BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #594737 przez DoMI*
Moniu .. kochana no napewno zostaje to w głowie...
a badania masz porobione ? czy masz wszystko drozne? tam.. moze idz do dobrego gina zapłac ile trzeba i badz spokojniejsza co?
napewno sie uda bo mozecie miec dzieci..moze masz duzo stresu?
mi tesciowa tak gadała przez prawie4 lata a jak wzielam pieska ze schroniska bo chciałam miec pieska to powiedziała ze wole psa od dzieci..a ja bardzo pragnełam miec i co.. hamska kobieta bez serca.
wiem ze ciezko ale moze pogadaj ze swoim co?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #594739 przez DoMI*
gabi niewiem od czego zalezy ja 7 miesiecey czekałam na date rozprawy. a to tez zalezy czy jakies dzieci macie i jaka jest sytuacja ile razem niemieszkanie kiedy powstał rozpad fizyczny i psychiczny

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #594743 przez anoda89
Monia wiem o czym mówisz, straszna jest ta myśl że się może nie mieć dziecka. Do mnie teraz to dotarło i nie mogę dojść do siebie. W kół malutkie dzieci i ciężarne a mi może nie być dane zostać mamą. Jak się ta dwurożność potwierdzi to życie mi się zawali.
11 lata 9 miesiąc temu #594750 przez MoNiaaa
Anoda jescze ostateczna diagnoza nie zapadla i sama mowilas ze jesli nawet to niewielka jest ta wada?szczerze nie wiem na czym polega ta dworoznosc ale 3mam za ciebie kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo nawet jesli bedziesz musiala dluzej odczekac gleboko wierze ze w koncu doczekasz sie dzidziolka!!!!a jak w lecie zaczniecie staranka to na wiosne bedziesz miala wesolego babelka to super pora roku :):)

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #594752 przez DoMI*
andona jaka dworuznosc?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594758 przez anoda89
Kobiety rodzą dzieci z tą wadą ale ciężko jest ciąże donosić.

Dwurożność

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 9 miesiąc temu #594760 przez gorla
Lacruś slicznie wyglądasz brzusio cudny :)

Tak mnie tu dawnonie było, ze szok!!!! masa nowych staraczek, ale widze że stara ekipa też jest :lol: :lol:

Mirelcia jak zdrówko?

gosiaczku co u ciebie?

i mesy ten szaleniec też tu siedzi

Przeczytałam 3 strony w tył..nie mam sznas na nadrobienie, o nie
11 lata 9 miesiąc temu #594761 przez MoNiaaa
Anoda to zoaczy ze to masz od urodzenia czy to moze pozniej sie tak porobic???
przepaszam ze spytam ale to ze ostatnio stracilas maluszka to moze miec cos wspolnego z tym czy byl calkiem inny powod??

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #594764 przez mesy
gorla napisał:

Lacruś slicznie wyglądasz brzusio cudny :)

Tak mnie tu dawnonie było, ze szok!!!! masa nowych staraczek, ale widze że stara ekipa też jest :lol: :lol:

Mirelcia jak zdrówko?

gosiaczku co u ciebie?

i mesy ten szaleniec też tu siedzi

Przeczytałam 3 strony w tył..nie mam sznas na nadrobienie, o nie

Byś częściej do nas wpadała to byś nadrabiać nie musiała :lol:
dawaj wkupne czyt. zdjęcie małej :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #594766 przez ann-sunshine
Cześć Gorla, co u ciebie?

Niektóre wracają tu jak bumerang (czyt. ja)

Anoda - poczekaj spokojnie na badanie, nie ma co gdybać, poza tym, coś mi się obija o uszy, że dwudrożność wcale nie wyklucza donoszonej ciąży.

Monia - wypłacz się, niech mąż i Julka przytulą, a jutro będzie lepszy dzień, już niedługo znów będziesz fasolkę mieć pod serduszkiem
11 lata 9 miesiąc temu #594770 przez DoMI*
Kurka ciekawe a jak mozna strawdzic te pateologie?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594772 przez gorla
anoda ja mam przegrode w macicy

ann powoli do przodu, siedzimy w domku,dziewczyny przeziębione były ale juz lepiej :)

mesy noo kurcza rza częściej zaglądac , ale z wprawy wyszłam , zaraz zapodam jakies fociaki
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #594773 przez Mirella
Gorla siedzieć tu tyle i nie wiedzieć że bez foty się nie wchodzi to przeginasz normalnie ;) pewnie nie doczytałaś, ja prawie dwa miechy po operacji, teraz czekam kiedy będę mogła normalnie żyć, czyli jeść i dźwigać ile dusza zapragnie bo ciągle mi nie wolno.

Monia, no ja bym się po teściowej przejechała pewnie, ale ja niedobra jestem.

Anoda, oki, popanikuj sobie jak musisz, ale i tak nie masz racji, no ale nie starasz sie to parę miesięcy jeszcze możesz panikować, ale nie więcej jasne?

Rok temu juz były bociany, dziś jeszcze gniazdo puste :(
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594775 przez anoda89
Monia właśnie na to wychodzi że mam to od zawsze. Wiele kobiet tak jak ma dowiaduje się o niej w ciąży. Fakt można z taką wadą urodzić dziecko. To że straciłam maluszka może mieć związek właśnie z dwurożnością ale nie musi. Gin powiedział że u mnie to raczej był przypadek. Ciesze się tylko że będę mieć do badanie i dowiem się czy wada jest duża bo po zwykłym USG nie można tego stwierdzić. Boje się troszkę bo to badanie wykonywane jest przy znieczuleniu i potem można krwawić.

Gorla to jak widać można mieć maluszka :) Cudna kruszynka :kiss: Miałaś podawane w ciąży leki?

Mirella spoko spoko już mi powoli przechodzi :laugh: Wyryczałam się i mi lepiej ;)
11 lata 9 miesiąc temu #594778 przez ann-sunshine
Ojejciu Majeczka jakie cudo :kiss:

Mirellka, bociany w inne rejony poleciały, ty po operacji jesteś to by bezrobotne u ciebie siedziały
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia