BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #591276 przez anoda89
O takie mamy :)
Załączniki:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #591283 przez studentkaae
hello,

ojejuuuuuuuu zakochałam się... w Majusi :) ale śliczna jest no, taka kochana... jak ja bym chciała taką małą Niunię słodką mieć... oj chciałabym, chciała :)

nooo, Pani zaręczyny faktycznie jak z filmu... pozazdrościć :)

Sylwuś - wow, ale macie oryginalne obrączki, nigdy u nikogo takich nie widziałam :)

my mamy złote zaokrąglone z dwoma frezowaniami, a w pierścionku zaręczynowym to ja nie chodzę, bo nie lubię pierścionków... no taka natura no, co zrobię mimo, że jest bardzo łady z białego złota z małym diamencikiem... no, ale nie lubię... sama nie wiem czemu :(
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591300 przez pani_p
Mężuś potrafi być romantyczny :-)

Anoda Kochana mamy identyczne obrączki jak Wasze. Rzeczywiście mają branie :-D

Aaa zapomnialam pochwalić obraczek Sylwusi. Świetne. Nigdy takich nie widziałam :-)
11 lata 9 miesiąc temu #591335 przez Asik
Hello :)

My obrączki... ja mam inną , M inna :) moja ma już 6 lat :) a M kupilismy dzień przed slubem :) nie mamy ze złota tylko zwykłe srebrne :) tylko do USC , potem ściągliśmy :D hehehehe :D od M się już zgubiła chyba na amen , moja ... wiem że jest gdzieś w pokoju hahahah :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591341 przez ferritka
znalazłam;) ściągajcie szybko, bo pewnie i to niebawem zniknie :blush: :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591435 przez sylka
cześć kobietki, dawno Was nie czytałam. Dziś wróciłam z KUbą ze szpitala. Ma zdiagnozowaną wysypke wirusowa i alergiczną. Wyglada jak chodzaca tarka wszędzie zmiany. Nie wiadomo co go uczyliło i jak wysypka nie zejdzie czeka wizyta u alergologa. Zła jestem bo w szpitalu zrobili mu testy tylko na jajko i kurz. Jaja prawie nie je bo nielubi. Mogli zapytac mnie co najczesciej je i to zbadać to nie sami zrobili i nic to nie dało. Mam na 3 tyg eliminowac cos z diety, ale ile czasu to zajmie przy dziecku które wszystko prawie je. Pewnie zrobimy testy pokarmowe na wybrane składniki + sierść psa. Oststnio czesto sie z nim bawił wiec moze coś od niego załapał. Dziecko 2 lata nigdy oznak alergi a tu suprajs :(

Co do obrączek to mamy takie jak Anoda. Mój pierścionek zaręczynowy to połączenie białego i żółtego złota i mały brylancik. Mąz sam go wybierał i trafił nawet z rozmiarem :) Zaręczalismy sie sami a przed rokiem od daty planowanego ślubu zrobiliśmy spotkanie dla rodziców. Taki obiadek :P :)
11 lata 9 miesiąc temu #591444 przez pani_p
Ojejku, biedny Kubus :-( zdrówka mu życzę z całego serca :-*
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591478 przez Dave
Heloł,

Kobietki podczytywałam Was dziś, ale z odpisaniem gorzej :dry:

Widzę, że o pierścionkach i obrączkach mowa.
Hmmmm.....mój mąż zgubił obrączkę po paru miesiącach od ślubu :dry: Truje mu dupę, że ma sobie nazbierać na nową i basta, ale jak widać póki co, mało skuteczna jestem w tym truciu :unsure:

Ale pokażę Wam mój zaręczynowy:

I obrączki:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591484 przez sylka
Mój jest taki

Dave bardzo fajny jest Twój pierścionek. Takiego nie widziałam :)

Ja sie wystraszyłam kiedyś ze zgubiłam obrączkę (1 mies po slubie- położyłam jaw inne miejsce w czasie wyrabiania ciasta) na tyle skutecznie że od tamtaj pory zdjęłam ją tylko raz w czasie porodu :D Cały czas mam ją założona.

Sylwuś obrączki bardzo oryginalne :lol:
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #591503 przez Ingrid29
My mamy takie obrączki + w środku grawer z imieniem i datą ślubu
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591563 przez anoda89
Sylka ja mam podobny pierścionek zaręczynowy :)

Ściągam ćwiczenia z Torrent tylko skalpela nie ma

Ja myślałam że pierścionek zgubiłam na drugi dzień po zaręczynach i cały pokój przeczesaliśmy w poszukiwaniu a co się potem okazało leżał na stole :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #591582 przez ilona
Dobry wieczor :)
No musze przyznac, ze mozg mi chyba rak wyjada... Bo ni uja nie pamietam tego roku ktory mi uciekl miedzy moja a Inso wersji zareczyn ... :/
Pamietam jak kiedys nasza szanowna kolezanka Mirella napisala pewna życiową madrosc ze jak ma sie dziecko to sie zaciera obraz zycia sprzed ciazy, porodu. I tego sie trzymam! Nie kojarze i juz! Wstyd troche... Nie mowcie mojemu eM bo mu bedzie przykro :-(
11 lata 9 miesiąc temu #591599 przez Mirella
Co prawda nie pamiętam żebym takie mądrości głosiła, ale zgadzam się sama ze sobą, to wszystko co było przed ciążą robi się takie nieistotne że się zlewa w jedno, kiedy co było? a jakie to ma znaczenie? za to pierwszy kroczek i pierwsze mama to sie zapamietuje :lol: ja nigdy nie zapomnę kokam bańdzo bańdzo :)
11 lata 9 miesiąc temu #591601 przez Insomnia
A twierdzisz że czyja wersja jest poprawna :unsure: :silly: Bo nie wiem czy pamiętasz że do takich rzeczy to mam pamięć jak mało kto :laugh:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 9 miesiąc temu #591620 przez gosia28
a ja mam taki
www.we-dwoje.pl/pierscionki;zareczynowe;...foto_id=12#gallery_0

obrączek nie znalazłam na necie

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia