- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589376 przez GwenB
gosia28 napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella co do zdjęcia się poprawię, obiecuję
Gwen a czemu Ty chcesz badania genetyczne?
ferri możesz nie liczyć, nie zapisywać. Zaznaczyłam więc zapomnij kiedy dostałaś i podejdź na luzie. Mi to się śmiać chciało jak zobaczyłam II po przeszło 2,5 lat wyliczania, w momencie jak powiększyliśmy familę o Goldusia i totalnie się wyłączyliśmy
może tera se kota sprawimy bo póki co ciężko mi będzie myśli porzucić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella co do zdjęcia się poprawię, obiecuję
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez GwenB.
Temat został zablokowany.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589443 przez anoda89
Dzień dobry
Zima u mnie na całego, śnieg sypie i to jak
No ja miała na ślubie trębacza i chłopak i dziewczyną śpiewali. Dwóch księży odprawiało mszę No to się pochwaliłam Moja siostra miała chór i tak pięknie się odprawiało, nigdy na tak pięknym ślubie nie była oczywiście nie licząc swojego
Nie wiem jak u was ale u mnie po cesarce położna przyszła do męża zapytała się czy wybraliśmy imię i ochrzciła Marcelka. Ksiądz też problemu nie robił i był na cmentarzu tylko msze mieliśmy później bo jak nie dałabym rady.
Jak któraś z was zna się na wykresach owulacyjnych to miałabym prośbę żeby zajrzała do mojego na Skabrach.
Zima u mnie na całego, śnieg sypie i to jak
No ja miała na ślubie trębacza i chłopak i dziewczyną śpiewali. Dwóch księży odprawiało mszę No to się pochwaliłam Moja siostra miała chór i tak pięknie się odprawiało, nigdy na tak pięknym ślubie nie była oczywiście nie licząc swojego
Nie wiem jak u was ale u mnie po cesarce położna przyszła do męża zapytała się czy wybraliśmy imię i ochrzciła Marcelka. Ksiądz też problemu nie robił i był na cmentarzu tylko msze mieliśmy później bo jak nie dałabym rady.
Jak któraś z was zna się na wykresach owulacyjnych to miałabym prośbę żeby zajrzała do mojego na Skabrach.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589519 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Kurcze belek ale mam dziś nerwa! Normalnie mnie nosi, biednej Wiki sie dostało, aż mam teraz wyrzuty, no ale z jednej strony słusznie... Ech wciagam czekolade coby magnez uzupełnić. Może pomoże!
Mirella Dobrze kombinujesz z tym boćkiem
Mesy U śniegu pełno ale za to śłońce wyszło, chociaż coś...
Pozdróweczka dla Was, ja tam lubie jak o "doopie marynie" gadacie Tak uż by mnie tu nie było, bo tempki nie mierze, śluzu nie sprawdzam, no i rok sie już nie staram! Ale zaczne obiecuję
A zapomniałabym mam taką mysle dobrą wiadomość dla Wifi, moja znajoma która leczyła sie na endometriozę, właśnie dziwnym trafem w ciąże zaszła Troche jest zaskoczona, ale szczęśliwa Tobie Wifulku życzę takiego trafu z całego serducha!
Mirella Dobrze kombinujesz z tym boćkiem
Mesy U śniegu pełno ale za to śłońce wyszło, chociaż coś...
Pozdróweczka dla Was, ja tam lubie jak o "doopie marynie" gadacie Tak uż by mnie tu nie było, bo tempki nie mierze, śluzu nie sprawdzam, no i rok sie już nie staram! Ale zaczne obiecuję
A zapomniałabym mam taką mysle dobrą wiadomość dla Wifi, moja znajoma która leczyła sie na endometriozę, właśnie dziwnym trafem w ciąże zaszła Troche jest zaskoczona, ale szczęśliwa Tobie Wifulku życzę takiego trafu z całego serducha!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #589557 przez Mirella
aaaa, Emka, Ty też z nad morza???? no jakoś blisko w każdym bądź razie, prawda? no ale na dwa miesiące leżenia bykiem na plaży to mnie nie stać niestety ale miło by było tak sobie poleżec na plaży i spotkać się ze wszystkimi staraczkami z Pomorza
u mnie też sypie, ja przez te śniegi w depresję wpadnę, co stopnieje i błoto wyschnie, to od nowa pada, wrrrrr
u mnie też sypie, ja przez te śniegi w depresję wpadnę, co stopnieje i błoto wyschnie, to od nowa pada, wrrrrr
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 9 miesiąc temu #589562 przez ilona
Dzien dobry bardzo
Witam sie i ja. Mnie tam sie podoba ze o wszystkim gadacie. Ja na razie sie nie staram a i tak Was czytam namietnie
U mnie tez śniegu po pachy i do tego chyba sie wczoraj podtrulam farba bo korytarze maluje i klatke schodowa.
A maluje sama bo troche dziwna technika i musi jedna osoba zeby w miare efekt byl
Pokaze Wam ale dopiero jak skoncze czyli nie wiem kiedy bo moge tylko malowac jak W. Spi.
Moj eM ma dzis urodziny ale przypomniało mi sie dzisiaj dopiero :/
Witam sie i ja. Mnie tam sie podoba ze o wszystkim gadacie. Ja na razie sie nie staram a i tak Was czytam namietnie
U mnie tez śniegu po pachy i do tego chyba sie wczoraj podtrulam farba bo korytarze maluje i klatke schodowa.
A maluje sama bo troche dziwna technika i musi jedna osoba zeby w miare efekt byl
Pokaze Wam ale dopiero jak skoncze czyli nie wiem kiedy bo moge tylko malowac jak W. Spi.
Moj eM ma dzis urodziny ale przypomniało mi sie dzisiaj dopiero :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #589570 przez Dave
dziewuchy dzien dobry.
nadrobie pozniej,bo od rana w biegu. a wczoraj po wizycie pojechalam na spotkanie z laskami s pracy. bylo SUPER.
a co do wizyty,to wszystko good. ja pozamykana na 4spusty.
Mumin tez ma sie dobrze i wazy ponad 2700:-)
a i jeszcze wg. usg termin mi sie przesunal na 10.04.
a glowe ma wieksza o 3 tygodnie w stosunku do reszty:-P
zmykam:-)
nadrobie pozniej,bo od rana w biegu. a wczoraj po wizycie pojechalam na spotkanie z laskami s pracy. bylo SUPER.
a co do wizyty,to wszystko good. ja pozamykana na 4spusty.
Mumin tez ma sie dobrze i wazy ponad 2700:-)
a i jeszcze wg. usg termin mi sie przesunal na 10.04.
a glowe ma wieksza o 3 tygodnie w stosunku do reszty:-P
zmykam:-)
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #589573 przez mesy
Może mi któraś z was tą książkę
www.bogdapawelec.pl/ksiazka.html ściągnąć na kompa ? wpadłam na nią przez przypadek , przeczytałam urywek i wydaje się dość ciekawa
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #589574 przez pani_p
I ja się witam w ten jakże ponury dzień. Słońca pragnę
Tutaj przynajmniej jest ciekawie, można się poradzić na inne tematy niż tylko staranek a i uśmiać się można. To chyba dlatego ciężko sobie stąd po prostu pójść. Przynajmniej monotematyczne nie jesteśmy
Tutaj przynajmniej jest ciekawie, można się poradzić na inne tematy niż tylko staranek a i uśmiać się można. To chyba dlatego ciężko sobie stąd po prostu pójść. Przynajmniej monotematyczne nie jesteśmy
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #589618 przez mesy
ilona napisał:
o ja cieeee hehehehe
mesy nie znaju
miałyście tez takie problemy z obuwiem????
demotywatory.pl/4075897/Szpilki
o ja cieeee hehehehe
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589621 przez Gosia 2712
Dzien doberek
heh u mnie sniegu naebalo :/ ja tez chce juz wiosne
Hehe filmik niezly no jak sie chodzic nie umie na szpilkach to tak jest w sumie to sie nie smieje bo ja tez nie umie chodzic na obcasach wole cos plaskiego a najlepiej baleriny albo adidasy
heh u mnie sniegu naebalo :/ ja tez chce juz wiosne
Hehe filmik niezly no jak sie chodzic nie umie na szpilkach to tak jest w sumie to sie nie smieje bo ja tez nie umie chodzic na obcasach wole cos plaskiego a najlepiej baleriny albo adidasy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gosia 2712.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 9 miesiąc temu #589624 przez DoMI*
hej Kobitki
dave ciesze sie ze wszystko dobrze zycze jak najlepiej
ja tez tesknie za słoncem baaardzo w depreche mozna wpasc...
bez tego kochanego sloneczka..
HEHEH takiego nie problem z obuwiem masakra .. ale dlaczego kobiety o robia mimo ze nieumieja chodzic one mysle ze faceci sie gapia bo fajnie a oni sie nasmiewaja ..ACH
dave ciesze sie ze wszystko dobrze zycze jak najlepiej
ja tez tesknie za słoncem baaardzo w depreche mozna wpasc...
bez tego kochanego sloneczka..
HEHEH takiego nie problem z obuwiem masakra .. ale dlaczego kobiety o robia mimo ze nieumieja chodzic one mysle ze faceci sie gapia bo fajnie a oni sie nasmiewaja ..ACH