BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #589681 przez emka
Sprawdżcie dziewczyny czy doszło :) Wysłałam do wszystkich co maile podały :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #589682 przez Mirella
To ja też profilaktycznie poproszę Emmę, na wypadek gdyby w bibliotece nie mieli, bo ja jednak mol książkowy jestem nie komputerowy ;)

Cieszę się, że Mania czy Ania przypadła Wam do gustu :D albo raczej przypadły :blink: ja bardzo żałuję że Duśka nie jest podwójna

ciekawa jestem jak ja będę na szpilkach chodziła, chociaz jak na tę babeczkę patrzę to pierwsze co mi do głowy przychodzi to odciski :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #589688 przez emka
Mirella Moja myśl też taka była jak czytałam Manię czy Anię :) Żebym takie moje dwie Wikule chciała :) :lol: Emma poszła, sprawdż czy doszła :) :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #589689 przez emka
Mirella Moja myśl też taka była jak czytałam Manię czy Anię :) Żebym takie moje dwie Wikule chciała :) :lol: Emma poszła, sprawdż czy doszła :) :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #589692 przez anoda89
No i mam na poczcie :) Dziękuje :)
11 lata 9 miesiąc temu #589693 przez emka
Ok to ja spadam :)

11 lata 9 miesiąc temu #589694 przez Mirella
Mam, dziękuję :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #589701 przez Gosia 2712
Kobitki mam takie pytanko :) Czy ktoras z Was robila moze badania genetyczne ale nie w ciazy dziecka tylko sobie i mezowi? Jak tak to gdzie? I czy moze slyszalyscie o Genomie z Rudy Sl. dobrze tam robia takie badania? Moze dziewczyny ze Ślaska blizej Rudy cos na ten temat slyszaly?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #589708 przez Mirella
Hmmm, w mojej miejskiej bibliotece nie mają tej ksiązki, a w mojej warszawskiej stoi jako niedostępna, czyli ktoś przetrzymał na tyle długo że już nie liczą na zwrot :( nie wiecie kto ebooki wymyślił? Cza by mu jakieś kwiaty posłać czy cuś?
11 lata 9 miesiąc temu #589751 przez anoda89
Przypomniał mi się pamiętnik który czytałam po stracie. Dziewczyna opisuje wszystkie swoje Aniołki i piękny finał www.poronienie.pl/nasze-historie/ciaza-p...iecko/pamietnik-ani/
11 lata 9 miesiąc temu #589775 przez Kaś_O
Witam :)

chyba można powiedzieć że sie staramy intensywnie już o 2 ciążę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
11 lata 9 miesiąc temu #589778 przez DoMI*
kaś no to gratuluje :)
jak sie czujesz?i jak idzie?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #589796 przez Mirella
Kaś, witaj i rozgość się, ja Cię chyba na wątku o owu testach widziałam :) Ale tu weselej, a na dzień dobry fotę Czarka poprosimy :)
11 lata 9 miesiąc temu #589818 przez Kaś_O
Mirella tak właśnie jakoś tak chciałam się duchem przyłączyć z innymi starającymi i najpierw wpadłam na wątek o testach. A że kiedyś o nich myślałam więc szybciej zawitałam tam. Ale postanowiłam i tutaj zaglądać bo tyle dobrego słyszałam :kiss:

DoMI* dziękuję ślicznie. Czuje się dobrze, trochę się już staramy ale można powiedzieć że przez karmienie piersią to się opóźniło. Więc chyba tak 2 miesiące będzie. Co prawda ja miałam nadzieję że zaskoczymy jakoś jeszcze w czasie karmienia i między maluchami będzie tylko rok różnicy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
11 lata 9 miesiąc temu #589822 przez GwenB
Gosia 2712 napisał:

Kobitki mam takie pytanko :) Czy ktoras z Was robila moze badania genetyczne ale nie w ciazy dziecka tylko sobie i mezowi? Jak tak to gdzie? I czy moze slyszalyscie o Genomie z Rudy Sl. dobrze tam robia takie badania? Moze dziewczyny ze Ślaska blizej Rudy cos na ten temat slyszaly?

Ja pytałam o badania. Będę dzisiaj dzwonić w dwa miejsca i popytam o ceny. Lekarz powiedział, że na Śląsku badania dla kobiet w ciąży robią wlasnie w Rudzie lub Katowicach, pewnie pozostałymi również się zajmują. Stwierdził, że różnicy zbyt wielkiej nie ma, a do kato łatwiej dojechać :)
jak dzisiaj podzwonię to będę mogła coś wiecej powiedziec, np. czy jest róznica w cenie :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia