- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #596769 przez Gravity
no wlasnie sama nie wiem, ostania ciaza to w sumie po tygodniu miałam jasno bardzo wyplowiala kreske 2,ledwo widoczna,po 2 tygodniach test powtorzylam juz byla 2 kreska taka jak na tym tescie co Wam wkleilam foto.Ale nie mailam dolegliwoscic dopiero gdzies od 6tyg mdlosci. A tu zaczelo sie w zeszlym tygodniu od zawrotow glowy dlatego zrobiłam 1 test rano.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
11 lata 9 miesiąc temu #596775 przez Gravity
ja bym chciala,ale mieszkma w malym miescie i nie ma mozliwosci.Do kliniki mam 2h do Menchester ,A jeszcze jest szanasa ,ze dostane zaproszenie z kliniki na kolejne badania gdzie juz bylam 2 razy.Ale juz dlugo nic mi nie przyszlo:(i sie wkurzam zazwyczaj co 2 tygodnie przychodzil list i raz w miesiacu szlam na badania.a Marzec sie konczy i nie ma nic:( lekarz na moja prosbe umowil mnie do kliniki "kobiety po poronieniach pragnace dziecka"chyba tak latwiej napisac:)
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
11 lata 9 miesiąc temu #596777 przez Gravity
Mala obys miala racje bardzo pragne (pragniemy) dzidziusia oboje.I wiem ze Wy Wszystkie tez!tak okres jutro poznym popoludniem lub czwartek tak powinnien byc planowo 21_22:)Poprzednie ciaze zaczynaly sie od bolu piersi narazie mnie nic nie boli tylko zawroty i wilczy apetyt,
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
11 lata 9 miesiąc temu #596782 przez Gravity
Ja nie wiem jak to bedzie jak wytrzymam psychicznie do 1 usg jak sie Nam udalo Dzizdzie spolodzic:))po ostsnim usg mialam dosc zycia i wszystkiego.Dzieki Wam tu i mojemu Miskowi jakos dlam rade.A przeczuwam ze ostsnio to byl blond w sztuce lekarza od usg.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 9 miesiąc temu #596880 przez Dave
Kurka, net mi w telefonie nawalił
Nie nadrobię, ale zaciskam kciuki za wszystkie oczekujące czekam na foto tłustych krech.
A ja Kobietki, szukam mebli łazienkowych. Tzn. tylko słupka i półki pod umywalkę + umywalka i masakra jakaś!!!
Bardziej mi się opłaca kupić zestaw np 5 elementów niż dwie szafki. Wrrrr..
Nie znacie kogoś kto mi zrobi
Nie nadrobię, ale zaciskam kciuki za wszystkie oczekujące czekam na foto tłustych krech.
A ja Kobietki, szukam mebli łazienkowych. Tzn. tylko słupka i półki pod umywalkę + umywalka i masakra jakaś!!!
Bardziej mi się opłaca kupić zestaw np 5 elementów niż dwie szafki. Wrrrr..
Nie znacie kogoś kto mi zrobi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu #596906 przez studentkaae
cześć Kochane
dziękuję, że trzymacie kciuki
emka - dziękuję, że to napisałaś - na pewno to pomoże mi ostudzić emocje i nie nakręcać się aż tak. jasne, wysoki progesteron to nie wysoka beta. ale sama wiesz jak to jest - wierzy się każdego miesiaca, zwłaszcza kiedy zbliża się termin @, że jednak się udało.
no nic, pozostaje mi poczekać. owulka była - tym razem widać to na 100%. więc jak fasolka ma być to będzie, a jak nie to nic nie pomoże, nakręcanie się tym bardziej
no właśnie - gdzie jest FERRITKA???????????? Sis - odezwij się, bo siem martwiem
dziękuję, że trzymacie kciuki
emka - dziękuję, że to napisałaś - na pewno to pomoże mi ostudzić emocje i nie nakręcać się aż tak. jasne, wysoki progesteron to nie wysoka beta. ale sama wiesz jak to jest - wierzy się każdego miesiaca, zwłaszcza kiedy zbliża się termin @, że jednak się udało.
no nic, pozostaje mi poczekać. owulka była - tym razem widać to na 100%. więc jak fasolka ma być to będzie, a jak nie to nic nie pomoże, nakręcanie się tym bardziej
no właśnie - gdzie jest FERRITKA???????????? Sis - odezwij się, bo siem martwiem
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 9 miesiąc temu #596907 przez iwonta_kg
Jezu jaka jestem wsciekla! Zmieniam lekarza! Nie zrobil mi wogole usg bo dzis tylko szyjke czy sie skraca sprawdzi bo teraz usg w tym tygodniu sie nie robi. Pokazal mi tylko serduszko bijace i kregoslup! Nawet nie zmierzyl mi dziecka! Kurwa mac! O plci nawet nie ma mowy! Nie dosc ze za zwolnienie zazyczyl sobie 30zl to jeszcze powiedzial ze za kazdy dokument tyle bierze! Wypis do becikowego tez 30zl! Nie dalam mu. Powiedzial zeby na nastepna wizyte doniesc. Smieszny jest! Nastepnej wizyty nie bedzie! Paranoja! Dzis siadam w internet i szukam innego lekarza! Ksiazeczke mi zalozyl jeden jedyny plus. Ale nie wiem po co bo jest pusta. Chcial dokumenty ze szpitala z poprzedniej ciazy nie wiem po co. Niech sie zajmuje ta ciaza a nie poprzednia! Wie tyle ile powinien. No kurde taka jestem zla ze nie wiem. A i jeszcze co do badan to wszystkie sa we wlasnym zakresie bo on skierowan nie wypisuje. Jego wyniki badan nie interesuja sa tylko dla mnie a wlasciwie to stwierdzil ze nie trzeba zadnych badan robic. I wez sie tu nie wkurw... I pytam go jak cesarka bedzie wygladala chodzi mi o szwy czy te stare beda wyciete ktore sie nie rozpuscily czy co to on do mnie porozmawiamy w 25 tygodniu o tym a ja mowie ze sie martwie bo boli mnie blizna i zastanawiam sie jak to bedzie a on ze jeszcze bedzie czas na takie rozmowy. To ja jeszcze wiekszy wkurw... I jak mu Powiedzialam ze zaczelam czuc kopniaki to spojrzal na mnie jakby mi nie wierzyl! Normalnie plakac mi sie chce z tych nerwow...
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa