- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #598180 przez Gosia 2712
Agus dziekuje za odpowiedz
Sylwus dobrze ze tacie nic nie jest
Studentka cos dziwne te Twoje wahania nastroju niech ten @ nie przychodzi bedzie chociaz na co zgonic
Sylwus dobrze ze tacie nic nie jest
Studentka cos dziwne te Twoje wahania nastroju niech ten @ nie przychodzi bedzie chociaz na co zgonic
Temat został zablokowany.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #598183 przez gosia28
studentka czasami trzeba powiedzieć wprost co ma się na języku, inaczej wszyscy najchętniej by na głowę wleźli. Zaciskam kciuki za Ciebie
oczywiście cały czas trzymam tak jak i z Gravity i Martę M czy kogoś ominęłam na najbliższe dni?
oczywiście cały czas trzymam tak jak i z Gravity i Martę M czy kogoś ominęłam na najbliższe dni?
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 9 miesiąc temu #598185 przez sylwus136
Dziękuje za wsparcie i miłe słowa
rocznica do dupy...
Mój tata jest zawodowym kierowcą. Jezdzi mercedesem Vito. Wracał z Leory Merlin razem z kierowniczką hotelu która robiła zakupy do firmy. Ona bardziej ucierpiała bo to w jej stronę tir uderzył. Na szczęście to tylko złamania ręki i nogi. Tata jest cały obity ale na szczęscie nic mu nie pękło. Był w szpitalu bo zabrała go od razu karetka. Teraz go właśnie wypuścili.
Mój tata jest w ogole mega luzakiem. Zawsze wszyscy moi znajomi go uwielbiali. On mnie woził na imprezy i dawał mi mega luz. Zawsze jako nastolatka sama do niego dzwoniłam i się meldowałam. Jest wspaniały i kocham go najbardziej na swiecie. Nawet jak po wypadku z nim rozmawiałam śmiał się i mówił że nie bierze L4 bo się w domu zanudzi chociaż cholernie go bolało.
Ja w wypadku nigdy nie uczestniczyłam na szczęscie . Raz tylko 2 lata temu jechaliśmy w takie właśnie śniegi do teściowej i samochód jadący z nad przeciwka wpadł w poślizg. Zatrzymał nam się przed maską nawet nas nie dotykając. Masakra...
rocznica do dupy...
Mój tata jest zawodowym kierowcą. Jezdzi mercedesem Vito. Wracał z Leory Merlin razem z kierowniczką hotelu która robiła zakupy do firmy. Ona bardziej ucierpiała bo to w jej stronę tir uderzył. Na szczęście to tylko złamania ręki i nogi. Tata jest cały obity ale na szczęscie nic mu nie pękło. Był w szpitalu bo zabrała go od razu karetka. Teraz go właśnie wypuścili.
Mój tata jest w ogole mega luzakiem. Zawsze wszyscy moi znajomi go uwielbiali. On mnie woził na imprezy i dawał mi mega luz. Zawsze jako nastolatka sama do niego dzwoniłam i się meldowałam. Jest wspaniały i kocham go najbardziej na swiecie. Nawet jak po wypadku z nim rozmawiałam śmiał się i mówił że nie bierze L4 bo się w domu zanudzi chociaż cholernie go bolało.
Ja w wypadku nigdy nie uczestniczyłam na szczęscie . Raz tylko 2 lata temu jechaliśmy w takie właśnie śniegi do teściowej i samochód jadący z nad przeciwka wpadł w poślizg. Zatrzymał nam się przed maską nawet nas nie dotykając. Masakra...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #598199 przez nefretete666
Gravity witam ja tez z Uk z jakiego maisteczka jestes? bo czuje ze moje rejony jak Pisalas o Manchester.U mnie zaczely sie mdlosci...paskudna sprawa
Studenka mi ssie wydaje ze ty sie tego okresu nie doczekasz przez 9 mies:)
Studenka mi ssie wydaje ze ty sie tego okresu nie doczekasz przez 9 mies:)
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #598200 przez Gosia 2712
Sylwus to tata ma fajne podejscie powiem Ci ze ja tez mam takiech rodzicow hehe tata nas tez zawsze na dyskoteki wozil i nie wyobrazam sobie jakby ktoremus sie cokolwiek moglo stac My raz mielismy wypadek ale nam sie nic cale szczescie nie stalo... Jechalismy z sylwestra i nas zazucilo i sciaglo do rowu i na dachu wyladowalismy bo row byl gleboki... Nie zapomne przerazenia moich rodzicow jak przyjechali bo akurat jechalam z moim rodzenstwem i moim M.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95