- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu #596417 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella Ja mojemu też zapodałam, ale mnie wyśmiał i nie chce brać Co za taboret!
Gosiu To ja Ci życzę szybciutko t3ego nowego
Studentka Od rana się zastanawiam czy Ci to pisać... Ale zdecydowałam ze jednak napiszę. Trzymam kciuki żeby twój progesteron oznaczał to czego bardzo pragniesz Ja też robiłam to badanie i wyszedł mi progesteron ponad normę. Pamiętam że dziewczyny tu też pisały że może ciąże oznaczać. Nakręciłam się jak porąbana. Niestety @ przylazła terminowo. Ale wiesz u Ciebie moze być inaczej... Zaciskam żeby było A gdyby nie to powiem Ci, że wysoki progesteron dobrze rokuje (znaczy sie - jest owulka). 2 miesiące później byłam w ciaży!
Gosiu To ja Ci życzę szybciutko t3ego nowego
Studentka Od rana się zastanawiam czy Ci to pisać... Ale zdecydowałam ze jednak napiszę. Trzymam kciuki żeby twój progesteron oznaczał to czego bardzo pragniesz Ja też robiłam to badanie i wyszedł mi progesteron ponad normę. Pamiętam że dziewczyny tu też pisały że może ciąże oznaczać. Nakręciłam się jak porąbana. Niestety @ przylazła terminowo. Ale wiesz u Ciebie moze być inaczej... Zaciskam żeby było A gdyby nie to powiem Ci, że wysoki progesteron dobrze rokuje (znaczy sie - jest owulka). 2 miesiące później byłam w ciaży!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #596660 przez anoda89
Hej Mężuś dzisiaj w domu i trochę latania mieliśmy
Pani może woda Ci się wstrzymała
Dziewuszki nie smucić się już niedługo fasolki zakiełkują u was i będziecie chwalić się brzuszkami
Ja tam w ciąży też jadłam ile wlezie a co sobie miałam odmawiać chociaż raz o wagą nie musiałam się przejmować
Mirella bo chłopy to czasami takie durnoty że wziąć i palnąć w te głupie łby
Ja pierdacze ale się zaczynam stresować. Mam po 20 pisać do gina i już mnie zaczyna czyścić z nerw.
Pani może woda Ci się wstrzymała
Dziewuszki nie smucić się już niedługo fasolki zakiełkują u was i będziecie chwalić się brzuszkami
Ja tam w ciąży też jadłam ile wlezie a co sobie miałam odmawiać chociaż raz o wagą nie musiałam się przejmować
Mirella bo chłopy to czasami takie durnoty że wziąć i palnąć w te głupie łby
Ja pierdacze ale się zaczynam stresować. Mam po 20 pisać do gina i już mnie zaczyna czyścić z nerw.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
11 lata 9 miesiąc temu #596663 przez Gravity
Hej Laseczki
jak Wam mija dzionek?ja brak humoru i w dodatku kolejny test i ta 2 kreska jeszcze nie tak jak powinna troszkę wypłowiała:(może to za wczas??okres milam 21.02 wiec to by bylo kilka dni:(nic nie kumam
o becie mogę pomarzyć w uk:(
jak Wam mija dzionek?ja brak humoru i w dodatku kolejny test i ta 2 kreska jeszcze nie tak jak powinna troszkę wypłowiała:(może to za wczas??okres milam 21.02 wiec to by bylo kilka dni:(nic nie kumam
o becie mogę pomarzyć w uk:(
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 9 miesiąc temu #596718 przez Mała
Mirellka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacrijka i jak i co?
Ferri a ty gdzie?
PPani super, że masz już kartę ciąży to już licencjonowana cięzarówka z ciebie
Gravity a jakie ty masz długie cykle?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lacrijka i jak i co?
Ferri a ty gdzie?
PPani super, że masz już kartę ciąży to już licencjonowana cięzarówka z ciebie
Gravity a jakie ty masz długie cykle?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 9 miesiąc temu #596728 przez Kaś_O
Pani to moze Ty dziewczynkę będziesz miała ja jak byłam w ciąży to na słodkie w ogóle ochoty a zawsze łasa strasznie byłam.. I właśnie gdzieś w zabobonach wyczytałam że to na chłopaka jak słodkie nie. Sprawdziło się
Czarek jak się sprzeczamy z mężem to się cieszy.. A ja nie wiem czy się cieszyć bo nie odczuwa tego negatywnie czy martwić się bo coś nie tak.. hmm
Czarek jak się sprzeczamy z mężem to się cieszy.. A ja nie wiem czy się cieszyć bo nie odczuwa tego negatywnie czy martwić się bo coś nie tak.. hmm
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- GwenB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekamy...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #596738 przez GwenB
Hej Dziewczynki!
Powiedzcie mi kur.... kaj ta wiosnaaaa???
Gravity i Studentka ściskam kciukasy mimo wszystko
Pani gratuluję założenia karty. Ja tam jestem aktualnie na minusie 4 kg, ale nie życzę tracenia kilogramów w takich okolicznościach jak moje. Jedyne co mnie cieszy to, że odrzuciło mnie od słodyczy, zjem raz w tygodniu jakiegoś michałka i to tyle, a wcześniej pochłaniałam w ogromnych ilościach
Iwonta gratulacje. Właśnie sama się zastanawiałam kiedy czuć pierwsze ruchy
Powiedzcie mi kur.... kaj ta wiosnaaaa???
Gravity i Studentka ściskam kciukasy mimo wszystko
Pani gratuluję założenia karty. Ja tam jestem aktualnie na minusie 4 kg, ale nie życzę tracenia kilogramów w takich okolicznościach jak moje. Jedyne co mnie cieszy to, że odrzuciło mnie od słodyczy, zjem raz w tygodniu jakiegoś michałka i to tyle, a wcześniej pochłaniałam w ogromnych ilościach
Iwonta gratulacje. Właśnie sama się zastanawiałam kiedy czuć pierwsze ruchy
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej