BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #596212 przez gosia28
widziałam brzuchy majówek i się poryczałam

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #596218 przez MoNiaaa
ja czytalam na blogu wpis pauliny z porodu coreczkik i tez lzy mi polecialy :(

Gosia :kiss: :kiss: :kiss:

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #596226 przez Gosia 2712
Gosiu ja tez weszlam wczoraj na majowki i tez mi sie smutno zrobilo i sie poplakalam :( wiem kochana co czujesz :* dlatego staram sie tam nie wchodzic i nie czytac... :( ostatnio weszlam tylko dowiedziec sie co u Lalki i jej Wandzi...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #596231 przez pani_p
Monia no nie wiem, no mam brzucha więc tak całkiem chudzina to ja nie jestem ;) od dzisiaj koniec ze słodkim chociaż bedzie ciężko bo tego mi się najbardziej chce :(

Gosie, tulę Was obie mocno :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #596239 przez Marta M
gorla plakat ice age rewelacyjny :):)

iwonta ale super, gratuluję pierwszych kopniaczków :woohoo: :woohoo: Ja przy Mai też poczułam w 16tc mimo że pierwsza ciąża :)

gravity, studentka zaciśniete kciukasy :kiss: :kiss:

Dave masakra jakaś z tymi Twoimi nocami

Lacra czekamy na foty dziołuszek ;)

gosia28 sny potrafią być męczące, mnie przez kilka lat dręczył ciągle ten sam sen, że uciekam prze tornado..a jaka jest tego interpretacja?

pani ale super :):)

Gosie :kiss: :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #596242 przez gosia28
a podkusiło mnie tak z głupia bo zobaczyłam, że tysiak tu do nas zaglądnęła...

pani ja też nie mogłam się ze słodkim opanować, ponoć lepiej jednak kefiry itp. bo pomagają przy infekcjach dróg moczowych, które są częstą przypadłością w ciąży. Nigdy bym nie powiedziała, że tyle ważysz. Chyba mąż ma rację, że 10 kg to biust :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #596271 przez pani_p
Wiem, że lepiej kefiry, jogurty, owoce... Ale ja mam cały czas ciasto w głowie :-D oczywiście nie wpierdzielam ciasta i słodyczy non stop, ale nie da się ukryć, że najchętniej tylko to bym jadła :-D
11 lata 9 miesiąc temu #596276 przez Gosia 2712
Pani chyba wage mieli zepsuta :p tez bym chciala zeby moj biust tyle wazyl hehe ale moge tylko pomarzyc :P Ja w ciazy na poczatku nie moglam patrzec na slodkie dla mnie moglo nie istniec :P ale kwasne to co innego hehe i mandarynki :P kiedys na jedno posiedzenie zjadlam 1,5 kg :P a ile Ty masz wzrostu?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu #596295 przez Mirella
A ja sobie w ciąży na wszystko pozwalałam, po to jest ciąża :P A teraz sobie na kawę pozwoliłam, bo trzeba się jakoś ratować przed depresją w taką pogodę. Zajrzałam do gniazda bocianów, a tam tylko śnieg :( rok temu o tej porze już były...

Dziewczyny nie zaglądajcie na majówki, bo będzie bolało jak cholera, chociaż z drugiej strony może dobrze rozdrapać te rany i przechorować raz a dobrze? Chociaż blizny i tak na całe życie zostaną, ale noski w górę, dla Was też przyjdą dobre dni :kiss:

Pani gratuluję karty, pamięŧam jakie to przeżycie było jak ją wreszcie dostałam. Poczułam się poważnie potraktowana przez ginkę :)

Od wczoraj łykam znowu kwas foliowy i mężowi też daję. Nawet specjalnie nie protestował, zapytał tylko na co to. A na głupie pytanie skąd wiem bezczelnie odpowiedziałam, że z internetu :P
11 lata 9 miesiąc temu #596312 przez Kaś_O
jestem za u mnie biało :) śnieg dosypuje zresztą stary od początku zimy nadal leży :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
11 lata 9 miesiąc temu #596315 przez Gosia 2712
Mirelko czasami nawet tam nie musze zagladac a dola lapie bo wiem ze teraz juz mialabym duzy brzuszek i za 1.5 miesiaca moj skarbek bylby z nami, a pierwszy aniolek mialby juz prawie 7 miesiecy :( to boli i to bardzo... i zastanawiam sie czy kiedys bedzie tak ze jak o tym pomysle to lzy mi nie beda leciec...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 9 miesiąc temu #596326 przez gosia28
z internetu hihi, dobre to :)

Marta M ja sobie znalazłam stronkę i cytat
"Zazwyczaj sny o umieraniu zwiastują początek czegoś nowego oraz zakończenie aktualnego okresu w życiu, ale bynajmniej nie koniec całego życia! Tego typu marzenia senne skłaniają nas do przyjrzenia się swojemu życiu. Być może borykamy się aktualnie z jakimiś problemami natury psychologicznej lub chowamy do kogoś duże urazy?"
no jak w pysk strzelił pasuje mi to tłumaczenie
ja trzeba to o tornadzie też znajdę :side:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #596339 przez pani_p
Mój wzrost to ok 165 przynajmniej tak mam w dowodzie :-D no nadwaga jak nic :-D no trudno, będę się turlać, pączek jeden.

Mirella a ja się czuję jak w jakimś amoku :) jeszcze to do mnie nie dociera. Pewnie dotrze jak zobaczę maluszka i usłyszę serduszko :)
11 lata 9 miesiąc temu #596358 przez gosia28
pani bo to się wierzyć nie chce jak w końcu ma się coś na co tak długo się wyczekiwało :) zobaczysz serduszko to się rozpłyniesz :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #596359 przez Gosia 2712
Hehe no ja w dowodzie mam tez 165 a w zeczywistosci mam 161 :P troche sobie dodalam :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży