BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #595272 przez Mirella
hmmm, no jak powiem to Wam zepsuję zabawę, to Wam nie powiem :P Powiem Wam tylko że to wbrew pozorom jest logiczne, Duśka mnie zaskoczyła tokiem rozumowania :)
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #595281 przez Gosia 2712
Czesc wszystkim :)
Ale sie wkurzylam :S juz tak fajnie bylo a tu znowu snieg sypie :S w sumie dwie godziny pada a bialo jest jakby caly dzien pruszylo :S

Gorla sliczne masz corcie :) obrazek fajny :) ma talent :)

Kobitki zrobilam sobie dzisiaj badania na tarczyce... W sumie to tak mnie naszlo bo juz kilka osob mi sie pytalo czy czasem nie mam tarczycy bo tak na szyi jakbym cos miala. A bylam dzisiaj auto zarejestrowac wiec mowie przy okazji wejde co mi szkodzi... :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #595300 przez Insomnia
Mirella nie wiem :(

Mama mi opowiadała że jak uczyłam się liczyć to według mojej logiki po 19 było dziesietnaście :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 9 miesiąc temu #595301 przez Mirella
Zaraz zaraz, jaki śnieg???? Gosia gdzie pada śnieg????????? nie strasz!!!!!!!!!!!!! chciałam nieśmiało zauważyć że za trzy dni wiosna ;)
11 lata 9 miesiąc temu #595303 przez Gosia 2712
Mirellcia w okolicach Czestochowy :S sypie jak nie wiem co :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu #595317 przez Mirella
a wiatry stamtąd wieją, to pewnie do rana i u mnie będzie znowu biało, ja nie chcę!!!!!!!!!!!!
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #595318 przez emka
Mirella widac my z inteligencją, logiką i dziecięcym wiekim to całkiem na bakier mamy! :silly:

Inso A jak Ci to 19 wyszło! Oł maj got! :cheer:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #595323 przez Gosia 2712
Mirella ja tez nie chce :S ale co zrobic :S a mialo juz byc ladnie :S rano bylo fajnie a teraz... :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu #595325 przez emka
No niestety zima sie broni ostro, oj ma napadać sporo :( U nas jeszcze nie pada... ale już teściowa chodzi i kracze!

11 lata 9 miesiąc temu #595328 przez Mirella
Insomnia napisał:

Mirella nie wiem :(

Mama mi opowiadała że jak uczyłam się liczyć to według mojej logiki po 19 było dziesietnaście :silly:

Braaawoooo, dokładnie tak, jeden i dziewięć to dziewiętnaście a jeden i dziesięć to dziesiętnaście!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #595333 przez Gravity
Hej Laseczki
ja to juz nic nie wiem:( byłam dziś u kolejnego lekarza zrobił mi test i stwierdził ,ze jest negatywny lub jest bocja" wczesnej ciąży" i wychodzi tylko narazie test pozytywnie z moczu rannego.Jedyne co mi sie udało załatwić to czekam na termin usg przyjdzie mi listem do domku:)
I znow muszę czekać mam dosc i dola okres powinnam dostać najpóźniej 22:(zwariuje do tego czasu:(((((

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #595336 przez Mirella
Gravity a czemu na betę nie pójdziesz? Wszystko byłoby jasne przecież
11 lata 9 miesiąc temu #595345 przez emka
Mirella Dziesiętnaście jak w pysk strzelił :silly: Ależ masz inteligentną córcię! :)

11 lata 9 miesiąc temu #595398 przez iwonta_kg
Hej dziewczynki :)

wpadłam sie czymś pochwalić :)

powiem wam że moje malenstwo Zaczelo dzisiaj kopać! Poczułam takie malutkie kopniaczki! Super uczucie :):):):) tak sie ciesze! Trzymam reke na brzuchu i maluszek sobie tak skacze fajnie :) jak mąż kładzie rękę na brzuchu i mówi do niego to bardziej skacze heh :):):):)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu #595403 przez studentkaae
oooo, jakie śliczne dzieciaczki się tu pojawiły :) śliczności te starankowe Maleństwa - wszystkie :)

Monia - główka do góry - jeszcze troszkę i będziesz mieć parkę dla Julki zobaczysz :) a rodzina, w ogóle ludzie tacy są - każda z nas to przerabia - paplają co im ślina na język przyniesie, nie myśląc o uczuciach innych :kiss:

Iwonta - już ruchy?? wow, to szybko chyba nie?? super, gratuluję i zazdraszczam, bo ja nie wiem jak to jest :(

Gravity - Mirella ma rację - szoruj na betę - najpewniejsze!!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia