BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #597255 przez Mała
Witam po koszmarnej nocy. Kamil na przemian z Olą płakali. Ja juz się nie nadaję do nocnego wstawania :dry: Ola walczy z zębami, a z Kamilem dziś idę do lekarza, bo kaszle jak gruźlik.

Ferri oj babo, jak nie kark to teraz serducho. Czy ty czasem za duzo wysiłku nie masz od tych ćwiczeń? Wracaj szybko do nas

Mirellka własnie widziałam, że dpc wszystko pousuwała.
Gosia Sz ja tam też miałam podobne zdanie do Twojego, tylko w słowa bym inaczej ubrała :S

Missy u nas na wrześniówkach dziewczyny są co mają problemy z tarczycą, a mają 2 dzieci, a nie koniecznie musi to długo trwać to uregulowywanie hormonów. Agusia też ma coś z tarczycą, ja podpytaj ona ci powie co i jak
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #597258 przez gosiak
Witam:)

Zajrzałam na ostatni post dpc, i pisała że wybiera sie do gina ja tam z góry nie chcę jej oceniać, mam tylko nadzieję że nic się nie stało :dry:

Ferri to powinna lańsko dostać, mnie się wydaje ze cwiczeniami sie zakatowała :ohmy:

A jej sms o kłujących nogach haha :lol: cała ferri :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #597262 przez mesy
missyy napisał:

Cześć Dziewczyny :)

Jestem po wizycie u endokrynologa i ginekologa. Rozpoznanie jedno: nadczynność tarczycy. Dlatego za każdym razem nam się nie udawało :( :(
Biore Thyrozol do maja, także starania o maleństwo muszę odłożyć do czerwca ;(
Nie wiem czy tyle wytrzymam, jestem na skraju załamania,przez tą chorobę w depresję popadam.

Lepiej znać przyczynę niepowodzeń i ją leczyć niż ma być wszystko ok a i tak dzidka nie ma ...

Lacra tuż to będą big cinki :lol: zbierają siłę , rosną .. żeby potem matce dać popalic :silly: :silly:
11 lata 9 miesiąc temu #597266 przez Mała
Gosiak no ja też jej nie chcę oceniać. Ale sama powiedz czy w klasie maturalnej świadomie zdecydowałabyś się na dziecko :S
Też myślę, że Ferri się porwała jak szczerbaty na suchary, na te ćwiczenia i się zamęczyła :angry:
11 lata 9 miesiąc temu #597294 przez gosia28
Dzień dobry :)
Iwonta zmień lekarza- szkoda nerwów

Lacra buźka cinki śliczna, się przytuliły siostry mocno

dpc chciała być dorosłą tylko nie pomyślała chyba o konsekwencjach z tym związanych, ale szczerze mówiąc nie znam nastolatki, która świadomie podjęła decyzję o dziecku.

missyy wyleczysz tarczycę i będzie wszystko ok. dziewczyny mają rację- ile jest tu zdrowych, co niby nie ma przeszkód, a dzidzi brak :( głowa do góry :)

ferritka toś się doigrała tera. Zdrowiej kochana i wracaj do nas szybko. :kiss:

Mała zdrówka dla Kamilka

tyle miałam napisać :unsure:

a jeszcze studentka Ty się nie wygłupiaj bo w następnym tygodniu mi się dni płodne zaczynają :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #597307 przez Mała
Dziewczyny dzisiaj Międzynarodowy Dzień Szczęścia, więc uszy do góry :lol: :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #597313 przez anoda89
Dzień dobry :) Zima ciąg dalszy u mnie chociaż ciut cieplej się zrobiło.
Czekam na tel od lekarza a jak do 15 nie zadzwoni to jak się do niego odezwę.

Lacrijka śliczne cinki :kiss: Co się dziwić jak mama ładna to i cinki będą ładne :)

Ferri wariatko co żeś robiła że do szpitala trafiłaś? Wracaj do nas szybko :kiss:
Ferri szystkich karnym jeżykiem starszy i za kare powinna sobie trochę posiedzieć :angry:
11 lata 9 miesiąc temu #597342 przez Agusia83
Hejka.

Rany Ferii,ale nas przestraszyłas. Uważaj na siebie,a teraz odpoczywaj.

Iwonta,gratuluje pierwszych ruchow. Cudowne. Uczucie.

Dave,a Ty juz prawie na wylocie.

Missy,nie denerwuje sie. Ja tez bylam na początku przerażona swoją choroba. Wmawialam sobie,ze ciężko bedzie zaciazyc,ze będziemy długo sie starać. A poza tym hormony unormuja mi sie za sto lat.

To nieprawda. Oczywiście każdy organizm reaguje inaczej. Ja dostawałam minimalne dawki,które dr zwiększał,co 3 miesiace. Po roku bylo ok,ale znam wiele przypadków,ze po 2,3 miesiącach hormony były idealne.. najlepsze stezenie tsh gdy staraky sie o dzidzie,to ponizej 2. Popatrz,Emi zmajstrowalismy w 2 cyklu,a teraz synka w 1. Myśl pozytywnie,najważniejsze byś sie leiej poczula
11 lata 9 miesiąc temu #597347 przez gosiak
Mała napisał:

Gosiak no ja też jej nie chcę oceniać. Ale sama powiedz czy w klasie maturalnej świadomie zdecydowałabyś się na dziecko :S
Też myślę, że Ferri się porwała jak szczerbaty na suchary, na te ćwiczenia i się zamęczyła :angry:

Mała mnie nie pytaj :blush: powiem tak...świadomie bym się nie zdecydowała, ale patrząc dziś na moje trudności z zajściem żałuję że nie wpadłam choćby nawet w szkole średniej...szkołe zawsze można skończyć a na dziecko może zabraknąć czasu :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597359 przez Lacrijka
Cos powycinalam, ale szału nima ..
Kurczaczek mój :kiss:
Patrzcie jak one leżą..ręga noga mózg na ścianie :laugh:
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #597360 przez mesy
gosiak napisał:

Mała napisał:

Mała mnie nie pytaj :blush: powiem tak...świadomie bym się nie zdecydowała, ale patrząc dziś na moje trudności z zajściem żałuję że nie wpadłam choćby nawet w szkole średniej...szkołe zawsze można skończyć a na dziecko może zabraknąć czasu :(

A może to była świadoma decyzja ??? ja zawsze powtarzałam mamie że bedę w ciąży tak jak ona w wieku 18 lat .... gdyby nie mój T to pewnie by tak było , ale był mądrzejszy ode mnie ;)
A teraz człek se pluje w brodę że mógł wcześniej ....
11 lata 9 miesiąc temu #597407 przez Gosia 2712
Czesc wszystkim :)
Lacra sliczne te Twoje dziewuszki :) wyglaskaj brzusia :)
Feritka zrowiej nam :) i uwazaj na siebie :)

Co do dpc to ja tam nie osadzam ale wydaje mi sie ze raczej zadna dziewczyna nie mysli o dziecku w wieku 18 lat... No ja na pewno nie myslalam wtedy...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #597419 przez gosia28
Lacra cudne zdjęcia :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 9 miesiąc temu #597459 przez Gravity
Witam Laseczki.
Ja własnie kilka minut temu wstałam zjadłam śniadanie i patrze co tam u Was.
Missi nie poddawaj sie bo tarczyce sie da wyleczyc ja miałam chorobę (hasimoto)nie wiem czy dobrze napisałam brałam tabletki w w Polsce jak mieszkałam i w ciąże zaszłam bez problemu.Po wyjeździe do UK tabletki odstawiłam sama wyniki w normie chyba dużo jodu mieszkam przy samym morzu , które codziennie widzę z okien:)

to znalazlam rano na fb zobaczcie sliczny ,piekny widok,moze doczekam kiedys:)
www.facebook.com/photo.php?v=62834388718...73158&type=2&theater

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #597462 przez anoda89
Gosia zgadzam się z Tobą :) Ja w wieku 18 lat z życia korzystałam i dziewictwo straciłam mając lat prawie 19 ;) No i dla mnie to był obciach żeby dziewczyna w ciąży do szkoły chodziła ale jak wiadomo czasy się zmieniają i młodzież szybciej dojrzewa.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia