- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #591283 przez studentkaae
hello,
ojejuuuuuuuu zakochałam się... w Majusi ale śliczna jest no, taka kochana... jak ja bym chciała taką małą Niunię słodką mieć... oj chciałabym, chciała
nooo, Pani zaręczyny faktycznie jak z filmu... pozazdrościć
Sylwuś - wow, ale macie oryginalne obrączki, nigdy u nikogo takich nie widziałam
my mamy złote zaokrąglone z dwoma frezowaniami, a w pierścionku zaręczynowym to ja nie chodzę, bo nie lubię pierścionków... no taka natura no, co zrobię mimo, że jest bardzo łady z białego złota z małym diamencikiem... no, ale nie lubię... sama nie wiem czemu
ojejuuuuuuuu zakochałam się... w Majusi ale śliczna jest no, taka kochana... jak ja bym chciała taką małą Niunię słodką mieć... oj chciałabym, chciała
nooo, Pani zaręczyny faktycznie jak z filmu... pozazdrościć
Sylwuś - wow, ale macie oryginalne obrączki, nigdy u nikogo takich nie widziałam
my mamy złote zaokrąglone z dwoma frezowaniami, a w pierścionku zaręczynowym to ja nie chodzę, bo nie lubię pierścionków... no taka natura no, co zrobię mimo, że jest bardzo łady z białego złota z małym diamencikiem... no, ale nie lubię... sama nie wiem czemu
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591300 przez pani_p
Mężuś potrafi być romantyczny
Anoda Kochana mamy identyczne obrączki jak Wasze. Rzeczywiście mają branie :-D
Aaa zapomnialam pochwalić obraczek Sylwusi. Świetne. Nigdy takich nie widziałam
Anoda Kochana mamy identyczne obrączki jak Wasze. Rzeczywiście mają branie :-D
Aaa zapomnialam pochwalić obraczek Sylwusi. Świetne. Nigdy takich nie widziałam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez pani_p.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 9 miesiąc temu #591335 przez Asik
Hello
My obrączki... ja mam inną , M inna moja ma już 6 lat a M kupilismy dzień przed slubem nie mamy ze złota tylko zwykłe srebrne tylko do USC , potem ściągliśmy hehehehe od M się już zgubiła chyba na amen , moja ... wiem że jest gdzieś w pokoju hahahah
My obrączki... ja mam inną , M inna moja ma już 6 lat a M kupilismy dzień przed slubem nie mamy ze złota tylko zwykłe srebrne tylko do USC , potem ściągliśmy hehehehe od M się już zgubiła chyba na amen , moja ... wiem że jest gdzieś w pokoju hahahah
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591341 przez ferritka
znalazłam;) ściągajcie szybko, bo pewnie i to niebawem zniknie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591435 przez sylka
cześć kobietki, dawno Was nie czytałam. Dziś wróciłam z KUbą ze szpitala. Ma zdiagnozowaną wysypke wirusowa i alergiczną. Wyglada jak chodzaca tarka wszędzie zmiany. Nie wiadomo co go uczyliło i jak wysypka nie zejdzie czeka wizyta u alergologa. Zła jestem bo w szpitalu zrobili mu testy tylko na jajko i kurz. Jaja prawie nie je bo nielubi. Mogli zapytac mnie co najczesciej je i to zbadać to nie sami zrobili i nic to nie dało. Mam na 3 tyg eliminowac cos z diety, ale ile czasu to zajmie przy dziecku które wszystko prawie je. Pewnie zrobimy testy pokarmowe na wybrane składniki + sierść psa. Oststnio czesto sie z nim bawił wiec moze coś od niego załapał. Dziecko 2 lata nigdy oznak alergi a tu suprajs
Co do obrączek to mamy takie jak Anoda. Mój pierścionek zaręczynowy to połączenie białego i żółtego złota i mały brylancik. Mąz sam go wybierał i trafił nawet z rozmiarem Zaręczalismy sie sami a przed rokiem od daty planowanego ślubu zrobiliśmy spotkanie dla rodziców. Taki obiadek
Co do obrączek to mamy takie jak Anoda. Mój pierścionek zaręczynowy to połączenie białego i żółtego złota i mały brylancik. Mąz sam go wybierał i trafił nawet z rozmiarem Zaręczalismy sie sami a przed rokiem od daty planowanego ślubu zrobiliśmy spotkanie dla rodziców. Taki obiadek
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591478 przez Dave
Heloł,
Kobietki podczytywałam Was dziś, ale z odpisaniem gorzej
Widzę, że o pierścionkach i obrączkach mowa.
Hmmmm.....mój mąż zgubił obrączkę po paru miesiącach od ślubu Truje mu dupę, że ma sobie nazbierać na nową i basta, ale jak widać póki co, mało skuteczna jestem w tym truciu
Ale pokażę Wam mój zaręczynowy:
I obrączki:
Kobietki podczytywałam Was dziś, ale z odpisaniem gorzej
Widzę, że o pierścionkach i obrączkach mowa.
Hmmmm.....mój mąż zgubił obrączkę po paru miesiącach od ślubu Truje mu dupę, że ma sobie nazbierać na nową i basta, ale jak widać póki co, mało skuteczna jestem w tym truciu
Ale pokażę Wam mój zaręczynowy:
I obrączki:
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Dave.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591484 przez sylka
Mój jest taki
Dave bardzo fajny jest Twój pierścionek. Takiego nie widziałam
Ja sie wystraszyłam kiedyś ze zgubiłam obrączkę (1 mies po slubie- położyłam jaw inne miejsce w czasie wyrabiania ciasta) na tyle skutecznie że od tamtaj pory zdjęłam ją tylko raz w czasie porodu Cały czas mam ją założona.
Sylwuś obrączki bardzo oryginalne
Dave bardzo fajny jest Twój pierścionek. Takiego nie widziałam
Ja sie wystraszyłam kiedyś ze zgubiłam obrączkę (1 mies po slubie- położyłam jaw inne miejsce w czasie wyrabiania ciasta) na tyle skutecznie że od tamtaj pory zdjęłam ją tylko raz w czasie porodu Cały czas mam ją założona.
Sylwuś obrączki bardzo oryginalne
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez sylka.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591563 przez anoda89
Sylka ja mam podobny pierścionek zaręczynowy
Ściągam ćwiczenia z Torrent tylko skalpela nie ma
Ja myślałam że pierścionek zgubiłam na drugi dzień po zaręczynach i cały pokój przeczesaliśmy w poszukiwaniu a co się potem okazało leżał na stole
Ściągam ćwiczenia z Torrent tylko skalpela nie ma
Ja myślałam że pierścionek zgubiłam na drugi dzień po zaręczynach i cały pokój przeczesaliśmy w poszukiwaniu a co się potem okazało leżał na stole
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #591582 przez ilona
Dobry wieczor
No musze przyznac, ze mozg mi chyba rak wyjada... Bo ni uja nie pamietam tego roku ktory mi uciekl miedzy moja a Inso wersji zareczyn ... :/
Pamietam jak kiedys nasza szanowna kolezanka Mirella napisala pewna życiową madrosc ze jak ma sie dziecko to sie zaciera obraz zycia sprzed ciazy, porodu. I tego sie trzymam! Nie kojarze i juz! Wstyd troche... Nie mowcie mojemu eM bo mu bedzie przykro
No musze przyznac, ze mozg mi chyba rak wyjada... Bo ni uja nie pamietam tego roku ktory mi uciekl miedzy moja a Inso wersji zareczyn ... :/
Pamietam jak kiedys nasza szanowna kolezanka Mirella napisala pewna życiową madrosc ze jak ma sie dziecko to sie zaciera obraz zycia sprzed ciazy, porodu. I tego sie trzymam! Nie kojarze i juz! Wstyd troche... Nie mowcie mojemu eM bo mu bedzie przykro
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #591599 przez Mirella
Co prawda nie pamiętam żebym takie mądrości głosiła, ale zgadzam się sama ze sobą, to wszystko co było przed ciążą robi się takie nieistotne że się zlewa w jedno, kiedy co było? a jakie to ma znaczenie? za to pierwszy kroczek i pierwsze mama to sie zapamietuje ja nigdy nie zapomnę kokam bańdzo bańdzo
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 9 miesiąc temu #591601 przez Insomnia
A twierdzisz że czyja wersja jest poprawna Bo nie wiem czy pamiętasz że do takich rzeczy to mam pamięć jak mało kto
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #591620 przez gosia28
a ja mam taki
www.we-dwoje.pl/pierscionki;zareczynowe;...foto_id=12#gallery_0
obrączek nie znalazłam na necie
www.we-dwoje.pl/pierscionki;zareczynowe;...foto_id=12#gallery_0
obrączek nie znalazłam na necie