- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592069 przez studentkaae
hmm, widzę, że z tym moim tematem to odosobniona nie jestem
wściekłość mnie ogarnia, no naprawdę, właśnie teraz, jakby to się po ewentualnej ciąży nie mogło stać jak już musiało
beznadzieja jakaś
siemię lniane - muszę kupić w takim razie
oki, idę posprzątać mieszkanie - ruch pewnie dobrze mi zrobi
wściekłość mnie ogarnia, no naprawdę, właśnie teraz, jakby to się po ewentualnej ciąży nie mogło stać jak już musiało
beznadzieja jakaś
siemię lniane - muszę kupić w takim razie
oki, idę posprzątać mieszkanie - ruch pewnie dobrze mi zrobi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez studentkaae.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #592070 przez mesy
Marta M napisał:
Nie rozumie
Ilona dokładnie, jestem jedyną mamą nie pracującą na naszym osiedlu i na spacerach spotykam się jedynie z babciami i ich wnukami...i z porozumieniem tu akurat nie jest ciężko ale wyjść dalej...o rety!
gosiak ja siedzę w domu odkąd studia skończyłam, to jest już 3 lata
Vifi o matko kochana
mesy napisałaś pewnie małe szanse, to Twoje domysły tylko czy faktycznie lekarz taką diagnozę postawił?? Być może sprawdzisz co jest nie tak, wyleczysz i szansa będzie jak u każdej innej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ilonka wolałabym chyba starego
Nie rozumie
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592072 przez ilona
ja tez bym wolała ale to chyba jedyny żyjący w moim mieście
był jeszcze jeden ale się powiesił z 3 lata temu a był na prawdę super
Marta ja mam właśnie tak
demotywatory.pl/4077187/Co-ja-to-mialem-powiedziec
studentka a śliwki suszone? próbowałaś
mesy Marcie może chodziło o missy
był jeszcze jeden ale się powiesił z 3 lata temu a był na prawdę super
Marta ja mam właśnie tak
demotywatory.pl/4077187/Co-ja-to-mialem-powiedziec
studentka a śliwki suszone? próbowałaś
mesy Marcie może chodziło o missy
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ilona.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592087 przez Gosia 2712
Czesc
Heh widze ze nie tylko ja mam skleroze ja to sie smieje ze na starosc alzheimera bede miec czasami potrafie jednej rzeczy zapomniec kupic albo zrobic
Studentka ja tez mam podobny problem ale do lekarza nie ide ... boje sie u mnie nie jest az tak zle czasami jest krew ale nie boli... Jak mnie tak pozadnie zlapie to wtedy pojde
hehe:P
Heh widze ze nie tylko ja mam skleroze ja to sie smieje ze na starosc alzheimera bede miec czasami potrafie jednej rzeczy zapomniec kupic albo zrobic
Studentka ja tez mam podobny problem ale do lekarza nie ide ... boje sie u mnie nie jest az tak zle czasami jest krew ale nie boli... Jak mnie tak pozadnie zlapie to wtedy pojde
hehe:P
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Gosia 2712.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592097 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Witam dziewczynki
Mirella Ale mnie zmartwiłaś Jakbyś miała kontakt z Wifi pozdrów ją ode mnie
Ilonka Ja słyszałam ze na anemie dobry jest sok z buraków taki jednodniowy. Jedz też dużo podrobów, wątróbka, itp. Podobno zielone warzywa mają dużo zelaza. Ale pewnie wiesz już o tym wszystkim nie będe sie wymądrzać, jedno jest pewne szukaj dobrego lekarza NIe zwlekaj!
Studentka współczuję problemu, ale chyba tylko lekarz moze ci pomóc...
Mirella Ale mnie zmartwiłaś Jakbyś miała kontakt z Wifi pozdrów ją ode mnie
Ilonka Ja słyszałam ze na anemie dobry jest sok z buraków taki jednodniowy. Jedz też dużo podrobów, wątróbka, itp. Podobno zielone warzywa mają dużo zelaza. Ale pewnie wiesz już o tym wszystkim nie będe sie wymądrzać, jedno jest pewne szukaj dobrego lekarza NIe zwlekaj!
Studentka współczuję problemu, ale chyba tylko lekarz moze ci pomóc...
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592126 przez studentkaae
dzięki Kochane - spróbuję wszystkiego co mi radzicie - ale we wtorek i tak mnie wizyta nie ominie, no chyba, że stchórzę
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592134 przez pani_p
Biedna Vifi ja też jej życzę powrotu do zdrówka.
Studentka Ty tez bidulka jesteś. Takie dolegliwości to chyba jedne z gorszych jakie można mieć. Mam nadzieję, że wizyta Ci pomoże. I ani się waż rezygnować! :-*
No i zapomnialam o Ilonce. Ty tez wracaj do pełni zdrowia :-*
Studentka Ty tez bidulka jesteś. Takie dolegliwości to chyba jedne z gorszych jakie można mieć. Mam nadzieję, że wizyta Ci pomoże. I ani się waż rezygnować! :-*
No i zapomnialam o Ilonce. Ty tez wracaj do pełni zdrowia :-*
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez pani_p.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #592167 przez gosia28
Mirella przekaż ViFi, że kciuki zaciśnięte.
Zdjęcie tego dzieciaka w worku niezwykłe
Missy dobry ginekolog to podstawa. Daj znać jaki wyniki. A powiedział Ci gin co to za płyny by miały być? Bo mi się kojarzy, że pewnie ten z zatoki douglasa, ale to akurat ok., bo świadczy o niedawnej owulacji. Ciałka żółtego nie było?
Studentka ja byłam na tym zabiegu. Tyle, że ostatecznie to u mnie to był polip. Nie miałam żadnego badania (poza morfologią i innymi z krwi przed zabiegiem), samo usunięcie pod znieczuleniem, 3 dni w szpitalu. Oj tam, dasz radę, oni tam nonstop mają takie widoki. No był czas jak to rosło, że na tyłku nie siadłam. A i ta praca siedząca to nie pomaga. Na zaparcia to w aptece też syrop można zakupić taki nieszkodliwy dla kobiet w ciąży. Jak leżałam w szpitalu z bliźniakami to mi go dawali, rewelacji nie było, ale bez niego to chyba w ogóle bym nie dała rady.
Śnią mi się moje dzieci po nocach. Ale nie pamiętam dokładnie, wiem tylko, że je trzymam i tulę, P. położył mi jednego na plecach bo wózek bliźniaczy wyciągał, żeby wyjść na spacer i jeszcze jeden, już taki pojedynczy bo się okazało, że trójkę dzieci mamy. A wszystkie noworodki, bliźniaki takie same, pulchniutkie, a ten jeden to taki pyci dzidziuś.
Zdjęcie tego dzieciaka w worku niezwykłe
Missy dobry ginekolog to podstawa. Daj znać jaki wyniki. A powiedział Ci gin co to za płyny by miały być? Bo mi się kojarzy, że pewnie ten z zatoki douglasa, ale to akurat ok., bo świadczy o niedawnej owulacji. Ciałka żółtego nie było?
Studentka ja byłam na tym zabiegu. Tyle, że ostatecznie to u mnie to był polip. Nie miałam żadnego badania (poza morfologią i innymi z krwi przed zabiegiem), samo usunięcie pod znieczuleniem, 3 dni w szpitalu. Oj tam, dasz radę, oni tam nonstop mają takie widoki. No był czas jak to rosło, że na tyłku nie siadłam. A i ta praca siedząca to nie pomaga. Na zaparcia to w aptece też syrop można zakupić taki nieszkodliwy dla kobiet w ciąży. Jak leżałam w szpitalu z bliźniakami to mi go dawali, rewelacji nie było, ale bez niego to chyba w ogóle bym nie dała rady.
Śnią mi się moje dzieci po nocach. Ale nie pamiętam dokładnie, wiem tylko, że je trzymam i tulę, P. położył mi jednego na plecach bo wózek bliźniaczy wyciągał, żeby wyjść na spacer i jeszcze jeden, już taki pojedynczy bo się okazało, że trójkę dzieci mamy. A wszystkie noworodki, bliźniaki takie same, pulchniutkie, a ten jeden to taki pyci dzidziuś.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10