BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #599432 przez ferritka
oł noł !!! Mirellka, no to babeczkę daj Duśce za piękne pozowanie B) a dla Ciebie w zamian cale pole słonecznych słoneczników i wieczorny uchachany Leonek :blush: :blush: :kiss: :kiss: :kiss:

Sylka a ja z lapkiem na kolanach :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #599435 przez DoMI*
missyy ja chyba tez musz se badania tarczycowe zrobic...
bo ja chyba tez niemam za kadym razem owulacjii ale raz mi sie zdazyła bardzo mało obsita miesiaczka teraz chyab tez za duzo nie miałam..hm...a jak gdzie co i jak z ta tarczyca .. jakie badania ?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #599443 przez Mirella
od razu lepiej, kotka wygłaskałam, a teraz śmigamy do kuchni, kawkę sobie wypiję, a co mi tam. Ferri wróciła i forum hula jak ta lala, ciekawe ile będę miała do nadrobienia o północy ;)
11 lata 9 miesiąc temu #599450 przez ferritka
jaaaa kawunia :blush: :blush: pierwsze co zrobiłam jak wróciłam to prysznic i kawunia B) B) B) :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #599462 przez sylka
Ferri długo na wyniki będziesz czekała?
11 lata 9 miesiąc temu #599473 przez ferritka
nie wiem w sumie :blush: we wtorek mam przyjść i mi to zabiorą. Jedyne co wiem, że jakby mi zaczęła ręka drętwieć albo znowu mnie choć kroszkę zakłuje to mam natychmiast się zgłosic :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #599481 przez sylka
No bo nie ma żartów z tym. Mnie łapneło nagle i do tego ból w piersi i nie wiedziałam czy to płuca mnie bola, kręgosłup czy co jak stałam ale jak doszła ręka to od raz skojarzyłam że to serce a byliśmy wtedy na mszy w Boze Ciało. Od raz do domu a gdy nie przeszło pędem na IP
11 lata 9 miesiąc temu #599491 przez studentkaae
nooo, Mamcia Leosia wróciła do domu i patrz jaki rozanielony :)

oki, mykam Laseczki, bo jutro muszę wcześnie wstać, bo na szkolenie jadę.
dobrej nocki :kiss: :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #599501 przez Gravity
a ja chce 2 krechy i donosić o niczym innym nie marze!!!

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #599505 przez ferritka
no ja nie wiem, bo ja czułam dokładnie jakby z serca, to nawet nie ból tylko takie zatykające kłucie, cięzko to nawet określic :dry:
pierwszy raz mnie zakłuło jak szłam do pralni i podniosłam kosz z praniem, musiałam chwilkę zostać zgięta i mi przeszło od razu.

wiecie co najlepsze, że najpewniejsza jest próba wysiłkowa żeby wykazać nieprawidłowo9ści w sercu a co jak co ja kondycje ostatnimi czasy mam dobrą B) B) B) :lol:
i im zajadę bieżnie prędzej niż się na niej poddam :lol: :lol: :lol: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #599510 przez anoda89
No nareszcie Ferri wróciła :kiss: :kiss: :kiss: Smutno tu było bez Ciebie :) Przynajmniej przebadali Cie od góry do dołu :)
11 lata 9 miesiąc temu #599518 przez madziaska
Ferritka, no w koncu wrocilas :):):)

Ja tez miewam takie klucia, co prawda reka mi nie dretwieje. U mnie to chyba jakis nerwobol. Mam to od dziecinstwa. Lezalam nawet kiedys na to 2 tyg w szpitalu, ale nie zdiagnozowali co to i wypuscili. Moja mama z kolei ma to od kregoslupa. Na erce lezala, bo tez mysleli, ze zawal.
11 lata 9 miesiąc temu #599527 przez ferritka
:kiss: :kiss: kochane moje :kiss: :kiss:

no ale to byłaby przesada żeby w wieku 27 lat zawał miec, poza tym by mnie nie wypuścili już :dry:

nie wiem, może mi się wydaje, że nie jestem nerwowa a jestem... wiecie to tak jak miałam urojoną, dupa co innego a głowa swoje, teraz serce sie denerwuje a głowa nie nadąża :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #599535 przez Gravity
Czy ktos mi powie gdzie Marta M?

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
11 lata 9 miesiąc temu #599557 przez madziaska
MartaM, pewnie na wrzesniowkach 2011 ;)

Ferri, pewnie gdzies tam podswiadomie stresujesz sie fasolka, moze jakies negatywne emocje sie nagromadzily... Masz teraz duzo na glowie, slub, wyjazd... Ciala nie oszukasz ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia