BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #596919 przez Dave
Iwonta - spokojnie. Dzidziek to czuje. Weź olej tego dupka i szukaj innego lekarza i śmigaj na wizytę.

Buziolki :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #596923 przez Dave
Gravity - :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #596925 przez Mała
Iwonta co za lekarz, matko. Mój tez mi nie wierzył, jak mu powiedziałam że czuję ruchy 15 tc+4d,a jednak :silly:
11 lata 9 miesiąc temu #596944 przez Gosia 2712
Iwonta nie przejmuj sie baranem :S znajdz innego lekarza najlepiej jakiegos sprawdzonego :)
Ja chodzilam do takiej kobitki i mowie jej ze mialam pierwsza ciaze obumarla i boje sie o to dziecko bo pracuje po 12h w masarni i musze dzwigac pojemniki po ok 20kg to mi powiedziala ze ciaza to nie choroba i nie wypisze mi zwolnienia... :S wkurwilam sie i zmienilam tez lekarza i teraz jestem zadowolona. Takze wiem co czujesz bo ja bylam wsciekla ale nie denerwuj sie tylko wrzuc na luz i poszukaj innego a tamtego olej :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #596946 przez anoda89
Iwonta mój gin na każdej wizycie robił mi szybkie USG żeby sprawdzić czy dzidzia rośnie i tyle więc tym się nie przejmuj. Co do badań to chore :ohmy: Jak to masz nie robić badań i że jego to nie interesuję, przecież w ciąży badania to podstawa. Jeśli chodzi o szew to idź na jakieś USG blizny bo tego bagatelizować nie możesz i musisz często sprawdzać szew trzyma. Zmieniaj lekarza ten to jakiś idiota! Popytaj może koleżanek czy nie znają dobrego ginekologa, położnika. Nie narwuj się tak bo dzidzia złośnica się urodzi ;) :)

No też miałam pytać o Ferritke bo jakoś jej dzisiaj nie widać a ona bardzo aktywna na forum :unsure:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #596963 przez studentkaae
Iwonta - jacie, ale trafiasz na lekarzy, masakra :( ale racja - nie denerwuj się tylko poszukaj innego i już :) złość piękności szkodzi i fasolka pewnie też tego nie lubi :)

noo, Ferritki już 2 dni nie było - to nie podobne do niej :( czyżby w szal ślubnych zakupów się rzuciła i o nas zapomniała??? :ohmy: :ohmy:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #596970 przez Lacrijka
My juz po wizycie :) Mamy super filmik ale mało co widac jak sie nie wie o co kaman. Niestety dziewuszki znów byly buźkami w strone mojego kręgodupu obrócone i buzinek mało co widac..Ale to co doktorek mial zobaczyc to zobaczył.. Jestem mega zadowolona z wizyta, badanko osg trwało prawie 50 min.. dziewczynki sa tak pomierzone, posprawdzane ze moge spac spokojnie :)

To udalo mi sie wyciac..Jutro obejze jeszcze raz, to moze cos sie znajdzie ciekawego :)
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #596974 przez Gravity
Iwonta dokładnie zmień lekarza bo to jakiś niedowiarek!!niedouczony !!Gosia ma calkowita racje!

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #596975 przez gosiak
Ja juz tak wczoraj sie zastanawiałam co z feritką bo jakoś tak mało się odzywała albo w ogole :unsure: hmmm ma ktos numera do niej?

Widzę że nie tylko mój M dziś mnie wyjątkowo wkur... :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #596979 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Ja juz tak wczoraj sie zastanawiałam co z feritką bo jakoś tak mało się odzywała albo w ogole :unsure: hmmm ma ktos numera do niej?

Widzę że nie tylko mój M dziś mnie wyjątkowo wkur... :angry:

Co jej napisac ?
11 lata 9 miesiąc temu #596983 przez Mała
Lacrijka jakie duże te Twoje babinki? Fajnie, że zadowolona jesteś :)

Anoda i kiedy masz termin, wiesz już?
11 lata 9 miesiąc temu #596987 przez gosiak
No napisz co się z nią dzieje ze się od wczoraj nie łodzywa B) napisz ze dziewcyny pytajom :silly:

Buzinka cinkowa wycmokana :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #596994 przez studentkaae
Lacrijka - super, ze wizyta udana i wszystko oki :) hehe, faktycznie ciężko się połapać co jest co na teh fotce :0

napisz do Ferri co z nią - bo mu się tu martwimy przecie!
11 lata 9 miesiąc temu #597006 przez Lacrijka
Mała napisał:

Lacrijka jakie duże te Twoje babinki? Fajnie, że zadowolona jesteś :)

Anoda i kiedy masz termin, wiesz już?

Cm nie wiem ile bo na tym etapie ciezko juz sie doliczyc..Ale wyprzedzamy termin o 13 dni.. Wagi - 1 cinka 680 gr a 2 cinka 730 ..Kluśty takie ze szok :ohmy: I wiecie co ?? kocham je najbardziej na świecie :laugh: :kiss: :cheer: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597018 przez Marta M
iwonta co za konował jeden!!! Olej go i znajdź normalnego...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mirella to macie wieczor bez tv, może się przytulicie na zgodę?? :)

gravity poczekaj jeszcze parę dni, wiem że trudno ale spróbuj, ja @ też miałam 21.02 i co 28 dni wiec czekamy do czwartku :)

Lacra :woohoo: :woohoo:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka