- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #590470 przez Mirella
No to najpierw mój zaległy post który bałaganu narobił (Ilonka, dziękuję za kopię )
Uuu, Ilonka sama się dubluje, znaczy forum pada
To u mnie podobnie, bez fajerwerków, pierścionek razem wybieraliśmy, ale klęknąć klęknął, inaczej by się nie liczylo
czy Wy mi chcecie wmówić że zrobienie stu ciastek z kremem, nawet okrągłych i fikuśnych to jest problem dla cukierni????? jaja sobie ze mnie robicie i tyle.
Anoda, no ja rozumiem że nie dla mojej sklerozy to napisałaś, ale i tak się cieszę że to zrobiłaś, bo ja dziś taka zakręcona, no i nie spodziewałam się że dziś wybiorą, że pewnie bym nie włączyła telewizora. Ale powiem Wam że ten papież chociaż mało przystojny to jakoś pozytywnie wygląda, podoba mi się.
Gosia, kurcze, a ja dziewuszkę u Ciebie obstawiałam, pamiętam, do kitu jestem, niech bidol wraca i wróży, ja więcej nie będę, basta. A Tomuś to śliczne imię, jest u mnie na drugim miejscu
A teraz całkiem na świeżo mówię, że Maja jest boooska, Marta dziękuję, że pomyślałaś o takich sierotach jak ja, chociaż nie wykluczam, że widziałam Cię na fb
Uuu, Ilonka sama się dubluje, znaczy forum pada
To u mnie podobnie, bez fajerwerków, pierścionek razem wybieraliśmy, ale klęknąć klęknął, inaczej by się nie liczylo
czy Wy mi chcecie wmówić że zrobienie stu ciastek z kremem, nawet okrągłych i fikuśnych to jest problem dla cukierni????? jaja sobie ze mnie robicie i tyle.
Anoda, no ja rozumiem że nie dla mojej sklerozy to napisałaś, ale i tak się cieszę że to zrobiłaś, bo ja dziś taka zakręcona, no i nie spodziewałam się że dziś wybiorą, że pewnie bym nie włączyła telewizora. Ale powiem Wam że ten papież chociaż mało przystojny to jakoś pozytywnie wygląda, podoba mi się.
Gosia, kurcze, a ja dziewuszkę u Ciebie obstawiałam, pamiętam, do kitu jestem, niech bidol wraca i wróży, ja więcej nie będę, basta. A Tomuś to śliczne imię, jest u mnie na drugim miejscu
A teraz całkiem na świeżo mówię, że Maja jest boooska, Marta dziękuję, że pomyślałaś o takich sierotach jak ja, chociaż nie wykluczam, że widziałam Cię na fb
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590471 przez ferritka
A ściągnął wszystkie odcinki prison breaka- pamiętacie kurcze, dobry serial
Mirella, Mirella nie gadaj, bo mnie obiecałaś, że powróżysz i nie ma wykrętów bo obiecałaś
Mirella, Mirella nie gadaj, bo mnie obiecałaś, że powróżysz i nie ma wykrętów bo obiecałaś
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #590480 przez Mirella
Na mnie szantaż nie działa i to nie teraz przecież, dawno wróżyłam Gosi, a kiedy Lacra sie pochwaliła to nie pamiętam, i co? No u Lacry to chociaż z bliźniakami trafiłam, to ratuje smętne resztki mojego honoru
idę myć kłaki, jakbym już nie zajrzała to branoc dziewuszki
idę myć kłaki, jakbym już nie zajrzała to branoc dziewuszki
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590485 przez ilona
Marta Maja jest cudna :-* :-* :-*
Ferritka ogladalam Michael mmmm cudowny ;-p
Kas_O lepiej trafic nie moglas
Obejrzalam wlasnie Top Model... Kto namawia niektore dziewczyny na ten program? To jest dla mnie zagadka...
Ferritka ogladalam Michael mmmm cudowny ;-p
Kas_O lepiej trafic nie moglas
Obejrzalam wlasnie Top Model... Kto namawia niektore dziewczyny na ten program? To jest dla mnie zagadka...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ilona.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu #590494 przez Kaś_O
Dziewczyny dzięki śliczne za miłe powitanie strasznie macie tutaj szybkie tępo
Ferritka jeśli to specjalne zamówienie możemy się po znajomości dogadać. Mieszkam teraz daleko ale planuję bywać w Polsce Takich babeczkowych tortów jeszcze nie robiłam ale wszystko przed nami naprawdę jeśli nie znajdziesz nikogo jestem w stanie się dogadać że na specjalne zamówienie przyjadę oto kilka moich dzieł.
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5...8371_827306299_n.jpg
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/6...7890_482514291_n.jpg
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5...5693_729768841_n.jpg
jeśli chodzi o dekorację to właśnie takie białe róże bym proponowała na tych mini torcikach tak na górze
może być nawet fikuśnie przekładany w środku
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3...548_1438837271_n.jpg
a faktura, ja prowadziłam firmę jak jeszcze mieszkałam w polsce, ale mogę popytać czy ktoś by mi nie wystawił. to nie musi być cukiernicza wystarczy żeby było że mogą sprzedawać żywność.
Jeśłi chodzi o zaręczyny to u nas była najpierw data ślubu i w ogóle a później w sumie dwa miesiące przed mąż klęknął i dał pierścionek. Ale i tak się wzruszyłam Ano skłamałabym była kolacja ale knajpa okazała się bardzo (bananowe towarzystwo) mąż stwierdził ze tam sie nie oświadczy, poszliśmy na spacer i dopiero w domu w zaciszu
DoMI* wiem co czujesz, naprawdę. Przechodziłam to samo tylko mi się w dodatku spóźniał nagle okres. Po prostu szał w głowie tylko jedna myśl a nawet tak jak ktoś wspomniał na chwilkę sex kojarzył mi sie tylko z jednym. Test za testem a kolejne pojawiające się pojedyncze kreski potęgowały przygnębienie i depresję. Bo to można spokojnie nazwać depresją. Jedna myśl jeden cel. I może to głupie bo ja mam już maluszka i w sumie jak wspominałam komuś że jestem załamana że kolejna ciąża się nie pojawia to wszyscy to zlewali. Daj spokój ciesz się Czarkiem a 2 dziecko kiedyś przyjdzie. Ale ja chciałam mieć je już. Nie wiem może to brzmi samolubie. Po przerobionych 10 testach i w koncu pojawił się @ skończyła się moja nadzieja, doszło załamanie. Teraz już jest lepiej jakoś powoli z miesiąca na miesiąc luzowałam. Zaczęłam sobie tłumaczyć stresem karmieniem i udało się wyjść na prostą.
Marta M aż brakuje lubię to hehe Jakbym widziała Czarka tylko on na kanapie klęczy i nos na szybie muszę mu swoją drogą takie zdjęcie zrobić
w sumie mam podobne ale z promu jak z Polski po świętach wracaliśmy
sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/8...2692_698230657_o.jpg
sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/5...6899_944322022_n.jpg
Prison doby serial
mam nadzieję że wszystkim odpisałam uh i że uda mi się wytrzymać tempo
Ferritka jeśli to specjalne zamówienie możemy się po znajomości dogadać. Mieszkam teraz daleko ale planuję bywać w Polsce Takich babeczkowych tortów jeszcze nie robiłam ale wszystko przed nami naprawdę jeśli nie znajdziesz nikogo jestem w stanie się dogadać że na specjalne zamówienie przyjadę oto kilka moich dzieł.
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5...8371_827306299_n.jpg
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/6...7890_482514291_n.jpg
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/5...5693_729768841_n.jpg
jeśli chodzi o dekorację to właśnie takie białe róże bym proponowała na tych mini torcikach tak na górze
może być nawet fikuśnie przekładany w środku
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3...548_1438837271_n.jpg
a faktura, ja prowadziłam firmę jak jeszcze mieszkałam w polsce, ale mogę popytać czy ktoś by mi nie wystawił. to nie musi być cukiernicza wystarczy żeby było że mogą sprzedawać żywność.
Jeśłi chodzi o zaręczyny to u nas była najpierw data ślubu i w ogóle a później w sumie dwa miesiące przed mąż klęknął i dał pierścionek. Ale i tak się wzruszyłam Ano skłamałabym była kolacja ale knajpa okazała się bardzo (bananowe towarzystwo) mąż stwierdził ze tam sie nie oświadczy, poszliśmy na spacer i dopiero w domu w zaciszu
DoMI* wiem co czujesz, naprawdę. Przechodziłam to samo tylko mi się w dodatku spóźniał nagle okres. Po prostu szał w głowie tylko jedna myśl a nawet tak jak ktoś wspomniał na chwilkę sex kojarzył mi sie tylko z jednym. Test za testem a kolejne pojawiające się pojedyncze kreski potęgowały przygnębienie i depresję. Bo to można spokojnie nazwać depresją. Jedna myśl jeden cel. I może to głupie bo ja mam już maluszka i w sumie jak wspominałam komuś że jestem załamana że kolejna ciąża się nie pojawia to wszyscy to zlewali. Daj spokój ciesz się Czarkiem a 2 dziecko kiedyś przyjdzie. Ale ja chciałam mieć je już. Nie wiem może to brzmi samolubie. Po przerobionych 10 testach i w koncu pojawił się @ skończyła się moja nadzieja, doszło załamanie. Teraz już jest lepiej jakoś powoli z miesiąca na miesiąc luzowałam. Zaczęłam sobie tłumaczyć stresem karmieniem i udało się wyjść na prostą.
Marta M aż brakuje lubię to hehe Jakbym widziała Czarka tylko on na kanapie klęczy i nos na szybie muszę mu swoją drogą takie zdjęcie zrobić
w sumie mam podobne ale z promu jak z Polski po świętach wracaliśmy
sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/8...2692_698230657_o.jpg
sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/5...6899_944322022_n.jpg
Prison doby serial
mam nadzieję że wszystkim odpisałam uh i że uda mi się wytrzymać tempo
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 9 miesiąc temu #590506 przez pani_p
Hej :-*
Majusia piękniusia :-*
Ferritka fajny pomysł na tort. Mam nadzieje, że znajdziesz kogoś kto Ci to zrobi
Jeżeli chodzi o zaręczyny to muszę się wyłamać bo mój Mąż się postarał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurcze, miałam straszny sen. Ze byłam u lekarza i mi powiedział, że sobie wszystko uroilam, ze nie byłam i nie jestem w żadnej ciąży... masakra.
Majusia piękniusia :-*
Ferritka fajny pomysł na tort. Mam nadzieje, że znajdziesz kogoś kto Ci to zrobi
Jeżeli chodzi o zaręczyny to muszę się wyłamać bo mój Mąż się postarał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurcze, miałam straszny sen. Ze byłam u lekarza i mi powiedział, że sobie wszystko uroilam, ze nie byłam i nie jestem w żadnej ciąży... masakra.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590507 przez gosiak
Witam sie porannie
Buuuuu po kiego sypie takie coś białe z nieba
Ferri tort super z tortem edit: hahha widać że za wcześnie dla mnie, super pomysł z tortem miało być
Gosia Tomeczki to fajne chłopaki gratuluje
Miłego
Buuuuu po kiego sypie takie coś białe z nieba
Ferri tort super z tortem edit: hahha widać że za wcześnie dla mnie, super pomysł z tortem miało być
Gosia Tomeczki to fajne chłopaki gratuluje
Miłego
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #590508 przez Ingrid29
Witam z rana miłe panie. Ruch tu dopiero wieczorem i wszystko rano czytam. Mój bąbelek niestety jest rannym ptaszkiem, więc my też wcześnie chodzi spać, aż wstyd się przyznać, że o 21, to my już w łóżku -cosik obejrzymy i o 21 30 już śpimy. Ale pobudka często 4 30 lub 5 00.
My planujemy zacząć się starać za 2 lata, no i pewnie z rok albo dłużej będą staranka. No bo Artek to 4 lata starań. Także będę tu długo.
mszydłowska fajnie, że z dzidzią wszystko okej i że to Tomek będzie
Ostatnio z m gadaliśmy, to jednak będzie chciał drugiego synka, a jak byłam w ciąży, to strasznie chciał córę - no i weź tu dogódź facetowi
My planujemy zacząć się starać za 2 lata, no i pewnie z rok albo dłużej będą staranka. No bo Artek to 4 lata starań. Także będę tu długo.
mszydłowska fajnie, że z dzidzią wszystko okej i że to Tomek będzie
Ostatnio z m gadaliśmy, to jednak będzie chciał drugiego synka, a jak byłam w ciąży, to strasznie chciał córę - no i weź tu dogódź facetowi
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #590527 przez Kaś_O
Ja rowniez witam dnia nastepnego, ledwo na oczy patrze ale wczoraj spac nie moglam :|
My chcemy zdecydowanie córkę do pary zeby było. Ze pierwszy bedzie chłopak od razu wiedziałam chciaz mój maz ciagle powtarzał za pierwsza ciąża jak ktos pytał jaka chciałby płeć ze oby zdrowe tylko było.. I fakt w sumie fakt to sie tylko liczy.. Maz kiedys mi wspominał ze chciałby 3 ja powiedziałam ze zdecydowanie tylko 2 wchodzi w grę ale teraz zobaczymy po 2 porodzie jak bedzie
Ingrid Czarek jak był młodszy to tez tak wstaw.. Teraz wstaje 7/8 ale tez czesto chodzi pozniej spac niestety no i noce nadal nieprzespane..
Ps. Jesli chodzi o złe sny to jest cos strasznego.. Ostatnio tez mi sie śniło ze synowi cos sie stało.. To było kilka dni temu a do tej pory mnie prześladuje
My chcemy zdecydowanie córkę do pary zeby było. Ze pierwszy bedzie chłopak od razu wiedziałam chciaz mój maz ciagle powtarzał za pierwsza ciąża jak ktos pytał jaka chciałby płeć ze oby zdrowe tylko było.. I fakt w sumie fakt to sie tylko liczy.. Maz kiedys mi wspominał ze chciałby 3 ja powiedziałam ze zdecydowanie tylko 2 wchodzi w grę ale teraz zobaczymy po 2 porodzie jak bedzie
Ingrid Czarek jak był młodszy to tez tak wstaw.. Teraz wstaje 7/8 ale tez czesto chodzi pozniej spac niestety no i noce nadal nieprzespane..
Ps. Jesli chodzi o złe sny to jest cos strasznego.. Ostatnio tez mi sie śniło ze synowi cos sie stało.. To było kilka dni temu a do tej pory mnie prześladuje
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Kaś_O.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #590587 przez anoda89
Dzień dobry:)))
U mnie dzisiaj piękne słoneczko pobudza do życia szkoda tylko że temperatura na minusie.
Mirella a ja myślałam że przegapić się nie da wyboru papieża Dobrze że info się przydało
Pani to Cię mąż zaskoczył Snami się nie martw bo się na odwrót ponoć sprawdzają.
Marta M jaka śliczna panienka No i ta mini zabójcza
U mnie dzisiaj piękne słoneczko pobudza do życia szkoda tylko że temperatura na minusie.
Mirella a ja myślałam że przegapić się nie da wyboru papieża Dobrze że info się przydało
Pani to Cię mąż zaskoczył Snami się nie martw bo się na odwrót ponoć sprawdzają.
Marta M jaka śliczna panienka No i ta mini zabójcza
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 9 miesiąc temu #590606 przez Insomnia
ilona napisał:
Dziecko kochane, jaki brzuś był Tyś miała zaręczyny rok wcześniej niż brzuś Ta twoja choroba chyba Ci na pamięć weszła
Ilona jebłam na cycki i powstać nie mogę Turlam się ze śmiechu normalnieMnie eM poprosil w Wigilie przed pasterka
Wiedzialam ze poprosi bo brzus juz byl, ale zaskoczenie i tak bylo
Dziecko kochane, jaki brzuś był Tyś miała zaręczyny rok wcześniej niż brzuś Ta twoja choroba chyba Ci na pamięć weszła