- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592740 przez Mirella
Ja niestety nie mam grzania wody, jedynie kuchnia robi mi jednocześnie za piec do centralnego, bo grzeje wodę w kaloryferach do pokoju i do łazienki. NIby kuchnia taki przeżytek, a jak przyjdzie co do czego to każdy zazdrości, ciekawe to
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592763 przez anoda89
Pamiętam jak moja babcie taką kuchnie miała i jabłko pieczone albo ziemniory...jejku pyszota. Przy takiej kuchni to chodzenie trochę bo trza napalić ale ciepełko daje. W zimę często się grzałam przy takiej kuchni.
Nażarłam się frytków i ryby a teraz leże jak bąk Matko żeby mi tylko te frytki w dupe nie weszły
Nażarłam się frytków i ryby a teraz leże jak bąk Matko żeby mi tylko te frytki w dupe nie weszły
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592777 przez Mirella
Chodzenie to pikuś, gorzej że rano zimno w domu się robi, no i niestety ten brud w kuchni ale klimacik niepowtarzalny daje to prawda, szczególnie jak duże mrozy są, a jak się drzewem pali to jeszcze zapachy takie ładne są no ja mojej nie wywalę, chociaż swoim wyglądem to juz sie prosi o to. Ale ją kocham
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 9 miesiąc temu #592866 przez Mała
madziaska napisał:
Mnie jakieś zmęczenie materiału dopadło
my też smażyliśmy Moja mama dalej ma taką kuchnię. A ile razy się nogi grzało po przemoczeniuMirella, snilas mi sie dzisiaj
Taki piec stoi w rodzinnym domu mojej mamy. W dziecinstwie smazylismy z kuzynostwem placki, takie z ciasta jak na makaron. Piekne czasy
Mnie jakieś zmęczenie materiału dopadło
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #592867 przez ferritka
hejka
Uściski dla ViFi, zdrówka i zdrówka
Sis, kuuurcze blaszka, no to nie dobrze myslę co działa zawsze mega, kiedys to kawa z gruntem i fajka ale teraz jak nie pale to nie wiem sama...tylko nie zrezygnuj, bo jak już się krew i hemo pojawiły to to nie przelewki i nie możesz tego nie doleczyć. 3mam kciuki kochana, i wierze, że badanie niefajne ale najwazniejsze zebyś była zdrowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
buziaki dla Kubusia, zdrówka takie mu się cholerstwo przyplątało
Cinki się rozpychają już
co do kiecek to FROG jeszcze takiej nie uszyli co by mnie ogrnęła . Kilka ładnych przymierzyłam ale nie było żadnej takiej co bym wł9ozyła i nie chciała nic w niej poprawic Póki co jestem cała załamana, aaa no i to co na necie jest boskie w rzeczywistości to masakra jest
kufa, a tak się nałaziłysmy, że mi nogi do dooooopy wchodzą
aahahaha ilonka, gosiak ćwiczenia boskie babcia se łydke poćwiczyła i git malina potem to arab rozbiegał
Uściski dla ViFi, zdrówka i zdrówka
Sis, kuuurcze blaszka, no to nie dobrze myslę co działa zawsze mega, kiedys to kawa z gruntem i fajka ale teraz jak nie pale to nie wiem sama...tylko nie zrezygnuj, bo jak już się krew i hemo pojawiły to to nie przelewki i nie możesz tego nie doleczyć. 3mam kciuki kochana, i wierze, że badanie niefajne ale najwazniejsze zebyś była zdrowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
buziaki dla Kubusia, zdrówka takie mu się cholerstwo przyplątało
Cinki się rozpychają już
co do kiecek to FROG jeszcze takiej nie uszyli co by mnie ogrnęła . Kilka ładnych przymierzyłam ale nie było żadnej takiej co bym wł9ozyła i nie chciała nic w niej poprawic Póki co jestem cała załamana, aaa no i to co na necie jest boskie w rzeczywistości to masakra jest
kufa, a tak się nałaziłysmy, że mi nogi do dooooopy wchodzą
aahahaha ilonka, gosiak ćwiczenia boskie babcia se łydke poćwiczyła i git malina potem to arab rozbiegał
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592879 przez Mirella
Lacra nie mam fanty, ale pizzę robię, nie chcesz w zamian?
madziaska, to jakieś koszmary musiałaś mieć jak Ci się czarownica śniła
Ferritka, nie zazdroszczę szukania kiecki, jak się ma wizję to się ma problem, ja na szczęście nie miałam tego problemu
madziaska, to jakieś koszmary musiałaś mieć jak Ci się czarownica śniła
Ferritka, nie zazdroszczę szukania kiecki, jak się ma wizję to się ma problem, ja na szczęście nie miałam tego problemu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #592889 przez ferritka
hmmm, widziałyscie foty sukienek które podsyłałam, kce prostą bez niepotrzebnych zdobień i bezsensownych dodatków. niestety no takich nie szyja, bo jak dół ma ładny to góra taka z dooopy że szkoda gadać i na odwrót
Muszę to ogarnąc przed wyjazdem, mam czas do 20.04 ale tak się dziś zniechęciłam, ze nie kce mi sie nic już mierzyć
Muszę to ogarnąc przed wyjazdem, mam czas do 20.04 ale tak się dziś zniechęciłam, ze nie kce mi sie nic już mierzyć
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 9 miesiąc temu #592890 przez Lacrijka
Ja tez nie mogłam sobie znajdąc kiecki takiej, jaką bym chciała..sie wkurzyłam, znajdłam krawcową i za tysiaczki mi uszyla taką, jaka sobie namalowałam..I teraz w szafie wisi mi tysiaczek a nie 5000 czy więcej hihi
Na pizze ide, tylko nie dawaj oliwków bo mnie po nich swędzi łydka
Na pizze ide, tylko nie dawaj oliwków bo mnie po nich swędzi łydka
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa