- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #589682 przez Mirella
To ja też profilaktycznie poproszę Emmę, na wypadek gdyby w bibliotece nie mieli, bo ja jednak mol książkowy jestem nie komputerowy
Cieszę się, że Mania czy Ania przypadła Wam do gustu albo raczej przypadły ja bardzo żałuję że Duśka nie jest podwójna
ciekawa jestem jak ja będę na szpilkach chodziła, chociaz jak na tę babeczkę patrzę to pierwsze co mi do głowy przychodzi to odciski
Cieszę się, że Mania czy Ania przypadła Wam do gustu albo raczej przypadły ja bardzo żałuję że Duśka nie jest podwójna
ciekawa jestem jak ja będę na szpilkach chodziła, chociaz jak na tę babeczkę patrzę to pierwsze co mi do głowy przychodzi to odciski
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #589701 przez Gosia 2712
Kobitki mam takie pytanko Czy ktoras z Was robila moze badania genetyczne ale nie w ciazy dziecka tylko sobie i mezowi? Jak tak to gdzie? I czy moze slyszalyscie o Genomie z Rudy Sl. dobrze tam robia takie badania? Moze dziewczyny ze Ślaska blizej Rudy cos na ten temat slyszaly?
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #589708 przez Mirella
Hmmm, w mojej miejskiej bibliotece nie mają tej ksiązki, a w mojej warszawskiej stoi jako niedostępna, czyli ktoś przetrzymał na tyle długo że już nie liczą na zwrot nie wiecie kto ebooki wymyślił? Cza by mu jakieś kwiaty posłać czy cuś?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #589751 przez anoda89
Przypomniał mi się pamiętnik który czytałam po stracie. Dziewczyna opisuje wszystkie swoje Aniołki i piękny finał
www.poronienie.pl/nasze-historie/ciaza-p...iecko/pamietnik-ani/
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu #589818 przez Kaś_O
Mirella tak właśnie jakoś tak chciałam się duchem przyłączyć z innymi starającymi i najpierw wpadłam na wątek o testach. A że kiedyś o nich myślałam więc szybciej zawitałam tam. Ale postanowiłam i tutaj zaglądać bo tyle dobrego słyszałam
DoMI* dziękuję ślicznie. Czuje się dobrze, trochę się już staramy ale można powiedzieć że przez karmienie piersią to się opóźniło. Więc chyba tak 2 miesiące będzie. Co prawda ja miałam nadzieję że zaskoczymy jakoś jeszcze w czasie karmienia i między maluchami będzie tylko rok różnicy
DoMI* dziękuję ślicznie. Czuje się dobrze, trochę się już staramy ale można powiedzieć że przez karmienie piersią to się opóźniło. Więc chyba tak 2 miesiące będzie. Co prawda ja miałam nadzieję że zaskoczymy jakoś jeszcze w czasie karmienia i między maluchami będzie tylko rok różnicy
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #589822 przez GwenB
Gosia 2712 napisał:
Ja pytałam o badania. Będę dzisiaj dzwonić w dwa miejsca i popytam o ceny. Lekarz powiedział, że na Śląsku badania dla kobiet w ciąży robią wlasnie w Rudzie lub Katowicach, pewnie pozostałymi również się zajmują. Stwierdził, że różnicy zbyt wielkiej nie ma, a do kato łatwiej dojechać
jak dzisiaj podzwonię to będę mogła coś wiecej powiedziec, np. czy jest róznica w cenie
Kobitki mam takie pytanko Czy ktoras z Was robila moze badania genetyczne ale nie w ciazy dziecka tylko sobie i mezowi? Jak tak to gdzie? I czy moze slyszalyscie o Genomie z Rudy Sl. dobrze tam robia takie badania? Moze dziewczyny ze Ślaska blizej Rudy cos na ten temat slyszaly?
Ja pytałam o badania. Będę dzisiaj dzwonić w dwa miejsca i popytam o ceny. Lekarz powiedział, że na Śląsku badania dla kobiet w ciąży robią wlasnie w Rudzie lub Katowicach, pewnie pozostałymi również się zajmują. Stwierdził, że różnicy zbyt wielkiej nie ma, a do kato łatwiej dojechać
jak dzisiaj podzwonię to będę mogła coś wiecej powiedziec, np. czy jest róznica w cenie