- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Zobaczcie
demotywatory.pl/4077830/Niezwykle-rzadki...zez-cesarskie-ciecie
Mirella przekaz Vifi, ze trzymamy za Nią kciuki i życzymy szybkiego powrotu na front
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Mesy zawsze tak było, najpierw bójka a zanim mama wpadła wściekła żeby nas rozdzielić to już była sielanka
Te pierwsze zaręczyny tez były za gówniarza, i jak ktoś pytał czy pierścionek to zaręczynowy to ja mówiłam nie a mój tak
Hehehe
Ja to nawet nie wiem gdzie wcisłam ten pierwszy pierścionek jeszcze kiedyś dostałam na przeprosiny też pierściona i M się ostatnio pyta gdzie on jest , ale jo ni wim omijam temat oczywiście ten zaręczynowy z oficjalnych zaręczyn noszę do dziś
Ilona fajne zdjęcie
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Dawno mnie u was nie było są jakieś nowe ciężaróweczki?? zima na całego! zasypało mnie w tym kołobrzegu!! sypie od wczoraj i nie wiadomo kiedy przestanie. jak zacznie sie roztapiać za jakiś czas to gwarantowana powódź... aż się z łóżka nie chcę wychodzić, jak za oknem nic nie widać :/
pozdrówka!!!!!!!
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Marta - z przyjemnością bym się Twoją Majunią zajęła - taki aniołeczek z niej tylko coś czuję, że ciocie by sobie ją z rąk wyrywały - każda by chciała takiego słodziaka jak ona przytulić
Gosiak - nooo, pędzę, pędzę ten syropek co by na zlot nam nie zabrakło nie ma takiej opcji
Ferri - nie ma Ciebie, bo Ty na sukienkowe łowy dziś wybyłaś,aaaaa super, koniecznie zdaj nam relację co tam przymierzyłaś ładnego
a ja dzisiaj mam wolne, bo byłam na badaniach rano - dziś prolaktyna i progesteron - zobaczymy w poniedziałek co mi z tego wyjdzie, w kolejnym cyklu (no chyba, że cud się stanie i już nie trzeba będzie) estradiol, fsh i lh i badania emka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Dzisiaj niech mnie ktoś chlaśnie bo humor ma wisielczy i jeszcze ta pogoda.
Studentae mój mąż ma problem z hemoroidami i ostatnio jak chodzić nie mógł a o siadaniu nie było mowy to poszedł do rodzinnego i dostał czopki które pomogły odrazu tylko inteligentny wyrzucił skład bo robili je w aptece. Nie chcę martwić ale wylecz się bo w ciąży i w czasie porodu gorsze wyskakują.
Ferri dzisiaj na poszukiwanie sukni poleciała To sobie dzisiaj polata troszeczkę
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jem jabłka, kaszę, no mówie Ci dietę zmieniłam bardzo, ale efektu brak.
teraz to ja sie do wc boję chodzić już
Anoda - no właśnie wiem, że w ciaży to jeszcze gorzej z tym jest i to mnie jeszcze bardziej załamuje trzeba mieć pecha no
no i kupiłam sobie nowa maść - ale to z antybiotykiem jest i nie wiem czy ja mogę stosować, bo nie mam pewności czy przypadkiem w tym miesiacu się nie udało, a w ulotce piszę, że kobiety w ciąży nie mogą tego stosować
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
najpierw musisz opowiedzieć o swoich problemach a później pokazać tyłek obcemu facetowi
mój miejscowy proktolog... młody i wesoły wiec nie mam już takiego strachu zawsze przed badaniem żartuje i rozluźnia atmosferę
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Ilonka nawet mnie nie strasz - boję się jak olera podonno lekarz jest super specjalistą, ale to facet w dodatku a Ty byłaś na takiej wizycie?
jem jabłka, kaszę, no mówie Ci dietę zmieniłam bardzo, ale efektu brak.
teraz to ja sie do wc boję chodzić już
Anoda - no właśnie wiem, że w ciaży to jeszcze gorzej z tym jest i to mnie jeszcze bardziej załamuje trzeba mieć pecha no
no i kupiłam sobie nowa maść - ale to z antybiotykiem jest i nie wiem czy ja mogę stosować, bo nie mam pewności czy przypadkiem w tym miesiacu się nie udało, a w ulotce piszę, że kobiety w ciąży nie mogą tego stosować
zjedz 2 jabłka , popij dużą ilością wody gazowanej i zaraz cię puści
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy - gazowana mówisz? spróbuję i tego
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
gosiak ja siedzę w domu odkąd studia skończyłam, to jest już 3 lata
Vifi o matko kochana
mesy napisałaś pewnie małe szanse, to Twoje domysły tylko czy faktycznie lekarz taką diagnozę postawił?? Być może sprawdzisz co jest nie tak, wyleczysz i szansa będzie jak u każdej innej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ilonka wolałabym chyba starego