- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #595976 przez gorla
gosia dla pocieszenia powiem ci, ze ja mam non stop sny o duchach i zmarłych, nieraz sie budze z przerazeniem i pacierz odmawiam to ja co razem nam pada na mózg hehe we dwoje razniej
emka niezasypało Tczewa? ja sie wybieram po 12 na zakupy chyba ze... mój kochany męzul pojedzie po Oliwie zamiast mnie..oby!!!!!!!!!! tak pizdzi ze szok
emka niezasypało Tczewa? ja sie wybieram po 12 na zakupy chyba ze... mój kochany męzul pojedzie po Oliwie zamiast mnie..oby!!!!!!!!!! tak pizdzi ze szok
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #595999 przez Mirella
Lacra, jakby co cza było przyciąć to Ci przytnę, ale z tego co ostatnio oblukałam to jutub wprowadził u siebie taką opcję i to nie jest jakkoś skomplikowane strasznie, tylko niestety najpierw cały film na jutuba cza wrzucić.
U mnie też biało, ale ja jeszcze fasolki nie chcę, Emka nie strasz, ja myślę, że to Twoja kolej
obudziłam się i myślałam, że dziś środa, szkoda że nie
U mnie też biało, ale ja jeszcze fasolki nie chcę, Emka nie strasz, ja myślę, że to Twoja kolej
obudziłam się i myślałam, że dziś środa, szkoda że nie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #596010 przez Dave
gosia28-czasem 2-3 godzinki i to z przerwami,tak wlasnie bylo dzis. a czasem uda sie i 4-5 w jednym kawalku dziabnac.
przyzwyczailam sie juz,chociaz jak zdaza mi sie 3-4 dni pod taka masakra nocna, to czuje zmeczenie.
jak ja to mowie-wyspie sie w trumnie:-)
ale te Twoje sny to dziwaczne.
co do sniegu,ja juz wysoko zafasolkowana, wiec Wam to biale gowno chetnie podesle. co by sie tylko sprawdzilo:-)
przyzwyczailam sie juz,chociaz jak zdaza mi sie 3-4 dni pod taka masakra nocna, to czuje zmeczenie.
jak ja to mowie-wyspie sie w trumnie:-)
ale te Twoje sny to dziwaczne.
co do sniegu,ja juz wysoko zafasolkowana, wiec Wam to biale gowno chetnie podesle. co by sie tylko sprawdzilo:-)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #596108 przez pani_p
U Was śnieg a u mnie ciapa jak już pada to taki mokry. Okropności.
Lacrijka ja też czekam na Twoje dziewuszki
Byłam dzisiaj u lekarza i założył mi kartę ciąży przeraziłam się jak zobaczyłam ile ważę z takim startem to ja chyba 100 dobije
Lacrijka ja też czekam na Twoje dziewuszki
Byłam dzisiaj u lekarza i założył mi kartę ciąży przeraziłam się jak zobaczyłam ile ważę z takim startem to ja chyba 100 dobije
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #596155 przez MoNiaaa
pani gratuluje karty ciazy a fotki maluszka masz jakies?pochwal sie nam to jaka ty masz ta wage przeciez ty taka chudzinka jestes
dave chyba sie zapuscilas w pisaniu waszego bloga tak czasem podczytuje ale u ciebie naprawde chyba byl ten koniec swiata
dave chyba sie zapuscilas w pisaniu waszego bloga tak czasem podczytuje ale u ciebie naprawde chyba byl ten koniec swiata
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #596166 przez Gosia 2712
Hejka ale sobie pospalam dzisiaj o 11.30 wstalam
Ktora chce troche sniegu? oddam za darmo a nawet doplace jak ktos weznie od wczoraj nawalilo chyba z 25cm albo i wiecej a co najgorsze dalej sypie tylko taki mokry albo pomieszany z deszczem
Dave i Gosia28 wspolczuje bezsennosci ja tez przez jakis czas tak mialam ale teraz staram sie isc do lozka wczesniej i probuje zasnac. Co prawda ciezko mi to wychodzi bo czasami tluke sie na lozku nawet 3 godziny ale wkoncu zasypiam
Ktora chce troche sniegu? oddam za darmo a nawet doplace jak ktos weznie od wczoraj nawalilo chyba z 25cm albo i wiecej a co najgorsze dalej sypie tylko taki mokry albo pomieszany z deszczem
Dave i Gosia28 wspolczuje bezsennosci ja tez przez jakis czas tak mialam ale teraz staram sie isc do lozka wczesniej i probuje zasnac. Co prawda ciezko mi to wychodzi bo czasami tluke sie na lozku nawet 3 godziny ale wkoncu zasypiam
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #596190 przez gosia28
pani też oczywiście gratuluję wydania najważniejszego dokumentu. No i Monia ma rację- przecież Ty szczupła to ileż tam możesz ważyć?
Gosia2712 ja się kręcę na łóżku, ale zasypiam i tak średnio o 1.00-2.00, a przedwczoraj to przeszłam samą siebie bo zasnęłam koło 4.00, może w końcu zainwestuję w jakieś ziołowe zasypiacze.
Gosia2712 ja się kręcę na łóżku, ale zasypiam i tak średnio o 1.00-2.00, a przedwczoraj to przeszłam samą siebie bo zasnęłam koło 4.00, może w końcu zainwestuję w jakieś ziołowe zasypiacze.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #596200 przez Gosia 2712
Gosiu ja wczoraj polozylam sie spac ok 23 a ostatni raz jak patrzalam na zegarek to byla 2.10 wiec znam ten bol
Pani gratuluje karty
Pani gratuluje karty
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa