BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #596370 przez Marta M
gosiu swego czasu o tornadzie znalazłam takie tłumaczenie, że jestem w życiu czegoś niepewna i też mi to pasowało ;) i odkąd minęły moje wątpliwości przestałam uciekać prze tornadem ;)
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #596383 przez gosia28
najwyraźniej widać, że trzeba przezwyciężyć samego siebie to i spokój się odzyska :)

a ferri dziś znowu na łowach czy co?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #596417 przez emka
Mirella Ja mojemu też zapodałam, ale mnie wyśmiał i nie chce brać :angry: Co za taboret!

Gosiu To ja Ci życzę szybciutko t3ego nowego :) :kiss:

Studentka
Od rana się zastanawiam czy Ci to pisać... Ale zdecydowałam ze jednak napiszę. Trzymam kciuki żeby twój progesteron oznaczał to czego bardzo pragniesz :kiss: :kiss: :kiss: Ja też robiłam to badanie i wyszedł mi progesteron ponad normę. Pamiętam że dziewczyny tu też pisały że może ciąże oznaczać. Nakręciłam się jak porąbana. Niestety @ przylazła terminowo. Ale wiesz u Ciebie moze być inaczej... Zaciskam żeby było :kiss: :kiss: :kiss: A gdyby nie to powiem Ci, że wysoki progesteron dobrze rokuje (znaczy sie - jest owulka). 2 miesiące później byłam w ciaży! :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #596457 przez Mirella

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 9 miesiąc temu #596498 przez pani_p
No Mirella wcale się nie dziwię, że Cię ruszyło. I zgadzam się w 100% co do tego lańska. Twój to chyba ma dzisiaj gorszy dzien.
11 lata 9 miesiąc temu #596554 przez gosia28
prawda, że mężczyźni są z innej planety. Mój też mnie nieraz potrafi wyprowadzić z równowagi.
Duśka pewnie wyczuła, że coś wisi w powietrzu więc woli nie podejmować ryzykownych zachowań.

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #596563 przez emka
Mirella
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 9 miesiąc temu #596660 przez anoda89
Hej :) Mężuś dzisiaj w domu i trochę latania mieliśmy :)

Pani może woda Ci się wstrzymała ;)

Dziewuszki nie smucić się już niedługo fasolki zakiełkują u was i będziecie chwalić się brzuszkami :kiss: :kiss: :kiss:

Ja tam w ciąży też jadłam ile wlezie a co sobie miałam odmawiać :silly: chociaż raz o wagą nie musiałam się przejmować ;)

Mirella bo chłopy to czasami takie durnoty że wziąć i palnąć w te głupie łby :laugh:

Ja pierdacze ale się zaczynam stresować. Mam po 20 pisać do gina i już mnie zaczyna czyścić z nerw.
11 lata 9 miesiąc temu #596663 przez Gravity
Hej Laseczki
jak Wam mija dzionek?ja brak humoru i w dodatku kolejny test i ta 2 kreska jeszcze nie tak jak powinna troszkę wypłowiała:(może to za wczas??okres milam 21.02 wiec to by bylo kilka dni:(nic nie kumam
o becie mogę pomarzyć w uk:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #596718 przez Mała
Mirellka

Lacrijka i jak i co?

Ferri a ty gdzie?

PPani super, że masz już kartę ciąży to już licencjonowana cięzarówka z ciebie :blink: :kiss:

Gravity a jakie ty masz długie cykle?
11 lata 9 miesiąc temu #596728 przez Kaś_O
Pani to moze Ty dziewczynkę będziesz miała :) ja jak byłam w ciąży to na słodkie w ogóle ochoty a zawsze łasa strasznie byłam.. I właśnie gdzieś w zabobonach wyczytałam że to na chłopaka jak słodkie nie. Sprawdziło się :)

Czarek jak się sprzeczamy z mężem to się cieszy.. A ja nie wiem czy się cieszyć bo nie odczuwa tego negatywnie czy martwić się bo coś nie tak.. hmm

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
11 lata 9 miesiąc temu #596729 przez Gravity
co 28:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #596735 przez Mała
Gravity ostatni okres miałaś 21.02(początek) i 28 dniowy cykl. To dziś jest 27 dzień cyklu, nie rozumiem dlaczego się martwisz, przecież test mógł by ci jeszcze w ogóle nie wyjść
11 lata 9 miesiąc temu #596738 przez GwenB
Hej Dziewczynki!

Powiedzcie mi kur.... kaj ta wiosnaaaa??? :unsure:

Gravity i Studentka ściskam kciukasy mimo wszystko :kiss:

Pani gratuluję założenia karty. Ja tam jestem aktualnie na minusie 4 kg, ale nie życzę tracenia kilogramów w takich okolicznościach jak moje. Jedyne co mnie cieszy to, że odrzuciło mnie od słodyczy, zjem raz w tygodniu jakiegoś michałka i to tyle, a wcześniej pochłaniałam w ogromnych ilościach ;)

Iwonta gratulacje. Właśnie sama się zastanawiałam kiedy czuć pierwsze ruchy ;-)
11 lata 9 miesiąc temu #596739 przez gosia28
a czemu piszesz, że o becie możesz pomarzyć? Nie możesz tak sobie po prostu iść do laboratorium i zapłacić, żeby Ci zrobili?

Właśnie, jakieś wieści od Lacry?

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia