- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #595281 przez Gosia 2712
Czesc wszystkim
Ale sie wkurzylam juz tak fajnie bylo a tu znowu snieg sypie w sumie dwie godziny pada a bialo jest jakby caly dzien pruszylo
Gorla sliczne masz corcie obrazek fajny ma talent
Kobitki zrobilam sobie dzisiaj badania na tarczyce... W sumie to tak mnie naszlo bo juz kilka osob mi sie pytalo czy czasem nie mam tarczycy bo tak na szyi jakbym cos miala. A bylam dzisiaj auto zarejestrowac wiec mowie przy okazji wejde co mi szkodzi...
Ale sie wkurzylam juz tak fajnie bylo a tu znowu snieg sypie w sumie dwie godziny pada a bialo jest jakby caly dzien pruszylo
Gorla sliczne masz corcie obrazek fajny ma talent
Kobitki zrobilam sobie dzisiaj badania na tarczyce... W sumie to tak mnie naszlo bo juz kilka osob mi sie pytalo czy czasem nie mam tarczycy bo tak na szyi jakbym cos miala. A bylam dzisiaj auto zarejestrowac wiec mowie przy okazji wejde co mi szkodzi...
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #595303 przez Gosia 2712
Mirellcia w okolicach Czestochowy sypie jak nie wiem co
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595318 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella widac my z inteligencją, logiką i dziecięcym wiekim to całkiem na bakier mamy!
Inso A jak Ci to 19 wyszło! Oł maj got!
Inso A jak Ci to 19 wyszło! Oł maj got!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #595323 przez Gosia 2712
Mirella ja tez nie chce ale co zrobic a mialo juz byc ladnie rano bylo fajnie a teraz...
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #595328 przez Mirella
Insomnia napisał:
Braaawoooo, dokładnie tak, jeden i dziewięć to dziewiętnaście a jeden i dziesięć to dziesiętnaście!!!!!!!!!!!
Mirella nie wiem
Mama mi opowiadała że jak uczyłam się liczyć to według mojej logiki po 19 było dziesietnaście
Braaawoooo, dokładnie tak, jeden i dziewięć to dziewiętnaście a jeden i dziesięć to dziesiętnaście!!!!!!!!!!!
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu #595333 przez Gravity
Hej Laseczki
ja to juz nic nie wiem:( byłam dziś u kolejnego lekarza zrobił mi test i stwierdził ,ze jest negatywny lub jest bocja" wczesnej ciąży" i wychodzi tylko narazie test pozytywnie z moczu rannego.Jedyne co mi sie udało załatwić to czekam na termin usg przyjdzie mi listem do domku:)
I znow muszę czekać mam dosc i dola okres powinnam dostać najpóźniej 22:(zwariuje do tego czasu:(((((
ja to juz nic nie wiem:( byłam dziś u kolejnego lekarza zrobił mi test i stwierdził ,ze jest negatywny lub jest bocja" wczesnej ciąży" i wychodzi tylko narazie test pozytywnie z moczu rannego.Jedyne co mi sie udało załatwić to czekam na termin usg przyjdzie mi listem do domku:)
I znow muszę czekać mam dosc i dola okres powinnam dostać najpóźniej 22:(zwariuje do tego czasu:(((((
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu #595398 przez iwonta_kg
Hej dziewczynki
wpadłam sie czymś pochwalić
powiem wam że moje malenstwo Zaczelo dzisiaj kopać! Poczułam takie malutkie kopniaczki! Super uczucie tak sie ciesze! Trzymam reke na brzuchu i maluszek sobie tak skacze fajnie jak mąż kładzie rękę na brzuchu i mówi do niego to bardziej skacze heh
wpadłam sie czymś pochwalić
powiem wam że moje malenstwo Zaczelo dzisiaj kopać! Poczułam takie malutkie kopniaczki! Super uczucie tak sie ciesze! Trzymam reke na brzuchu i maluszek sobie tak skacze fajnie jak mąż kładzie rękę na brzuchu i mówi do niego to bardziej skacze heh
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #595403 przez studentkaae
oooo, jakie śliczne dzieciaczki się tu pojawiły śliczności te starankowe Maleństwa - wszystkie
Monia - główka do góry - jeszcze troszkę i będziesz mieć parkę dla Julki zobaczysz a rodzina, w ogóle ludzie tacy są - każda z nas to przerabia - paplają co im ślina na język przyniesie, nie myśląc o uczuciach innych
Iwonta - już ruchy?? wow, to szybko chyba nie?? super, gratuluję i zazdraszczam, bo ja nie wiem jak to jest
Gravity - Mirella ma rację - szoruj na betę - najpewniejsze!!
Monia - główka do góry - jeszcze troszkę i będziesz mieć parkę dla Julki zobaczysz a rodzina, w ogóle ludzie tacy są - każda z nas to przerabia - paplają co im ślina na język przyniesie, nie myśląc o uczuciach innych
Iwonta - już ruchy?? wow, to szybko chyba nie?? super, gratuluję i zazdraszczam, bo ja nie wiem jak to jest
Gravity - Mirella ma rację - szoruj na betę - najpewniejsze!!