- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri oj babo, jak nie kark to teraz serducho. Czy ty czasem za duzo wysiłku nie masz od tych ćwiczeń? Wracaj szybko do nas
Mirellka własnie widziałam, że dpc wszystko pousuwała.
Gosia Sz ja tam też miałam podobne zdanie do Twojego, tylko w słowa bym inaczej ubrała
Missy u nas na wrześniówkach dziewczyny są co mają problemy z tarczycą, a mają 2 dzieci, a nie koniecznie musi to długo trwać to uregulowywanie hormonów. Agusia też ma coś z tarczycą, ja podpytaj ona ci powie co i jak
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Zajrzałam na ostatni post dpc, i pisała że wybiera sie do gina ja tam z góry nie chcę jej oceniać, mam tylko nadzieję że nic się nie stało
Ferri to powinna lańsko dostać, mnie się wydaje ze cwiczeniami sie zakatowała
A jej sms o kłujących nogach haha cała ferri
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Cześć Dziewczyny
Jestem po wizycie u endokrynologa i ginekologa. Rozpoznanie jedno: nadczynność tarczycy. Dlatego za każdym razem nam się nie udawało
Biore Thyrozol do maja, także starania o maleństwo muszę odłożyć do czerwca ;(
Nie wiem czy tyle wytrzymam, jestem na skraju załamania,przez tą chorobę w depresję popadam.
Lepiej znać przyczynę niepowodzeń i ją leczyć niż ma być wszystko ok a i tak dzidka nie ma ...
Lacra tuż to będą big cinki zbierają siłę , rosną .. żeby potem matce dać popalic
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Iwonta zmień lekarza- szkoda nerwów
Lacra buźka cinki śliczna, się przytuliły siostry mocno
dpc chciała być dorosłą tylko nie pomyślała chyba o konsekwencjach z tym związanych, ale szczerze mówiąc nie znam nastolatki, która świadomie podjęła decyzję o dziecku.
missyy wyleczysz tarczycę i będzie wszystko ok. dziewczyny mają rację- ile jest tu zdrowych, co niby nie ma przeszkód, a dzidzi brak głowa do góry
ferritka toś się doigrała tera. Zdrowiej kochana i wracaj do nas szybko.
Mała zdrówka dla Kamilka
tyle miałam napisać
a jeszcze studentka Ty się nie wygłupiaj bo w następnym tygodniu mi się dni płodne zaczynają
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Czekam na tel od lekarza a jak do 15 nie zadzwoni to jak się do niego odezwę.
Lacrijka śliczne cinki Co się dziwić jak mama ładna to i cinki będą ładne
Ferri wariatko co żeś robiła że do szpitala trafiłaś? Wracaj do nas szybko
Ferri szystkich karnym jeżykiem starszy i za kare powinna sobie trochę posiedzieć
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Rany Ferii,ale nas przestraszyłas. Uważaj na siebie,a teraz odpoczywaj.
Iwonta,gratuluje pierwszych ruchow. Cudowne. Uczucie.
Dave,a Ty juz prawie na wylocie.
Missy,nie denerwuje sie. Ja tez bylam na początku przerażona swoją choroba. Wmawialam sobie,ze ciężko bedzie zaciazyc,ze będziemy długo sie starać. A poza tym hormony unormuja mi sie za sto lat.
To nieprawda. Oczywiście każdy organizm reaguje inaczej. Ja dostawałam minimalne dawki,które dr zwiększał,co 3 miesiace. Po roku bylo ok,ale znam wiele przypadków,ze po 2,3 miesiącach hormony były idealne.. najlepsze stezenie tsh gdy staraky sie o dzidzie,to ponizej 2. Popatrz,Emi zmajstrowalismy w 2 cyklu,a teraz synka w 1. Myśl pozytywnie,najważniejsze byś sie leiej poczula
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Gosiak no ja też jej nie chcę oceniać. Ale sama powiedz czy w klasie maturalnej świadomie zdecydowałabyś się na dziecko
Też myślę, że Ferri się porwała jak szczerbaty na suchary, na te ćwiczenia i się zamęczyła
Mała mnie nie pytaj powiem tak...świadomie bym się nie zdecydowała, ale patrząc dziś na moje trudności z zajściem żałuję że nie wpadłam choćby nawet w szkole średniej...szkołe zawsze można skończyć a na dziecko może zabraknąć czasu
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Mała napisał:
Gosiak no ja też jej nie chcę oceniać. Ale sama powiedz czy w klasie maturalnej świadomie zdecydowałabyś się na dziecko
Też myślę, że Ferri się porwała jak szczerbaty na suchary, na te ćwiczenia i się zamęczyła
Mała mnie nie pytaj powiem tak...świadomie bym się nie zdecydowała, ale patrząc dziś na moje trudności z zajściem żałuję że nie wpadłam choćby nawet w szkole średniej...szkołe zawsze można skończyć a na dziecko może zabraknąć czasu
A może to była świadoma decyzja ??? ja zawsze powtarzałam mamie że bedę w ciąży tak jak ona w wieku 18 lat .... gdyby nie mój T to pewnie by tak było , ale był mądrzejszy ode mnie
A teraz człek se pluje w brodę że mógł wcześniej ....
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Lacra sliczne te Twoje dziewuszki wyglaskaj brzusia
Feritka zrowiej nam i uwazaj na siebie
Co do dpc to ja tam nie osadzam ale wydaje mi sie ze raczej zadna dziewczyna nie mysli o dziecku w wieku 18 lat... No ja na pewno nie myslalam wtedy...
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Ja własnie kilka minut temu wstałam zjadłam śniadanie i patrze co tam u Was.
Missi nie poddawaj sie bo tarczyce sie da wyleczyc ja miałam chorobę (hasimoto)nie wiem czy dobrze napisałam brałam tabletki w w Polsce jak mieszkałam i w ciąże zaszłam bez problemu.Po wyjeździe do UK tabletki odstawiłam sama wyniki w normie chyba dużo jodu mieszkam przy samym morzu , które codziennie widzę z okien:)
to znalazlam rano na fb zobaczcie sliczny ,piekny widok,moze doczekam kiedys:)
www.facebook.com/photo.php?v=62834388718...73158&type=2&theater
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72