BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #595024 przez gorla
emka no własnie, jak Majka podrośnie pójdzie do przedszkola.. a ja poszukam pracy a tą co miałam na początku ciązy już nie mam, umowa zlecenie .. nie przedłuzyła mi , brałam bezpłatne urlopy , bo nie mogłam funkcjonować tak sie zle czulam, nic innego mi nie przysługiwało, za krótko pracowałam
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #595046 przez emka
Gorla I tak pewnie teraz chcesz z Majeczką w domku posiedzieć, spokojnie coś się znajdzie. Narazie ciesz się macierzństwem :) :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #595056 przez Lacrijka
Inso - nie wiem czemu tak szybko.. Zobaczymy jak sie sprawy potoczą. Nie nastawiam sie na tak szybki poród ale widocznie są takie przypadki, skoro doktorek o tym wspomniał.
11 lata 9 miesiąc temu #595073 przez anoda89
Lacrijka a u Ciebie który tydzień będzie jak będziesz miała CC w czerwcu? Mojego brata dziewczyna do końca donosiła znaczy do 38 tc. Pewnie lekarz nie chce żeby doszło do skurczy i poród się nie zaczął.
11 lata 9 miesiąc temu #595099 przez pani_p
Hej dziewczyny.

Dołączam do tej grupy, która nie lubi dzisiejszego poniedziałku. No masakra jakaś. Szaro, buro, zimno, chyba mnie przewiało, autobus mi sprzed nosa uciekł, mąż denerwuje. Wrrr!

Córeczki Gorli piękne panienki :-)

Anoda nie martw się Kochana na zapas. Trzymam kciuki zeby ta cała dwurożność nie wykluczała dzidziusia. Na pewno tak nie będzie :-)
11 lata 9 miesiąc temu #595120 przez Mirella
Pytałam na mamusiach 2009 ale tam mały ruch, jestem ciekawa czy Wy zgadniecie co to za liczba: 110? Dla ułatwienia dodam, że to wcale nie jest sto dziesięć :lol:

Gorla, trzymam Cię za słowo :)

U mnie też już słońce zaszło, i teraz tak będzie jakis czas, idą paskudne chmury z zachodu :(

Duśka właśnie odpaliła komputer i program do stempelków, kurcze, juz w ogóle nie jestem jej potrzebna, kiedyś to chociaz musiałam włączyć komputer i program uruchomić ;)
11 lata 9 miesiąc temu #595148 przez gosiak
No faktycznie Oliwka to jakaś projektantka będzIe, super i chyba cala mama ;)

Mirella no ja wiDzę 110 B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595175 przez Marta M
gosiu ale cudny filmik, znalazłam całość, prosze:

Gorla jaka ta Twoja Majunia jest słodziutka :):) Jakże mi się chce mieć kolejnego takiego bączka w domku :):) I Oliwka :woohoo: :woohoo:

Ingrid zdjęcia super :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mirella dla mnie to sto dziesieć lub liczba zapisana w systemie binarnym lub jakaś inna przestrzeń zero jedynkowa...ale ja matematykiem jestem i za dużo opcji tu widzę.. :P :P
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595183 przez gorla
Lacruś kuzynka w zeszłym roku rodziła blizniaki , też córcie :) donosiła do 37 tc, skurcze zaczęla odczuwać i jechali do szpitala, nie wiem czemu uparła sie na naturalny poród.. wstrzymywali sie z cesarką ale wkońcu po 2 dniach w szpitalu sie zgodziła :dry: no właśnei czemu tak szybko cesarka??

Mirell ja tam widze sto dziesięć :silly:

Marta M Majcia śle buziaki :kiss: twoja Maja rośnie jak na drożdzach taka do schrupania, a jakie pulchniutkie policzki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A to ta wiewiórka Oliwii, z Epoki Lodowcowej :)
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #595194 przez Mirella
eehhh, popatrzcie na to 110 oczami dziecka, co widzicie?

Epokowa wiewiórka naprawdę epokowa, zafoliuj czy jak to się tam nazywa, może zalaminuj, żeby się nie zniszczyła na przestrzeni dziejów :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #595200 przez gorla
Mirell oczami dziecka? to dwie laski i jajko :)
11 lata 9 miesiąc temu #595212 przez gosiak
Marta oblukałam na fb, super :)

Mirella ja nie czaje B) może jakiś płot hahha

Gorla wiewiór zajefajny, ma talenta Olinek,sama bym lepiej nie namalowała :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #595227 przez Mirella
eee tam, oczami inteligentnego dziecka :P to jest liczba, pytanie jaka? :blink: dla ułatwienia dodam, że takowej nie ma :P
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595245 przez emka
Mirell Ale dałaś zagwostkę :silly: Teraz jak to ugryźć :silly: :blink:

Gorla Obrazek superowy :) Napisy jeszcze lepsze :) Schowaj koniecznie :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #595257 przez gosiak
Kurka rurka Mirella, jak bym miała dziecko to bym spytała :P ja tam widzę sto dziesięć :P nie umiem się przełączyć na myślenie inteligentnego dziecka :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży