- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #596944 przez Gosia 2712
Iwonta nie przejmuj sie baranem znajdz innego lekarza najlepiej jakiegos sprawdzonego
Ja chodzilam do takiej kobitki i mowie jej ze mialam pierwsza ciaze obumarla i boje sie o to dziecko bo pracuje po 12h w masarni i musze dzwigac pojemniki po ok 20kg to mi powiedziala ze ciaza to nie choroba i nie wypisze mi zwolnienia... wkurwilam sie i zmienilam tez lekarza i teraz jestem zadowolona. Takze wiem co czujesz bo ja bylam wsciekla ale nie denerwuj sie tylko wrzuc na luz i poszukaj innego a tamtego olej
Ja chodzilam do takiej kobitki i mowie jej ze mialam pierwsza ciaze obumarla i boje sie o to dziecko bo pracuje po 12h w masarni i musze dzwigac pojemniki po ok 20kg to mi powiedziala ze ciaza to nie choroba i nie wypisze mi zwolnienia... wkurwilam sie i zmienilam tez lekarza i teraz jestem zadowolona. Takze wiem co czujesz bo ja bylam wsciekla ale nie denerwuj sie tylko wrzuc na luz i poszukaj innego a tamtego olej
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #596946 przez anoda89
Iwonta mój gin na każdej wizycie robił mi szybkie USG żeby sprawdzić czy dzidzia rośnie i tyle więc tym się nie przejmuj. Co do badań to chore Jak to masz nie robić badań i że jego to nie interesuję, przecież w ciąży badania to podstawa. Jeśli chodzi o szew to idź na jakieś USG blizny bo tego bagatelizować nie możesz i musisz często sprawdzać szew trzyma. Zmieniaj lekarza ten to jakiś idiota! Popytaj może koleżanek czy nie znają dobrego ginekologa, położnika. Nie narwuj się tak bo dzidzia złośnica się urodzi
No też miałam pytać o Ferritke bo jakoś jej dzisiaj nie widać a ona bardzo aktywna na forum
No też miałam pytać o Ferritke bo jakoś jej dzisiaj nie widać a ona bardzo aktywna na forum
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #596963 przez studentkaae
Iwonta - jacie, ale trafiasz na lekarzy, masakra ale racja - nie denerwuj się tylko poszukaj innego i już złość piękności szkodzi i fasolka pewnie też tego nie lubi
noo, Ferritki już 2 dni nie było - to nie podobne do niej czyżby w szal ślubnych zakupów się rzuciła i o nas zapomniała???
noo, Ferritki już 2 dni nie było - to nie podobne do niej czyżby w szal ślubnych zakupów się rzuciła i o nas zapomniała???
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez studentkaae.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #596970 przez Lacrijka
My juz po wizycie Mamy super filmik ale mało co widac jak sie nie wie o co kaman. Niestety dziewuszki znów byly buźkami w strone mojego kręgodupu obrócone i buzinek mało co widac..Ale to co doktorek mial zobaczyc to zobaczył.. Jestem mega zadowolona z wizyta, badanko osg trwało prawie 50 min.. dziewczynki sa tak pomierzone, posprawdzane ze moge spac spokojnie
To udalo mi sie wyciac..Jutro obejze jeszcze raz, to moze cos sie znajdzie ciekawego
To udalo mi sie wyciac..Jutro obejze jeszcze raz, to moze cos sie znajdzie ciekawego
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #596994 przez studentkaae
Lacrijka - super, ze wizyta udana i wszystko oki hehe, faktycznie ciężko się połapać co jest co na teh fotce :0
napisz do Ferri co z nią - bo mu się tu martwimy przecie!
napisz do Ferri co z nią - bo mu się tu martwimy przecie!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #597006 przez Lacrijka
Mała napisał:
Cm nie wiem ile bo na tym etapie ciezko juz sie doliczyc..Ale wyprzedzamy termin o 13 dni.. Wagi - 1 cinka 680 gr a 2 cinka 730 ..Kluśty takie ze szok I wiecie co ?? kocham je najbardziej na świecie
Lacrijka jakie duże te Twoje babinki? Fajnie, że zadowolona jesteś
Anoda i kiedy masz termin, wiesz już?
Cm nie wiem ile bo na tym etapie ciezko juz sie doliczyc..Ale wyprzedzamy termin o 13 dni.. Wagi - 1 cinka 680 gr a 2 cinka 730 ..Kluśty takie ze szok I wiecie co ?? kocham je najbardziej na świecie
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597018 przez Marta M
iwonta co za konował jeden!!! Olej go i znajdź normalnego...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella to macie wieczor bez tv, może się przytulicie na zgodę??
gravity poczekaj jeszcze parę dni, wiem że trudno ale spróbuj, ja @ też miałam 21.02 i co 28 dni wiec czekamy do czwartku
Lacra
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mirella to macie wieczor bez tv, może się przytulicie na zgodę??
gravity poczekaj jeszcze parę dni, wiem że trudno ale spróbuj, ja @ też miałam 21.02 i co 28 dni wiec czekamy do czwartku
Lacra
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.