- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #591064 przez sylwus136
bo z nimi jest długa historia i je ciężko gdziekolwiek znaleźć. Raz w zyciu widziałam tylko u jednego faceta z jakiegoś zagranicznego programu. Mój mąż od swojego dziadka dostał taki pierścionek (w takim kształcie tylko że grubszy). Przez wiele lat leżał. Pożniej stwierdzliśmy że chcielibyśmy takie obrączki. Znaleźliśmy faceta w Poznaniu któy robił oryginalnie ten pierścionek i poprosiliśmy o stopienie oryginału i innych jeszcze złotych rzeczy. Wyszły nam z tego 2 piękne obrączki za które zapłaciliśmy łącznie 700 zł
Temat został zablokowany.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu #591125 przez Kaś_O
Sylwuś śliczne obrączki i jaka historia.
my mamy zwyczajne takie proste. Przed ślubem chciałam zrobić na zamówienie albo wybrać coś fajnego bardzo lubię łączone złoto. Jednak jak zaczęłam przymierzać to niestety żadna mi się nie podobała. A w dodatku mój mąż nie lubi łączonego złota, dla niego tylko żółta obrączka to obrączka. I tak jakoś w końcu normalną mamy może na rocznicę jakąś się zdecydujemy na jakieś zmiany.
Ja tylko dodam że pierścionek wybrał mąż sam właśnie łączone złoto i w środku brylancik. Bardzo mi się podobał więc mimo tego że zaręczyny tak naprawdę nie były formalnym małym zaskoczeniem to sam pierścionek bardzo w mój gust
my mamy zwyczajne takie proste. Przed ślubem chciałam zrobić na zamówienie albo wybrać coś fajnego bardzo lubię łączone złoto. Jednak jak zaczęłam przymierzać to niestety żadna mi się nie podobała. A w dodatku mój mąż nie lubi łączonego złota, dla niego tylko żółta obrączka to obrączka. I tak jakoś w końcu normalną mamy może na rocznicę jakąś się zdecydujemy na jakieś zmiany.
Ja tylko dodam że pierścionek wybrał mąż sam właśnie łączone złoto i w środku brylancik. Bardzo mi się podobał więc mimo tego że zaręczyny tak naprawdę nie były formalnym małym zaskoczeniem to sam pierścionek bardzo w mój gust
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #591153 przez sylwus136
Dziękuję
ja zaręczynowy mam złoty który na środku ma jedną dużą cyrkonię i dookoła z jednaj i z drugiej strony ma po 7 malutkich cyrkonii. Mąż sam wybierał. Jak wybrał to spytał teściowej czy ładny i jej się bardzo podobał.
Tak w ogole to dużo rozmawialiśmy i o tym jakie będą zaręczyny. Ja powiedziałam że nie chce żadnych schadzek z rodzicami. Nie chce sztucznej radości i włażenia sobie w tyłek. Strasznie mi się to nie podobało i tak bardzo nie chciałam czegoś takiego. Wiec wziął mnie z zaskoczenia sam na sam i bardzo się z tego cieszę.
ja zaręczynowy mam złoty który na środku ma jedną dużą cyrkonię i dookoła z jednaj i z drugiej strony ma po 7 malutkich cyrkonii. Mąż sam wybierał. Jak wybrał to spytał teściowej czy ładny i jej się bardzo podobał.
Tak w ogole to dużo rozmawialiśmy i o tym jakie będą zaręczyny. Ja powiedziałam że nie chce żadnych schadzek z rodzicami. Nie chce sztucznej radości i włażenia sobie w tyłek. Strasznie mi się to nie podobało i tak bardzo nie chciałam czegoś takiego. Wiec wziął mnie z zaskoczenia sam na sam i bardzo się z tego cieszę.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591169 przez gosia28
emka napisał:
dobre
ferri a swoją drogą to masz gastronomie przecież nie? To nie możesz wystawić fa vat np. na swojego? Albo mamę?
Widziałyście to
demotywatory.pl/4073025/Konklawe
Klawe to konklawe
dobre
ferri a swoją drogą to masz gastronomie przecież nie? To nie możesz wystawić fa vat np. na swojego? Albo mamę?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gosia28.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #591183 przez mesy
emka napisał:
He he
Widziałyście to
demotywatory.pl/4073025/Konklawe
Klawe to konklawe
He he
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #591230 przez ferritka
nienie, ja nie mam problemu, ja sobie sama nawet rachunek mogę wystawić z tym nie ma problemu tylo że moją dzialalnością jest multiagencja ubezpieczeń nie gastronomia.
knajpe mamy na działalność A. i on może mi wystawić fv, z tym też nie ma problemu.
Chodzi bardziej o fakt, iż muszę przedstawić na sali wszystkie rachunki za cokolwiek co chcę na sale wnieść, nawet lizaki dla dzieci itd.
wczoraj mnie kolezanka dała namiar na dziewczynkę co ma knajpę i robi takie cuda ( chyba tu wspomniałam o tym) i jest git już
no tylko A muszę przekonać
knajpe mamy na działalność A. i on może mi wystawić fv, z tym też nie ma problemu.
Chodzi bardziej o fakt, iż muszę przedstawić na sali wszystkie rachunki za cokolwiek co chcę na sale wnieść, nawet lizaki dla dzieci itd.
wczoraj mnie kolezanka dała namiar na dziewczynkę co ma knajpę i robi takie cuda ( chyba tu wspomniałam o tym) i jest git już
no tylko A muszę przekonać
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #591238 przez anoda89
Sylwuś orginalne obrączki
My mam proste frezowane obrączki i chyba jakiś trend na nie jest bo co drugie małżeństwo takie teraz ma
Demot dobry
Ferri Wielka jesteś bo już myślałam że sama będę musiała ćwiczyć a to nie to samo co z Ewą
My mam proste frezowane obrączki i chyba jakiś trend na nie jest bo co drugie małżeństwo takie teraz ma
Demot dobry
Ferri Wielka jesteś bo już myślałam że sama będę musiała ćwiczyć a to nie to samo co z Ewą
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej