miesiąc temu #589574 przez pani_p
I ja się witam w ten jakże ponury dzień. Słońca pragnę :)

Tutaj przynajmniej jest ciekawie, można się poradzić na inne tematy niż tylko staranek a i uśmiać się można. To chyba dlatego ciężko sobie stąd po prostu pójść. Przynajmniej monotematyczne nie jesteśmy :)
11 lata 9 miesiąc temu #589607 przez ilona
mesy nie znaju :(

miałyście tez takie problemy z obuwiem???? :lol: :lol: :lol:
demotywatory.pl/4075897/Szpilki
11 lata 9 miesiąc temu #589618 przez mesy
ilona napisał:

mesy nie znaju :(

miałyście tez takie problemy z obuwiem???? :lol: :lol: :lol:
demotywatory.pl/4075897/Szpilki

o ja cieeee hehehehe
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589621 przez Gosia 2712
Dzien doberek :)
heh u mnie sniegu naebalo :/ ja tez chce juz wiosne :(

Hehe filmik niezly :P no jak sie chodzic nie umie na szpilkach to tak jest :P w sumie to sie nie smieje bo ja tez nie umie chodzic na obcasach :P wole cos plaskiego a najlepiej baleriny albo adidasy :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #589624 przez DoMI*
hej Kobitki
dave ciesze sie ze wszystko dobrze :) zycze jak najlepiej :)
ja tez tesknie za słoncem baaardzo w depreche mozna wpasc...
bez tego kochanego sloneczka..
HEHEH takiego nie :) problem z obuwiem masakra .. ale dlaczego kobiety o robia mimo ze nieumieja chodzic one mysle ze faceci sie gapia bo fajnie a oni sie nasmiewaja ..ACH

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży