- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #594866 przez gorla
gosiak ja ci przesyłam słoneczko u mnie od rana swieci , normalnie wiosna.. jak sie paczy przez okno, ale dupsko marznie ,bo zimota jeszcze
anoda nic nie brałam i nie badałam sie specjalnie, przegroda wyszła przypadkowo, jak byłam w ciazy z Oliwką, starszą córka, i tyłozgięcie macicy mam, nic z tym nie rozbiłam
Lacruś widze ze córcie w brzuszku mieszkają super, dziewczynki sa fajowe, ale żeby nie było to chłopaki tez
anoda nic nie brałam i nie badałam sie specjalnie, przegroda wyszła przypadkowo, jak byłam w ciazy z Oliwką, starszą córka, i tyłozgięcie macicy mam, nic z tym nie rozbiłam
Lacruś widze ze córcie w brzuszku mieszkają super, dziewczynki sa fajowe, ale żeby nie było to chłopaki tez
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594902 przez gosiak
Gorluś dzięki za słonko a z tyło zgięciem raczej nic się nie robi, mi ginka powiedziała ze to "taka uroda" też mam dwurożności raczej nie mam, bo po hsg wyszło ze prawidłowa budowa macicy...bo tak przez chwile jak anoda pisała o tym wzroście i o problemie z zagnieżdżeniem to przez myśl mi przebiegło że może u mnie coś takiego jest.
no Monia o Ciebie mi chodzi, ze podobną ilość mamy no ale fakt Mirelli to nikt nie przebije
Gorluś a poka jak Olinek wyrósł
no Monia o Ciebie mi chodzi, ze podobną ilość mamy no ale fakt Mirelli to nikt nie przebije
Gorluś a poka jak Olinek wyrósł
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gosiak.
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594928 przez gorla
gosiaczku no raczej z tyłozgięciem nic sie nie da zrobić to była taka anegdotka tak mnie naszło między przegroda a resztą wypowiedzi o tym, ze nic z tym nie zrobie a co do wzrostu to u mnie też sie zgadza
Niby ta pzregroda w ciązy tak zmienia połozenie szerokośc i długość, bo macica sie powieksza, dziecko ma mniej mejsca, Oliwia urodziła sie z podkurczonymi stópkami ale teraz jest ok, masaże pomogły, czasem tylko czułam takie szamotanie w brzuchu , nieraz mówią zeby to sprawdzić u gina bocoś złego sie moze dziać, ale jak byłam na usg 4dto sie zaczeła szmotać i kazało sie , ze nogi włożyła w przegrodę i tak szarpała żeby wyjąc, akurat miał głowice skierowaną na stópki, jeszcze do dziś mam ten widoczek przed oczami
gosiak już wrzucam Oliwkę, za pierwszym razem tez wrzuciłam ale coś nie zatrybiło, chyba za duży format był
Inso Natalcia słodziaszek i podobna do Ciebie, twojego meża nie widziałam
Ingdid hehe jak na złośc Marecki wiatrówke zgubił , zeby tych adoratorów gonic ale serio zgubił kabure albo tak schował przed dziadkiem i sam nie wie gdzie
taa teśc jak se popije to wtedy włącza sie mu miłość do zwierzątek, puszcza psiaki z lańcuszków, otwiera drzwi do krówek, jak zobaczycie pędzące krowy po autostradzie to znaczy ze moje to ale za to lisów nie lubi bo jeden raz chciał go dziabnać dlatego wiatrówka zostana schowana, teść ślepy takze móglby przypadkowo co innego ustrzelić.. no właśnie a moze tak teściowj na urodziny futro z lisa kupić!!!!!!!!!
Niby ta pzregroda w ciązy tak zmienia połozenie szerokośc i długość, bo macica sie powieksza, dziecko ma mniej mejsca, Oliwia urodziła sie z podkurczonymi stópkami ale teraz jest ok, masaże pomogły, czasem tylko czułam takie szamotanie w brzuchu , nieraz mówią zeby to sprawdzić u gina bocoś złego sie moze dziać, ale jak byłam na usg 4dto sie zaczeła szmotać i kazało sie , ze nogi włożyła w przegrodę i tak szarpała żeby wyjąc, akurat miał głowice skierowaną na stópki, jeszcze do dziś mam ten widoczek przed oczami
gosiak już wrzucam Oliwkę, za pierwszym razem tez wrzuciłam ale coś nie zatrybiło, chyba za duży format był
Inso Natalcia słodziaszek i podobna do Ciebie, twojego meża nie widziałam
Ingdid hehe jak na złośc Marecki wiatrówke zgubił , zeby tych adoratorów gonic ale serio zgubił kabure albo tak schował przed dziadkiem i sam nie wie gdzie
taa teśc jak se popije to wtedy włącza sie mu miłość do zwierzątek, puszcza psiaki z lańcuszków, otwiera drzwi do krówek, jak zobaczycie pędzące krowy po autostradzie to znaczy ze moje to ale za to lisów nie lubi bo jeden raz chciał go dziabnać dlatego wiatrówka zostana schowana, teść ślepy takze móglby przypadkowo co innego ustrzelić.. no właśnie a moze tak teściowj na urodziny futro z lisa kupić!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez gorla.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594956 przez gorla
anoda89 napisał:
tak jest wlaśnie z przegrodą, traz nie wiem jak ona tam wygląda, miałam gdzieś w rogu. A Oliwia uwielbia prace zręcznościowe czy jak to sie pisze ciągle maluje i wycina.. wczoraj namalowała wiewiorkę z orzechem z epoki lodowcowej normalnie w szoku byłam potem wam rzuce fotę podpisala pod spodem "WIERWURKA Z OŻEHEM" ale ło co chodzi wiadomo hhehe
Inso maż oblukany a jednak Natalka cos z niego ma , oczy i brwi?? tak myślę
Lekarz mi tłumaczył że macica w ciąży się rozciąga i może po ciąży być ok. Kuwa a u mnie ze wzrostem się też zgadza
Jaka projektantka Ci rośnie
tak jest wlaśnie z przegrodą, traz nie wiem jak ona tam wygląda, miałam gdzieś w rogu. A Oliwia uwielbia prace zręcznościowe czy jak to sie pisze ciągle maluje i wycina.. wczoraj namalowała wiewiorkę z orzechem z epoki lodowcowej normalnie w szoku byłam potem wam rzuce fotę podpisala pod spodem "WIERWURKA Z OŻEHEM" ale ło co chodzi wiadomo hhehe
Inso maż oblukany a jednak Natalka cos z niego ma , oczy i brwi?? tak myślę
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu #594959 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorluś Witaj
Majeczka CUDEŃKOOO!!!! Oliwka też śliczna pannica rosnie
A jak z tym krwiaczkiem Majki? Wszystko ok już?
Lacra Fajniusio wyglądasz Wygłaskaj Kruszki
MOnia Dziwne takie gadki, u mnie zupełnie inaczej.. nawet nikt nie pyta o drugie. Nawet już mi takich życzeń nie składają... troche to przykre... Sama widzisz nie wiadomo co gorsze.
Majeczka CUDEŃKOOO!!!! Oliwka też śliczna pannica rosnie
A jak z tym krwiaczkiem Majki? Wszystko ok już?
Lacra Fajniusio wyglądasz Wygłaskaj Kruszki
MOnia Dziwne takie gadki, u mnie zupełnie inaczej.. nawet nikt nie pyta o drugie. Nawet już mi takich życzeń nie składają... troche to przykre... Sama widzisz nie wiadomo co gorsze.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #594971 przez gorla
emcia łoo matko, buziaczki byliśmy na usg i sie nie wchłonęły ale tez nie powiększyły, jesteśmy pod opieką neurologa, 2 tyg.temu mieiśmy kontole ,mówiła że super sie rozwija i nie dała skierowania na kolejne usg. Niby torbielki musza mieć czas na wchłonięcie ,na kolejnej wizycie ma dac na usg. A co u Ciebie? jak z twoją zakrzepicą? Gdzie twoja córcia chodzi do szkoły??zastanawiam sie gdzie Oliwię zapisać...
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 9 miesiąc temu #594977 przez Insomnia
Gorla a bo to wiadomo do kogo podobna Ja tam podobieństwa do siebie nie widzę
Lacra ale masz fajny brzuś
Ja do tej pory śpię z rękami na brzuchu, a jak leże w wannie to mo go brakuje, nic nie faluje, nic nie gilga od środka
Lacra a czemu już w 35-36 t cc Ja wiem że z bliźniakami to wcześniej się ciąże rozwiązuje ale już w 35
Lacra ale masz fajny brzuś
Ja do tej pory śpię z rękami na brzuchu, a jak leże w wannie to mo go brakuje, nic nie faluje, nic nie gilga od środka
Lacra a czemu już w 35-36 t cc Ja wiem że z bliźniakami to wcześniej się ciąże rozwiązuje ale już w 35
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594989 przez emka
Gorla Sorki torbielki to były... nie mogłam sobie przypomnieć. Najważniejsze ze sie nie powiększają i ze pod kontrolą jest maleńka. Ja jeszcze w trakcie badań, własnie czekam na wyniki. No i w ogóle powiem Ci mam stracha jak cholera! Bojkam się spróbować, bo boję się że nie wyjdzie znów!!!
Wiki chodzi to 7, bo na abisyni moi rodzice mieszkają i ona po szkole do nich idzie, tam lekcje odrabia, obiadek dostanie, a ja po pracy ją odbieram. Dla Ciebie to za daleko. Do 10 chyba jest najbliźej od nas. Dużo dzieciaków od sąsiadów tam chodzi. A Oliwia już do 1 klasy? Czy do zerówki?
Inso Tęsknisz, to jeszcze chwilka i mozesz znowu z brzuszkiem chodzić
Wiki chodzi to 7, bo na abisyni moi rodzice mieszkają i ona po szkole do nich idzie, tam lekcje odrabia, obiadek dostanie, a ja po pracy ją odbieram. Dla Ciebie to za daleko. Do 10 chyba jest najbliźej od nas. Dużo dzieciaków od sąsiadów tam chodzi. A Oliwia już do 1 klasy? Czy do zerówki?
Inso Tęsknisz, to jeszcze chwilka i mozesz znowu z brzuszkiem chodzić
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595011 przez gorla
Emka nie bój sie, musisz próbować żeby sie udało Oliwia do 1 klasy juz idzie i myslałam o szkole nr 11 , blisko do babi bedzie miała, jeszcze blizej dwójka ale ta szkołami nie pasi mi za bardzo
Inso na poczatku też teskniłam za brzuszkiem teraz juz mi przeszło nieraz mi w jelitach burczy sie rusza .. prawie jak ruchy fasolki hehe to wtedy mi sie przypomni jak to było
Mirell nie bij nie bij obiecujem że bedem wstawiać czasem foty moich dziołch
Inso na poczatku też teskniłam za brzuszkiem teraz juz mi przeszło nieraz mi w jelitach burczy sie rusza .. prawie jak ruchy fasolki hehe to wtedy mi sie przypomni jak to było
Mirell nie bij nie bij obiecujem że bedem wstawiać czasem foty moich dziołch
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #595018 przez emka
Gorla 11 wszyscy chwalą, ładnie tam zdają testy 6 klasisty więc chyba dobry poziom. Szkoła fajna bo nie za wielka. No i jak babcia blisko to największy atut, szczególnie jeśli myślisz o powrocie do pracy. No i lodowisko blisko