- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #593903 przez pani_p
U mnie też słonko piękne świeci, ale mróz -8. Także trzeba się ciepło ubrać.
Ferri nie przejmuj się, ja mam to samo. Boję się tylko jak to będzie pod koniec ciąży... Chyba se będę musiała półkę zamontować bo mi plecy nie wytrzymają ciężaru
Miłego dnia Wam życzę :-*
Ferri nie przejmuj się, ja mam to samo. Boję się tylko jak to będzie pod koniec ciąży... Chyba se będę musiała półkę zamontować bo mi plecy nie wytrzymają ciężaru
Miłego dnia Wam życzę :-*
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #594007 przez ferritka
dzień dobry )
Pani, kurcze faktycznie, jak Ty w ciązy cyc rozbudujesz, to faktycznie biedne plecki ale może się to na dobre i duuużo jedzonka dla Fasolinki przełoży , niech tyle z tego pożytku będzie przynajmniej
kobieta to jednak ma intuicje wczoraj w lidlu byłam po zapas chemii z W5 bo jest tydzień wiosennych porządków kupiłam - nie wiem co mnie tchnęło, taki odplamiacz do dywanów ...no i wieczorem, A zabrał się za rozkładanie łoża, podniósł stolik, i fantastycznie bryznął szklanką z colą na nasz cudny biszkoptowy dywanik
odplamiacz dał radę, a zapierałam dopiero teraz rano, więc zdążyło sie fajnie kokakolowo wchłonąć
a ja okna pootwierane, nie wiem czy jest bardzo zimno, ale słoneczko napawa optymizmem
Pani, kurcze faktycznie, jak Ty w ciązy cyc rozbudujesz, to faktycznie biedne plecki ale może się to na dobre i duuużo jedzonka dla Fasolinki przełoży , niech tyle z tego pożytku będzie przynajmniej
kobieta to jednak ma intuicje wczoraj w lidlu byłam po zapas chemii z W5 bo jest tydzień wiosennych porządków kupiłam - nie wiem co mnie tchnęło, taki odplamiacz do dywanów ...no i wieczorem, A zabrał się za rozkładanie łoża, podniósł stolik, i fantastycznie bryznął szklanką z colą na nasz cudny biszkoptowy dywanik
odplamiacz dał radę, a zapierałam dopiero teraz rano, więc zdążyło sie fajnie kokakolowo wchłonąć
a ja okna pootwierane, nie wiem czy jest bardzo zimno, ale słoneczko napawa optymizmem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #594066 przez ferritka
a ja to bedę w takim razie spać na siedząco jak Zagroszkuje, bo jak jeszcze urosne to kolan nie bedę widzieć
od rana piorę, lubie jak w domu pachnie świezym praniem - nie powinnam tego robić w niedziele ale
A zamówił sobie dzisiaj na obiad ogórkową w niedziele hmmmm
od rana piorę, lubie jak w domu pachnie świezym praniem - nie powinnam tego robić w niedziele ale
A zamówił sobie dzisiaj na obiad ogórkową w niedziele hmmmm
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #594086 przez anoda89
Dzień dobry. Piękna dziś pogoda, słońce grzeje aż miło
Ja miała noc tragiczną. Cały czas wszystko analizowałam i dochodziłam co i jak z tą dwurożnością. Nie wiem może lekarz zawinił bo zbagatelizował tą wadę i ja z niewiedzy też po części do tego się przyczyniłam. Z drugiej strony wydaje mi się że to mógł być poprostu przypadek. Mętlik mam w głowie.
Ferri ja też lubię ogórkową i co z tego że niedziela
Musisz wstawić zdjęcia żeby porównać postępy w ćwiczeniach
Gravity gratuluje
Ja miała noc tragiczną. Cały czas wszystko analizowałam i dochodziłam co i jak z tą dwurożnością. Nie wiem może lekarz zawinił bo zbagatelizował tą wadę i ja z niewiedzy też po części do tego się przyczyniłam. Z drugiej strony wydaje mi się że to mógł być poprostu przypadek. Mętlik mam w głowie.
Ferri ja też lubię ogórkową i co z tego że niedziela
Musisz wstawić zdjęcia żeby porównać postępy w ćwiczeniach
Gravity gratuluje
- julka2404
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz cud trwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #594130 przez Gosia 2712
Witam
U mnie +6stopni i sloneczko swieci elegancka ale niestety wiatr zimny wieje
Dziewczyny wiecie ze najczesciej te ktore odpuszczaja to za miesiac II kreski pokazuja oby u Was tez tak bylo
Milej niedzieli
U mnie +6stopni i sloneczko swieci elegancka ale niestety wiatr zimny wieje
Dziewczyny wiecie ze najczesciej te ktore odpuszczaja to za miesiac II kreski pokazuja oby u Was tez tak bylo
Milej niedzieli
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa