BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #591802 przez sylka
Mirelka o AZS nic nie mówili, ale sama jak ogladam foto to mi to przypomina. Tylko wszedzie piszą o swędzącej wysypce a jego to nie swędzi.
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #591804 przez ilona
Mirella odżywiam sie bardzo dobrze, pije codziennie soki które sama cisne w sokowirówce, na prawde nie jest z tym zle, problem w tym
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

dzis kupiłam tabsy "wyciag z buraka" podobno najlepszy przy anemii :dry:
11 lata 9 miesiąc temu #591805 przez Marta M
Ilonka dziękuje, odpisałam :)

Mirella mnie to "siedzenie" w domu najbardziej poszło na mowę, nie umiem się poprawnie wysłowić, brakuje mi słów...
11 lata 9 miesiąc temu #591808 przez sylka
MIrella wyglada to podobnie jak tu tylko tyci jaśniejsze zmiany i grudkowate a nie jak ty zlane w placki matkaemigrantka.files.wordpress.com/2012/02/105_05292.jpg
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591811 przez ilona
Marta M napisał:

Mirella mnie to "siedzenie" w domu najbardziej poszło na mowę, nie umiem się poprawnie wysłowić, brakuje mi słów...

hahah skąd ja to znam :laugh:
najlepiej to mi się klei rozmowa z babcia która ma Alzheimera. Przynajmniej sie krzywo nie patrzy jak sie zastanawiam chwile co to ja chciałam powiedzieć :laugh:

Ferritka, ćwiczenie dobre będzie na rozgrzewkę??? :lol: :lol: :lol:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591816 przez gosiak
ilona napisał:

Marta M napisał:

hahah skąd ja to znam :laugh:
najlepiej to mi się klei rozmowa z babcia która ma Alzheimera. Przynajmniej sie krzywo nie patrzy jak sie zastanawiam chwile co to ja chciałam powiedzieć :laugh:

:lol: :lol: :lol: :lol: sorki :laugh:

Ja już trzy miechy siedzę w domu i najczęściej rozmawiam z kotem :silly: więc tak sobie teraz wyobraziłam zlot staraczkowy a tu większość z nas siedzi w domu, noooo może być ciekawie :lol: :lol: . Studentka pędź tego syropa duuuuuuużo :silly:

No babcia łydkę se choć rozmasowała, a co :lol:

Na rozgrzewkę to je też dobre :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #591820 przez gosia28
he he rozgrzewka jak uj hi hi

a tak poważnie to co z Lakrijką? Jakiś kontakt? Ktoś coś wie?

Spadam, dobfbranoc :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #591821 przez Mirella
Teraz to już nie tak źle z mówieniem, ale jak Duśka miała koło roku to ja się przyłapywałam na seplenieniu, naprawdę posiadanie dziecka odmóżdża ;) ale się wzięłam na sposób i gadam z Duśką jak z dorosłą, niech ona się martwi czy zrozumie :) No i coś tam chciała ode mnie, a ja do niej z tatusiem negocjuj. To poszła do taty o coś tam zapytała raz i drugi, przyszła do mnie i mówi, już ponegocjowałam :lol:

a teraz zamiast spać to ogląda książkę na pewno nie dla niej, i tłumaczy tacie że w Japonii są wulkany i lawy i straszne dymy.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591822 przez Mirella
Jak się Lacra jutro nie stawi to zacznę ją ścigać, dziś już dam pospać cinkom

A teraz proszę bardzo zmobilizować wszystkie pozytywne fluidy i wysłać do Vifi, która odezwała sie do mnie ze szpitala, leży pod tlenem z podejrzeniem zatoru płucnego, jutro będą ją badać na wszystkie strony. I jakby tego było mało to się zakrzepica odezwała i zastrzyki w brzuch bierze :(
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591823 przez gosiak
Lacra leniwa się zrobiła :laugh: na skarbkach cos o 21 chyba była B)

Matko biedna vifi :( Mirella jak bedziesz do Niej pisać to życz jej szybkiego powrotu do zdrowie :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #591825 przez gosia28
Taach niech cinki śpiom,
Lakra daj znać komukowiek co się dzieje...
czekamy na info :( :blink:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #591826 przez gosiak
gosia28 napisał:

Taach niech cinki śpiom,
Lakra daj znać komukowiek co się dzieje...
czekamy na info :( :blink:

Z Lacra wsio oki ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #591841 przez Ingrid29
sylka napisał:

MIrella wyglada to podobnie jak tu tylko tyci jaśniejsze zmiany i grudkowate a nie jak ty zlane w placki matkaemigrantka.files.wordpress.com/2012/02/105_05292.jpg

Sylka mój Artek jest alergikiem i jeśli coś go uczuli, to właśnie ma podobne zmiany - tak jak opisałaś (to jest AZS). Artek jest uczulony na białko mleka krowiego, białko kurze, owoce południowe typu: banan, morela, brzoskwinia. Z resztą jak dajemy coś nowego, to na drugi dzień go oglądam i sprawdzam, czy mu nic nie wyskoczyło.

Mirelka przekaż od nas dla VIFI szybkiego powrotu do zdrowia i niech się trzyma dzielnie kochana kobietka. Noż kurcze, że takie problemy ze zdrowiem musi mieć :(

Lacra to niech tu przyłazi, a nie lata po skarbkach, normalnie karny jeżyk się należy :S

Kurde ja to się martwię o dzidzię -ma ktoś z nią kontakt :unsure:
11 lata 9 miesiąc temu #591852 przez missyy
Dzień doberek :))

wróciłam wczoraj od lekarza, dla pewności poszłam do innej pani doktor, która jest chyba polecana przez wszystkie kobiety. Czuje się teraz pewniej, 100% profesjonalizmu, widziała dużo płynu na usg, czego oczywiście moja poprzednia ginekolog nie widziała :angry: , podejrzewała, ze to może stan zapalny, torbiel być może pękła. zleciła mi badania tsh, crp, ca 125 i oczywiście prolaktynę. Jutro ide na badania.
Okres ma się pojawić za 5 dni, ale potym co się dowiedziałam na wizycie pewnie małe szanse na fasolkę :(
cieszę się jednak, że w końcu będę wiedzieć na czym stoje, może jakies zaburzenia hormonalne się pojawiły, cykl się nieco rozlegulował, stres to druga sprawa. W razie W przynajmniej zaczne leczenie, a tak jak debilka czekałabym na zbawienie u poprzedniego ginekologa, który na wieśc, o staraniach o maleństwo kazało zrobić badanie krwi :unsure: , postarała się phi :]

Dobry lekarz to połowa sukcesu :)

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 9 miesiąc temu #591863 przez mesy
Biedna vifi :( :( :(

A ty Inso i Ilona najlepiej bijcie się :P :P :P

Ilona dobrze że inso tak naciska i do lekarza cię ciągnie ;) mam ci przypomnieć jak ty na nią naciskałaś przed porodem :unsure: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No ale to są właśnie siostry :lol: :lol: :lol:

Ja ci nie zazdroszczę że co zjesz do zaraz do wuceta.... a próbowałaś zjeść coś co od razu nie wylatuje ? :lol: :lol: :lol:

Ja tez miałam 2 zaręczyny z jednym chopem :P jedne za gówniarza ot tak z kaprysu a drugie już oficjalne ;)

missyy grunt że trafiłaś na fajnego lekarza teraz tylko z górki ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia