BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #589237 przez nefretete666
nigdy mu badan nie robilam to kure nie wiem ale nie ma jakis zmian na skorze takze chyba nie chodzi tu o bialko.Kurcze ale wy dziewczyny macie przezycia, nie mialm pojecia ze tylu kobietom w jednym miejscu zdarzylo sie dzieci chowac...straszne to jest nie umiem nawet o tym myslec.M szydlowska trzymamy kciukasy za badania:)
Dove dawaj brzuchola.Własnie cdo to za starczki nawet zadna nie testuje... a co z Ann sunshine? ona mial 6 testowac a sie nie odzywa nic.Kiedy ktora robi tesciora? gadac szybko
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #589244 przez gosia28
ferritka super, ja uwielbiam skrzypce, pięknie brzmią. A co ma grać? Będzie ave maryja? bo uwielbiam to na ślubach z resztą w każdym dobrym wykonaniu. Na organy też są dobre jak organista dobry oczywiście i głos ma.
My to właśnie prosiliśmy gościa z innej parafii bo w tym kościele, w którym braliśmy ślub to organista fatalny, ani grać, ani śpiewać. Głos ma ni jak chłop ni baba, a szkoda gadać.

Gwen miło znów Cię widzieć :) dobrze, że wszystko u Ciebie dobrze :)

Studentka to jak? Dasz tego szczęśliwego awatarka jak zaciążysz?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #589250 przez Gosia 2712
Ferri mam taka nadzieje... Ja nie wchodze na te historie bo to sie dla mnie zle konczy... :( raz sobie weszlam, poczytalam i przez caly dzien ryczalam jak glupia :( nie umialam sie uspokoic...to jest za ciezkie dla mnie :(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #589252 przez gosia28
ferritka napisał:

a ja się poryczałam, weszłam na nasze historie o stracie Aniołków. Gosia, jeżeli jest tam ktoś u góry i widzi te cierpienia z całą pewnością jeśli jest sprawiedliwy da Ci i każdej Aniołkowej Mamusi upragnione Dzieciątko.

I racja Aniołkowe Dzieci i bez chrztu idą prosto do Raju, bez kolejki i zostają Aniołkami , naszymi Dobrymi Duszkami.

bardzo mocno w to wierzę :kiss: w innym wypadku dawno bym zwariowała...

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589253 przez ferritka
Gosia, ustawiam się w kolejce za tobą po szczęsliwy avatarek Studentkiii :blush: :blush: :blush:

Gosia28 nie wiem nawet co mam powiedzieć. Tule Cię mocno do serca. Wierzę że szczęscie Cię jeszcze spotka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589260 przez Gosia 2712
Podpisuje sie pod slowami Gosi28 tez w to wierze i mam nadzieje bo inaczej bym zwariowala.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu #589263 przez studentkaae
Gosia, Ferri - jak tylko mi się uda zafasolkować to oddam Wam awatarek szczęśliwy :) macie to obiecane :) :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

oki Kochane, mykam spać, bo coś mi się oczyska kleją - do juterka - dobrej nocki :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589264 przez ferritka
oj dziewczynki, wszystkie jesteście moimi bohaterkami za to co przeszłyscie. Jesteście silne i kochane :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

i cieszę sie że was poznałam bo dajecie duzo siły :kiss:

Sis, Gosia no to czekam z niecierpliwością na szczęsliwy avataek - tylko nie badźcie takie i nie przetrzymujcie go u siebie zbyt długo :blush: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #589268 przez GwenB
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Kochane kcukasy trzymamy za mnie jutro wszystkie staraczki;) jutro mam badania genetyczne i dobrze by bylo mieć wasza dobra energię przy sobie;) gwen kiedy ty masz termin bo chyba mamy ten sam termin;)

Ja mam termin na koniec września :) Będę trzymać jutro mocno kciuki! :)
Sama zastanawiam się też nad badaniami genetycznymi.
Jakie macie zdanie na ich temat, bo słyszałam różne opinie.
11 lata 9 miesiąc temu #589270 przez gosia28
no ferri studentka oddaje go za jakieś 2 tygodnie, a my @ dostałyśmy chyba razem w pn, zgadza się? Tobie się cykle ebneły na przeszło 35 dni, mój był 30 dniowy więc oddam zaraz po owulce, na ślepo uwierzę bez zobaczenia II więc razem założymy wątek grudniowy :lol:
zaczynam starania takie na luzie bez wyliczania :)
Gosia2712 a Ty kiedy zaczynasz?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #589279 przez ferritka
gosia28 napisał:

no ferri studentka oddaje go za jakieś 2 tygodnie, a my @ dostałyśmy chyba razem w pn, zgadza się? Tobie się cykle ebneły na przeszło 35 dni, mój był 30 dniowy więc oddam zaraz po owulce, na ślepo uwierzę bez zobaczenia II więc razem założymy wątek grudniowy :lol:
zaczynam starania takie na luzie bez wyliczania :)
Gosia2712 a Ty kiedy zaczynasz?

Gosia, wchodzę w to B) B) B) B)
dokładnie tak, zalało nas w pon :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589280 przez gosia28
Gwen a czemu Ty chcesz badania genetyczne?

ferri możesz nie liczyć, nie zapisywać. Zaznaczyłam więc zapomnij kiedy dostałaś i podejdź na luzie. Mi to się śmiać chciało jak zobaczyłam II po przeszło 2,5 lat wyliczania, w momencie jak powiększyliśmy familę o Goldusia i totalnie się wyłączyliśmy :side:
może tera se kota sprawimy bo póki co ciężko mi będzie myśli porzucić :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #589291 przez Gosia 2712
Gosia28 dzisiaj dostalam @ wiec po nim mozemy sie starac... Ale ze wzgledu na to ze mielismy juz problemy z dwoma ciazami to chcemy najpierw zrobic badania genetyczne i poczekac na wyniki a jak bedzie wszystko ok i okaze sie ze mielismy cholernego pecha to jak chlopa dorwe to nie bedzie zmiluj sie hehe :D :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #589294 przez ferritka
Gosia B) ja to se tak licze-nie licze. Sama widzisz, ze w głowie mam przygotowania i ćwiczenia. Kota polecam :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: pochłonie Twoje myśli do reszty :lol: :lol: :lol: :lol:
no to co, no to nie liczymy B) B) B) B)

Gosia, uuuhuuu Twój niech już lepiej trenuje ,moze niech killera Ewki trzaska, bo jak dojdzie co do czego to "ło matko!" B) B) B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #589296 przez Asik
Ja na meczyka paczałam :D :D :D :D nooo i bardzo mi się podobało to jak trener barcy pierwszy skład wystawił :) Villa na przdzie i messi miał duuuzo miejsca :D :D :D

Visca el Barcaaaaa !!! ":D :D :D

ps... dla Tych co mnie nie znają ... ja zagorzaqła fanka Barcy od mhmm no około 20 lat :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka