- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu #593258 przez Gravity
Witam Was Drogie ponownie po długiej 3m przerwie:)
Dziewczęta jeśli pamiętacie moja historie to dobrze ja już "zapomniałam"może nie do końca ale nie myślę o tym.
Po tym wszystkim co spotkało mnie w grudniu byłam w klinice na badaniach,usg i wszystko wyszło super.3 miesiące starań Zaczęłam mieć zawroty głowy w tym tygodniu i zrobiłam test przed wczoraj wyszła wypłowiała 2 kreska.
Wczoraj poszłam do lekarza popatrzył test stwierdził ze wadliwy i wyrzucił a na zawroty głowy dla tabletki:(recepty nie wyklupilam stwierdziłam ze idiota)
Dzis test powtórzyłam i wyszedl taki:)
Dziewczęta jeśli pamiętacie moja historie to dobrze ja już "zapomniałam"może nie do końca ale nie myślę o tym.
Po tym wszystkim co spotkało mnie w grudniu byłam w klinice na badaniach,usg i wszystko wyszło super.3 miesiące starań Zaczęłam mieć zawroty głowy w tym tygodniu i zrobiłam test przed wczoraj wyszła wypłowiała 2 kreska.
Wczoraj poszłam do lekarza popatrzył test stwierdził ze wadliwy i wyrzucił a na zawroty głowy dla tabletki:(recepty nie wyklupilam stwierdziłam ze idiota)
Dzis test powtórzyłam i wyszedl taki:)
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #593266 przez Ingrid29
Gravity mi to wygląda na ciąże. Wiesz zrób sobie jeszcze bobotesta z apteki i będziesz wszystko wiedzieć. A ten ginekolog to zrobią Ci USG? Bo jak nie, to skąd może wiedzieć, że to nie ciąża.
A poza tym to witam w ten słoneczny dzień - ale trochę kiepsko ze spacerkiem, bo jest mroźny wiatr.
Coś miałam napisać i kurcze zapomniałam.
A poza tym to witam w ten słoneczny dzień - ale trochę kiepsko ze spacerkiem, bo jest mroźny wiatr.
Coś miałam napisać i kurcze zapomniałam.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu #593284 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gravity Gratki
Ja miałąm suknię wypożyczoną dałam 600zł po imprezie bez prania zaniosłam i proble z głowy.
Marta ma racje trzeba przymierzać, bo czasem te brzydkie na wieszaku wygladają na człowieku bosko Ja tak miałam. A przymierzyłąm 3 szt i basta. Byłam w zagrożonej ciąży nie bardzo mnie interesowało co innego wtedy. W ogóle ta cała organizacja ślubu to u nas na szybkęsa, ale wiecie co wszystko sie super udało, orkiestra fajna, dużo znajomych mieliśmy, do tej pory wspominają jako najlepsze wesele. A sala zwyczajna taka działkowa, ale zarcie pycha bo od znajomej kuchary, swojeskie, polskie bez wymyślań. Ot takie polskie wesele
Ja miałąm suknię wypożyczoną dałam 600zł po imprezie bez prania zaniosłam i proble z głowy.
Marta ma racje trzeba przymierzać, bo czasem te brzydkie na wieszaku wygladają na człowieku bosko Ja tak miałam. A przymierzyłąm 3 szt i basta. Byłam w zagrożonej ciąży nie bardzo mnie interesowało co innego wtedy. W ogóle ta cała organizacja ślubu to u nas na szybkęsa, ale wiecie co wszystko sie super udało, orkiestra fajna, dużo znajomych mieliśmy, do tej pory wspominają jako najlepsze wesele. A sala zwyczajna taka działkowa, ale zarcie pycha bo od znajomej kuchary, swojeskie, polskie bez wymyślań. Ot takie polskie wesele
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu #593315 przez ferritka
dzień dobry
Anodka 3mam kciuki kochana,
ooooohohohoh widze tu II krechy
u mnie też sło9nka świeci, ładnie przez wyglancowane na błysk okna wpada ;D została mi jeszcze szafa do ogarnięcia, a to masakra jest bo wszystko w kulke zwinięte
w ogóle mam zamiar dziś zrobić przegląd szafy i powywalać trochę zbednych szmatek albo wymianę zrobię oddam w dobre ręce ciuchy za koszule dżinsową
Anodka 3mam kciuki kochana,
ooooohohohoh widze tu II krechy
u mnie też sło9nka świeci, ładnie przez wyglancowane na błysk okna wpada ;D została mi jeszcze szafa do ogarnięcia, a to masakra jest bo wszystko w kulke zwinięte
w ogóle mam zamiar dziś zrobić przegląd szafy i powywalać trochę zbednych szmatek albo wymianę zrobię oddam w dobre ręce ciuchy za koszule dżinsową
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #593321 przez Mirella
ilona napisał:
Ilonka, a Tobie to Wiktorka mało??? ja miałam na myśli jakąś bezdzietną, co by dla rozrywki sobie wzięła, a matki Polki odpoczną w sobotę. Może i Wiktorka dorzucimy do pakietu? Coś mi się wydaje że Ferritka i Studentka się niedawno pchały do dzieci, gdzież one teraz?
Gravity, nieoficjalnie gratuluję
Mirella napisał:
To może sprzedamy w komplecie Duśkę i Majosa ciotkom? zawsze się tak rwą do opieki to niech się teraz wykażą
Biorę
tylko trzeba mi przywieźć
Ilonka, a Tobie to Wiktorka mało??? ja miałam na myśli jakąś bezdzietną, co by dla rozrywki sobie wzięła, a matki Polki odpoczną w sobotę. Może i Wiktorka dorzucimy do pakietu? Coś mi się wydaje że Ferritka i Studentka się niedawno pchały do dzieci, gdzież one teraz?
Gravity, nieoficjalnie gratuluję
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120