- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #597538 przez Mirella
Duśka dziękuje i buziakuje cioteczki
Lacra, no wiem że mms, ja też długie mmsami wysyłam, bo to taniej i ograniczać się nie trzeba, ale sęk w tym że on pusty jest, tylko jakieś send to i inne badziewia, już napisałam żeby jeszcze raz słała. A ten co wkleiłam to wczoraj wieczorem przysłała, ale go znalazłam dwie godziny później
kurcze, skręca mnie z głodu a leków nie wzięłam, wrrrrr, a po lekach godzina postu, umrę normalnie. idę, do zobaczenia pooootem, no chyba że Ferri odpisze to na szybko wkleję
Lacra, no wiem że mms, ja też długie mmsami wysyłam, bo to taniej i ograniczać się nie trzeba, ale sęk w tym że on pusty jest, tylko jakieś send to i inne badziewia, już napisałam żeby jeszcze raz słała. A ten co wkleiłam to wczoraj wieczorem przysłała, ale go znalazłam dwie godziny później
kurcze, skręca mnie z głodu a leków nie wzięłam, wrrrrr, a po lekach godzina postu, umrę normalnie. idę, do zobaczenia pooootem, no chyba że Ferri odpisze to na szybko wkleję
Temat został zablokowany.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #597582 przez gosiak
Najlepsze imieninkowe życzonka dla Duśki
No tak w wieku 18 lat ciąża to obciach a w wieku 30 lat jak dla mnie brak dziecka to dopiero obciach
Słonko wyszło jadę na zakupki, jak dziś dzień szczęścia to może to dobry dzień na zakupy
No tak w wieku 18 lat ciąża to obciach a w wieku 30 lat jak dla mnie brak dziecka to dopiero obciach
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
przez brak dziecka znienawidziłam święta i różnych imprez związanych z życzeniami i spotkaniami rodzinnymi gdzie każdy tylko dopytuje kiedy dziecko modlę się by bratanek mojego M który ma dziewczyne i maja po 20 lat nie wyskoczyli z nowiną że będą mieli dziecko taka mała moja obsesja
Słonko wyszło jadę na zakupki, jak dziś dzień szczęścia to może to dobry dzień na zakupy
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #597666 przez Mirella
Takie dostałam:
Hejka ja ciągle mam jakiś miernik podpiety i mi mierzą skurcze i bicia czy mam równe ale mnie przynajmniej przebadali nawet cukier mi sprawdzili tylko na sali mam 2panie po zawale jedną tu ciągle monutoruja Duska boska wycaluj dziewczynki ja mam nadzieję na weekend być w domu bo mnie te nogi tak kluja że szok
A na śniadanie 2 kromki cklebka kwadracik maselka i dzemik i plasterek serka no dają pojesc fest to chyba nie że ćwiczeń pani powiedziała że mam nierówny rytm to jej powiedziałam że też by miała nierówny jakby kiecki na wesele nie znalazła
Hejka ja ciągle mam jakiś miernik podpiety i mi mierzą skurcze i bicia czy mam równe ale mnie przynajmniej przebadali nawet cukier mi sprawdzili tylko na sali mam 2panie po zawale jedną tu ciągle monutoruja Duska boska wycaluj dziewczynki ja mam nadzieję na weekend być w domu bo mnie te nogi tak kluja że szok
A na śniadanie 2 kromki cklebka kwadracik maselka i dzemik i plasterek serka no dają pojesc fest to chyba nie że ćwiczeń pani powiedziała że mam nierówny rytm to jej powiedziałam że też by miała nierówny jakby kiecki na wesele nie znalazła
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #597681 przez Gosia 2712
Heh podworko odsniezalam sie namachalam
Kobitki apropo tarczycy mozecie mi pomoc z wynikami bo dzisiaj mi mama odebrala:
tsh 1.201 norma 0.35-5.50
ft3 3.89 norma 2.3-4.2
ft4 1.27 norma 0.89-1.76
Kobitki apropo tarczycy mozecie mi pomoc z wynikami bo dzisiaj mi mama odebrala:
tsh 1.201 norma 0.35-5.50
ft3 3.89 norma 2.3-4.2
ft4 1.27 norma 0.89-1.76
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #597724 przez Gosia 2712
Mirellko napisz Ferritce ze ja ja zagonie do odsniezania podworka to nie beda jej potrzebne cwiczenia hehe namachalam sie jak glupia
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 9 miesiąc temu #597765 przez Marta M
Wutajcie
misyy
ferritka czekamy na CIę
Lacra jak dla mnie zdjęcia fasoli robią zawsze szał
gravity zazdroszczę widoków, cudne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gosiu ja nie pomogę bo akurat na tarczycy mało się znam..
misyy
ferritka czekamy na CIę
Lacra jak dla mnie zdjęcia fasoli robią zawsze szał
gravity zazdroszczę widoków, cudne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gosiu ja nie pomogę bo akurat na tarczycy mało się znam..
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 9 miesiąc temu #597806 przez MoNiaaa
ferri wracaj szybko do zdrowka i do nas
najlepsze zyczenia dla Duski z okazji imienin u nas z kolei nie obchodzi sie imienin tylko urodziny
u mnie 10 stopni i sloneczko tylko niestety topniejacy snieg zamienil ulice i chodniki w jeden plynacy potoczek..;/
Lacra zdjecia sliczne i nie opowiadaj ze nic ne iwdac sliczna buzka na fotce przeciez jest
dzis mam wolne a mojemu M wzielo sie za porzadki wiosenne okna pomyte i firanki poprane i zawieszone swierze:P ale ja w sumie bardziej sie przygladalam jak on dziala
mykam zaraz po Jule do zlobka pa
najlepsze zyczenia dla Duski z okazji imienin u nas z kolei nie obchodzi sie imienin tylko urodziny
u mnie 10 stopni i sloneczko tylko niestety topniejacy snieg zamienil ulice i chodniki w jeden plynacy potoczek..;/
Lacra zdjecia sliczne i nie opowiadaj ze nic ne iwdac sliczna buzka na fotce przeciez jest
dzis mam wolne a mojemu M wzielo sie za porzadki wiosenne okna pomyte i firanki poprane i zawieszone swierze:P ale ja w sumie bardziej sie przygladalam jak on dziala
mykam zaraz po Jule do zlobka pa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #597889 przez Gosia 2712
Gravity bo ja to w te tematy ciemna jestem co to moze oznaczac jak mam to ft3 podwyzszone?
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597894 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gravity A jak Ci sie w ogóle mieszka w Uk? Myślisz o powrocie do kraju? A chciałam Ci jeszcze napisać, ze lepiej edytować posty, jak ci sie coś przypomni. Mozesz dopisać do poprzedniego (klikasz na edytuj i dopisujesz), większy porządek wtedy, no i kiedyś to moderatorka zwracała uwagę
Gosia Jak dla mnie to ty masz w normie. Tzn miescisz sie, ale dziewczyny w tych sprawach mają tu większe doświadczenie
Gosiak
Martuś Racja z tym, wtedy im głupio już pytać Mam tak Nikt nie pyta
MIrella Duśkę wycłuj!!! Młaaaaaaaaaaa!!!
Feri!!!! Wracaj forum pada!!!! A tak seryjnie to zdróweczka! Idź na męski może ktoś Ci żylete użyczy
Gosia Jak dla mnie to ty masz w normie. Tzn miescisz sie, ale dziewczyny w tych sprawach mają tu większe doświadczenie
Gosiak
Martuś Racja z tym, wtedy im głupio już pytać Mam tak Nikt nie pyta
MIrella Duśkę wycłuj!!! Młaaaaaaaaaaa!!!
Feri!!!! Wracaj forum pada!!!! A tak seryjnie to zdróweczka! Idź na męski może ktoś Ci żylete użyczy
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.