- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #593549 przez MoNiaaa
Anoda myslalam ze jednak dostaniecie zielone swiatlo ale po cesarce moze rzeczywiscie lepiej odczekac zeby spokojnie przejsc przez te 9 miesiecy a nie denerwowac sie jak brzusio by zaczal rosnac
3mam kciuki za dodatkowe konsultacje!!!
3mam kciuki za dodatkowe konsultacje!!!
Temat został zablokowany.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #593569 przez Elmirka85
ja tak na szybko. Potrzebuję waszej porady:-)
bo zakupiłam owulacyjne testy z allegro za 1zł. i robię je codzień i mam pytanie w jakim miejscu ma się pojawić linia testowa? bo chyba gdzieś pośrodku między zagięciem a linią kontrolna? bo mnie się wczoraj pojawiła słaba kreska ale tak jakby w miejscu tego zagięcia, a dziś już gruba krecha- taka sama jak kontrolna ale też w miejscu tego zagięcia... jak myślicie czy to owulacja? bo na początku cyklu na zagięciu nie pojawiały się żadne krechy dopiero od wczoraj! mogę prosić o wasze opinie
bo zakupiłam owulacyjne testy z allegro za 1zł. i robię je codzień i mam pytanie w jakim miejscu ma się pojawić linia testowa? bo chyba gdzieś pośrodku między zagięciem a linią kontrolna? bo mnie się wczoraj pojawiła słaba kreska ale tak jakby w miejscu tego zagięcia, a dziś już gruba krecha- taka sama jak kontrolna ale też w miejscu tego zagięcia... jak myślicie czy to owulacja? bo na początku cyklu na zagięciu nie pojawiały się żadne krechy dopiero od wczoraj! mogę prosić o wasze opinie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #593587 przez Elmirka85
no z tego co ja widzę to na większości właśnie ta kreska jest w innym miejscu? hmm... dziwne to trochę? bo z drugiej strony na łączeniu jest mega wyraźna.. a mój emek mówi że to na pewno to bo jakby miała być gdzie indziej- to co? byłyby 3 kreski?
ale on to mówi w jednym celu- bo chce wieczorem małe co nieco...haha
ale on to mówi w jednym celu- bo chce wieczorem małe co nieco...haha
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 9 miesiąc temu #593611 przez missyy
Agusia83 napisał:
ft4 jest podwyższone, ponad 26 jednostek. FT3 jest w normie.
Nie zauważyłam spadku wagi, wręcz przeciwnie, więcej kilo mi przybyło :] Senna jestem, nie mogę się na niczym skupić i ciągle jestem rozdrażniona ;/
Ciagle stres i stres
\\Dave,sliczna,jak znajdę tez wam swoja wstawie.
Missy,no to wygląda na nadczynnosc,zrób jeszcze ft3 i ft4. Chudniesz,masz kolatania serca,kręci ci sie w glowie,poza ci sie dłonie,czujesz sie zmeczona? Ja bym usg zrobiła.
Pani,a ja bym spala długo,ale biodra i Emi mi nie dają.
ft4 jest podwyższone, ponad 26 jednostek. FT3 jest w normie.
Nie zauważyłam spadku wagi, wręcz przeciwnie, więcej kilo mi przybyło :] Senna jestem, nie mogę się na niczym skupić i ciągle jestem rozdrażniona ;/
Ciagle stres i stres
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #593747 przez ferritka
Dave napisał:
i pewnie też jej już nie masz ;/ co to za salon ???? kufa takiej szukam sliczności
Ty jak jechaliśmy to ja wołałam Majuś Majuchnaaaaa ale nigdzie nie wyszła
Mała nie robiłam a kopsniesz linkacza, generalnie to ćwiczenia na cyc najsampierw ujędrniają a potem zmniejszają - bo sportsmenki mają swoje maluśki tylko sztuczne se robią.
p,s wczoraj sie mnie pani spytała jak wkładałysmy suknie za parawanem gdzie cycki robiłam
to moja
i pewnie też jej już nie masz ;/ co to za salon ???? kufa takiej szukam sliczności
Ty jak jechaliśmy to ja wołałam Majuś Majuchnaaaaa ale nigdzie nie wyszła
Mała nie robiłam a kopsniesz linkacza, generalnie to ćwiczenia na cyc najsampierw ujędrniają a potem zmniejszają - bo sportsmenki mają swoje maluśki tylko sztuczne se robią.
p,s wczoraj sie mnie pani spytała jak wkładałysmy suknie za parawanem gdzie cycki robiłam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #593768 przez Dave
Ferri - ja wypożyczałam kiecę więc jej nie mam
Ja ją dorwałam w salonie Lilea w Bielsku. Jak się dokopie do jakiś zdjęć ślubnych to Ci tu wstawię z lajfa
Toż, ja nic nie słyszałam
No to masz fajne cycochy zapewne. O moje rodzynki to się nikt nie pyta
Ja ją dorwałam w salonie Lilea w Bielsku. Jak się dokopie do jakiś zdjęć ślubnych to Ci tu wstawię z lajfa
Toż, ja nic nie słyszałam
No to masz fajne cycochy zapewne. O moje rodzynki to się nikt nie pyta
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #593780 przez ferritka
no to ja muszę się tam przejechąć koniecznie do tego salonu...
no jak to , wołałąm i A się na mnie głupio patrzył ,ale stwierdził ,że woli jak wołam niż jak śpiewam ;)0 poza tym ,wiuecie co mi powiedział, że wciąż powtarzam " taka prawda " a ja tego nie kojarzę, że tak mówię , a podobno używam tego w kazdym kontekście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mała ściągam sobie te ćw co wrzuciłaś , jutro wypróbuje. Martwi mnie jedna sprawa robie teraz taki zestaw abs mel B + askalpel + 10 min brzuch + 10 min posladki ( bo do tych leginsów co mi A przywiózł to muszę mieć napompowane pośladki ) i nie czuje że ćwiczyłam. znaczy się męcze się, ale nie mam zakwasów wole mieć, wtedy czuje, że mięśnie pracowały a tak to nie czuje
no jak to , wołałąm i A się na mnie głupio patrzył ,ale stwierdził ,że woli jak wołam niż jak śpiewam ;)0 poza tym ,wiuecie co mi powiedział, że wciąż powtarzam " taka prawda " a ja tego nie kojarzę, że tak mówię , a podobno używam tego w kazdym kontekście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mała ściągam sobie te ćw co wrzuciłaś , jutro wypróbuje. Martwi mnie jedna sprawa robie teraz taki zestaw abs mel B + askalpel + 10 min brzuch + 10 min posladki ( bo do tych leginsów co mi A przywiózł to muszę mieć napompowane pośladki ) i nie czuje że ćwiczyłam. znaczy się męcze się, ale nie mam zakwasów wole mieć, wtedy czuje, że mięśnie pracowały a tak to nie czuje
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej