- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597469 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hmmm... dpc... tak sobie myślę, że podjełabym taką decyzję tylko wtedy gdyby w moim rodzinnym domu było kiepsko, gdyby nie było tam tyle ciepła ile bym potrzebowała. MOze wizja lepszej, nowej rodziny pchałaby w taką dorosłość. Nie wiem ale dla mnie to tylko takie byłoby logiczne wytłumaczenie. Ale uwazam, że mleko sie rozlało, znam przypadki jeszcze młodszych mam i sobie świetnie poradziły,a dwie z nich są jak dla mnie wzorem rodziców. Dpc życzę tego samego, a że ma dziewczyna jakieś watpliwości, chwile zwątpienia to powiem Wam w ciąży to norma. Hormony itp. Całe życie sobie dziewczyna musi poukładać, no nie zazdroszczę, ale wiem ze moze się udać i tego jej życzę.
Lacra Cinki superaśne
Gravity A jak u Ciebie sytuacja?
Lacra Cinki superaśne
Gravity A jak u Ciebie sytuacja?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 9 miesiąc temu #597494 przez Mirella
Dostałam jakiś mms od Ferri, ale pusty albo co, jakieś szyfry sieciowe tylko w nim są, zaraz jej napiszę, żeby jeszcze raz go wysłała, bo coś chyba nie przeszło.
Gosia Sz, bo Ty zjechałaś dpc tylko za to że ma 18 lat, a to akurat nie przestępstwo swoją drogą miło że do nas zaglądasz, tylko odzywaj się częściej. Ja czytałam bloga dpc na bieżąco, i coraz bardziej wyssany z palca mi się wydawał, nic nie poradzę
Cinki piękniaśne, kce mi się coraz bardziej
Dziś naprawdę Międzynarodowy Dzień Szczęścia? Ja wiem tylko o Międzynarodowym Dniu bez Mięsa czyli dziś ja świętuję Duśka też, bo ma imieniny, idziemy zaraz do sklepu, sobie prezenta wybierze, już sie boję
Gosia Sz, bo Ty zjechałaś dpc tylko za to że ma 18 lat, a to akurat nie przestępstwo swoją drogą miło że do nas zaglądasz, tylko odzywaj się częściej. Ja czytałam bloga dpc na bieżąco, i coraz bardziej wyssany z palca mi się wydawał, nic nie poradzę
Cinki piękniaśne, kce mi się coraz bardziej
Dziś naprawdę Międzynarodowy Dzień Szczęścia? Ja wiem tylko o Międzynarodowym Dniu bez Mięsa czyli dziś ja świętuję Duśka też, bo ma imieniny, idziemy zaraz do sklepu, sobie prezenta wybierze, już sie boję
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #597496 przez Gosia 2712
Anoda dokladnie . Powiem Ci ze czasami jak tak patrze na te dziewczyny mlodsze ode mnie to az sie sama dziwie ze czlowiek w ich wieku calkiem inaczej sie zachowywal... A czasami nawet nie powiedzialabym ze co niektore maja po te 18 lat
Emka masz racje bo ja tez znam duzo dziewczyn ktore sa mamami i dobrze sobie radza. Nawet moja kolezanka ktora wpadla z kolesiem i ja zostawil dobrze sobie radzi i dba o synka co wszystcy mowili ze ona nie poradzi sobie bo jest za dziecinna a teraz co daje sobie rade i spowazniala...
Emka masz racje bo ja tez znam duzo dziewczyn ktore sa mamami i dobrze sobie radza. Nawet moja kolezanka ktora wpadla z kolesiem i ja zostawil dobrze sobie radzi i dba o synka co wszystcy mowili ze ona nie poradzi sobie bo jest za dziecinna a teraz co daje sobie rade i spowazniala...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 9 miesiąc temu #597499 przez gosia28
u mnie w szkole też ciąża była "obciachem", pamiętam jak mieliśmy w szkole takie przypadki- niby nauczyciele pomagali dziewczynom, żeby jakoś to pogodzić ze szkołą, ale rówieśnicy wytykali. Fakt, czasy się zmieniają.
Co do ewentualnie kiepskiej sytuacji w domu, trudno zakładać własną rodzinę licząc na finansowanie ze strony rodziców. Chyba nie sprzyja to budowaniu dobrych relacji i tym bardziej trudno się oderwać od domu.
Oczywiście każdy podejmując świadome decyzje myśli, że to dobre rozwiązanie.
Oby dpc się udało i wszystko się ułożyło.
Co do ewentualnie kiepskiej sytuacji w domu, trudno zakładać własną rodzinę licząc na finansowanie ze strony rodziców. Chyba nie sprzyja to budowaniu dobrych relacji i tym bardziej trudno się oderwać od domu.
Oczywiście każdy podejmując świadome decyzje myśli, że to dobre rozwiązanie.
Oby dpc się udało i wszystko się ułożyło.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #597506 przez Gosia 2712
Mirellka dzieki ze mi przypomnialas moja siostra ma tez dzisiaj imieniny Wszystkiego dobrego dla Duski
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32