- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592935 przez ferritka
Lacra, no widzisz a jak z francuskiego salona masz kiec, nawet nie da się powiedzieć że to nie w salonie szyta
a mnie uj trafia jak słysze " ta od francuskiego projektantya, a ta od amerykańskiego" a kufa ceny!!!!!!!!!!!!!!! chyba ich popieściło
no i chyba wezme te wszystkie foty i se pocisne do pani beatki, niech robi co w jej mocy
a mnie uj trafia jak słysze " ta od francuskiego projektantya, a ta od amerykańskiego" a kufa ceny!!!!!!!!!!!!!!! chyba ich popieściło
no i chyba wezme te wszystkie foty i se pocisne do pani beatki, niech robi co w jej mocy
Temat został zablokowany.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #592944 przez gosia28
ferri a nie robiom takich łączeń, że część z jednej, część z drugiej sukni? Bo my to np. do klienta naprzód, chce dekolt w serce- jest w serce, chce szelki zdobione- są zdobione, nie podoba się kwiatek- usuwamy, podoba się koronka z innej sukni- wkładamy. I wychodzi suknia wymarzona
no i niestety- sukienki na fotomodelkach to inna bajka- wyciumciane, fotoszopy, w realu to inaczej wygląda.
A ta suknia to jakaś taka se jak dla mnie. Najgorzej to wpada ta falbana dołem.
Lacrijka też pomaranczowom mam ale jest kompocik świeżutki z wiśniom.
no i niestety- sukienki na fotomodelkach to inna bajka- wyciumciane, fotoszopy, w realu to inaczej wygląda.
A ta suknia to jakaś taka se jak dla mnie. Najgorzej to wpada ta falbana dołem.
Lacrijka też pomaranczowom mam ale jest kompocik świeżutki z wiśniom.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #592948 przez Lacrijka
Feri, dokładnie.. Ja szybko skapitulowałam i poszłac sobie uszyc..Po co wydawac tyle kasy na cos, w czym tylko pokażesz sie jedna noc..Ja wiem ze to jedna jedyna taka noc ale moim zdaniem to i tak wyrzutka kasy.. Mi na sukienke dawał tata (zakład przegral) resztę sobie dołozylismy do wycieszki po slubie hihi
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 9 miesiąc temu #592951 przez Mała
Lacrijka napisał:
mam takie samo zdanie na temat sukni i nie tylko jeżeli chodzi o weseleFeri, dokładnie.. Ja szybko skapitulowałam i poszłac sobie uszyc..Po co wydawac tyle kasy na cos, w czym tylko pokażesz sie jedna noc..Ja wiem ze to jedna jedyna taka noc ale moim zdaniem to i tak wyrzutka kasy.. Mi na sukienke dawał tata (zakład przegral) resztę sobie dołozylismy do wycieszki po slubie hihi
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #592971 przez Dave
Dobry wieczorek,
Biję się w pierś, że dziś opuściłam ranną i wieczorną zmianę, ale mąż w domu i ..... widać już końcówki grubszych prac remontowych. A poza tym, robotnicy fugowali korytarz i mnie wywalili, więc siedziałam u rodziców.
Więc tylko wpadam i wypadam.
Dzisiejszą wieczorną zmianę poświęcam mężowi
Ciao
Biję się w pierś, że dziś opuściłam ranną i wieczorną zmianę, ale mąż w domu i ..... widać już końcówki grubszych prac remontowych. A poza tym, robotnicy fugowali korytarz i mnie wywalili, więc siedziałam u rodziców.
Więc tylko wpadam i wypadam.
Dzisiejszą wieczorną zmianę poświęcam mężowi
Ciao
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #592990 przez ferritka
najlepsza byla pani, co mi oczy czarowała że ich salon jako jedyny w polszy ma kontrakt z justinem alexandrem i mi jakieś paski pokazywala z dupy, wielka stylistka
no i mówiła coś na temat "pachy amerykańskiej " ale nie że ja mam niby taką tylko taki pasek przykladała na szyje i że to ta pacha jest wezme moje zdjęcia i do pani beatki pójdę - dobrze mówicie w uj zaoszczędze
mi na ubranie dają rodzice - więc soro nie ciągne od nich na wesele itd to na klajd mogłabym naciągnąc ale wole właśnie nich nam dadzą lepiej na podróż albo coś, bo kiec co mi po nim w szafie bedą tysiące wisieć i co mi po nich
Pani nie byłam jeszcze w karinie, w rybniku są 2 na rynku i princessa , w tej na rynku same księzniczki pufiaste, w prinsessie nie byłam pójdę po świętach przynajmniej zobaczyc
właśnie się dowiedziałam, z emoja koleżanka Marzena urodziła córe Latikę
no i mówiła coś na temat "pachy amerykańskiej " ale nie że ja mam niby taką tylko taki pasek przykladała na szyje i że to ta pacha jest wezme moje zdjęcia i do pani beatki pójdę - dobrze mówicie w uj zaoszczędze
mi na ubranie dają rodzice - więc soro nie ciągne od nich na wesele itd to na klajd mogłabym naciągnąc ale wole właśnie nich nam dadzą lepiej na podróż albo coś, bo kiec co mi po nim w szafie bedą tysiące wisieć i co mi po nich
Pani nie byłam jeszcze w karinie, w rybniku są 2 na rynku i princessa , w tej na rynku same księzniczki pufiaste, w prinsessie nie byłam pójdę po świętach przynajmniej zobaczyc
właśnie się dowiedziałam, z emoja koleżanka Marzena urodziła córe Latikę
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11